kız sen cok alemsin iyi yöntem diyet olayıan oruç gib bakıyosun spor yerine namaz kılıyosunay hayatım niye üzülüyosun düşürüyosun suratınıben 4 gün kanak yedim 1 gram oynamadı kilom sinirden parçalıyodum kendimi geçen haftalarda...:82: regl oldum sora tekrar dewam ettim aynen 3-4 kilo verdim o hafta.. sıkma kendini..zaten mevsim dönümü..bahar geldi...hepimiz manyaklaştık..depresyondayız... bikinilere pantolonlara gömleklere sığmıcaz diye tutuştuk walla... walla hiçbişe senden önemli deil boşwer..:82:nekadar çok diet muhabeeti düşünürsen okadar çok sıkıntıya girersin stres olursun veremezsin... rutine bağlıcan 2-3 gün içinde.. sora hayatının parçası olcak...merak etme alışıcaksın :82:ben geceleri ekmek arası bişiler yiyiodum...gece patates kızartması yerdim... ayçekirdeğidir...soslu fıstıktır..bak yazarken bile içim bi hoş oluyo walla ama tutuyoz kendimizi napalım hayatım şimdi saat 6-7 arası akşam yemeği olayını bitiriyorum...gece yatarken light süt içiyorum belki 1 hurma, 3-4 çilek ağzım tatlansın diye..oyalama öle ...ben de saat 5 te çark ediyo midem artık...ama olaya oruç gibi bakıyorum ...kendi kendime diyorum allaha bir ibadetmiş bir yasakmış gibi oruçmuş gibi telkin ediyorum bunu da yeni keşfettim...çok iyi oluyo walla sıkma kendini yaw
selam kızlar
topikte olay olmuş sanırım
benim de bugün günüm baya hareketliydi
sabahtan işe gittim işten çıkarttılar beni
geçen gün ki olaydan dolayı
hani hakkımı korumuştum ya işlerine gelmedi heralde bu kadar bilgili eleman
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim
yarın diyete işsiz ev hanımı olarak devam ediyor olcam
ahh canım yaa cok üzüldüm ama hayırlısı olsun yakında mülakatın vardı sanırım inşallah o iş olur ya.birde dikkatimi çeken neden ertesi gün filan cıkarmadılar bılıyormusun işler mi vardı bitecek cok fenalar yaa işlerine gelmedin tabii hayret bişey
canım nedense hiç üzülmüyorum yaa
tazminatımı da nakit olarak aldım zaten
o konuda zorluk çıkartmadılar hiç
zaten yöneticilerden hiç biri yoktu
yonetıcılerden bırı de yoksakim nası cıkarıyo senı ısten ya, hem de bu olay gecen hafta oldu, dün konusmak varken bugunu nıye beklemıslerki :44: hakkında hayırlısı olsun canımmm
umarım duzelir bı an once ordakı durum, ne guzel ben de takıp edıyodum kızların menulerını fılan bı anda karısıverdı ortalıkbende sık sık o tarafı okuyorum ne yapmıslar acaba dıyee
selam kızlar
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim
işte o kadar düzensiz bi yer ki
adamlar gelip sizi şu nedenden çıkarttık bile diyemiyolar
iş yerinde ki kıza demişler
bende eşyalarımı topladım paraları teslim ettim çıktım
inşallah bişey olmaz. zaten bilerek birşey yapmamışsın ki... allah tüm hastalara ve senin amcana hayırlı şifalar versinay kızlar dün ben çok kötü bişi yaptım ama amacım gerçekten o değildi:18: amcam akciğer kanseri dün bankımıyla ben ilgilendim akşam işten geldikten sonra ateşini ölçtüm çok ateşi vardı şimdi farklı bi hasta olduğu için nasıl düşürmem gerektiğini bilmiyodum amcam zar zor konuşabiliyodu ona sordum nasıl düşürüyolar ateşini diye oda enseme havlu koyuyolar dedi bende havluyu ıslattım dedimki ordan düşüyodur heralde ya amcamın ateşi bi türlü düşmüyo neyse işte baktık olmayacak kızını almaya gittik akşam ablam geldi dediki neden koydun ensesine diye onun çiğerlerini üşütmemeesi lazım şimdi çok korkuyorum zaten doktorlar götürün eve demişti boş yere dolaştırmayın bide benm yüzümden üşütürse ben naparım vicdan azabı duyuyorum şimdi
selam kızlar
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim
selam kızlar
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim
napıyosunuz kızlar?
maşallah diyeyim bu sıralar pek iştahım yok
selam kızlar
neyse sağlık olsun
şuan evdeyim
hakkında hayırlısı olsun arada evde olmak insana iyi geliyor ben de bebekten dolayı uzunca bir izin aldım. canım çalışmayıistemiyor artık ama izin bitince mecbur dönecez. evde olmak bana iyi geldi. bide kuzucumun yaptığı her yeni şey inanılmaz mutlu ediyor beni.:90::90::90:
maşallah diyelim o zaman
benim yok ama 10 günde bir kaçamak hakkım var. markete gittim mi o gün dolduruyorum sepeteama sepeti bırakıp içinden bir tane alıyorum. benimkide bir nevi alış veriş çılgınlığı öyle kıyafet için falan değil market alış verişi delisiyim
hakkında hayırlısı olsun arada evde olmak insana iyi geliyor ben de bebekten dolayı uzunca bir izin aldım. canım çalışmayıistemiyor artık ama izin bitince mecbur dönecez. evde olmak bana iyi geldi. bide kuzucumun yaptığı her yeni şey inanılmaz mutlu ediyor beni.:90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?