70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlar,iftihar tablomuzu inceledim,(hossum eline emegıne saglık,cok guzel ve duzenlı olmus yıne) bır suru arkadas kılo vermıs bu hafta,pazartesi günü bende onların arasına girerim ins.
dun bırsuru sey yememe ragmen(ölcülü tabii)bugun 200 gr eksik cıktım tartıda ,bisey anlamadım.neyse bugunku menumu vereyım sabah 2 yumurtadan omlet cok az yagla yapayım dedım yarısı tavaya yapıstı onunda,yagsız omlet yapmayı basaran varmı aranızda?onun dısında peynır,5-6 zeytin,2 dlm kepek ekmek,1 tatlı k. recel,ıhlamur
oglen dekarnıbahar haslama yemeyı düsünüyorum .
hepinize az kalorili bol hareketlı günler diliyorumhihoyyythihoyyyt

hossum ellerine sağlık listen yine süper olmuş hihoyyyt kilo veren arkadaşları kutluyorum bende en azından kilosunu koruyanlardanım.akşam salata ve yarım kase az yağlı bulgur pilavı yedim etli bezelye vardı ama elimi sürmedim tramısu yapmıştım eşim ve oğlum çok seviyor nescafenin yanında süper gidiyor ama yasak bana:1no2: sabah yağsız kepek ekmeğine tost yedim çay keyfi yapıyorum
loxandra ben yumurtayı teflon tavada yağ yerine su koyarak yapıyorum yapışmıyor birde öyle dene

günaydın kızlar hepinize
hoşşum ellerine sağlık liste yine çok güzel olmuşa.s.
kuuşuum verdiğin bilgiler için sağol tatlıma.s.
güleysacım spor yapamadım üşüttüm belimde böbreklerimde ağrım var çok,sancı giriyor ara ara
kilo veren arkadaşlar çook tebrik ederim
benim gibi veremeyenler ve alanlar üzülmesin bizde vericez:1hug:
öpüyorum hepinizi çokŞeniz

kızlarr lahana çorbası diyetimin 3.gününü 800grm wererek kapattım...3 günde toplam 2 kilo gitmiş oldudelikafadulden gün gün sizee rapor edicem inş

Bende 74 kiloyum ama 40 bedene girebiliyorum garip ama öyle, ayrıca magrenta teşekkürler nete girsem azıcık rahatlarım belki ama iş yoğunluğu ve sinirden kilo alıyorum sürekli ama dün lapa yemeye başladım birde selahattin dönmezin mucize iksirine lapa bugün son 2 gün yapabiliyormuşum ama daha dikkatli olucam artık :dilcikar:

Bu arada kilo veren ve muhafaza eden arkadaşlar tebrikler darısı kilo alan veya duraklama dönemine girenlere hepimize bol şans

kızlar günaydın öncelikle hoşum ellerine sağlık liste süper ötesi olmuş inş haftaya bide kupa alacaz
kupa alanları tebrik ediyorum kilo alanlara sakın azminizden vazgeçmeyin diyorum kilosunu koruyanlar sizleri de haftaya kupa almış görecegimize inanıyorum
kahvaltı:sabah artık sirkeli su içemiyorum midemi çok agrıtıyor.onun yerine sıcak su içiyorum
yarım puaça,az ton balığı ve peynir 1 bardak şekersiz çay şimdi bir kahve aldım öglene çorba var şimdilik bu kadar dediğim gibi bu ara cnm bişi istemiyor.....

slm kizlar plazmig lahna corbasini nasil yapiyorsun ???
ben bu hafta antibiyotik nedeniyle fazla birsey uygulayamacacagim.insallah haftaya yine alanlar listesinde olmam sirke simdi bogazimi yaktigi iccin onu icemiyorum.yerine elma suyu ictim.

ensenin arkasına sopa koyuyorsun.ellerinle sopanın 2 yanını tutuyorsun sağ ve sola yan taraflara eğiliyorsun yanlar için süper hareket sonrada dik duruyosun başın karşı tarafa bakıyor çapraz sağa sola dönüyorsun bedenin sabit dene bence tatlım

oyy canım geçmiş olsun.sağlığın herşeyden önemli dikkat et.öptüm

bildiğimiz lahana diyetinimi yapıyorsun bizi biraz aydınlatırmısın

Vücuda zararlı maddelerden arındırıp daha sağlıklı hissetmenizi sağlar.Vücuttaki yağları yakma amaçlı oldu?undan KESıNLıKLE ALKOL ALINMAYACAK.Diyet bittikten 24 saat sonra alkol alynabilir.Aldığınız ilaçlar varsa bu diyete mani değildir.

Yağ yakıcı çorba bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.Diyete tam uyarsanız haftada 4.5 ila 8 kilo arası kilo verirsiniz.Sadece belirtilen yiyeceklerin belirtilen günlerde yenmesi gerekir.Bir haftada 6.5-7 kg verirseniz, diyete 2 gün ara verin. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.

Diyette değilseniz çorbayı içmeyin.

Bu çorba her acıktığınızda yenebilir.

Istediğiniz zaman, istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.

Ne kadar çok yerseniz, o kadar çok kilo kaybedersiniz.

Çok uzun bir süre bu çorba yenirse, beslenme bozukluğuna yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.

7. günün sonunda; aldatmaca yapmadıysanız 4.5 ila 8 kg arasıvermip olacaksınız. Et verilen günde muhakkak yenilmeli, yüksek proteine gerek var.

GAZLI YÇECEKLER (MADEN SODASI DAHıL) YASAK. BOL SU için.

Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve Kahveye koymayın.

YEşiL YAPRAKLI SEBZELER, SALATA,LAHANA, BROKOLİ, ISPANAK ÇOK İYİ….
GREYFURT ÇOK İİİ…

Patates gününde (2.GÜN ) do?ranmamış soğan, domates, tereyağı, biber, ve tuz ilave edebilirsin.
En kötü gün 2. gündür.

BUNDAN SONRA KİLO vermeye başladığınızda motivasyonunuz artacaktır.
Devam edin.

YAğ YAKICI ÇORBA TARıFı

6 Büyük soğan
1-2 konserve domates
1 orta boy lahana
2 yeşil biber
1 demet maydanoz

Sebzeleri küçük kestikten sonra, örtene kadar su koyun. Tuz, biber veya et su tablet koyabilirsiniz. On dakika hızlı ate?te kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumu?ayyncaya kadar pi?irin.

DıYET PLANI

1. GÜN : ÇORBA VE MEYVE GÜNÜ
Muz hariç, her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. ( Kavun ve Karpuz di?er meyvelerden daha kalorilidir. )
Yçecek olarak tatlandyrycysyz çay,kahve ve bol su alyn. Çay ve kahveye süt koymayyn.

2. GÜN : ÇORBA VE SEBZE GÜNÜ

Her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. ( Özelikle yaprakly sebzeler : çi?, ha?lanmy? veya konserve… )
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.Akşam yeme?inde ödül olarak bir haşlanmış veya fırında kızartılmış? patates (tereyağlı haşlanmış). Hiç meyve yemeyin. Yçecek olarak tatlandırıcısız çay,kahve ve bol su alın. Çay ve kahveye süt koymayın.

3. GÜN : ÇORBA MEYVE VE SEBZE GÜNÜ

Ystedi?iniz kadar, çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz. Yçecek olarak tatlandırıcısız çay,kahve ve bol su alın. Çay ve kahveye süt koymayın.

E?er tam olarak uygularsanyz : 2.5-3 kg vermiş olmalısınız.

4. GÜN : ÇORBA MEYVE VE SEBZE GÜNÜ ( Muz ve ya?syz süt dahil )
Muz ve ya?syz süt bugün serbest. Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istedi?iniz kadar ya?syz süt içebilirsiniz. Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sa?layacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün, vücudunuzun potasyum, karbonhidrat, protein ve calcium ihtiyacı olacak. Ystedi?iniz kadar, çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz. ( EN ÇOK 3 MUZ )

5. GÜN : ET, DOMATES VE ÇORBA GÜNÜ
Bugün kırmızı et (SIğIR eti ) ve domates yiyebilirsiniz. (300-600 gr et : 4 biftek ) Ve istediğiniz kadar domates yiyebilirsiniz. Bugün vücudunuzu ürik asitten temizlemek için 6-8 bardak su için. Bugün çorbayı sadece bir kere için. Yçecek olarak tatlandırıcısız çay,kahve ve bol su alın. Çay ve kahveye süt koymayın.

6. GÜN : ET, YEşiL YAPRAKLI SEBZE VE ÇORBA GÜNÜ
ıstediğiniz kadar et(2-3 parça) ve sebze(istediğın kadar) yiyebilirsiniz. Patates yok. Çorba en az bir kez içilecek. Yçecek olarak tatlandyrycysyz çay,kahve ve bol su alyn. Çay ve kahveye süt koymayın.

7. GÜN : KEPEKLİ PiRiNÇ, MEYVE SUYU, SEBZE VE ÇORBA GÜNÜ
Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinç çorbaya konulabilir veya sebzeye karıştırılabilir. içecek olarak tatlandırıcısız çay,kahve ve bol su alın. Çay ve kahveye süt koymayın.

kızlar bu tarifi uyguluyorum tadı çok fena baharat filan katıyorum ben....şimdilik işe yarıo gbi duruo..annm yaptı 1 haftada 4 kilo werdi bnde gaza geldm başladım hemnhihoyyyt

teşekkürler canım aydınlattığın için denemek lazım 7 gün çok uzun bir zaman değil kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim?çok fazla bir bilgim yok 463 sayfayı okumakta zor.belki bu sayede ben de zayıflarım

merhaba kızlar,

öğlen müşterimi yemeğe götürmem gerekiyor,ne yesem acaba döner yesem ekmeksiz acaba kaç kaloridir? açıkcası sadece salata yemeğide canım hiçç çekmiyor.

merhaba kızlar,

öğlen müşterimi yemeğe götürmem gerekiyor,ne yesem acaba döner yesem ekmeksiz acaba kaç kaloridir? açıkcası sadece salata yemeğide canım hiçç çekmiyor.

merhabalar latte:)

bence ızgara köfte ye, dönerden çok daha az kalori var, 3 tane köfte, salata, ayran işini görür:) 300 gr dönerde 615 kalori varmış:S

çok kaloridir:))dönerde yaggg varr en iyisi salata yaptır sen onu yee yanındada 2dilim ekmek yersin doyurucu valla.corba varsa birde corba al canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…