70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yokluğunu farkettik canım,çok geçmiş olsun.

öncelikle kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum .
darsi banada diliyorum inşallah

listeyi yapan arkadaş cnm kilom ne yazki 75.7klava:klava:kötükedihüso
bu gidişle boğazımı tutamasam vay halime arkadaşlar
ya önceden az yerdim kilo almazdim rejime girdim kilo aldim bu nasıl iş yavuuuuuuuuuuuuuu bir bana anlatsin şaşirmiş durumdayım.:uhm:

zamanla rejim düzenine alışıp kilo vermeye başlıycaksın inşallah:)

yalnız bu yapıştırdığın liste geçen haftaki, bu akşam yenisi çıkacak, görmem iyi oldu geçen hafta kendime nasıl sinirlendiğimi tekrar hatırladım, kilo verip rehavete kapılmamak lazımÇok üzgünüm çoook

bende 78 kiloyum ama veremiyom veremicem gibi boğazımı tutamıyom

vermeye karar verdiğinde tutarsın boğazını bence, bak biz birbirimize burada motivasyon oluyoruz, ben daha çok veremedim ama 8-10 kg verenler var, neden olmasın ki? hepimiz yemeyi seviyoruz ama incecik kıyafetleri daha çok seviyoruz sanırımkaydirigubbakcemile3

daha henüz girebildim geçmiş olsun fezya
kilom bu hafta aynı maalesef
kim veya kimler birinciyse şimdiden kutlarım

Son düzenleme:

cnm inaşallah cnm bu listeden başak liste yok göremedim arkadaşlar yazmamişim

slm kıslar nasılsınız bakalım. gününüz nasıl geçti.. ne güzel ben giremiyorum iş yerinden anca eve gelince katışlacagım aranıza.. acaba akşamlarıda burada olanlar varmı..
yazdıklarımı okumuşsunuz güzel yorumlarınız için hepinize tek tek tşk ederim.. bugün bende başlamaya karar verdim. bu saate kadar güzel geçti arada acıkmalarım oldu ama kendimi kıstım yemiyeceksin dedim. şöle bir iki hafta kendimi tutsam mutlaka daha sonraları midem küçülüp daha kolay olacak.. sabah kahvaltısına eskisi gibi gramla başladım tam kepek ekmegini tartım 60 gr peynirle beraber yedim ara ögün olarak kahve içiyim.. sormayın bir nedkafe tutkusu başladı bende evlerden ırak günde 10 bardak kadar içiyorum neredeyse vucudunda selülütü biten ben igrenç durumdayım.. ama başladım kahveme bugün hi,ç krema koymadım sadece kahve içitim sanırsam bunuda kalorisi yok yada ben öle düşünüyorum.. öglen yemeginde tavuk mercimek corbası tatlı vardı
tatlımı birine verdim mercimek corbamın yarısını içtim sadece tavugumu ekmeksiz yedim.. 4 de işden geldim açıkmışım eskisi gibi bir bitki çayı koyup form bisküviden bir tane aldım akşama allah kerim dün gittim karnıbahar brokoli felan aldım eve biber dolması yapacvam kendimede brokoliyi haşlayıp yogurt döküp küçük bir dilim kepek ekmegiyle bitirmeyi düşünüyorum bu günü bir yemeden atlatsam dua edin bana :1hug:

bu arada kilomu tartılmadım cünkü dün birde regli oldum ama bir kaç gün önce tartıldıgımda 77 çıkmıştım şimdi tartılırsam reglide oldum daha cok cıkar moralim bozulur diye es geçtim .. birde kötü bir huyum vardı hergün mutlaka sabah kalkar tartılırıdım söz verdim kendime bu hafta pazartesiye kadar tartılmayacagım alsamda versemde

her gün tartılmanın zararı nedir ki ben de yapıyorumkaydirigubbakcemile3

maşallah maşallah sen şimdi bunları ye gel bir de yaz canımmm sana bu lazım klava:
birqaz abarmışın gibime geldi :))))
ah canım yaa naptın olan sana oldu bu hafta dikkat et sıkılınca nete gir bizimle paylaş yeme bişiii
inşallah nuraycım
cici cici elbiselerin içinde çıtır 70-79 grubu
hepsi olmuş 50-59 grubu
ay hayali bile güzel oldu:))
else süper olur vay yaaa düşünüyorumdaaaa offfff akşam dışarı çıkıcam alsancaka ne yicem ben şimdi 50-59 arasına girmek için az yemem lazım
geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine havalar tam hastalık havası bende hastalırsam direkt faranjit oıluyorum sesim çıkmıo ıyy çok kötü oluyor yaa yemene içmene dikkat et canım

regl olduğumda benim 2 kg kadar farkediyor ıyyy o kadar su nerde birikiyorsa
hergün tartılma bencede canım :) merak et biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…