kız Allah iyiliğini versin ya çok güldüm işyerindeyim gülüyorum deli deli millet bana bakıp ne oluyor diyor durduramadım kendimi az büyür abla hedün pazara çıkmıştım sebze alayım diye. salatalık beğendim böle küçük küçük taze gibi. adama dedim ki abi bunlar buzdolabında büyümez di mi dedim. adamın verdiği cevaba bakın" az büyür abla"
soru da cevapta cok hoşş..
canım nedense hiç üzülmüyorum yaa
tazminatımı da nakit olarak aldım zaten
o konuda zorluk çıkartmadılar hiç
zaten yöneticilerden hiç biri yoktu
maliye mezunuyum canım benay canım benim inşallah tez vakitte iş bulursun neydi senin meslek?
aynı şeyi düşündüm bende bugüncanım sağ olsun tatlımartık hakkımızı da koruyamayacağız herhalde
ben uzun bi dönem işsiz kaldım canımhakkında hayırlısı olsun arada evde olmak insana iyi geliyor ben de bebekten dolayı uzunca bir izin aldım. canım çalışmayıistemiyor artık ama izin bitince mecbur dönecez. evde olmak bana iyi geldi. bide kuzucumun yaptığı her yeni şey inanılmaz mutlu ediyor beni.:90::90::90:
inşallah en güzel işe girersin...sorada eski şirketine gidip ohh çatlayın patlayın diye endamını sürersin inşallah şekerim:82:
aslıııı
canım hiç görüşemedik..önceki gün yazını gördüm hatta alıntısınıda aldım ama yazamadım..dualarınıza ihtiyacım var kardeşim..ihmal etmeyin tatlım nolur
bakinim ..
kıs nerdesin sendüqün müqün bitti sen hala ortada yoksun telinde avea arayamıyorum :84::84: neyse akşam koçiş gelene kadar ses seda çıkmazsa senden onun telinden ararım tabi kafanı kırmak içinn
kursa gidiyorum kızlar akşama görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın :79:
canım üzmekendini bilmeden yapmışsın tatlım.inş bişey olmz canım benim çok zor bi durummm.ay kızlar dün ben çok kötü bişi yaptım ama amacım gerçekten o değildi:18: amcam akciğer kanseri dün bankımıyla ben ilgilendim akşam işten geldikten sonra ateşini ölçtüm çok ateşi vardı şimdi farklı bi hasta olduğu için nasıl düşürmem gerektiğini bilmiyodum amcam zar zor konuşabiliyodu ona sordum nasıl düşürüyolar ateşini diye oda enseme havlu koyuyolar dedi bende havluyu ıslattım dedimki ordan düşüyodur heralde ya amcamın ateşi bi türlü düşmüyo neyse işte baktık olmayacak kızını almaya gittik akşam ablam geldi dediki neden koydun ensesine diye onun çiğerlerini üşütmemeesi lazım şimdi çok korkuyorum zaten doktorlar götürün eve demişti boş yere dolaştırmayın bide benm yüzümden üşütürse ben naparım vicdan azabı duyuyorum şimdi
hayırlısı o zaman canım yaaa inaan ben göze alamıyorum.bu arada başını sağolsun tatlım benim.ben işten 6 da cıktıgım ıcın en gec 7 de yemege calısıyorum ama evde yemek yoksa 8 e kadar uzayabiliyo malesef
evet canım calıstıgım ıcın cok zor oluyo eşim saolsun gecede bakar ama sonucta ben emzırıyorum ve cocukbenı ıstıyo cogu zaman yoksa üstünü gıydırır altını değiştirir elinden geleni yapar saolsun eşimama gel gör ki bu sefer yırrtım iğne olucam ama bırdaha teklıf bıle etme dedı yanı eylül ekim gibi hamıel kalmamaı ıstıyor:44:
canım geçmiş olsun inş hayırlısıyla atlatırısn ve sonucun temız cıkarbırde benım sıkıntıma yorum yapmaıssın küstüm halbukı sena dıye baslamıstım msjıma
canım benım bu 5 ncı ıgnem olucak ılkını 40 ım cıktıktan sonra yaptırmıstım araksına adet oldum dedıgın gıbı uzun sürdü ama fazla kanamam olmadı o gün bügündürde birdaha adet olmadım aıle hekımı tamamen kesebilir demişti.birde cok şükür kılo aldırmadı bana gayet cok yıyordum emzırdıgım ıcın yerıdme sayıyordum bı baktım almaya basladım ama ondan deıl ya süt azaldı artık kıloyu erıtmede kurtarmadı ondan
dün cvp yazamadım mesaim bitmişti bende yenimahalle tarafındayım camlıca polıs lojmanlarında iş yerimde tunalıda
canım sen kasti bişey yapmamışsın canını sıkma ınsallah amcanda üşütmez ciğerlerini
1-2 yudum iç canım fazla deıl ama bişey olmaz
hepinize günaydın kızlar bende sabah sabah kötü bir haber aldım iş yerinden bir teknisyen vefat etmiş benim hemşerim gecen sene işe başaladıgımda yanıma hayırlı olsuna gelmıstı konusmustuk bı sıkıntın olursa çekinme demişti eşi hamıleymiş o zaman 3 ncüye c.cuma günü eskişehire giderken arabada beyin kanaması gecırmıs ve kaza yapmıs cok kötü oldum hayat ne kadar garip.Allah aılesıne sabır versın
başın sağolsun canımm.merhaba arkadaslar:92:
bugunüm bıraz sacma sapan bı sekılde gecıyo, şimdi ofıse gelebıldım, ağzıma bı lokma koymak daha nasıp olmadı ne yazıkki :26:
selam kızlar
topikte olay olmuş sanırım
benim de bugün günüm baya hareketliydi
sabahtan işe gittim işten çıkarttılar beni
geçen gün ki olaydan dolayı
hani hakkımı korumuştum ya işlerine gelmedi heralde bu kadar bilgili eleman
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim
yarın diyete işsiz ev hanımı olarak devam ediyor olcam
erginsena gecmiş olsuntopikte yeniyim o yuzden henuz kilo bildirmedim..bu arada kahvaltımıda yazayım 1 bardak süt,yarım simit
yaaaa kaptanımın nesi warrr
günaydın kızlar nasılsınz kaptancım inşallah temiz çıkar sonucun dualarımız seninle allah yar ve yardımcın olsun
Canım benim geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşaallah
günaydın herkese güzel bir gün diliyorum kaçamaksız iradeli bir hafta olsun inşallah
senacım inşallah temiz çıkar sonuç hiç endişelenme benimde babam kanserden vefat etti doktorumuz 5 yılda bir yaptırmamız gerektiğini söyledi 2 yıl önce karın ağrısı ama şiddetli birde kanamayla doktora gittim acil çekelim dedi yaptırdım bişey çıkmadı 4-5 ay önce şikayetlerim tekrarlayınca tekrar gittim 5 yılı beklemeden yapalım dedi ama ben gidemedim yaptırmam lazım ama bekliyorum rabbime şükürki böyle tedavi imkanları var sende meraklanma canım inşallah bişey çıkmaz benim ilk çektirdiğimde bağırsak tembelliği var demişti tabi tedbiri elden bırakmamak lazım canım
günaydın kızlar.
sena kaptanım geçmiş olsun,inşallah sonuçlar temiz çıkar
günaydın cicişler nbr bakalım görüşmeyeli nasılsınız
burada kaptanıma sesleniyorum çooook geçmiş olsun inşşş eski saglına kavuşursun
bende bugün sabah kahvaltısı olarak 1 galeta ve form çay içtim kızlar
günaydın kızçeler
sena cım içini ferah tut tüm hastalıkların başı stres
sonuçlar iyi çıkar ALLAHın izniyle
dünkü menüm
sabah
yarım dlm ekmek
3-4 zeytin 1tane ceviz
4tane badem
ara
1 elma 2ceviz
öğlen akşam karışık
mantar çorbası
semizotu salatası
sebze yemeği
1 dilim ekmek
bitki çaylarım ve 2lt su
canim icin rahat olsun pozitif dusun hic bir sey cikmayacak dualarimiz seninle....
ben işten 6 da cıktıgım ıcın en gec 7 de yemege calısıyorum ama evde yemek yoksa 8 e kadar uzayabiliyo malesef
evet canım calıstıgım ıcın cok zor oluyo eşim saolsun gecede bakar ama sonucta ben emzırıyorum ve cocukbenı ıstıyo cogu zaman yoksa üstünü gıydırır altını değiştirir elinden geleni yapar saolsun eşimama gel gör ki bu sefer yırrtım iğne olucam ama bırdaha teklıf bıle etme dedı yanı eylül ekim gibi hamıel kalmamaı ıstıyor:44:
canım geçmiş olsun inş hayırlısıyla atlatırısn ve sonucun temız cıkarbırde benım sıkıntıma yorum yapmaıssın küstüm halbukı sena dıye baslamıstım msjıma
canım benım bu 5 ncı ıgnem olucak ılkını 40 ım cıktıktan sonra yaptırmıstım araksına adet oldum dedıgın gıbı uzun sürdü ama fazla kanamam olmadı o gün bügündürde birdaha adet olmadım aıle hekımı tamamen kesebilir demişti.birde cok şükür kılo aldırmadı bana gayet cok yıyordum emzırdıgım ıcın yerıdme sayıyordum bı baktım almaya basladım ama ondan deıl ya süt azaldı artık kıloyu erıtmede kurtarmadı ondan
dün cvp yazamadım mesaim bitmişti bende yenimahalle tarafındayım camlıca polıs lojmanlarında iş yerimde tunalıda
canım sen kasti bişey yapmamışsın canını sıkma ınsallah amcanda üşütmez ciğerlerini
1-2 yudum iç canım fazla deıl ama bişey olmaz
hepinize günaydın kızlar bende sabah sabah kötü bir haber aldım iş yerinden bir teknisyen vefat etmiş benim hemşerim gecen sene işe başaladıgımda yanıma hayırlı olsuna gelmıstı konusmustuk bı sıkıntın olursa çekinme demişti eşi hamıleymiş o zaman 3 ncüye c.cuma günü eskişehire giderken arabada beyin kanaması gecırmıs ve kaza yapmıs cok kötü oldum hayat ne kadar garip.Allah aılesıne sabır versın
senacımm canımm benimm çokkk geçmiş olsun allah acil şifalar versinn bende bugünlerde geçmişi pek okuyamıyorum o yüzden haberim olmadı malesef rahatsızlığından
bozma moralini inş. önemli bişey yoktur dualarımız hep seninle
kendine iyi bak canım görüşürüzz
Rabbim bir kapıyı kaparsa diqer bir kaıyı açarmış canım..hakkında hayırlısı olsun..daha güzel bir işin olur inşallah..selam kızlar
topikte olay olmuş sanırım
benim de bugün günüm baya hareketliydi
sabahtan işe gittim işten çıkarttılar beni
geçen gün ki olaydan dolayı
hani hakkımı korumuştum ya işlerine gelmedi heralde bu kadar bilgili eleman
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim
yarın diyete işsiz ev hanımı olarak devam ediyor olcam
arkadaşlar bu arada hep sorucam unutuyorum..ben açıköqretim lisesi öqrencisiyim..3 yıl önce dondurdum..çevremdeki arkadaşlarım diyorlarki ilahiyat bölümden devam et liseyi bitir..açıköqretim fakültesinide 2 yıllık okursan ilahiyat hocası olursun..devlet yarım günlüqüne 1.500 tl ücret veriyormuş..bu konuda bilgisi yada başka bir alanda tavsiyesi olan varmı..
iyi akşmlar kızlarrrbugün yoktum ama farkeden olmadımı acaba:26:kahvaltıya arkdaşm geldi,beraber ders çalıştık,kursa gittik geldik derken akşamoldu,yarında 4arkdaşla bizim evde buluşcaz,bir iki çeşit mamada yapıcam,sınav öncesi tekrar yapıcaz,anlamadığım konular var iyi olucak inş..
menümü yazayım pek yazan yok artık ama:26:
uyanınca :
ılık limonlu ballı suyum(kabızlık iksirim
kahvaltı
1.5 dilimçavdar ekmek
2yımurtadan yapılmış bol yeşilsoğanlı,maydanozlu omlet(2kişi yedik
birdilim peynir,1tatlı kaşığı pekmez,2zeytin
söğüş salatalık,domates
bide 3tane köybiber kızartma domates soslu
ara+öğlen:
2dilim elma,3çilek,yarım nektari
kursta ince kuru simit yarım
akşam:
1bardak ayran
yağsız ızgara tavuk,1domates,2biber eşliğnde
yarımcıkta ekmek:44:
bakalım yorum yapan olucakmıama ekmek fazla oldu biliyroumm:26:
şunana kadar 2litre su..bitki çayımı içicem biraz yoğun oldu menüm malesef
sınavöncesi stresten oldu ama alışcam stresli zamnalrdada kendimi tutmaya....burda ççok şey öğrendim daha uygulamam gereknde çook şeyy varrr
ah ah kızlar bugün pek giremedim kardeşim askere gidiyo bugün çok kötüyüm ama bi okadarda gururluyum ama abla yüreği napiyim canım ya gecegirebilirsem yazarım menümü ii akşamlar
iyi akşmlar kızlarrrbugün yoktum ama farkeden olmadımı acaba:26:kahvaltıya arkdaşm geldi,beraber ders çalıştık,kursa gittik geldik derken akşamoldu,yarında 4arkdaşla bizim evde buluşcaz,bir iki çeşit mamada yapıcam,sınav öncesi tekrar yapıcaz,anlamadığım konular var iyi olucak inş..
menümü yazayım pek yazan yok artık ama:26:
uyanınca :
ılık limonlu ballı suyum(kabızlık iksirim
kahvaltı
1.5 dilimçavdar ekmek
2yımurtadan yapılmış bol yeşilsoğanlı,maydanozlu omlet(2kişi yedik
birdilim peynir,1tatlı kaşığı pekmez,2zeytin
söğüş salatalık,domates
bide 3tane köybiber kızartma domates soslu
ara+öğlen:
2dilim elma,3çilek,yarım nektari
kursta ince kuru simit yarım
akşam:
1bardak ayran
yağsız ızgara tavuk,1domates,2biber eşliğnde
yarımcıkta ekmek:44:
bakalım yorum yapan olucakmıama ekmek fazla oldu biliyroumm:26:
şunana kadar 2litre su..bitki çayımı içicem biraz yoğun oldu menüm malesef
sınavöncesi stresten oldu ama alışcam stresli zamnalrdada kendimi tutmaya....burda ççok şey öğrendim daha uygulamam gereknde çook şeyy varrr
güzelmş canım okadar da çok değil aslında normali bu olmalı bence
bende bu akşam yemeğinde 1 adet zeytinyağlı biber dolması ile salata yedim...
hoşgeldin öğrencinasılsın bakim mönü maşallah diyim aslında ekmek fazla olmamış da simit olayı bozmuş bide yarımcık ekmek dediğin yarım dilimmi yarım ekmekmi bu yarımcık olmasa akşam mönüsü güzel bide kızartma cıss spora gitmedinmi bakim bugün sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?