70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

walla son günlerde mideden ziyade öğütücü gibiyim masanın bir ucundan başlayıp diğer ucundan çıkıyorum tek rakibim thy bu arlar sanırım

:roflol::roflol::roflol:

fotoğraf çekseydiniz ikinizi de görürdük

ooo herkes yediğini yazmış
bende sabah 1 simit ve krem peynir-çay
öğlen 6 köfte ama ızgara 4 yemek ka. pilav yarımda ekmek hı bide ayran arada 1 elma,2 kahve şimdide karışık meyve ve bitki çayı içiyorum tabi balla tatlandırılmış
nası iyi yemişmiyim

afiyet olsun iyi yemişsinkaydirigubbakcemile3
4 kaşık pilavın yanında yarım ekmek mi yedin,yarım dilim ekmek mi yedin?

yarım ekmek canım dilimle doymam bugünlerde
yakında hepiniz buradan mezun olup alt gruba giderken bende terfi edip üst guruba geçerim artıksenağlama

canım benim yarım ekmek çok fazla değil mi?
ben patatesle pilav yediğim için üzüldüm valla
ikisi de karbonhidrat diye

bende saat 2 de ancak yedim yemeğimi pzt olunca işler yoğun pek iştahımda yok zaten ıspanak çorbası 2 galeta yedim çıkmadan greyfurt yerim 2 krakerle

bencede çok elsecim ama yapamıyorum hayatımı bi düzene sokabilsem bi hazmedebilsem acımı ve yasımı bir bitirebilsem işte o zaman yediklerimde anlam kazanacak

bencede çok elsecim ama yapamıyorum hayatımı bi düzene sokabilsem bi hazmedebilsem acımı ve yasımı bir bitirebilsem işte o zaman yediklerimde anlam kazanacak

anlıyorum canım inşallah mutluluk en kısa zamanda bulur seni:teselli:
ama 7 kilo vermişsin emeğini düşün

evet canım onun için buradayım ya işte biraz bencilce olacak ama işte buradada iş siz arkadaşlarıma düşüyo arada bi kafaya oklavayı atıp beni kendime getirmeniz lazım demekki

kızlar ben perşembeden beri giremiyorum nete işlerimim yoğunluğundan malesef bu hafta çok motive başlamıştım ama malesef işler yoğun patronumda gıcık oldukça ona sinirlendikçe yedim çikolatayı kadayıfı 1.4 kilo almışım malesef ama bugün lapa yemeye başladım yarında yicem en azından geçen hafta başladığım yere dönerim yani inşallah 74.4 kg olmuşum

canım hakkaten o kadar emek vermişsin.. ben de pilav kaçamağı yapıyorum ama ekmek yapmıyorum ki ben çok ekmek yerdim..

ah şu stresten zayıflayanlardan olabilseydik:)

ooo en azından yalnız değilim
ziraat hoşgeldin ama sevindim sanma yalnız olmadığımı bilmek bile rahatlattı nedense

bende bu haftaya kadar 7,5 kilo verdim sukur herkez zayifladigimi soyluyor resmimi cekip koyucam zaten sabah 1KEPEKLI PEYNIRLI TOST YEDIM BIRDE CAY ara ogun IKI BISKUVI bakalim oglen karar vermedim ama zyagli taze fasulyem var salata ile onu mu yesem esim inanamadi eski palto montlarim olmaya basladi bu arada arabami degistircekmis hediye olarak dogum gunumde hak ettin direncine hayranim dedi 13Nisan umarim o gune kadar 65 olurum araba sevdasina dahada hirslandim ama spor yapanlara hayranim evde WIi-FIT var kosu bandi elektronik kurek hersey var ama ben en son kosu bandina carsafi astim kurusun diye bir o kadarda spor dvd var ama benim huysuz uyumayan bir kizim var sadece arabada deliksiz uyuyor birde cok emiyor kolumu kaldiracak halim kalmiyor perisanim biraz buyusede rahatlasam 1yildir kapsama alani disindayim yorgunluktan hepinizin vermesine cok sevindim cok inatci ciktiniz helal size sizi gormesemde gozumde hayal edebiliyorum incecik elbiseler dusuk belli kotlarla

inşallah nuraycım
cici cici elbiselerin içinde çıtır 70-79 grubu
hepsi olmuş 50-59 grubu
ay hayali bile güzel oldu:))

ayyy çok heyecan verici,
50-59 grubu kulağa çok hoş geliyor else cim hihoyyyt

Nuary cım süper gidiyorsun,kim tutar seni canım benim

kizlar gec oldu sabah doktordaydim.kac haftadir cektim gecmedi mademciklerim cok kötü intihaplanmis.3 gündür uyku falan yok yemek desen hic adam agzima zorla depiyor.doktrda tartiltim tam 68 kilo geldim gecen hafta 67 ,500 dü galiba 500 geri almisim.bu hafata antibiyotik kullancam biraz dikkat etmem gerekiyor beslenmeme inssalla haftaya kilo eklenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…