70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni çıtır adayları gelmişler hoşgelmişlerhepimize kolay gelsin kızlar
hemen menümü yazıp geçmişe dalıp geleyimki gündemden kopmayayım değülmüüüüü
uyanınca
1 brd.sade kefir içine keten tohumu yağı,1 brd.su
kahvaltı
2 dlm. kızarmış çavdar ek. üzeri labne peynir,1 hşl. yumurta,1 yuvarlak sucuk(ince dilim ve yağsız tavadaydı),söğüş salata,5 yeşil zeytin,bol çay
ara
7-8 tane fındık,form çay
öğle
az pors.tavuklu şehriye çorbası,az pors.mantar sote,acı taze süs biberi(6-7 tane)
ara
yok bugün iş yeri çok yoğundu(çarşamba pazar kuruluyor ve köyden gelen çok oluyor ve ben offff oluyorum)
akşam
1 küçük etli biber dolma,koca tabak bol taze sarmısaklı yoğurtlu semiz(çiğden cacık gibi susuz sade yoğurtlu)
gün boyu 3,5 lt. su
SPOR:
işte yeterince merdiven in çık eğil kalk(yoğunluktan)cılkım çıktı ve halim kalmadı,gerçi sporun yerini aldı gibi,o yüzden yapamadım
nasıl iyimiki:26::26:

Son düzenleme:

canımcım sanki eksik daha doğrusu çok az gibi geldi bana...mesela akşam çok çok az olmuş,çünkü gün içinde protein olarak hiç birşey yok...kız böyle gidersen güçsüz kalırsın benden söylemesi,çünkü sende benim gibi spor delisisin(yanlış hatırlamıyorsam)...değilse sorun yokda:26::26:

canım benimki de çıkar bazen arkadaşlarıyla ama rutine bağlamazlar hiç
bazen ben diziye kaptırınca kendimi arkadaşını arayıp çıkıyo

kızlar çok teşekkür ederim hepinize.eşimin çevresi çok fazla memleketteyiz bu yüzden ne okul arkadaşları ne de lise arkadaşları ve ne deee dersane arkadaşları tükeniyoo bbıktım artık.29 yaşında eşim bu arada.gezme huyundan bıktım yaaa hayır çocuk olmasa ben yapacağımı biliyorum ama bebişime kıyamıyorum işte.senacım inan çok ceza verdim şimdi yüz vermiyorum konuşmıyorum.hatta dün çok sinirliydim ve yatakları bile ayırdım.ne yapıcağımı şaşırdım ama bi yandan da kıyamıyorum ona çokkkkkk seviyoruuuuummmm bitanem o benim.bu sık gezme ve arkadaş sevdası olmasa dört dörtlük yani.namazında niyazında kimseye yan gözle bakmaz ban ev işlerinde yardım eder bebişimle ilgilenirr veee en önemlisi de benim kaprislerim çeker.ama çalışıyorum ve çok yoruluyorum biraz dinlenmek istiyorum.o geç gelince tüm işlerim aksıyo.neysee başınızı şişirdim yaaaaa.

canımmm fıstık olmuşsun kızzzzz

günaydın kızlar.............
nasılsınız.........
diyet yapma isteğimi kaybettim..............hükümsüzdürrrrrrrr
ayyy Allah iyiliğini versin çok güldüm.canım benimmm hedefe ne kalmış şurdaaa sık dişini ver 2 kilo kurtul bitanem benim...

arkadaslar zayıflama sonrası göğüslerinizde defarmasyon oluştumu ??????. sarkma veya deri gevşemesi gibi :26: olduysa ne uyguladınız?. lütfen bu konuda bilgi?????.

olmadı ama ben kol altı göğüs ve omuz için dambıllarla hareketler yapıyorum olmasın diye...sende küçük su şişelerini doldurup yapabilirsin yada plates lastikleriyle hareketler var onları yapabilirsin canım

canım sakın sıkıntı etme keyfini çıkar bu dönemin ve bebişini güzelce emzir bu geçici bi süreç.ben oğlum 1 yaşına basınca başladım diyete ve hala emziriyorum.sen her zaman diyet yapabilirsin ama bebeğin her zaman ememez onun hakkını düşün.sadece bol sıvı al ve hamur işi veeee o süt yapar denen tatlılardan uzak durrrrr.benim hatammm çok tatlı yemem oldu zaten.

canım tedirginliqin inan yok yere..ne nasıl olaracak diye düşünerek olayı beyninde büyütüyorsun..hiç gerek yok..bende yaptırdım smir testi hiç duymadım bile..zaten duyacak bişey yok..ki canım azdır..az bişeyde canım çok acır..bunları seni rahatlamak için söylemiyorum..gerçekler bunlar..bence hiç vakit katbetmeden git ve yaptır..sonrasında burda haklıymışsın diyeceksin..zor olsa hiçbirimiz yaptırmazdık öyle deqilmi canım..senin bizlerden ne farkın var..hepimiz insanız hepimiz can taşıyoruz..gereksiz korkulara kapılma düşündükçe kafanda dahada büyüteceksin..git hemen yaptır..rahatla artık

yaaa hanimlar yaziyorum hep bosa gibi sanki yeniyiz diye bi cevap yazilmayacakmi yani hep kendi aranizda sohbet ediyorsunuz,tanissak nolur sanki giderim bak

tanışalım canım sena ben

hadi bakalım inşallah cumaya bayram edicez özletme kız kendini küserim bak

hop hop hooooppppp napıyon sen yaa küçücük bebeqin var dur hele :87: Allahım daha 16 günlük ve annesi kilo derdine düşmüş görmiyim seni buralarda dooooqru anneler topiqine canım 6 ay sonra bekleriz tatlım

deryacım menün gayet güzel..ama ben olsam her zaman söylüyorum dolmayı öqlen yerdim

kızlar
dün günüm vardı ayda bi görüşüyoruz
herkes zayıflamışın dedi bitek eltim bişe sülemedi

adı üstünde canım eltii eltinin daha iyi günleri senin bu halini çok arıcak daha o...çıpçıtır olmadan mezun olmak yok burdan :92:

canım biz hanımlar hep böyleyiz..kıyamıyoruz..ama onlar ders almayıp aynı hatalrı yine yapıyorlar..biz en iyisi toplanıp lequime gidip bikaç gece kalalımda akılları başlarına gelsin

Son düzenleme:
bugunkü menümü yazayım..

sabah: 1 bard. su, 1 limonlu yeşil çay.
kahvaltı: 2 dil. light kepekli ekmek, 1 haşlanmıs yumurta, domates, salatalık, peynir, az zeytin ezmesi
ara: --
öğle: 1 tb etli sebze yemeği, salata, 1 dil. light kepekli ekmek.
ara: 1 limonlu yeşil çay, 3 ısırık küme.
akşam: nesfit+süt, 1 elma.
ara: 1 limonlu yeşilçay.

2 lt üzeri su..

canım biz hanımlar hep böyleyiz..kıyamıyoruz..ama onlar ders almayıp aynı hatalrı yine yapıyorlar..biz en iyisi toplanıp lequime gidip bikaç gece kalalımda akılları başlarına gelsin

evet eveeeeettttt hadi toplanalımmmmlequimmm kabul eder misinnnnn biziii :)))))

Son düzenleme:

Gel ıkı yenı bırbırımızı ağırlayalım canım en iyisi...

yaaa hanimlar yaziyorum hep bosa gibi sanki yeniyiz diye bi cevap yazilmayacakmi yani hep kendi aranizda sohbet ediyorsunuz,tanissak nolur sanki giderim bak
kızlar sadece bizim burdaki süremiz sizden biraz fazla ...yoksa kimsenin sizi dışladığı yada aramıza almadığı gibi düşüncelere kapılmayın...hepinizi takip ediyoruz okuyoruz merak etmeyin...sadece aralarda laflara balıklama atlayınki göz göze gelelim fıstıklar...hoşgeldiniz tekrardan

tatlım haklısın ,çok doğru söylüyorsunda şeytana uydum işteferman padişahındır aşkitomama cumaya sevinicem gibi görünüyor(bukadar htaya göre çok bir rakam olmasada öyle şimdilik)

yaz bakalım tam günü neler vermiş..
uyanınca 1 bardak ılık su 2-3 kuru kaysı
Sabah kahvaltı:şekersiz çay ve bitki çayı yeşil çay
bir dilim yağsız tuzsuz peynir 5 tuzsuz zeytin 2-3 badem içi 2 adet tuzsuz etimek
ara 1 çay bardağı yağsız süt 2-3 bisküvi
Öğlen: 4-5 kaşık yağsız sebze yemeği 2 yumurta büyüklüğünde yağsız beyaz et 3 yemek kaşığı yoğurt 1 adet tuzsuz etimek
Ara:1 dilim esmer ekmek 1 dilim yağsız peynir
Akşam:1 kase yağsız çorba
4-5 yemek kaşığı sebze yemeği ya da bol selata 3-4 yemek kaşığı yağsız yoğurt
1 dilim esmer ekmek ya da 4-5 yemek kaşığı makarna
Ara:2 yemek kaşığı yağsız yoğurt 1 porsiyon meyve
bu ne yaaaaaaaaaaaa

çok yahşi olmuşsun yakışmış fıstık ve fark bariz belli oluyor canım

tatlımcım ,motivasyon derken siteye gelişler demek istemiştim...dün zaten benimde şalterler atıktı,bide kimseyle muhabbet edemeyince kısa devre oldu...ayrıca gündüz nete giremesem bile hepiniz aklımdasınız ve sizi gün içinde düşündükçe gaza geliyorum...menümü yazmadan öncede genelde çıtırlar merhaba diyorum ya(ben hafıza özürlüyümdür isim aklımda pek kalmaz yada yeni gelenler olmuştur ayrı gayrı olmasın diye genelleme yaparak selam veririm)o yüzden tek tek seslenmiyom guuuuu,ne kızıyon aşkitom...bizimde eşref saatimiz var demüüüüüyoksa listeyle senle veya paylaşımlarla destekle ilgili bir sorunum yok...kızlar neden gelmiyor,sohbet etmiyorlar diye şeetmiştim sayın hakimim,ben masumum

bencede bu ne kız...ne listedekileri gün boyu hazırlayabilirsin nede gözün götürür...biz burda daha zevkli ,daha besleyici,güçten düşmeyecek şekilde besleniyoruz değilmi...azda olsa her haftada veriyoruz...uygulanabililiği utfakta hizmetçi varsa olur...yoksa biz kakulmuşlar bukadar detaya giremeyiz,nedersin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…