evet eveeeeettttt hadi toplanalımmmmlequimmm kabul eder misinnnnn biziii :)))))
kızlarrr ben sizi çok özledim.ama az kaldı 4 haziran'a... umarım sınavım ıyı gecer.sonra hep yanınızdayım.benı unutmayın:76:
kızlar sadece bizim burdaki süremiz sizden biraz fazla ...yoksa kimsenin sizi dışladığı yada aramıza almadığı gibi düşüncelere kapılmayın...hepinizi takip ediyoruz okuyoruz merak etmeyin...sadece aralarda laflara balıklama atlayınki göz göze gelelim fıstıklar...hoşgeldiniz tekrardan
tatlım haklısın ,çok doğru söylüyorsunda şeytana uydum işteferman padişahındır aşkitom ama cumaya sevinicem gibi görünüyor(bukadar htaya göre çok bir rakam olmasada öyle şimdilik)
uyanınca 1 bardak ılık su 2-3 kuru kaysı
Sabah kahvaltı:şekersiz çay ve bitki çayı yeşil çay
bir dilim yağsız tuzsuz peynir 5 tuzsuz zeytin 2-3 badem içi 2 adet tuzsuz etimek
ara 1 çay bardağı yağsız süt 2-3 bisküvi
Öğlen: 4-5 kaşık yağsız sebze yemeği 2 yumurta büyüklüğünde yağsız beyaz et 3 yemek kaşığı yoğurt 1 adet tuzsuz etimek
Ara:1 dilim esmer ekmek 1 dilim yağsız peynir
Akşam:1 kase yağsız çorba
4-5 yemek kaşığı sebze yemeği ya da bol selata 3-4 yemek kaşığı yağsız yoğurt
1 dilim esmer ekmek ya da 4-5 yemek kaşığı makarna
Ara:2 yemek kaşığı yağsız yoğurt 1 porsiyon meyve
bu ne yaaaaaaaaaaaa
bencede bu ne kız...ne listedekileri gün boyu hazırlayabilirsin nede gözün götürür...biz burda daha zevkli ,daha besleyici,güçten düşmeyecek şekilde besleniyoruz değilmi...azda olsa her haftada veriyoruz...uygulanabililiği utfakta hizmetçi varsa olur...yoksa biz kakulmuşlar bukadar detaya giremeyiz,nedersin:26:
sehercim lequim baştan beri diyo ya gelin yanıma diye onun için dedim..eder eder kabul eder hep beraber diyet spor ne bulursak yaparız
canım başarılar diliyorum hem kendim hemde arkadaşlarımın adına..hadi bakalım güzel sonuçlar bekliyoruz senden..seni unutmak ne mümkün canım yaa
süpriz var galiba cumayahadi bakalım hayırlısı..kırmızıylamı yazıcaz yoksa senii
kıss sen bu liste için bide para ödüyon dimiiiben daha güzelini bedava verirdim sana :82: yuhhhhhhhhhhhhh yaniii gittiqin kişinin diyetisyen olduquna eminmisin bencede eltinin arkadaşıdır
yok gözüm tutmadı zati diyetisyeni
meto yavaşya belki bi yanlışlık vardıd dedim vüçütumda
tahliller falan yaptırdım dün aldım akşam topiğimin hemşiresine danışayım dedim rastlaşamadık
10 gün buna uyacakmışım da sonra beni tekrar görecekmiş listenin dışına çıkmıcakmışm
ayyyyyyyyyy gelemem ben öyle kurallara sanki ömrüm boyu böylemi beslenecem
haaaaa bide hiç kaçamak yok he
deli yaaaaaaaaaa
bunun senadan haberi yok
diyetisyen halt etmiş valla
verdim valla içim acıdı sorma cevaplrı hiç tatmin edici değil
sorarım size adostlar napem ben şimdi
sehercim lequim baştan beri diyo ya gelin yanıma diye onun için dedim..eder eder kabul eder hep beraber diyet spor ne bulursak yaparız
canım başarılar diliyorum hem kendim hemde arkadaşlarımın adına..hadi bakalım güzel sonuçlar bekliyoruz senden..seni unutmak ne mümkün canım yaa
süpriz var galiba cumayahadi bakalım hayırlısı..kırmızıylamı yazıcaz yoksa senii
kıss sen bu liste için bide para ödüyon dimiiiben daha güzelini bedava verirdim sana :82: yuhhhhhhhhhhhhh yaniii gittiqin kişinin diyetisyen olduquna eminmisin bencede eltinin arkadaşıdır
yok gözüm tutmadı zati diyetisyeni
meto yavaşya belki bi yanlışlık vardıd dedim vüçütumda
tahliller falan yaptırdım dün aldım akşam topiğimin hemşiresine danışayım dedim rastlaşamadık
10 gün buna uyacakmışım da sonra beni tekrar görecekmiş listenin dışına çıkmıcakmışm
ayyyyyyyyyy gelemem ben öyle kurallara sanki ömrüm boyu böylemi beslenecem
haaaaa bide hiç kaçamak yok he
deli yaaaaaaaaaa
bunun senadan haberi yok
diyetisyen halt etmiş valla
verdim valla içim acıdı sorma cevaplrı hiç tatmin edici değil
sorarım size adostlar napem ben şimdi
[/B][/COLOR]
neyap biliyomusun..o doktorun tıpta aldıqı eqitimi yetersiz buldumal onu bana getir şööyle güzelcene eqitem ben onu
öyle görünüyobilemem sürprüsssss canımcım :26::26: cumaya sölücem
kız ne uğraşıyon elalemle...sen bize takıl yola devam ...meto yavaşsa başkada hormonal sorun yoksa sende yavaş yavaş arada metoyu şaşırtarak devam edersin...hiç olmazsa yarıda kesmezsin ,ama bu listeyle devam edersen çabuk pes eder ve daha çok alırsın bence naçizane kaile alırsan
deryaa
haftaya perşembe kolonoskopiye giricem korkuyommm
deryaa
haftaya perşembe kolonoskopiye giricem korkuyommm
bencede eline su dökemez,bir çok doğruyu yanlışı senden öğrendim ve çokta memnunum ...arada bazen kaçamak oluyor ama fırçayı yiyince düzeliyoruz hepimiz canım...TATLI SERTİM BENİM
öyle görünüyo
canım manevi olarak yanındayız dualarımız seninle
canımcım,kendini şöyle teselli et:
hayırlısıyla giricem uyuyucam ve uyandığımda herşey bitmiş olucak
gönlünü ferah tut canım,biliyorum bilmediğin bir olay olduğu için ne olucak nasıl olucak en önemliside sonuç ne çıkıcak stresi çoğunlukta...ama kalbini ferah tut,gevşetici çaylardan bolca iç ve allaha dua et bitanem...bak haftaya cuma topikte geçmiş olsunları kabul edicen hep bunu düşün ve rahat ol
ay
ayy
ayyy
ne güzel sözler bunlar böyleeayy bu benmiyimm bendemi bahsettiniz efemm :82: ayy birden ayakalrım yirden kesildi 40 gün 40 gece yere inmem artıkın o doktora şüüle bi yükseklerden bakamm
sakın eksik etmeyin dualarınızı zaten çok ihtiyacım var ...
yine doldu gözlerim..duygulanım..ya uyanamazsam..olurya ya bi aksilik olursa..ya herşey biterse...ya ömür bittiyse son günümse..
sakın eksik etmeyin dualarınızı zaten çok ihtiyacım var ...
yine doldu gözlerim..duygulanım..ya uyanamazsam..olurya ya bi aksilik olursa..ya herşey biterse...ya ömür bittiyse son günümse..
[/B][/COLOR]
neyap biliyomusun..o doktorun tıpta aldıqı eqitimi yetersiz buldumal onu bana getir şööyle güzelcene eqitem ben onu
sisin fikriniz önemli olmaz olurmu balımbilemem sürprüsssss canımcım :26::26: cumaya sölücem
kız ne uğraşıyon elalemle...sen bize takıl yola devam ...meto yavaşsa başkada hormonal sorun yoksa sende yavaş yavaş arada metoyu şaşırtarak devam edersin...hiç olmazsa yarıda kesmezsin ,ama bu listeyle devam edersen çabuk pes eder ve daha çok alırsın bence naçizane kaile alırsan
kaçamak yok diyo yaaaaaaaaa görür cumrtesi günü yapcam iştebencede eline su dökemez,bir çok doğruyu yanlışı senden öğrendim ve çokta memnunum ...arada bazen kaçamak oluyor ama fırçayı yiyince düzeliyoruz hepimiz canım...TATLI SERTİM BENİM
kötü şeyleri at kafandansakın eksik etmeyin dualarınızı zaten çok ihtiyacım var ...
allah korusun kız,ağzından yel alsın...o nebiçim lakırdı öylegerçi hiçbirimizin garantisi yok ama,aklına kötü şeyler getirme,yapma bak bende üzülüyorum ....güzel güzel girip,mutlu haberlerle çıkacaksın zaten çok düşük dozda alıcaksın anesteziyi,anestezistin uzman doktormu yoksa teknisyenmi olucağını öğren...eğer istersen uzman anestezi doktorunun farkını verip ameliyata yada işleme sokabiliyorsun bilgin olsun kuşum
senaaaaaaaaaa bunlar ne biçim sözler? yakışıyomu hiç sana.
hergün kimbilir kaç kişi oluyo kolonoskopi hiç bişeycik olmaz allahın izniyle
iyi düşün ki iyi olsun.
kızlar ben kaçıyorum hepinize hayırlı geceler
senacım sende gönlünü ferah tut,hakkında hayırlısı aşkım
getirdim oh içim soğudu
sisin fikriniz önemli olmaz olurmu balım
kaçamak yok diyo yaaaaaaaaa görür cumrtesi günü yapcam işte
kötü şeyleri at kafandan
hem daha burda çok işin var
ağzını hayra ............ gerisi de var ama
canlarım ben çıkıyorum
en çok özlediğiniz insanı rüyanızda göstersin RABBİM inşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?