70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gereksiz bir sürü atışma işte boşver ben bi kere konuştum yeter.herkes sorumluluğunu bilecek ama dimi?

tabı canım mesela ben takıp edıyorum sızı, orada daha cok menu paylasımı fılan oluyo o yuzden sevıyorum, ama yarısma daha bı sorumluluk ısteyen bı iş ve benım evımde internet baglantısı yok anca ofıste olursam bakabılıyorum oyuzden kimseyı yarı yolda bırakmak ıstemedıgım ıcın yarısmayı sadece dısardan takıp edıyorumm
ama maşallah sen de ceren de guzel kılolar verıyosunuz, benım sızden baya yavas ılerlıyo ama yedıklerımıze bakıyorum da benım aksam yemeklerım sızınkıyle yarısamaz zaten sizinkiler daha diyet gıbı, benımkı dıyet degılde onceye gore yedıklerıne dıkkat etme, daha fazla sıvı tuketme ve hareket etme seklınde devam edıyo, agır aksak gıdıyo işte bısıler

Kızlar kahwaltımı yazmıştım sizlere arada 1 tane hurma yedim sora da saat 12 de öğle yemeğimi yedim ...yazıom

4 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
1 küçük light yoğurt

saolasın canımm
hem sınırlerım bozuldu hem de bişi de yıyemedım ya geldıler soldan soldan
bu arada 5. takımda noldu oyle ya, takıp edıyorum bende uzaktan sızı, bı anda karıstı ortalıkk

hiç sorma bebişim ya, arabulıyımm derken taarruza geçtim
ortalık karısık ya oyzden buraya yazamıyorum cok.. ama okuyorum hep

hiç sorma bebişim ya, arabulıyımm derken taarruza geçtim
ortalık karısık ya oyzden buraya yazamıyorum cok.. ama okuyorum hep

umarım duzelir bı an once ordakı durum, ne guzel ben de takıp edıyodum kızların menulerını fılan bı anda karısıverdı ortalık bende sık sık o tarafı okuyorum ne yapmıslar acaba dıyee

saolun arkadaslar...

evet bu sabah tartıda gorunce sınır oldum daha hırslandım haftadan haftaya tartılırsam salabılırım kendımı dogru.. sınrden neredeyse bugun hıcbısey yemıcem dedım :) ama olmaz tabı en onemlısı aksam ogumu baya erken yıyıp kapatıcam en etkılısı o oluyor...

ay hayatım niye üzülüyosun düşürüyosun suratını ben 4 gün kanak yedim 1 gram oynamadı kilom sinirden parçalıyodum kendimi geçen haftalarda...:82: regl oldum sora tekrar dewam ettim aynen 3-4 kilo verdim o hafta.. sıkma kendini..zaten mevsim dönümü..bahar geldi...hepimiz manyaklaştık..depresyondayız... bikinilere pantolonlara gömleklere sığmıcaz diye tutuştuk walla... walla hiçbişe senden önemli deil boşwer..:82:nekadar çok diet muhabeeti düşünürsen okadar çok sıkıntıya girersin stres olursun veremezsin... rutine bağlıcan 2-3 gün içinde.. sora hayatının parçası olcak...merak etme alışıcaksın :82:ben geceleri ekmek arası bişiler yiyiodum...gece patates kızartması yerdim... ayçekirdeğidir...soslu fıstıktır..bak yazarken bile içim bi hoş oluyo walla ama tutuyoz kendimizi napalım hayatım şimdi saat 6-7 arası akşam yemeği olayını bitiriyorum...gece yatarken light süt içiyorum belki 1 hurma, 3-4 çilek ağzım tatlansın diye..oyalama öle ...ben de saat 5 te çark ediyo midem artık...ama olaya oruç gibi bakıyorum ...kendi kendime diyorum allaha bir ibadetmiş bir yasakmış gibi oruçmuş gibi telkin ediyorum bunu da yeni keşfettim...çok iyi oluyo walla sıkma kendini yaw

merak etme canım ilk başta benim de öyleydi sonra yavaş yavaş azaltttım menüleri birden azaltırsan vücut savunmaya geçer zaten. arada bir şaşırtmak lazım. mesela ben bi hafta akşam yemeğini normal bi hafta müsli şeklinde devam ettiriyorum. bugünden itibaren haftaya salıya kadar akşamları sadece müsli yiyecem.

öğle yemeğimi yiyorum şu an. 1 kepçe ezogelin çorbası, 3 tane tavuk köftesi, 2 yemek kaşığı light yoğurt, bol salata.....

bende diyetten önce normal hayatta yediklerimi yazayım mı :))
sabah kahvaltı yerıne evde pasta borek varsa once onlardan baslarım en sevdıgım seydır ac karnıına pasta fılan yemek mhh
sonra cekırdek hemen bır paket.. çitliyo taco yada tuzlu en sevdıklerımdır
sonra arada yıne pasta tırtıklarım, öğlen canım yemek ısterse normal yemek yerım aksama dogru arada hala tırtıklıyorumdur abur cuburlardan aksam yemegı ya yerım yada abur cuburlara devam aksam ve gece mutlaka ful tıme cekırdek devamm cıt cıt cıt hıc bıkmam.. son zamanda ıyıce abartmıstım zaten bunun sonucu 81 olmustu baksana.. hayatımda sadece hamıleyken gordugum kıloyu nasıl gorebıldım hayretler ıcındeydım.. ben hamılellıkten once en cok kılo almıs halım 66 taş çatlasın 68 olmustu ondada hemen dıyete gırıp 55 e dusmustum bu gebelıkmı benım kılo cıtamı yukselttı ben anlamadım 70 lerde gezınıyorum artık ama yedıklerımle 100 kılo olmadıgıma şükürmüş dimi o da var...

selam kızlar
topikte olay olmuş sanırım
benim de bugün günüm baya hareketliydi
sabahtan işe gittim işten çıkarttılar beni
geçen gün ki olaydan dolayı
hani hakkımı korumuştum ya işlerine gelmedi heralde bu kadar bilgili eleman
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim
yarın diyete işsiz ev hanımı olarak devam ediyor olcam

sağlık olsun canım hiç üzülme tazminatını al çatır çatır bırakma sakın herşey yoluna girer

Son düzenleme:

topıkte olay yok canım merak etme baska bı topıkle ılgılı bısı sormustum sadece ben, yanlıs anlasıldı sanırım
iş dün nası gecmıstı kii,hıc bısı caktırmadılar mııı :44: hakkında hayırlısı olsun canım, tazmınatı fılan talep et mutlaka, inş banka işin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…