- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
az olsun ömz olsun canım sıkma canını benim gibi bir kaç hafta aynı kiloda kalmaktan iyidir :)))kaydirigubbakcemile3
SELAM KIZLAR BEN GELDİMkaydirigubbakcemile3
çok mutluyum canlarım,sabah tartıldım 78.1 geldim:teytey:
acayip mutlu oldum,çektiğim zahmetlere değdi,bugün inanılmaz mutluyum,inşallah devamı gelecek,demek ki isteyince oluyor kaydirigubbakcemile5
sabah büyük bi heyecanla tartıya çıktım,ilk önce 79,1 gördüm...:1shok: o kadar kötü oldum ki anlatamam,eşimin yanına gittim,başladım söylenmeye...kaderime lanet okuyorum falan,adamcağız korkusundan bi şey diyemiyo yazık:jeyyar:kendimi yemeye vercem diyorum,olmuyo işte bak,o kadar uğraşıyorum olmuyo...saydıkça sayıyorum...lülülülülülü
sonra gittim bi daha tartıldım...ve mutlu haber :dance: 78.1...kaç kere çıktım aynı...78.1 :lepi:
çok mutluyum kızlare...ilk haftam iyi geçti...inşallah devamı gelecek...
zuzumm teşekkür ederim beni merak ettiğin için kaydirigubbakcemile3
siyah 24 sen de bir an önce silkelen kendine gel canım,daha önce yapmışssın yine yaparsın,bize katıl beraber başarıcaz inşallah...
hepinizi öpüyorum arkadaşlar...biz yine hastaneye gidicez...hihoyyyt
gelince anlatacaklarım var,okulda iltifatlar aldım daha da gaza geldim
biz verdik ve takılıp kaldık ya:mymeka:
selam kızlar..
öğlen burda pilav yoğurt yemim dedim gittim döner-pide yedim.. ama sabahtan beri wc deyim kilom artmamıştır:)) isteyerek olmadı mecbur kaldım..
ebtuna tebrikler canım süper 1 kilo gitmiş demek..
latte dediğin şeyi hesapladım ben de 2170 kalori çıktı senla aynıyız:) 1 kilonun 7500 kalori olduğunu nerden okudun? bu bilgi çok önemli teşekkür ederim..
arkadaşlar ben çizelgede kilomu 69.4 ten 71 e aldım geçen hafta kilo bildirimi yapmamıştım.ben kilo aldım ya o zamanlar daha çok dikkat ediyordum.bide ayın 9 adet günümdü daha olmadım.ne yapcam ben
arkadaşlar bu hafta herkes süper kilo vermiş.. ve pek alan da olmamış..
latte süper bir bilgi dediğim gibi..tekrar teşekkürler.. ben de bi dikkat ediyim.. peki gunde 400 kalorilik spor demiştin nasıl anlıyorsun 400 kalori olduğunu? mesela ne yapınca 400 kalori oluyor?
karakedibu hadi hayırlı olsun diyetin..
ben takımlara katılmak için mesaj bırakmıştım ama benim al sıradakini ve iki üsttekini almışlar beni beğenmediler :sm_confused:
bir de ben 5 kilo verdiğim halde zayıfladın diyen çok nadir yaw.. illa ben sorunca söylüyorlar..
ve kıyafetlerimde hiçbişey farketmedi..
oyff dıkandım
oyff dıkandım
öğlen yemeğimi yedim geldim
fırında patates köfte vardı
3 küçük parça patates,1 minik köfte, 1kaşık pilav ve yoğurt yedim
afiyet olsun güzelim,ama çok gecikmişsin nasıl dayanabildin bu saate ...
ben bugünlerde feci obur olduğumdan herkesi kendim gibi sanıyorum da kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?