ilk 2 ay 16 kilo verdim..sonra 3 ay ara verdim bu arada 5 kilo aldım..sonra tekrar başladım ama çok katı uygulamadım diyeti..herhafta deqişiyor o haftaki beslenmeme baqlı..bazen az bazen çok gidiyor..deqişiyor yani..ben bunlara takılmıyorum bnm için önemli olanda azda olsa o cuma günü kilo vermiş olmak..bu beni çok motive ediyor..
neden hayalet görünümündesin..onlıne olmak varken oflıne görünmek sana ne kazandırırki canım..
olur zaten alıştık taşınmaya ben en iisi hiç yerleşmiyim senin oraya gelirsek son olsunbu belirsizlik en çok insanı yıkan.hayırlı haberler alırız hepbirlikte inşallah.ama sen yinede moralini yüksek tut her hastalıkta moralsizlik en kötü tetikleyicidir.bu yüzden umutsuz düşünme
ah keşke yakın olsada koşup gelsem.koşarak gelsem bikaç haftamı alır zayıflamış olurum aslında manaylataşına taşına buraya kadar gelin ben seni yerleştiririm
burda çok güzel yağmur yağıyo balkona çıktım hafif bi esinti çatıya vuran yağmur tıkırtıları falan süper yahep böyle olsa ne güzel olur
trendy21 kız 2 cocugu aynı anda nasıl uyutuyorsun merak ettım ılerde lazım olabılurdemasallah eger uyuyorlarsa ve hangı yontemle ıkısınıde ayagında sallamıyon heralde
olur zaten alıştık taşınmaya ben en iisi hiç yerleşmiyim senin oraya gelirsek son olsun
valla yağmur sesine kokusuna vesselam bayılırım bende hiç bitmesin derim ama şu sıralar yağmasa daha ii olacak bizim burdaki etigümüşün barajın biri yıkılmış belki duymuşşunuzdur siyanür tehlikesi var yağmur diğer barajıda yıkar diye korkuyoruz allahım okadar yağmur yağdıki ogünden sonra buraya ne oldu bilmem:18::18:
valla maşallah de tabikide ayağımda sallamıyorum ,,ben batuhanı ayağımda sallamayalı 1 yılı geçti maşallah hep kendisi uyuyo ben yatrıyorum üstümü ört diyo dönüyo arkasını bakmışım aa uyumuş
o uykusu gelince haber veriyo zaten zorlamıyorum uyu diye bide sadece öğlen uykusu var tabi sonraki bütün gün ayakta ama kızım daha günde 2-3 kere uyuyo onuda ayağımda sallamıyorum hiç yatağına yatırıp mamasını verince hemen uyuyo zaten oda uykusu olunca belli ediyo bilirsin bebişler nasıldır öyle yani ufaklık abisinden önce uyudu sonra abiside kendi odasına yattı baktım uyumuş bende geldim çene çalıyorum1,5 saat oldu uyuyalı bıdıklar birazdan ev şenlenir yine ayyyyyyyy
aha çok tatlı olmuşsun sanki başka biri gibisintransparan memişlerinden tanıdım çok sekşi görüküyon bi kırmızı rujun olaydı
olur zaten alıştık taşınmaya ben en iisi hiç yerleşmiyim senin oraya gelirsek son olsun
valla yağmur sesine kokusuna vesselam bayılırım bende hiç bitmesin derim ama şu sıralar yağmasa daha ii olacak bizim burdaki etigümüşün barajın biri yıkılmış belki duymuşşunuzdur siyanür tehlikesi var yağmur diğer barajıda yıkar diye korkuyoruz allahım okadar yağmur yağdıki ogünden sonra buraya ne oldu bilmem:18::18:
valla maşallah de tabikide ayağımda sallamıyorum ,,ben batuhanı ayağımda sallamayalı 1 yılı geçti maşallah hep kendisi uyuyo ben yatrıyorum üstümü ört diyo dönüyo arkasını bakmışım aa uyumuş
o uykusu gelince haber veriyo zaten zorlamıyorum uyu diye bide sadece öğlen uykusu var tabi sonraki bütün gün ayakta ama kızım daha günde 2-3 kere uyuyo onuda ayağımda sallamıyorum hiç yatağına yatırıp mamasını verince hemen uyuyo zaten oda uykusu olunca belli ediyo bilirsin bebişler nasıldır öyle yani ufaklık abisinden önce uyudu sonra abiside kendi odasına yattı baktım uyumuş bende geldim çene çalıyorum1,5 saat oldu uyuyalı bıdıklar birazdan ev şenlenir yine ayyyyyyyy
sorma risk altındayız bu konuda inşallah bi zarar olmaz.deprem yağmur olayın boyutları büyümeden bi önlem alırlar inşallaholur zaten alıştık taşınmaya ben en iisi hiç yerleşmiyim senin oraya gelirsek son olsun
kaçmaz kaçacak gibide değildi
deşifre olmadı benim memişler diyodum ama yanılmışım, senden de bişi kaçmıyoooo
sen iste senin için kırmızı ruj sürüp üçyüzotuzüççç derkene transparan resim cektirir yollarımm uleeeeyyynnnnn
ev halkı hepsi iyide ben haftaya kolonoskopiye giricem biraz gerginim cnm..
geçmiş olsun canım bir sıkıntımı var bayağıdır giremedim topiğe.geçen yıl bende kolonoskopi yaptırdım sıkıntılı bir durum değil inş herşey temiz çıkar
göster ama elletmekızlar ya, bı kac topıkten okudum ama size de sormadan edemiyceemmm:26: şimdi ben bı jınekolojık muayene olmak ıstıyorum, ultrasondur smear testıdır yapılsın, ne var ne yok bıleyım dedimammavelakin benım kaçış olayını da bılıyosunuzz, o psikolojiye sahip oldugum ıcın bu muayeden smear testınden fılan tırsıyorummm :18::18::18: napcam been :26:
sorma risk altındayız bu konuda inşallah bi zarar olmaz.deprem yağmur olayın boyutları büyümeden bi önlem alırlar inşallah1.5 saattir yağmur hiç durmadı şuan sağnak ve dolu şeklinde sürekli gök gürlüyo yağmur kokusundan çok hemen yan sokaktaki simit fırını kokuyo buram buram
kaçmaz kaçacak gibide değildiyakası açık beyaz elbise kırmızı ruj popo dışarı eller dizde etek havalanırken bi poz istiyorum.istek pozum bu
kızlar ya, bı kac topıkten okudum ama size de sormadan edemiyceemmm:26: şimdi ben bı jınekolojık muayene olmak ıstıyorum, ultrasondur smear testıdır yapılsın, ne var ne yok bıleyım dedimammavelakin benım kaçış olayını da bılıyosunuzz, o psikolojiye sahip oldugum ıcın bu muayeden smear testınden fılan tırsıyorummm :18::18::18: napcam been :26:
açtı seni bunlar hep böyle devam et
kırmızı rujun hafiften dışarı taşmış galıba canımmm bu arada hemen dıyetı bırak, fıstık gıbı olmuşunnn
açtı seni bunlar hep böyle devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?