guzel sozlerinize tesekkur ederim 38beden olucak arkadaslarim az once oglen yemegini hallettim saat 3 olmus ama kizi dr goturdum ptesi test yapilacakmis sanirim astim belirtileri var alerjik astim bendede var ona mi gecti off ya ptesiye kadar kurarim artik birde beniim huyum taktimm mi uzuldum mu yemem icmem yavrum insallah astim degildir dua edin ...............dr geldim hemen marul,taze sogan,salatalikla limonlu az yagli tuzsuz salata yaptim yaninda zyagli taze fasulye yedim 4kasik ekmek yok zaten bizim kiz ekmek dusmani elimden yiyecegim diye alip evin heryerini batiriyor bende pesinden supur dur artik o yuzden sadece sabah o oyuna dalmisken yiyorum ekmek az sonra cikicam evi soyle bir supureyim hergun supursem is cikicak 11aylik nasil yuruyemeden bu evi dagitiyor cozemedim aksamda esimin yanina gidicem bu aksam yemek daveti varmis kalabalik bir grup rezerve yaptirmis kizi bu aksamlik arkadasa birakicam esime yardim ederim mutfakta seviste
Merhaba arkadaşlar geç kaldım bu hafta bildirmek için hiç içimden söylemek gelmiyor . Yine aynıyım ya 70.4kgklava: :1no2:
iyi akşamlar kızlar,
şimdi geldim eve,birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim ( 1 kase mercimek çorbası,2 ızgara köfte(minnacık yaptım),1 dilim kepek ekmeği ve salata) sonrada doğru yüzmeye.
eve geldiğimde kendimi tutup birşey yemezsem günlük 1200 kalorimi tamamlamış olacağım,4 gün daha sabredip bu şek,lde devam edebilirsem 1 kilo daha kaybetmiş olurum kaydirigubbakcemile2
öptüm hepinizi,hoşçakalın
gel canım hoşgeldin senide alırlar listeye ama ben yorulurum daha kısa nasıı hitap edebiliriz ki sana tabi üşenmeyen varsa bilemem
öncelikle kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum .
darsi banada diliyorum inşallah
listeyi yapan arkadaş cnm kilom ne yazki 75.7klava: klava:kötükedihüso
bu gidişle boğazımı tutamasam vay halime arkadaşlar
ya önceden az yerdim kilo almazdim rejime girdim kilo aldim bu nasıl iş yavuuuuuuuuuuuuuu bir bana anlatsin şaşirmiş durumdayım.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?