70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim kiloda takıldı kaldı sporu fazlalaştırıp yemeği iyice kısmam lazım yoksa olmucak bu iş böle bir süredir 69 da kalmıştım bugün 68,50 yi gördüm ama adetim yakın bugün yarın olurum gene şişicem yaa
ben termal şort kullanıyorum ama bunun yanında bişeyler daha eklemek istiyorum sirkeli su işe yaramıyor gibi geliyor bana

3 kilo haaa süpermiş yaa bende yapabilirmiyim acaba ama belli kurallar çerçevesinde olmak beni yemeğe zorluyor yaaa klava:

evvet kilo çizelgemede kavuşmuş bulunmaktayımm vee hoşbulduukk, sizinle beraber zayıflayacağıma inanıyorum sositososito süperr bi site ya herkese çook tesekkürlerr

evvet kilo çizelgemede kavuşmuş bulunmaktayımm vee hoşbulduukk, sizinle beraber zayıflayacağıma inanıyorum sositososito süperr bi site ya herkese çook tesekkürlerr

hoşgeldin canım inşallah beraber zayıflıcaz

günaydın elsecim avatar süpermiş :)kaydirigubbakcemile2

günaydın tatlım sağol
içimizde çıtır bayanlar var hepimizin
onları ortaya çıkartalımkaydirigubbakcemile5

valla eşimde az yemeğe başladı artıkkaydirigubbakcemile3geceleri yemek yemiyor
göbeği rahatsız etmeye başlamış artık
işyerinde biri var o da başlamış geçen hafta 107ydi bugün 104,5 olmuş
herkeste zayıflama telaşı başladı havalar ısındıkçakaydirigubbakcemile2

3 kilo haaa süpermiş yaa bende yapabilirmiyim acaba ama belli kurallar çerçevesinde olmak beni yemeğe zorluyor yaaa klava:
valla biraz zor hele o sabah pancarlı ıspanaklı meyve-sebze suyu felaketti..aslında yapılmayacak gibi degilde işte zorlamak lazım hiçbir hayvansal ürün yok(yumurta,süt peynir veya bunların bulaştıgı herhangi bişey) ekmek kakao seker yag vb. yok..öle bi diyet haşlanmış meyve sebz ve bunların suları..76.3'le başladım bitirdigim sabah c.tesi yani 73.4'tüm.ama galiba bunu yapmanın belli zamnları var ayın hareketlerine göre mi ne.kozmik temizlik ya ondan..ama yapılamayacak bişey degil yani.

tiroidine baktırdınmı sedacım bence doktora git tahlil yaptır hormonlarına falan baksınlar guatr ve tiroid kilo vermeyi engellermişş,gecmiş olsun canım inşalah verirsin kilo.
Zeynepciğim öyle bir şey olacağını sanmıyorum cünkü herhangi bir rahatsızlığım yok ki geçen sene bir ara 69 u görmüştüm sonra annemin yanına gittim gene oldum 72 sonra da inemedim gitti...
Yine de önerin için sağol peki ben o testi nerede yaptırcam normal hastahaneler yapıyor mu hangi bölüme gideceğim biliyormusun...

ben yapsam en fazla 1 kilo veririm benim bünye acayip birşey yaaa
ben aynen devam edeyim yapılmıcak gibi değil ama hiç kasamam kendimi :)kaydirigubbakcemile3

ben yapsam en fazla 1 kilo veririm benim bünye acayip birşey yaaa
ben aynen devam edeyim yapılmıcak gibi değil ama hiç kasamam kendimi :)kaydirigubbakcemile3

boşver bencede kendimizi bu kadar sıkmanın anlamı yok aç karnına sebze suyu içemem asla zaten midem çok hassas :1no2: az sık yiyerek sporla mücadelemize devam edelim:lepi:

boşver bencede kendimizi bu kadar sıkmanın anlamı yok aç karnına sebze suyu içemem asla zaten midem çok hassas :1no2: az sık yiyerek sporla mücadelemize devam edelim:lepi:

ben severim ya sebze sağlıklı yaşam falan ama sadece onlar olmaz gibime geliyor :):sm_cool:

başından geçenler çok zor şeyler ama hayat devam ediyor bence yemek kadar insana mutluluk veren başka uğraşlar da var mesela ben çalışmıyorum kafamdaki tilkileri dağıtmak için el işi yaparım genelde örgü örerim kendimin ihtiyacı olmasa bile çevremdekilere hediye olsun diye bence sende buna benzer bişeylerle uğraşabilirsinhihoyyyt
herkese iyi geceler artık bende karar vermiş bulunmaktayım olmuyor böyle zayıflıcam,insallah kısa sürmez bu heves bi hevesle kilo takip çizelgemi de yaptım insallah olmusturr
hoşgeldin canıma.s.
hoşgeldin canıma.s.
içimizdeki zayıfları ortaya çıkartalım:))
avatar çok güzelmişsositosositosositososito

benimde kilomda değişme yok malesef artık darısı önümüzdeki haftaya iki hafta kilo veremedim diye vazgeçmek yok er yada geç zafer bizim:lepi::lepi:

selam kızlar,

öğlen yemeğini yemiş bulunmaktayım.
1 tabak haşlanmış ve çok az soya sosu eklenmiş mantar ve brokoli ve 2 dilim kepek ekmeği.

else cim avatarına bayıldım canım,kaydirigubbakcemile3

SELAM KIZLAR BEN GELDİMkaydirigubbakcemile3
çok mutluyum canlarım,sabah tartıldım 78.1 geldim:teytey:
acayip mutlu oldum,çektiğim zahmetlere değdi,bugün inanılmaz mutluyum,inşallah devamı gelecek,demek ki isteyince oluyor kaydirigubbakcemile5
sabah büyük bi heyecanla tartıya çıktım,ilk önce 79,1 gördüm...:1shok: o kadar kötü oldum ki anlatamam,eşimin yanına gittim,başladım söylenmeye...kaderime lanet okuyorum falan,adamcağız korkusundan bi şey diyemiyo yazık:jeyyar:kendimi yemeye vercem diyorum,olmuyo işte bak,o kadar uğraşıyorum olmuyo...saydıkça sayıyorum...lülülülülülü
sonra gittim bi daha tartıldım...ve mutlu haber :dance: 78.1...kaç kere çıktım aynı...78.1 :lepi:
çok mutluyum kızlare...ilk haftam iyi geçti...inşallah devamı gelecek...
zuzumm teşekkür ederim beni merak ettiğin için kaydirigubbakcemile3
siyah 24 sen de bir an önce silkelen kendine gel canım,daha önce yapmışssın yine yaparsın,bize katıl beraber başarıcaz inşallah...
hepinizi öpüyorum arkadaşlar...biz yine hastaneye gidicez...hihoyyyt
gelince anlatacaklarım var,okulda iltifatlar aldım daha da gaza geldim

selam kızlar,

öğlen yemeğini yemiş bulunmaktayım.
1 tabak haşlanmış ve çok az soya sosu eklenmiş mantar ve brokoli ve 2 dilim kepek ekmeği.

else cim avatarına bayıldım canım,kaydirigubbakcemile3

sağol canım bizde böyleyiz iştekaydirigubbakcemile3

afiyet olsun ben daha yiyemedim

tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…