- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
maşallah canım yaa 2 cocuk ama benım bı cocuktan kolay anlasılanbenım oglum huysuz deıl bende hıc ayagımda sallamadım sallatırmadı çünkü böyle kendını atıyodu resmen allah dagına gore kar verırmıs bel fıtıgından sallayamazdım yanı başlarda salıncakta uyutuyorduk şimdi tamamen bana bağlı emmeden uyumuyor gece veya gündüz farketmiyo nası vazgecırcem bılmıyorum gecen gece süt verdim belki mayışır benımd egöğüsler yara az emmiş olur dıye sütün yarısını içti arkasına bana devam yanı yatırayım uyusun yok sen nasıl alıstırdın oglunu acaba sorsam :26:
birde hani resim koycaktın beklıyom ben
valla ne desem ki ben 2 kez oldum smear testi senın kaçış olayı benımkıne benzemıyor sanırım pek benımkı daha cok ısteksızlıkten kaynaklı sankı bende önceden daha cok korkuyordum ama artık alıştım normal doğum felan yapıncaama sana tavsıyem kendını kasmazsan cok kolay oluyor rahat bırak hanı iğne olurken derler ya sıkma kendını dıye onun gıbı baska seyelr düşün o kısma odaklanma benımde gıtmem lazım
benım kacıs ilk başta korku ile basladı, sonra işin o kısmı atlattım, bu defa da senınkı tarzında bı kacıs basladı
gecenlerde spordakı bı arkadsım, şimdi cocuk dusunmuyosun ama yıne de gıt doktora, Allah korusun bı sorunun varsa sımdıden ogrenki ona gore hareket edersın dedı, bi kac sene gectıkten sonra cocuk calısmalarına baslamadan bı doktora gıdeyım dıye savsaklarsan, o zaman bı sorun cıktıgında hem gec kalmıs olabılırsın hem de tedavı gereklı bı sorunla karsılasırsan bı de o tedavı sürecinin gecmesını beklemek zorunda kalabılırsın dedı :44::44: hem arkadasımın soyledıklerı cok mantıklı hem de kk'yı sıkı takıp etmeye basladıgımdan berı bu konularda cok fazla sıkıntı ceken kadın oldugu dıkkatımı cektı, yanı sokaktakı 3 kadından bırının mutlaka cınsellıkle ılgılı, bebek yapma ile ılgılı bı sıkıntısı var :26: Allah hepsının derdıne derman versınnn; bunları okudukca dedım benım de mutlaka bı doktora gözükmem gerekli ama işte o çatala yatma benı geriyooosmear testı fılan korkuyorum:18:
ankarada olan arkadaslar bana doktor tavsıye edebılırler mı acabaaa muayene ıcın, bıraz ılımlı bı yapıya sahıp benı korkutmadan psıkolojık olarakta rahatlatacak bı doktora ıhtıyacım var :78:
Hah merak ettıklerımden bırı geldı işteSempatık arkadasımmm ismin sanırım Gozdeydı dıye hatırlıyorummm, hafızam pek ıyı sayılmaz ama :26:
sen de hem ankaradasın hem de 2 senelık fılan evlıydın acaba ankarada bı kadın dogum uzamnına jınekologa gıttın mı, bı ısım onerebılır mısın:26: ben de bı muayene olmak, ultrason , smear testı fılan yaptırmak ıstıyorummm:18:
arcak81 sen de ankaradasın var mı doktor bıldıgın, benım kacıslarım senden baya farklı boyutta basladı canım, mesela ben su an dogumdan da tırsıyorummoooof ne bıleyım yaaa, bazen napcagımı sasırıyorum vallaaa
hahha canım aslında cok benzıyoruz ben sırf dogum ve ılk geceden korktugum ıcın evlenmeyı bıle düşünmeyenlerdendim.ben bunları atlattıysam sen haylı atlatırsın.en basıtı hamıle kaldıgımda aılem ve eşim dahil sen normal doğum yapamazsın dedıler yapımdan dolayı yani.ben hem normal ıstıyordum hem korkuyorudm ama sezeryanden de korkuyordum yanı sonrasından ve vücut acısından dıgerı daha saglıklı dıye hatta dogumdan onceye kadar doktordan bi umut beklıyorudm sen normal dogum yapamazsın catın dar fıland ıycek mecbur sezeryana kalcam dıyeama o da olmadı cok kolay dogumum oldu genede ben cok kısa süren sancım esnasında benı sezaryana alın dıye bagırmıstım o kadar dayanıksızım yanı Allah yardım edıyor canım ılerde sende benım gıbı eskı zamanlarına hayret edıceksın
yaaa hanimlar yaziyorum hep bosa gibi sanki yeniyiz diye bi cevap yazilmayacakmi yani hep kendi aranizda sohbet ediyorsunuz,tanissak nolur sankigiderim bak
fıstıqım nerelerdesin sençok az geliyorsun topiqe..özlemiyomusun kıss bizii
özlemez olurmuyum ablacım yaaaaaaaaama bilirsin işte her gün mutlaka biyere gidiyorum :79::79::79:ama her gün mutlaka girip okuyorum yazamasamda özellikle senin sıkı takipçinim ona göre kaptanım bu arad mekiklerimi çekiyorum cumaya bomba gibi bi rakamla gelicem
sen beni güldürdün ALLAHda seni güldürsün emi
hoşgeldinyaaa hanimlar yaziyorum hep bosa gibi sanki yeniyiz diye bi cevap yazilmayacakmi yani hep kendi aranizda sohbet ediyorsunuz,tanissak nolur sankigiderim bak
slm kızlar
9 mayıs 2011 de doğum yaptım..dünyalar tatlısı bir oğluşum oldu,bu arada 7 yaşında da bir kızım var :) Allah herkese nasip eder inşallah böyle bir mutluluğu...
62 kg ile başlayan hamilelik serüveniim hamileleiğimde dünyaları yemem sonucu malesef 85 ile son buldu
evettt bugün 16.günüm ve tabiki herkes sütüm olsun diye tatlı matlı tıkıştırıp duruyor ağzımahala bir düzxen tutturamadım..bir an önce kilolarımdan kurtulmak istiyorum.burası yazlık turistik bir belde ve turistler çıtır kızlar piyasaya çıktı bile valla utanır oldum dışarı çıkmaya ( kendimi çokk kötü hissediyorum birde lohusalık sendromu eklenince düşünü artık (
desteklerinizi ve önerileriniz bekliyorum..bir an önce diyete başlamak istiyorum..yanlız bebeğimi emzirdiğim için bol sıvı takviyeli bir diyet olucak tabii...
yaklaşık 4 ay evdeyim..inşllah işime geri dönünceye kadar büyük bir kısmı gitmiş olur kilolarımın(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?