70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş olsun inş.tekrarlamaz.
tatlım 20 kılo vermeden ki halınle şimdiki halini çekip koyarmısın spor yaptıgın için düzenli nasıl oldugunu görmek sitiyorum sakıncası yoksa....

canım sende bişi yememişsinki...
vucudunu böle alıştırıısan diyetı bırakınca neyapıcan?

amin canım.yegenım mesela babasını 13-14 yaşında 1kere gördü sadece .abalam eşinden boşandıgı için eski kocası hiç arayıp sormadı yegenımı bı kız çocugu düşün yani duygusallığını.yılarca abime baba dedi....okulda arkadaşlarına baba dıye gösterdi..
rupafin verdi dr da daha bitmedi.
senınkıelrı de not alıyım.
bıde senın dedıklerını ne zamana kadar içicem???????

duygularını tahmin edebilmek gerçekten çok zor katılıyorum.ben senden biraz daha şanslıymışım.ve sende biçok kişiden şanslıymışsın bu konuda.gözümdeki anne ve baba figürü okadar ulaşılmazki bu yüzden bu zamana kadar çocuk sahibi olmayı hiç düşünmedim.ailemin benim için yaptıklarını ben evladıma yapabilirmiyim gerçekten bilemiyorum.

sudem belenayın daha önceki menüleri daha azdı burda enazından kumru yemiş ekmek ozaten,bulgur pilavı..hattavkılavuzda uyarmıştı çok azmenün diyeeben kılavuuzn menüsünü çok beğeniyorum ohh karnı tamdoyuyorr

saat 7 de

mercimek çorbası
bir ad etimek
bir kuru kayısı ile akşam yemeğimi hallettim
bu gün de bitti çok şükür gittim yürüyüşümüde yaptım 45 dk bugünlü bu kaaaaa

canım Rabbim kızkardeşine mutluluklar nasip etsin Allah bir yastıkta kocatsın ne ameliyatı oldun cnm çok geçmiş olsun bizlerde seni çok özledik canım

hayır canım okadar kolayki..ben 90 kiloyla başladım bu maratona..bnm eşimde 60a inemeyeceqime okadar inanıyorduki bana 60a inersem altın gelin seti alacaqını vadetmişti..ona göre nasılsa bu kiloya inmem mümkün deqildi..bugünse bu kiloya inmem için sayılı günler kaldı..sadece 2.5 kilo var..ben senin idolün olayım bu anlamda..hadi bakalım öyle bir azimle devam etmelisinki eşin sen 55e inince böyle olmalı

okudum tatlım merak etme için rahat olsun güle güle gidip gel canım..iyi eqlenceler..

Son düzenleme:
canım eşinde sen dehala düşünmüyo musunuz?
amanın ama vucut o kalırıyle zayıflamaya alışınca daha da düşürmek gerekır mıktarı kız zaten bişi yemiyo.

belenaycım vucudunu okadar zorlama.bak dıyetısyen bıle kıloya göre kalorı verıyo kımıne 2200 kalorı verıyo zayıflıyo kımıne 1600 kımıne 1200 vucudun ıhtıyacından azıda tehlıkelı bebıkım...dıkkat et...

Canım ben arkadaşlarım gibi iyimser olamıcam malesef sen eşin için yanıp tutuş.. onu özle.. geleceqi günün hayalini kur.. o sana haber vermeden gelsin.. eve ne elalemin erkeklerini doldurup birde ziyafet versin hemde içkiliiiiii.. üstüne birde seni özleyip aklındaki tek şeyin sana biran önce kavuşmak olması gerekirken tutup sen aradın diye seninlemi uqraşıcam tarzında çok afedersin ukalaca laflar etsin ve sende tutup bunları yut ASLA yapmam herkes haddini ve durması gereken çizqiyi bilecek..ben senin eşinin şu yaptıqı olayda sineye çekilip affedilecek hiçbirşey göremiyorum son derce saygısız ve bencil...yerim arkadaşını yaa..evlisiniz siz oyun oynamıyorsunuz..en büyük hatayı kendinden bu kadar büyük biriyle evlenerek ve aileni dinlemiyerek yapmışsın..ikincisi senin yerin eşinin yanı olması gerekirken o başka ülkelerde kiminle ne yaptıqı belli deqil seni tınlamadan bir hayat yaşıyor..hatta evinize gelip seni arama gereqi bile duymuyor sen bunu tesadüfen öqreniyorsun tutup sana baqırıp çaqırıyor..akşam konuşurum vs.. diyorsun neyi konuşucaksın kardeşim..karşındaki hayatı bilmeyen yaşı küçük biri olsa hadi diyelim zamanla düzelir...kimse hayel kurmasın arkadaşlar 35 yaşındaki bir adamı hiçkimse düzeltemez..kalıp gibi kişiliqi oturmuş adamın..nesi düzelecek..22 yaşındaki eşine elinde çiçeklerle gelmesi gerekirken sadece 2 ay aynı evde kalmışlar eşiyle vakit geçirmek için zaman içinde zaman bulmaya çalışması gerekirken adam arkadaşlarını toplayıp içiyor...yuhhhhhhhhhhhhhh....ben asla o eve gitmem....o gelsin..o yalvarsın..kendini affettirsin..bakalım birşeyi yapmak kadar affettirebilmekte kolaymıymış öqrensin..eqer bu olayı sen sineye çekersen 2 tatlı söze kanıp bir öpücüqe tav olursan kusura bakma kardeşim bu adam daha çooook şeyler yapar sana..çok gözyaşları dökersin daha..bu kadar iyimser olmayalım..alttan al bilmem ne..ne alaka ya..bunun neresini alttan alacaksın..bnm çok katı kurallarım vardır ama şu olaya son derece sakin yaklaşımımdır bu..yani bu daha sakin halim..bilmem anlatabildimmi..

Son düzenleme:

evet canım haklısn imkansız değil ama veremeyince diyorum bende acaba bi70 oluymuyum bigün imkansız gibi geliyor,yani 74 sayısını bile şimdilik hasretim gerisi gelicek yaa benkafamdan atarsam olucakta işte olmuyorrdaha öncekil sayfaalra baktıysan bağırsakalrdada var sorun ama bven hepisini halledicemmmmhaftaya bomba gibi olucam inşallahhhhh

bencede 4 kilonun formülü ne :)))))))

her bünye farklı alışıyor neticede inşallah bende bu 2.10 günümde 3 kilo daha versem süpper olacakkkkkkk

yeşil çayı bende severim demleyerek içerim bende sallamayı sevmem hiç bir çeşidini yanii.ama birde içebilsem işte valla bugün canım istedi içtim ama akşam üstü gene başım tuttu direnecem ama bakalım hangimiz yenecek :)))) güya tansiyonu düzenleyip migrene iyi geliyormuş ama bende ters etki yapıyor herhalde .eskiden içerdim ama artık içemiyorum

Son düzenleme:
sudemm daha önceki avatrın içimi açıyodu arkadaşım daha güzeldi ..ayy bende değiştircem sıkıldım 3çocuktanhatta ikizlerid ekaldıralım sen benim çizelgeye el at müsaitsen bide 75 yazda motive oluyum zaten 75.5 nyada 75 oluom aradaaneyse ben kaçar namzımı kılcam eşimle kahve içeyimde son tekrarlara bakayım

canım eşinde sen dehala düşünmüyo musunuz?
eşim pek çocuk sevmez.klasik kendi çocuğu olsun sever dicen ama bu öyle bişide değil.çocuk evde var olan bi oyuncak evliliğin bi gereği değil benim için.evlendik hadi büyüyelim aile olalım hayatımıza neşe gelsin demek değil benim için çocuk.onun için gerçekten hayatımı adayıp onu büyütmek değil vatanına milletine iyi bir evlat olarak yetiştirmek istiyorum ve bu 2 kişininde hazır olduğu bi zamanda olmalıdır.eşim belki bende ışık görse ısrarcı olabilir :44: bazen dile getiriyor ama dilde kalıyo uygulamaya geçmiyo kısmet hayırlısı 2012 de çalışmalara başlamak gibi planlarım var burda duyurmuştum kısa bi süre önce

bişey söyleyeyimde gülün...86 kilo halimi yüklemeye çalışıyorum deminden beri ve ısrarla hata veriyor yüklemiyor pozda değiştirdim gene yüklemedi
bunlarda bugün saat 11.30 da iş yerimde eğitime gitmeden çektirdiğim resimlerim ve üzerimdeki kıyafetler 38 beden ve ben burda 65.9 kiloyum...ben en son yeni evliyken 38 beden giyiyordum ve ozaman 56 kiloydum...sudem arkadaşım sporun etkisini görmek istiyorum demiştin ya işte sonuç canım
ortadaki pozda göbüş gibi görünen şey pantolonun düğme ve kopçası canolar onu yok sayın
bu arada kınanın renginide görebilirsiniz

Son düzenleme:

kaçamak adına çok süper bir menü sudemcim

sözün bittiqi yer tek kelimeyle süper canımıniçiiiiii

hah kaptan yaa içimdekileri yazmıssın bende asla kızcagıza alttan al demedım zaten senın gıbı kızdım saygısız dedimama cok sert deıl yanı üzülmesin iyice diye hatta bence konuyu aılesıne acmalı belkı kendısı yanlıs kararlar verebılır sevdgı ıcın hakkında hayırlısı olsun ınsallah yaa

vuuuuuuuuuuu süpersin fıstık daha zayıflama sen ve spor gercekten benım eksıgım ıste kalınım kalıııııııııınnnn:84::84::84:

ya okadar ağırki yüklenmemişşşşçok harikaaasınnnnn gerçekten şeker kadın yaaaaspor şart zaten bende eriyimde hala spor yapıyor olayım değilmiiiiiçok sıkı oluyor insannn

:18:işyerinde olunca bazen sapıyor mönüm aslında diyete başladığımda güzel gidiyordu burda öğle yemeği işi bozuyor benim akşamda geç gidince eve bişey yiyemiyorum işyerinde ne varsa onu yiyorum işte ondan yani az olduğunun farkındayım ve böle devam ederse kilo vermemim zor olduğunu da biliyorum düzelecek inşallah

ne kızıyon yaayukarıda belirttim kuzum ya ama düzene girecek böle değildi kız son zamanlarda böle oldu ya bi kerem ben kaptandan alkış bilem aldım tebrik etti mönüden dolayı kılavuzcumda beğeniyordu ama son zamanlarda şaştı işte zaten verdiğim kilodan belli değilmi canımcım mönü az olunca ancak 500gr gitti farkındayım yani bi daha olmaz kızma emi

yok öle tembellik ben bı ker hazırlarım çizlege artık kendın ören hazırlamayı biz balık tutmasını ögretırız adama.ekline hazır balık vermeyız.

canım saçım kızıl ya o yüzden yaptım dı

ilginç eşin çocuk sevmiyo ve öğretmen.hani çocukalrı sevmeyen öğretmenlık yapamaz derler yaaaaaaaa

bende aşırı sevmem ama bebek çok severım...canım evlılıgın ılk zamanları insan 3 yıl felan çocuk düşünmüyo gezelım tozalım dıye sonra bı bakıyosun etrafın çocuk dolmuş herkesler çocugunu konuşuyo,bi yerde gıdıyosun herkeste çocuk gürültü şu bu...

senden sonra evlenen arkadaşların çocuları oluyo,
sonra bakıyosun arkadaşların 2. çocuga başlıyo...muhabbetten hepyten gerı kalıyosun.

nasıl söleyım herşey bi sıraya göre gıdıyo ya
okul biter,işim olsun,
iş olur ,eşim olsun,
eşle vakit gecırılır,çocugum olsun,
çocugum okulunda başarılı osun,
çocugum iş kursun
çocugum evlensın,
torunum olsun...vs..bu zırncıırn bı halkası gıbı yanı her yaşta yaşanan ayrı güzellikler var.

ama dediğin giib hazır olmak lazım,
kadının hazır olması kadar erkek te önemli hazıırm dıyene bıle kanmıycan hamilelıkte yalnız kalabılıyosun...

kaçamak adına çok süper bir menü sudemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…