günaydın kızlar
kilo veren tüm arkadaşlarım yüreketen kutluyorum
kızlar biyerden görüp sizlerle paylaşmak istedim .
bu çay süpermiş öyle okudum deneyenler çok memnunu bende deneyeceğim bakalım ne olacak bu hafta kilo vermem gerek
görüşmek üzere
Mucize Zayıflama İksiri Mesaj Linki
--Mucize Zayıflama İksiri ------------------------------------------------------------------------------
Malzemeler :
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak
Hazırlanısı :
elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak ALINTI
Latte merhaba canım.Sana bişey sormak istiyorum.Kilo cetveline baktığımda 5 kilo verdiğini görüyorum.Acaba bir beden inceldin mi?Bir de ortalama kaç kiloda bir beden incelebiliriz bilgin var mı?Motivasyona ihtiyacım var da
kızlar haber okyordum sizlerle paylaşmak istedim
’İstediğin kadar ye ama kilo alma’ enzimi
ABD’li uzmanlar vücutta kilo denetleyicisi olarak çalışan ve yemek yenildiği halde zayıf kalmayı sağlayan bir enzim buldu.
MGAT2 isimli enzimin, obeziteyle mücadelede etkin rol oynayabileceği iddia ediliyor. California Üniversitesi’nden bilim insanlarının yaptığı araştırmada farelerin ve insanların bağırsaklarında MGAT2 adı verilen enzim bulundu. ’Kilo denetleyicisi’ olarak çalışan enzimin aktif olduğu kişilerde yenilen yiyeceklerin yakılarak enerjiye dönüştüğü, diğerlerinde ise yağ olarak vücutta saklandığı anlaşıldı. Prof. Bob Farese ’MGAT2 enzimi olmayan farelerin daha çok kilo aldığını gördük’ dedi.
sanırım bu enzim bizde yok denecek kadar az
günaydın güzelim dün bu habaeri hurriyette okurken sevinmiştim ama sonra bu habere okuyucular tarafından yapılan yorumu okuyunca moralim bozuldu kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım?ben dün gece 1 kase cacık ve 2 kaşık pilav yedim.bu sabahta standart kepek ekmekli kahvaltımı yaptım.elsecim spor yaptın mı?ben 100 tane sopalı bel çevirme ve yana olan hareketi yaptım.60 tanede 1 tane basen hareketi yaptım.tabiki azzzz düzgün yapamadım dün sen neler yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?