70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin fistiklar ya bugun oglum beni saat besten beri uyandirdi resmen savas yapiyoruz gece 12.30 da yatim cok uykusuzum bide ustune regl oldum isim tam oldu kendimi cok yorgun hisediyom sabah sabah.....

bencede uyarmaları gerekirdi. senin suçun yok canım inşallah bişi olmaz

gunaydin fistiklar ya bugun oglum beni saat besten beri uyandirdi resmen savas yapiyoruz gece 12.30 da yatim cok uykusuzum bide ustune regl oldum isim tam oldu kendimi cok yorgun hisediyom sabah sabah.....

ben de 12 de yattım kızoşum sabahın 4buçuğunda gelmiş yanıma kalk anne diyip dürtüyor. 5buçuğa kadar zor tuttum yatakta onu. bizim mesaide 5.30da başladı bu sabah. ben de çok yorgunum ama pozitif olmaya çalışıyorum biliyorum çünkü bir salarsam kendimi yataktan çıkamam.

canım geçmiş olsun

canım yaa senin ne suçun var, çook geçmiş olsun allah yardımcısı olsun amcanın inşaallah

günaydın kızlar.
sena kaptanım geçmiş olsun,inşallah sonuçlar temiz çıkar

günayrın kızlaar hoşgeldiniz:80:

aradım amcamın kızını ama açmadı telefonunu ondan başkada bile yok bakımıyla ilgili hiç bişiyi bende mecburen amcama sordum dünden beri çok dua ediyorum inş. bişi olmaz ayrıca yanımda olduğunuz içinde hepimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız bi nebzede olsa içimi rahatlattınız

senin niyetin kötü değilki sen elinden geleni yapmışın tüm hastalara şifa lar diliyorum RABBİMDEN

canım yaaa herzaman yanındayız inşaallah bişey olmaz Allah yardımcınız olsun

kızlar bişe sorcam kan tahlili yaptıracam da hormon tahlilleri falan
dün 5 ten itibaren bişe yemedim
su içilebiliyormu dilim damağım yapıştı yaaaaaaaaa

bişi söylemediler mi sana su içmen ve yemek yemen yasak falan diye su içmeyi yasakların içine koymadılarsa yasak değildir eğerki şöyle bi ibare kullandıysalar" hiç bi şey yiyip içmeyin diye" o zaman içme

sen elinden geleni yapmışsın tatlım içini rahat tut aramışsın da. tabi ki göz göre göre ateşler içinde bırakamazdın amcanı. biri bir şey söylemezse amcana soracaksın.

kızlar akşam yemeğini en son kaçta yiyorsunuz
ben işten 6 da cıktıgım ıcın en gec 7 de yemege calısıyorum ama evde yemek yoksa 8 e kadar uzayabiliyo malesef
evet canım calıstıgım ıcın cok zor oluyo eşim saolsun gecede bakar ama sonucta ben emzırıyorum ve cocukbenı ıstıyo cogu zaman yoksa üstünü gıydırır altını değiştirir elinden geleni yapar saolsun eşim ama gel gör ki bu sefer yırrtım iğne olucam ama bırdaha teklıf bıle etme dedı yanı eylül ekim gibi hamıel kalmamaı ıstıyor:44:
canım geçmiş olsun inş hayırlısıyla atlatırısn ve sonucun temız cıkar bırde benım sıkıntıma yorum yapmaıssın küstüm halbukı sena dıye baslamıstım msjıma
canım benım bu 5 ncı ıgnem olucak ılkını 40 ım cıktıktan sonra yaptırmıstım araksına adet oldum dedıgın gıbı uzun sürdü ama fazla kanamam olmadı o gün bügündürde birdaha adet olmadım aıle hekımı tamamen kesebilir demişti.birde cok şükür kılo aldırmadı bana gayet cok yıyordum emzırdıgım ıcın yerıdme sayıyordum bı baktım almaya basladım ama ondan deıl ya süt azaldı artık kıloyu erıtmede kurtarmadı ondan
dün cvp yazamadım mesaim bitmişti bende yenimahalle tarafındayım camlıca polıs lojmanlarında iş yerimde tunalıda
canım sen kasti bişey yapmamışsın canını sıkma ınsallah amcanda üşütmez ciğerlerini

1-2 yudum iç canım fazla deıl ama bişey olmaz

hepinize günaydın kızlar bende sabah sabah kötü bir haber aldım iş yerinden bir teknisyen vefat etmiş benim hemşerim gecen sene işe başaladıgımda yanıma hayırlı olsuna gelmıstı konusmustuk bı sıkıntın olursa çekinme demişti eşi hamıleymiş o zaman 3 ncüye c.cuma günü eskişehire giderken arabada beyin kanaması gecırmıs ve kaza yapmıs cok kötü oldum hayat ne kadar garip.Allah aılesıne sabır versın

aldınız mı alacak mısınız? merak ettim tam kurutmuyor diyorlar. nemli kalıyormuş
68 kılo oluyum kocam alıcak canım

1 saat yürüdüm geldim ohhhhhhh

kahvaltım domates ,salatalık,çilekli müsli

Son düzenleme:
dün pazara çıkmıştım sebze alayım diye. salatalık beğendim böle küçük küçük taze gibi. adama dedim ki abi bunlar buzdolabında büyümez di mi dedim. adamın verdiği cevaba bakın" az büyür abla"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…