kızlar bu gece yatamadık hastamız vardıda o yüzden sabah işe geç kalıcam diye kahvaltı yapamadım iş yerimde ara öğünlerim için aldığım 7 tane fındık 3 adet gün kurusu kaysı ve 10 adetkan üzümü yedim çok mu abartmışım acaba ya:26:
dün pazara çıkmıştım sebze alayım diye. salatalık beğendim böle küçük küçük taze gibi. adama dedim ki abi bunlar buzdolabında büyümez di mi dedim. adamın verdiği cevaba bakın" az büyür abla"
dün pazara çıkmıştım sebze alayım diye. salatalık beğendim böle küçük küçük taze gibi. adama dedim ki abi bunlar buzdolabında büyümez di mi dedim. adamın verdiği cevaba bakın" az büyür abla"
kızlar imdaaaatttşiştikçe şişiyorumm, az yiyorum aslında ama düzensiz yiyorum, aman Allah ım göbeğim çok fena çıktı, yan beller desen felaket.. kurtarın beni budertten..
arcak hoşgeldin canım nerelerdesin? napıyorsun?
merhaba arkadaslar:92:
bugunüm bıraz sacma sapan bı sekılde gecıyo, şimdi ofıse gelebıldım, ağzıma bı lokma koymak daha nasıp olmadı ne yazıkki :26:
hoşgeldin işler yoğun galibaakolay gelsin
merhaba arkadaslar:92:
bugunüm bıraz sacma sapan bı sekılde gecıyo, şimdi ofıse gelebıldım, ağzıma bı lokma koymak daha nasıp olmadı ne yazıkki :26:
hem işler yogun, bugun sonuclanan davalar canımı sıktı hem de memlekette bı cenazemız var ama malesef gıtme ımkanım yok
işler çok yoğun herhalde canım kolay gelsin merak ettim sabahtan göremeyince
başınız sağolsun canım benim
hem işler yogun, bugun sonuclanan davalar canımı sıktı hem de memlekette bı cenazemız var ama malesef gıtme ımkanım yok
Selamlar arkadaslar..
Bugun moralım düştü bıraz, daha dun sabah tartıldıgımda 79.0 iken bu sabah tartıldıgımda 79.8 cıktım halbukı dun ki öğünlerım bıle eksık olmustu sadece aksam yemegınden sonra bır dılım kek kacamak yaptım hemen boylemı yansır tartıya ya.. ben normalde cabuk kılo verebılen bırısıydım bu sefer nıyeyse cok agır gıdıyor neden boyle anlamıyorum canım sıkıldı püff...
Selamlar arkadaslar..
Bugun moralım düştü bıraz, daha dun sabah tartıldıgımda 79.0 iken bu sabah tartıldıgımda 79.8 cıktım halbukı dun ki öğünlerım bıle eksık olmustu sadece aksam yemegınden sonra bır dılım kek kacamak yaptım hemen boylemı yansır tartıya ya.. ben normalde cabuk kılo verebılen bırısıydım bu sefer nıyeyse cok agır gıdıyor neden boyle anlamıyorum canım sıkıldı püff...
Selamlar arkadaslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?