70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet eveeeeettttt hadi toplanalımmmmlequimmm kabul eder misinnnnn biziii :)))))

sehercim lequim baştan beri diyo ya gelin yanıma diye onun için dedim..eder eder kabul eder hep beraber diyet spor ne bulursak yaparız

kızlarrr ben sizi çok özledim.ama az kaldı 4 haziran'a... umarım sınavım ıyı gecer.sonra hep yanınızdayım.benı unutmayın:76:

canım başarılar diliyorum hem kendim hemde arkadaşlarımın adına..hadi bakalım güzel sonuçlar bekliyoruz senden..seni unutmak ne mümkün canım yaa

süpriz var galiba cumaya hadi bakalım hayırlısı..kırmızıylamı yazıcaz yoksa senii

kıss sen bu liste için bide para ödüyon dimiii ben daha güzelini bedava verirdim sana :82: yuhhhhhhhhhhhhh yaniii gittiqin kişinin diyetisyen olduquna eminmisin bencede eltinin arkadaşıdır

Son düzenleme:

yok gözüm tutmadı zati diyetisyeni
meto yavaşya belki bi yanlışlık vardıd dedim vüçütumda
tahliller falan yaptırdım dün aldım akşam topiğimin hemşiresine danışayım dedim rastlaşamadık
10 gün buna uyacakmışım da sonra beni tekrar görecekmiş listenin dışına çıkmıcakmışm
ayyyyyyyyyy gelemem ben öyle kurallara sanki ömrüm boyu böylemi beslenecem
haaaaa bide hiç kaçamak yok he
deli yaaaaaaaaaa
bunun senadan haberi yok
diyetisyen halt etmiş valla

verdim valla içim acıdı sorma cevaplrı hiç tatmin edici değil
sorarım size adostlar napem ben şimdi
haklısın bu eltimle ortak çalışıyo bencede

Son düzenleme:

neyap biliyomusun..o doktorun tıpta aldıqı eqitimi yetersiz buldum al onu bana getir şööyle güzelcene eqitem ben onu

bilemem sürprüsssss canımcım :26::26: cumaya sölücem

kız ne uğraşıyon elalemle...sen bize takıl yola devam ...meto yavaşsa başkada hormonal sorun yoksa sende yavaş yavaş arada metoyu şaşırtarak devam edersin...hiç olmazsa yarıda kesmezsin ,ama bu listeyle devam edersen çabuk pes eder ve daha çok alırsın bence naçizane kaile alırsan

[/B][/COLOR]

neyap biliyomusun..o doktorun tıpta aldıqı eqitimi yetersiz buldum al onu bana getir şööyle güzelcene eqitem ben onu

bencede eline su dökemez,bir çok doğruyu yanlışı senden öğrendim ve çokta memnunum ...arada bazen kaçamak oluyor ama fırçayı yiyince düzeliyoruz hepimiz canım...TATLI SERTİM BENİM

öyle görünüyo
deryaa
haftaya perşembe kolonoskopiye giricem korkuyommm

canım manevi olarak yanındayız dualarımız seninle

deryaa
haftaya perşembe kolonoskopiye giricem korkuyommm

canımcım,kendini şöyle teselli et:
hayırlısıyla giricem uyuyucam ve uyandığımda herşey bitmiş olucak
gönlünü ferah tut canım,biliyorum bilmediğin bir olay olduğu için ne olucak nasıl olucak en önemliside sonuç ne çıkıcak stresi çoğunlukta...ama kalbini ferah tut,gevşetici çaylardan bolca iç ve allaha dua et bitanem...bak haftaya cuma topikte geçmiş olsunları kabul edicen hep bunu düşün ve rahat ol

bencede eline su dökemez,bir çok doğruyu yanlışı senden öğrendim ve çokta memnunum ...arada bazen kaçamak oluyor ama fırçayı yiyince düzeliyoruz hepimiz canım...TATLI SERTİM BENİM

ay
ayy
ayyy
ne güzel sözler bunlar böylee ayy bu benmiyimm bendemi bahsettiniz efemm :82: ayy birden ayakalrım yirden kesildi 40 gün 40 gece yere inmem artıkın o doktora şüüle bi yükseklerden bakamm

öyle görünüyo

canım manevi olarak yanındayız dualarımız seninle

sakın eksik etmeyin dualarınızı zaten çok ihtiyacım var ...

yine doldu gözlerim..duygulanım..ya uyanamazsam..olurya ya bi aksilik olursa..ya herşey biterse...ya ömür bittiyse son günümse..

ay
ayy
ayyy
ne güzel sözler bunlar böylee ayy bu benmiyimm bendemi bahsettiniz efemm :82: ayy birden ayakalrım yirden kesildi 40 gün 40 gece yere inmem artıkın o doktora şüüle bi yükseklerden bakamm

iltifat yada poh poh için söylemiyorum canımcım,sadece doğruları söylüyorum ve çok içten samimiyim canım...senin sayende bak çıtırlar yavaş veya hızlı kilo kaybediyor ve neyin neyle nezaman nasıl yeneceğini öğreniyor ve hayatına entegre ediyor...o yüzden enazından ben kendi adıma sana çok teşekkür ediyorum canımın içi

Son düzenleme:

yine doldu gözlerim..duygulanım..ya uyanamazsam..olurya ya bi aksilik olursa..ya herşey biterse...ya ömür bittiyse son günümse..

allah korusun kız,ağzından yel alsın...o nebiçim lakırdı öylegerçi hiçbirimizin garantisi yok ama,aklına kötü şeyler getirme,yapma bak bende üzülüyorum ....güzel güzel girip,mutlu haberlerle çıkacaksınzaten çok düşük dozda alıcaksın anesteziyi,anestezistin uzman doktormu yoksa teknisyenmi olucağını öğren...eğer istersen uzman anestezi doktorunun farkını verip ameliyata yada işleme sokabiliyorsun bilgin olsun kuşum

senaaaaaaaaaa bunlar ne biçim sözler? yakışıyomu hiç sana.
hergün kimbilir kaç kişi oluyo kolonoskopi hiç bişeycik olmaz allahın izniyle
iyi düşün ki iyi olsun.

kızlar ben kaçıyorum hepinize hayırlı geceler
senacım sende gönlünü ferah tut,hakkında hayırlısı aşkım

[/B][/COLOR]

getirdim oh içim soğudu
sisin fikriniz önemli olmaz olurmu balım
kaçamak yok diyo yaaaaaaaaa görür cumrtesi günü yapcam işte

kötü şeyleri at kafandan
hem daha burda çok işin var
ağzını hayra ............ gerisi de var ama

teşekkür ederim deryacım uyardıqın için..

senaaaaaaaaaa bunlar ne biçim sözler? yakışıyomu hiç sana.
hergün kimbilir kaç kişi oluyo kolonoskopi hiç bişeycik olmaz allahın izniyle
iyi düşün ki iyi olsun.

inşallah ablacım sanırım bu iş olup bitene kadar bu halim sürecek..

kızlar ben kaçıyorum hepinize hayırlı geceler
senacım sende gönlünü ferah tut,hakkında hayırlısı aşkım

sanada iyigeceler cnm teşekkürler..

atabilsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…