70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşsum sağolasın ellerine sağlık...ben kendimce iyi bi başlangış yaptım,inşallah birlikte daha iyilerini de görücez...
hepimize sabır,irade ve çok çok kilo verdiğimiz günler diliyorum
iyi geceler herkese

arkadaşlar aşağıda ki tüm besinlerin karşılığı bir porsiyon ettir ..bu listeler diyetinizde çok işinize yarayabilir.
besinler gr ölçü
sığır eti(yağsız) 30 1 küçük yumurta büyüklüğünde
koyun eti(yağsız) 30 " "" "" ""
kıyma " "" "" ""
beyaz peynir " 1 kibrit kutusu büyüklüğünde
balık(hepsi) " 1 küçük yumurta büyüklüğünde
kaşar peyniri 20 2/3 kibrit kutusu kadar
kuru fasulye(pişmiş) 4 yemek kaşığı dolusu
barbunya (pişmiş) "" "" "" ""
soya fasulyesi(pişmiş) 3 "" "" ""
yeşil mercimek 4 yemek kaşığı dolusu
tavuk,hindi eti 30 1 yumurta büyüklüğünde
üçgen peynir 25 1 dilim hazır
yumurta 50 1 adet(haşlanmış)

süt grubu

süt(tam yağlı) 200 1 su bardağı
süt yarım yağlı " " "" """
yoğurt kaymaksız " " "" """
poşet ayran 300 1,5 su bardağı

yağ grubu

hertürlü sıvı yağ 5 1 tatlı kaşığı
margarin " " "" "" (silme)
tereyağı " " "" "" ""
zeytin(siyah,yeşil) 25 5 küçük tane
mayonez 10 2 tatlı kaşığı silme

sebzeler
bütün sebzelerin ortalama 4-5 yemek kaşığı dolusu 1 porsiyon sebze olarak hesaplanır.
havuç,şalgam,bezelye,pırasa,bakla,enginar,bal kabağı sebzeleri enerji yönünden daha yoğun olduğuğundan bunların pişmiş olarak 3-4 yemek kaşığı dolusu 1 porsiyondur.

domates ,havuç karnıbahar lahana kuru soğan biber şalgam kereviz sebzelerinin diğer lerine göre enerji içerikleri fazladır.belirtilen bu sebzeleri az miktarda diğer bütün çiğ yenilebilen sebzeleri istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.

meyveler ölçü gr

elma 1 küçük boy 100
muz " "" "" 50
kiraz 10 tane 75
greyfurt yarım boy 125
portakal 1 orta boy 100
mandalina 2 küçük boy 100
yeni dünya 6 tane 125
çilek 12 tane küçük 175
armut 1 orta boy 100
nar 1 küçük boy 200
kavun 1/8 orta boy 200
hurma 5 tane 25
kivi 1 büyük boy 80
kuru incir 2 küçük tane 25
kayısı taze 3 tane 100
taze incir 1 büyük boy 80
vişne 12 tane 80
turunç 1 orta boy 100
limon 1 orta boy 100
üzüm 1 küçük salkım 100
erik 5 tane küçük 100
şeftali 1 orta boy 100
ayva yarım orta boy 100
yeşil erik 6 tane küçük 100
karpuz 1/8 orta boy 200
taze hurma 1 küçük boy 100
kuru kayısı 4 tane 25
kuru üzüm 1 yemek kaşığı 25

ekmek yerine geçen besinler

besinler ölçü gram

ekmek(kepekli,kepeksiz) 1 ince dilim 25 gr
büsüvi(tatlı) 2 küçük tane 20 gr
"""""b 2 orta boy tane 25
pirinç,bulgur,erişte pişmemiş 2 yeemk kaşığı silme 20
makarna,kuskus pişmemiş """"" "" " 20
pilav hepsi 2 yemek kaşığı dolusu 40
makarna pişmiş """""""""""""""""""""" 40
patates 1 küçük boy 90
yufka 2 kibrit kutusu kadar 25
kestane 3 küçük tane 30
simit 1/4 parçası 25
patlamış mısır 1 su bardağı 25
tane mısır 2 yemek kaşığı silme 25
yulaf ezmesi 2 yemek kaşığı dolusu 30

kuru fasulye nohut barbunya iç bakla gibi bakliyatların çiğ olarak 2 yemek kaşığı silme miktarı yani 40 gr kadarı pişmiş 4 yemek kaşığı dolusu 1 porsiyon ekmek yerine geçer.

tarhana erişte un pirinç bulgur ile yapılmış çok az yağlı çorbaların ortalama 1 küçük çorba kasesi kadarı 1 porsiyon ekmek yerine geçer .

ellerine sağlık hoşşum.Birinci olmuşum yuppi,çok sevindim biraz daha gaza geldim, ama daha benim ilk haftamdı.o yüzden bu kadar çok verdim heralde.Bundan sonra haftada 1 kilo versem yeter.Herkese iyi geceler.Lahana suyumu içtim yatabilirim.

günaydın kızlar
kilo veren tüm arkadaşlarım yüreketen kutluyorum
kızlar biyerden görüp sizlerle paylaşmak istedim .
bu çay süpermiş öyle okudum deneyenler çok memnunu bende deneyeceğim bakalım ne olacak bu hafta kilo vermem gerek
görüşmek üzere
Mucize Zayıflama ıksiri Mesaj Linki

--Mucize Zayıflama ıksiri ------------------------------------------------------------------------------

Malzemeler :

2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak

Hazırlanısı :

elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak
ALINTI

Son düzenleme:
CANLARIM MERa.s.HABAA öncelikle birinci olan arkdaşları kutluyorum :1hug:ve daha sonrada kilo veren arkdaşlara tebrikler veeee kilosunu koruyan arkdaşlarım sizinki büyük bir başarı :) ve veremeyenler haftaya birinci olmanız dileğiyle alan yok herhalde ya unuttum az önce baktım :) ben kg bildiremedim tartılamadım cünkü vede bu hafta regliydim kesin kg aldım ben ya hiç dikkat etmedim ama durmak yook yola devam öpüyorum sizleri bol yağ eritici günler [/U]

kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum inşallah bu hafta listenin üst sıralarında bende kendimi görürüm....

günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar az kalorili günler
liste için teşekkürler hoşşum ellerine sağlık herkesi tebrik ediyorum özelliikle ilkj sıradakileri maşallahları var valla :)))

frezyacım bu iksiri bende okudum bi süreedir yapayım diye düşünüodum gidip tarçın karabiber almak zor geliyordu birde biz deneyelim bakalım işe yarıyor mu?hihoyyyt

kızlar haber okyordum sizlerle paylaşmak istedim

’ıstediğin kadar ye ama kilo alma’ enzimi
ABD’li uzmanlar vücutta kilo denetleyicisi olarak çalışan ve yemek yenildiği halde zayıf kalmayı sağlayan bir enzim buldu.
MGAT2 isimli enzimin, obeziteyle mücadelede etkin rol oynayabileceği iddia ediliyor. California Üniversitesi’nden bilim insanlarının yaptığı araştırmada farelerin ve insanların bağırsaklarında MGAT2 adı verilen enzim bulundu. ’Kilo denetleyicisi’ olarak çalışan enzimin aktif olduğu kişilerde yenilen yiyeceklerin yakılarak enerjiye dönüştüğü, diğerlerinde ise yağ olarak vücutta saklandığı anlaşıldı. Prof. Bob Farese ’MGAT2 enzimi olmayan farelerin daha çok kilo aldığını gördük’ dedi.
sanırım bu enzim bizde yok denecek kadar az

günaydın canım,

inceldiğim kesin canım ama 1 beden mi değil mi henüz emin değilim,mesela kıyafetlerim daha rahat oluyor,paltom 40 beden düğmeleri ucu ucuna kapandığı için içime fazla kalın kazak giymemeye calışırdım ama son 1 haftadır çok rahat kapanıyor ayrıca ben pantolonda 44 etekte 42 üst bedendede 40 giyiyorum.
42 beden eteklerimin beli biraz sıkardı son 3 gündür çok rahat ediyorum,pantolonda aynı şekilde ama açıkcası 42 beden pantolon denemedim hiç,üst bedendede bir rahatlama var.ama bu hafta şişkinliğim var regl haftam sanırım sana haftaya daha doğru bir yanıt verebilrim.

diğer soruna gelince tatlım; 5-7 kilo arasında beden değişiyor,spor yapan birinde beden incelmesi yapmayana oranla daha az kilo ile değişiyor diye biliyorum.

günaydın güzelim dün bu habaeri hurriyette okurken sevinmiştim ama sonra bu habere okuyucular tarafından yapılan yorumu okuyunca moralim bozuldu kaydirigubbakcemile3

günaydın güzelim dün bu habaeri hurriyette okurken sevinmiştim ama sonra bu habere okuyucular tarafından yapılan yorumu okuyunca moralim bozuldu kaydirigubbakcemile3

yorumlara bakmadım valla hemen buraya yazayım die düşündüm :)

günaydın kızlar,
kahvaltımı yaptım,2 dilim kepekli ekmeğe 30 gr beyaz peynirle yapılmış yağsız tost+1 küçük salatalık+yarım kırmızı biber ve 1 bardak şekersiz çay.

Hoşşum canım benim;liste için ellerine sağlık.
kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum,kilosunu koruyan ve veremeyenlerinde haftaya mutlaka iyi bir sonuç alacağına inanıyorum.
bu hafta motivasyonumuz çok iyi kızlar,sizlerden çok iyi enerji alıyorum,haftaya artamızda kilo veremeyen olmayacağına eminim :hooray:

gunaydın kızlar..

ben de toplamda 5 kilo verdim ama yuruyuş dışında spor yapmadığım için sanırım giysilerimde pek fark yok..44 giyiyorum hala 46 larım da var ama bol oluyorlar..

bu hafta işi sıkı tutarsam haftaya 69 lu kiloları görebilirim çünkü sabah 70.1 gedim tartılırken eşim baktı yanlış tartıyor bu dedi:)) azalacağını biliyordum çünkü dun hep wc deydim..elma sirkesi metablizma hızlandırıyormuş kızlar bende hızlıydı zaten mahvoldum(

günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım?ben dün gece 1 kase cacık ve 2 kaşık pilav yedim.bu sabahta standart kepek ekmekli kahvaltımı yaptım.elsecim spor yaptın mı?ben 100 tane sopalı bel çevirme ve yana olan hareketi yaptım.60 tanede 1 tane basen hareketi yaptım.tabiki azzzz düzgün yapamadım dün sen neler yaptın?

Ayrıca arkadaşlar geçen hafta birinciliğini bu haftada koruyan gülçiçek
arkadaşımı tekrar kutluyorum .tebrikler canım
GÜLÇİÇEK :hooray::hooray::hooray:

hoşşum liste çok guzel olmuş eline sağlık canım..

kusuum canım verdiğin bilgiler çok guzel peki gunde her guruptan ne kadar yemek lazım mesela et gurubundan gunda kaç porsiyon diğer guruplardan ne kadar..hepsinden gunde bir değildir demi benneyaptımki

kızlar spora başlamadan ısınma hareketi yapıyor musunuz on dakka ısınmadan yağlar yanıyormuş dyorlar..

bir de sopalı hareket nasıl bişiy:))
basen hareketi nasıl bişiy bana da anlatın nolurrr..

beni şu belimin aşağısında iki yanda fazlalıklar var.. herkeste yok bu hani şu duvara vurunca giden kısımlar ben hiçbir harekette o bölgemin hareket ettiğini görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…