70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süpersin canım
mektupp bunu çoooooooooooooooook beğendi.

kim kızıyor yaaa benmiiinşaallah düzene gireriz bizde bigün...sen 500 vermişn tebrik ederim ya beenn aYNIYIMM off neyse sınava odakalndım şimdi üzülmüycemmmyani onlar beğendi ben konuşmayım haaaa

kız yerim ben seni fıstıkım...üzülmesene senin iyiliğin için söylüyoruz ...yoksa elden takattan düşücen hiç toparlıyamıyacaksın ha belki hemen olmaz ama orta vadede zararını görürsün vitaminsiz kalırsın bitanem
yeter kızlar sizde çok gitmeyin üstüne yoksa geri tepicek çıtırlarım benim,hepinizi çok seviyorum

tamam balık tutmayı bend eöğrenicem yazarken de çekindiydim satennnbalık istedi canum ha uşağummmm

kim kızıyor yaaa benmiiinşaallah düzene gireriz bizde bigün...sen 500 vermişn tebrik ederim ya beenn aYNIYIMM off neyse sınava odakalndım şimdi üzülmüycemmmyani onlar beğendi ben konuşmayım haaaa

kız alınganlık yapmasana fıstık...o kendine idol aldığı yada nebileyim işte ondan ...kendini savunmak isterken yazmış yoksa menüsünü paylaşan herkese iyi kötü yorum yada beğeni atıyoruz...hepimiz aynı hedefe gidiyoruz İDEAL VE SAĞLIKLI KİLOMUZA...o yüzden kimse alınmasın gücenmesin hepimiz dostuz değilmi:26:

deryaaaaaaa süpersin kız maşallahh tü tü tü tü

hoşgeldin aşkıııııımmmmm..nerdesin kız cöööö yapıp kaçıyon hımmmmmmnasıl olmuşum güzel değilmi,ama tek sıkıntım benim yanaklarım hep böyle gıcıklar işte...ama bunada şükür

hadi ordan yanaklarmış len benimkilerde heıdı yanakları gibi tombk tombikkkk enişte seni yicekk yicekkk

iyi akşamlar kaptan sena hanımın dikkatine (gene ben yaa bu bildirim işi yüzünden ihraç olcam nerdeyse topikten yaaaa bu saate bildirim versem olurmu olmaz diyasan olmasn ben yazayım belkı bu gece tekrar giremem nete kabul edersen sevinirim)

başlangıç 82
geçen hafta 73.7
bu hafta 73
giden 700 gr
toplamda giden 9kğ
hedef 65
boy 1.70

hadi ordan yanaklarmış len benimkilerde heıdı yanakları gibi tombk tombikkkk enişte seni yicekk yicekkk

valla adam şoklarda zatenkaç gündür şey diyo,hatun biz senle tanıştığımızda böyleydin taş gibiydindiyor...helal sana hatun diyorda arada krizi tutuyorbugün yiyemiycek çünkü geceye gitti kuşumsende resimlerde çok güzel ve fit görünüyorsun bitanem...bide maşallah ben anneni ablan zannettim iyimi,altını okuyunca şok oldummaşallah size...bizede (annemle bana)herkes abla kardeşmisiniz derler söylemesi ayıp canımcım:78::78:

ohhh walla ozaman eyi vermissin..spor varya spor yapana sahane bişey..nasıl yapıorsun sporunu yürüyüsmü??

aynen cnm zayıfladıkça değişyolarr olsun oh onlara hakediyolarrrr saol bebekimmm valla anne öle cnm annelerimz olmasa biz böle nasıl güzel olcaz onlara maşallahhhh altyapımız sağlamm

çok geçmiş olsun tatlımözlemez olurmuyuz özledik tabikide...herkesin yeri ayrı ve dile getirmesekde yok olanları merak ediyoruz ve özlüyoruzkızkardeşini allah mesut etsin canım

derya ablacııım harikaaaa olmuşssun sen yaaaaaaaaa
aynı kilodayız nerdeyse, ben daha kilolu gözüküyorum sendeeen
azmini tebrik ederim, maşşaaalllaaah

ohhh walla ozaman eyi vermissin..spor varya spor yapana sahane bişey..nasıl yapıorsun sporunu yürüyüsmü??

evde yürüyüş bandım ,eliptik bisikletim,plates topum,lastiklerim,çemberim vede dambıllarım var canım...hergün işten geldikten sonra önce yemeğim yoksa yemeğimi üstüne koyuyorum varsa çocukların yemeğini koyuyorum ve ben spora başlıyorum...önce eliptik bisiklette ayakta 40-45 dk. yapıyorum sonra yürüme bandında 6.5 hızında 30-40 dk. yürüyorum,yürüme bandının motorlu bel kemeri var onu koltuk altından başlayıp belli aralarla kademe kademe aşağı kaydırarak dize kadar 20 dk. yapıyorum...ordan dambıllarla her biri 25er sayılı set olmak kaydıyla kol omuz göğüs ve göbek hareketlerimi yapıyorum gidip duş alıyorum ve toplamda1,5 saat kadar spor yapmış oluyorum...bide sadece hafta sonları uygun olduğum için aletli çalışmıyorum 1 saat plates yapıyorum kuşum...umarım yardımcı olmuşumdur

işten geldim eve, bir kırgınlık yorgunluk wardı üstümde, yattım uyudum hiçbişi yemeden, bir kalktım ki, burun çeşme olmuş akıyo, hapsırıklar saatte 50*60 adet sewiyesinde, vücut iflas etmiş kırgınlıktan ölüyorum şu an kemiklerim ağrıyoo :2:
dün kınada üşüttüm heralde, bu haftasonu 2 düğün, 1 mezunlar toplantısı ve 1 sünnet yemeğine hasta hasta gitcem, keşke haftaiçi olaydı da rapor alıp yatardım evmdee

ben hasta oldum, annem yok yanımda, kimseciklerim yok buralardaa:2:
ilaç içcem ama açım bir çorba yapanımmm bile yooooooooooook

derya ablacııım harikaaaa olmuşssun sen yaaaaaaaaa
aynı kilodayız nerdeyse, ben daha kilolu gözüküyorum sendeeen
azmini tebrik ederim, maşşaaalllaaah

kuşum çok sağol tatlım benimki spordandır sen yapmıyonmu canım...yapmıyorsan kendine zaman yarat yoksa ilerde zorlanırsın en azından taş gibi olursun...inanırmısın selülit denen bişey kalmadı kaymak gibi oldumben bile şoktayım ...birdaha asla sporu hayatımdan çıkarmam,geç öğrendim ama kalıcı oldu öğrendiklerim ...sizden allah razı olsun...oyüzden daha gençken kendinize dikkat edin canımın içi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…