arkadaşlar mesajımdada zaten dikkatli okuduğunuzda kaçırmamanız gereken bir şey var kalıcı olmam hep birlikte bi alt guruba geceriz diyorum ... anlayacağınız grupla ilgili bi durum yok laıcı olmak istemediğim şey kilomm :95: sanırım anlatabildim
ayrıca hoşbulduk
işte hepimiz aynı şeyi anladık sen yanlış kelimeleri seçtiğin için.KALICI OLMAK İSTEMEDİĞİM ŞEYYYYY KİLOM
arkadaşlar bu ne ki anlayamadım herkes aynı tepkiyi veriyor ama mesajı tam okuyup anlayan yok ...
Gel ıkı yenı bırbırımızı ağırlayalım canım en iyisi...
yo tartıldığında çıkan kiloyu söylemelisin.bazı larında bu dönemde 1-2 kilo farkederken kiminde 100-200 anca farkediyo buna kesin bi değer veremeyiz.ben bu hafta hiç tartılmadım ne bilim tartılmak istemedim kilo verdiğimin farkındayım ama ya vermediysem ya bana öyle geliyosa korkusundan ama artık yarın o korkuyu atmam lazım bide kızlar reglimin ikinci günü daha bitmesine 8 gün var hala göbeğimde ve göğsümde şişlik var tartıya çıkınca neyi dikkate almam lazım bir buçuk kadarını eksik mi söyleyeyim nasıl yapayım
işte hepimiz aynı şeyi anladık sen yanlış kelimeleri seçtiğin için.hem biz önce şiddete nekadar dayanıklı olduğunu ölçüyoruz ilerde burda sıkı bi eğitime tabi tutulacaksın bakalım başarabilecekmisin
öyleyimdiray alemsin valla canım ya :90:
işte hepimiz aynı şeyi anladık sen yanlış kelimeleri seçtiğin için.hem biz önce şiddete nekadar dayanıklı olduğunu ölçüyoruz ilerde burda sıkı bi eğitime tabi tutulacaksın bakalım başarabilecekmisin
hep destek tam destek var bu grupta.yatak odana kadar gireriz bekarsan evli çocuksuzsan hamile bırakmadan yollamıyoruzama ama ben böle psikolorcimi bozarsanız diyeti bozarımmm
şaka bir yana arkadaşlar dediğim gibi dilerim bu grubunda desteğiyle kilolarımdan kurtulurum
hep destek tam destek var bu grupta.yatak odana kadar gireriz bekarsan evli çocuksuzsan hamile bırakmadan yollamıyoruzçok işlevsel bi topikimiz var
aha taze gelinçok teşekkürler. bu arada 2 aylık evliyim çocuk için biraz zaman verirseniz sevinirim . ayrıca eşim 2 saat sonra eve gelecek ve ben o gittiğinden beri forumdayım
burda olduğum için mutluyum ve inanıyorum bu sefer kilolar gidecek
hiç gidesim yok görüşmek üzere
hep destek tam destek var bu grupta.yatak odana kadar gireriz bekarsan evli çocuksuzsan hamile bırakmadan yollamıyoruzçok işlevsel bi topikimiz var
aha taze gelinbi yastıkta kocayın inşallah.acelemiz yok sen bi zayıfla mezuniyetini bi bebekle taçlandıracağız
maşallah menün çok güzelbu arada bugün yediklerimi yazayım
uyanır uyanmaz iki bardak su
kahvaltı bir tam simit bir tane küçük karper, bir kesme şekerli çay
ara 9 adet fındık
öğle ezogelin çorbası bir kaseden az ,4 kaşık kadar kıymalı bezelye ,bir çerez tabağı büyüklüğünde kasede yoğurt ,bir küçük tabakta salata
arada 6 adet yenidünya yicem
akşam bir parça tavuk salata ve iki kaşık kadar yoğurt
ara 3 adet kayısı
yatarkende 1 çay bardağı yarım yağlı süt
şimdiye kadar 2 litre su içtim şimdi bi yeşilçay alıcam kendime şekersiz
çok abartmamışım değilmi kızlar fazla olan yememem gereken bişi varmı :78:
aaa sen beni bul bu durumlarda hiç gülücen yoksa bile olurçok yaşa e mi hiç güleceğim yoktu
hayırdır canım gecmıs olsunselam kızlar nasılsınız bugün igne hastane derken giremedim neyse neler yapıyosunuz
yıne mı yaahava durumuna bakim dedim bide ne görim etilerde patlama olmuşbela okumak vs bile geçmiyor içimden.rabbim insanlara insanlık birazda akıl fikir versin istiyorum. akıldan vicdandan yoksun insanların yapabileceği şeyler bunlar yazık çok yazık :95:
ama ama ben böle psikolorcimi bozarsanız diyeti bozarımmm
şaka bir yana arkadaşlar dediğim gibi dilerim bu grubunda desteğiyle kilolarımdan kurtulurum
hayırdır canım gecmıs olsun
yıne mı yaabende bakayım bı neler olmus .ben okuyum senın yerıne bela onlara
hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?