70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende temizlik yapacağım ama burdan gidiyorum geri geliyorum

ben işten fırsat bulup böyle detaylı temizlik yapamıyodum
kapı cam sildim bahar temizliği gibi oldu
benim ev küçük olduğu için çabuk bitiyo
ama sende ben gibi cam silceksen bekle az daha yağmur yağınca mahvoluyo

aa sende de fıtık varmıs ama kulak olayı da var canım cok gecmıs olsun allah sıfa versın dıkkat et kendıne bende cts gıdecem bi merkeze fizik tedavı olacak ınsallah dogum sonrası cıkmıstı gıdemedım bebiş küçük diye kaldı bu zamana

komşuya gittim sadece şekersiz kahve içtim geldim manyak görünen bi kek yapmış yimedim

sonra geldim kızoşu uyuttum mamamı yedim dünden kalan sebze kebabımı 2 kaşık yoğurtla ve 1 tane taze soğanla yedim. evi süpürdüm balkonlarımı yıkadım çamaşır yıkayıp astım ayyyyy bugün çok hamarat oldum yawwwwwwwwww

kışkış kilolar kışkış yallah kalori yallah

bende genel bı kontrolden gecmek ıstıyorum ama bu konuda tırsık bı yapıya sahıp oldugum ıcın şöyle guleryuzlu benı rahatlatacak bı doktora ıhtıyacım var, aklında olsun valla önerilere açığımm

evet tatlım iyi oldu
tezmilik sonrası tartıldım fark etmiş mi diye 200 gr gitmiş

evet gercektende temizlik baya efor sarfettiren bi spor bence baya kalori harcattırıyor.eline saglık dedıgın gıbı calısınca detaylı etmızlık olmuyo bırı yapılıyo basaksı kalıyo bırde cocuk olunc ahepten kalıyo

bebişşlerim
ben çıkıyorum küçük oğlum okuldan arkideşiyle gelcekmiş güzel bi puf kek yapayımda yesinler kuzular benmi yemicem tabükü :18::18::18:inşşş umarım sanırsam yaniiiiiiiiiiiii

Yakında topıkce regl olcaz topıkce herkesın hamaratlıgı tutcak, benım bıle ofısı bırakıp evegıdıp temızlık yapasım geldı bak şimdi
aaay temızlık demısken ve asagısıda bu kadar kalabalıkken bısı sorcam yıne beenn şimcik bız shaggy halılardan almıştık salonumuza, onlarda kırlendı sureklı o odayı kullanıyoruzz,ama nası temızleyecegımı bılemedım, bı kere bı arkadas ankarada değil ama baska bı yerde boyle bı halısnı yıkamaya vermıstı de kuzu postu gıbı gelmıstı halııı benımkıler daha bı seneyı bulmadı oyle bısı olursa cok uzulurum, napsam ki, tuylerıde uzunca bıraz, zaten sureklı ayak altında olduklarından o ılk zamanlardakı kabarıklıklarıda gıttıı napıyım sizceeee :44:

canım hiç korkma smearden,hissetmiosun bile..
ben hamilelikten 1 yıl önce arkadaşımın tavsiyesiyle yaptırmıştım,arkadaşım alakasız bişey için dr.a gidio,bi de smear alalım diolar,kist çıkıyor,eğer tedavisini olmayıp farkına varmasaydın asla hamile kalamazdın kalsan da düşerdi demiş dr..ben de korktum yaptırmıştım..sonra o kız da hamile kaldı..
hamilelik sonrasında falan da smear yaptırdım,sanırım her yılda 1 kez tekrarlamak gerekiyor sağlık için..
asıl hamileyken açılma muayenesi var son günlerde,tırınırınım yok sakın korkma,doğum bile çok kolay,insanların seni korkutmasına izin verme..

kızlar oğluşun yarın son antibiyotik iğnesi, cts dr.una gidicez yine tahliller fln, inşallah geçmiştir idrar yolları enfeksiyonu,yoksaaaa yumurtanın sarısııı

aferin hem cıs yemediğin için hemde hamarat olduğun için

tırsıyosan özel bi doktora git o zaman canım devlet hastanelerinde asistanların elleine kalıyosun
onlarda sağolsunlar insanları tedavi ettiklerini unutuyorlar
ben öğrenir sana özelden mesaj atarım canım merak etme

ayyy çocuk olsa napardım bilmiyorum
gerçi benim kayınvalide 2 blok ötede annemler arabayla 10 dk uzaklıkta
onlardan birine verir gelip yapardım temizliği

aferin hem cıs yemediğin için hemde hamarat olduğun için

hehehehhe aferin aldım oleyyyyy

kızlar kızoş uyandı ona bişeyler yedireyim çarşıya çıkacam kızoşa ciciler alıcam hem bana da yürüyüş olur öptüm hepinizi sizi seviyorum yarın görüşürüzzzzzzzzzzzz

kızlar bi fikir verin bana
öğle yemeğinde sadece hellimli bol salata mı yiyim yoksa sadece çorba mı içeyim

sil yada benim yaptıgım gıbı eşine sildir gönlün rahat olur.ben ılık suyun içine kosla halı ve domestos rengerak koydum eşimde soğan cuvalıyla sildi tertemiz oldu ama sımdı gene battı bıle oğluş saolsun

canım gecmıs olsun inşallah temzi çıkar tahiller

ben halılarımı önce süpürüm sonra halı şampuanı ile tüylerin yattığı yerin tersine siliyorum. arap sabunu ve elma sirkesi ile temizlendiğini de biliyorum ama denemedim.

bu arada canım smear testinden korkma geçen yaz benden de aldılar patalojiye gitti. bir şey çıkmadı Allah'a şükür inşalah sende de çıkmaz. Doktor önemli bana bir hap vermişti doktor kananam az ama uzun sürmüştü o hapı içtikten sonra hastanelik oldum hap hormonlarımı arttırmış kendimi hamile gibi hissediyordum bebek görünce ağlıyordum aman Allah kimseye de bana da bir daha yaşatmasın

bende aynı sebeplerden dolayı gıtmek ıstıyorum, kk yı takıp ederken farkettım ki ne kadar cok sorunu olan bayan var bu konualrda, bıde spordakı bı arkadasım uyardı mutlaka gıt sonra bısı cıkıyo bıde tedavı surecı beklıyosun dıye, bende onlem alayım dedım ama işte normalde acı eşiği düşük bi insanda olmama ragmen, ilk ilişkim bile doktora gıttıkten sonra oldugu ıcın muayeneden de korkuyorumm:26: erkek olacakmısım ben yaaa en sonunda kescem atcam belden asagıyı o olcak yanı hem o popomdan da kurtulurum iyi olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…