saolasın canımm
hem sınırlerım bozuldu hem de bişi de yıyemedım ya geldıler soldan soldan
bu arada 5. takımda noldu oyle ya, takıp edıyorum bende uzaktan sızı, bı anda karıstı ortalıkk
başınız saolsun canım sen özel hukuk bürosunda mı calısıyorsun :26:
tebrikler edioyrum şekerimhayırlı olsun canım ben de menekşe oldum
gereksiz bir sürü atışma işte boşver ben bi kere konuştum yeter.herkes sorumluluğunu bilecek ama dimi?
saolasın canımm
hem sınırlerım bozuldu hem de bişi de yıyemedım ya geldıler soldan soldan
bu arada 5. takımda noldu oyle ya, takıp edıyorum bende uzaktan sızı, bı anda karıstı ortalıkk
hiç sorma bebişim ya, arabulıyımm derken taarruza geçtim
ortalık karısık ya oyzden buraya yazamıyorum cok.. ama okuyorum hep
sıkma canını bence böyle iniş cıkışlar olur ben alıştım özellikle haftasonlarından sonraeğer moralını bozuyosa sadece cuma gunlerı haftada1 kere tartıl veya bu durumu lehine kullanıp dah cok dıkkat edersın canım
saolun arkadaslar...
evet bu sabah tartıda gorunce sınır oldum daha hırslandım haftadan haftaya tartılırsam salabılırım kendımı dogru.. sınrden neredeyse bugun hıcbısey yemıcem dedım :) ama olmaz tabı en onemlısı aksam ogumu baya erken yıyıp kapatıcam en etkılısı o oluyor...
hiç sorma bebişim ya, arabulıyımm derken taarruza geçtim
ortalık karısık ya oyzden buraya yazamıyorum cok.. ama okuyorum hep
dün pazara çıkmıştım sebze alayım diye. salatalık beğendim böle küçük küçük taze gibi. adama dedim ki abi bunlar buzdolabında büyümez di mi dedim. adamın verdiği cevaba bakın" az büyür abla"
tabı canım mesela ben takıp edıyorum sızı, orada daha cok menu paylasımı fılan oluyo o yuzden sevıyorum, ama yarısma daha bı sorumluluk ısteyen bı iş ve benım evımde internet baglantısı yok anca ofıste olursam bakabılıyorum oyuzden kimseyı yarı yolda bırakmak ıstemedıgım ıcın yarısmayı sadece dısardan takıp edıyorumm
ama maşallah sen de ceren de guzel kılolar verıyosunuz, benım sızden baya yavas ılerlıyo ama yedıklerımıze bakıyorum da benım aksam yemeklerım sızınkıyle yarısamaz zatensizinkiler daha diyet gıbı, benımkı dıyet degılde onceye gore yedıklerıne dıkkat etme, daha fazla sıvı tuketme ve hareket etme seklınde devam edıyo, agır aksak gıdıyo işte bısıler
ay hayatım niye üzülüyosun düşürüyosun suratınıben 4 gün kanak yedim 1 gram oynamadı kilom sinirden parçalıyodum kendimi geçen haftalarda...:82: regl oldum sora tekrar dewam ettim aynen 3-4 kilo verdim o hafta.. sıkma kendini..zaten mevsim dönümü..bahar geldi...hepimiz manyaklaştık..depresyondayız... bikinilere pantolonlara gömleklere sığmıcaz diye tutuştuk walla... walla hiçbişe senden önemli deil boşwer..:82:nekadar çok diet muhabeeti düşünürsen okadar çok sıkıntıya girersin stres olursun veremezsin... rutine bağlıcan 2-3 gün içinde.. sora hayatının parçası olcak...merak etme alışıcaksın :82:ben geceleri ekmek arası bişiler yiyiodum...gece patates kızartması yerdim... ayçekirdeğidir...soslu fıstıktır..bak yazarken bile içim bi hoş oluyo walla ama tutuyoz kendimizi napalım hayatım şimdi saat 6-7 arası akşam yemeği olayını bitiriyorum...gece yatarken light süt içiyorum belki 1 hurma, 3-4 çilek ağzım tatlansın diye..oyalama öle ...ben de saat 5 te çark ediyo midem artık...ama olaya oruç gibi bakıyorum ...kendi kendime diyorum allaha bir ibadetmiş bir yasakmış gibi oruçmuş gibi telkin ediyorum bunu da yeni keşfettim...çok iyi oluyo walla sıkma kendini yaw
selam kızlar
topikte olay olmuş sanırım
benim de bugün günüm baya hareketliydi
sabahtan işe gittim işten çıkarttılar beni
geçen gün ki olaydan dolayı
hani hakkımı korumuştum ya işlerine gelmedi heralde bu kadar bilgili eleman
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim
yarın diyete işsiz ev hanımı olarak devam ediyor olcam
selam kızlar
topikte olay olmuş sanırım
benim de bugün günüm baya hareketliydi
sabahtan işe gittim işten çıkarttılar beni
geçen gün ki olaydan dolayı
hani hakkımı korumuştum ya işlerine gelmedi heralde bu kadar bilgili eleman
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim
yarın diyete işsiz ev hanımı olarak devam ediyor olcam
sağlık olsun canım hiç üzülme tazminatını al çatır çatır bırakma sakın herşey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?