- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
walla son günlerde mideden ziyade öğütücü gibiyim masanın bir ucundan başlayıp diğer ucundan çıkıyorum tek rakibim thy bu arlar sanırım
bende yedim ögle yemegini
mantar sote 2 kaşık ve 2 kaşık pilav 1 dilim kepek ekmegi üzerinede büskivili puding vardı onu yedim gerçi yemesem olurdu pudingi ama dayanamadım
sabah kahvaltı yapmamıştım sadece 4 bardak su içtim ayy bu ara açıkmıyorum aman inş olee gider...
sevilcanla tanıştık çok ii cici birisi keşke imkanımız olsada hepinizle tanışsak
bu arad çok mutlu oldum sevilcan o kadar göstermediğimi soledi sağolsun moral oldu banada....
köfteyı nasıl 1 tane yedin yaw:) ben olsam 3-4 yerdim en az.. diyette olmazsam6-7 tane yerdim:)
ooo herkes yediğini yazmış
bende sabah 1 simit ve krem peynir-çay
öğlen 6 köfte ama ızgara 4 yemek ka. pilav yarımda ekmek hı bide ayran arada 1 elma,2 kahve şimdide karışık meyve ve bitki çayı içiyorum tabi balla tatlandırılmış
nası iyi yemişmiyim
bencede çok elsecim ama yapamıyorum hayatımı bi düzene sokabilsem bi hazmedebilsem acımı ve yasımı bir bitirebilsem işte o zaman yediklerimde anlam kazanacak
bencede çok elsecim ama yapamıyorum hayatımı bi düzene sokabilsem bi hazmedebilsem acımı ve yasımı bir bitirebilsem işte o zaman yediklerimde anlam kazanacak
merhabalar 78 kiloyum bu gruba girebilir miyim acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?