bende temizlik yapacağım ama burdan gidiyorum geri geliyorum
saol cnm
saol tatlım yaaa
bende bel fıtıgı var + sivrilmeler va fıtıklarında taşmalar war denildi hacettepeye gidiyorum o arada kulaklarımda sorun çıktı 20 tane penesilin verdi belim içinde muskoril igne werdi anlıcanız kötüyüm arkadaşlar ignelerden kalçam mosmor oldu
evet görmedim tatlım kusura bakma
ben gazi hastanesinde yaptırmıştım rutin bi kontrol olarak bi sorunum yoktu
bi problemde çıkmamıştı bende
çok önemli bi sorunum olmadığı için doktor araştırmadım ama senin için sorarım bi iki arkadaşım var iş dolayısıyla doktorlarla iç içe olan onlara sorarım senin için
ama çok tırsacak bişi yok
normal bi hastaneye gidip yaptırabilirsin
evet tatlım iyi oldu
tezmilik sonrası tartıldım fark etmiş mi diye 200 gr gitmiş
canım dün sana bı soru sormustum gormedın sanırımmm
sende ankaradasın yaa hem de evlenelı de cok uzun olmamıs yaa, hıc smaer testı fılan yaptırdın mı ya da kadın dogumda muayene oldysan bı doktor onerebılır mısın bana demıstımmmm :26:
komşuya gittim sadece şekersiz kahve içtim geldim manyak görünen bi kek yapmış yimedim
sonra geldim kızoşu uyuttum mamamı yedim dünden kalan sebze kebabımı 2 kaşık yoğurtla ve 1 tane taze soğanla yedim. evi süpürdüm balkonlarımı yıkadım çamaşır yıkayıp astım ayyyyy bugün çok hamarat oldum yawwwwwwwwww
kışkış kilolar kışkış yallah kalori yallah
tırsıyosan özel bi doktora git o zaman canım devlet hastanelerinde asistanların elleine kalıyosunbende genel bı kontrolden gecmek ıstıyorum ama bu konuda tırsık bı yapıya sahıp oldugum ıcın şöyle guleryuzlu benı rahatlatacak bı doktora ıhtıyacım var, aklında olsun valla önerilere açığımm
evet gercektende temizlik baya efor sarfettiren bi spor bence baya kalori harcattırıyor.eline saglık dedıgın gıbı calısınca detaylı etmızlık olmuyo bırı yapılıyo basaksı kalıyo bırde cocuk olunc ahepten kalıyo
aferin hem cıs yemediğin için hemde hamarat olduğun için
sil yada benim yaptıgım gıbı eşine sildir gönlün rahat olur.ben ılık suyun içine kosla halı ve domestos rengerak koydum eşimde soğan cuvalıyla sildi tertemiz oldu ama sımdı gene battı bıle oğluş saolsunYakında topıkce regl olcaz topıkce herkesın hamaratlıgı tutcak, benım bıle ofısı bırakıp evegıdıp temızlık yapasım geldı bak şimdi
aaay temızlık demısken ve asagısıda bu kadar kalabalıkken bısı sorcam yıne beennşimcik bız shaggy halılardan almıştık salonumuza, onlarda kırlendı sureklı o odayı kullanıyoruzz,ama nası temızleyecegımı bılemedım, bı kere bı arkadas ankarada değil ama baska bı yerde boyle bı halısnı yıkamaya vermıstı de kuzu postu gıbı gelmıstı halııı benımkıler daha bı seneyı bulmadı oyle bısı olursa cok uzulurum, napsam ki, tuylerıde uzunca bıraz, zaten sureklı ayak altında olduklarından o ılk zamanlardakı kabarıklıklarıda gıttıı napıyım sizceeee :44:
canım hiç korkma smearden,hissetmiosun bile..
ben hamilelikten 1 yıl önce arkadaşımın tavsiyesiyle yaptırmıştım,arkadaşım alakasız bişey için dr.a gidio,bi de smear alalım diolar,kist çıkıyor,eğer tedavisini olmayıp farkına varmasaydın asla hamile kalamazdın kalsan da düşerdi demiş dr..ben de korktum yaptırmıştım..sonra o kız da hamile kaldı..
hamilelik sonrasında falan da smear yaptırdım,sanırım her yılda 1 kez tekrarlamak gerekiyor sağlık için..
asıl hamileyken açılma muayenesi var son günlerde,tırınırınımyok sakın korkma,doğum bile çok kolay,insanların seni korkutmasına izin verme ..
kızlar oğluşun yarın son antibiyotik iğnesi, cts dr.una gidicez yine tahliller fln, inşallah geçmiştir idrar yolları enfeksiyonu,yoksaaaa yumurtanın sarısııı
Yakında topıkce regl olcaz topıkce herkesın hamaratlıgı tutcak, benım bıle ofısı bırakıp evegıdıp temızlık yapasım geldı bak şimdi
aaay temızlık demısken ve asagısıda bu kadar kalabalıkken bısı sorcam yıne beennşimcik bız shaggy halılardan almıştık salonumuza, onlarda kırlendı sureklı o odayı kullanıyoruzz,ama nası temızleyecegımı bılemedım, bı kere bı arkadas ankarada değil ama baska bı yerde boyle bı halısnı yıkamaya vermıstı de kuzu postu gıbı gelmıstı halııı benımkıler daha bı seneyı bulmadı oyle bısı olursa cok uzulurum, napsam ki, tuylerıde uzunca bıraz, zaten sureklı ayak altında olduklarından o ılk zamanlardakı kabarıklıklarıda gıttıı napıyım sizceeee :44:
kızlar bi fikir verin bana
öğle yemeğinde sadece hellimli bol salata mı yiyim yoksa sadece çorba mı içeyim
akşam ne yiyeceksin ona göre ağırlıklı menü olarak bunu yap bencekızlar bi fikir verin bana
canım hiç korkma smearden,hissetmiosun bile..
ben hamilelikten 1 yıl önce arkadaşımın tavsiyesiyle yaptırmıştım,arkadaşım alakasız bişey için dr.a gidio,bi de smear alalım diolar,kist çıkıyor,eğer tedavisini olmayıp farkına varmasaydın asla hamile kalamazdın kalsan da düşerdi demiş dr..ben de korktum yaptırmıştım..sonra o kız da hamile kaldı..
hamilelik sonrasında falan da smear yaptırdım,sanırım her yılda 1 kez tekrarlamak gerekiyor sağlık için..
asıl hamileyken açılma muayenesi var son günlerde,tırınırınımyok sakın korkma,doğum bile çok kolay,insanların seni korkutmasına izin verme ..
kızlar oğluşun yarın son antibiyotik iğnesi, cts dr.una gidicez yine tahliller fln, inşallah geçmiştir idrar yolları enfeksiyonu,yoksaaaa yumurtanın sarısııı
kızlar bi fikir verin bana
salata ayrı çorba ayrı bence salatanın yanında ekmek yemeyeceksen çorbayıda iç derim.
akşam ne yiyeceksin ona göre ağırlıklı menü olarak bunu yap bence
hellimli bol salata bence tatlım
bayılırım hellime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?