ayy kızlar 650 kalorimi :1shok: hemen vazgeçtimm.
haklısınız köfte yada tavuk daha mantıklı kızlar,sağolun :1hug:
merhaba kızlar,
öğlen müşterimi yemeğe götürmem gerekiyor,ne yesem acabadöner yesem ekmeksiz acaba kaç kaloridir? açıkcası sadece salata yemeğide canım hiçç çekmiyor.
slm kıslar bugün başladım allahın izniyle.. Tartıldımda.. 77,800 cıktım tartıda valla utandım kendimden
sabah
60gr saf kepek peynir
2 fincan şekersin kremasız sütsüz neckafe
1 fincan ısırgan otu
bir adet dyet bisküvi
öglen yemege gittim kadın budu köfte sebze corbası fasulye plakisi elma
kadın budu köfte sızma yagdı birinin yarısını tırtıkladım bıraktım sebze corbasından igreniyorum tadına bile bakmadım.. Pilakide öle. Elmalarımı başkalarına verdim..
Karnım aç birazdan simit ayran ısmarlıyıp kendimi doyurmaya calışacagım
sabah işe yürüdüm 30 dakka yolumu uzattım. Akşamada yürümeyi düşünüyorum ama bakalım artık
ana hemşom nerden cnm erzincanlmsin
ha bu arda afyet olsun
günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar az kalorili günler
liste için teşekkürler hoşşum ellerine sağlık herkesi tebrik ediyorum özelliikle ilkj sıradakileri maşallahları var valla :)))
frezyacım bu iksiri bende okudum bi süreedir yapayım diye düşünüodum gidip tarçın karabiber almak zor geliyordu birde biz deneyelim bakalım işe yarıyor mu?hihoyyyt
çizelgemi nasıl değiştireceğim???????
canım inşallah olabildiğince fazla kilo verirsin bu iyi bir moral olur diyetini okudum allah kolaylık versin zor değil ama belli sınırlara uymak bana ters geliyor yoksa affetmez denerdim :)))kızlarr lahana çorbası diyetimin 3.gününü 800grm wererek kapattım...3 günde toplam 2 kilo gitmiş oldudelikafadulden gün gün sizee rapor edicem inş
hoşgeldin canım aramıza bizde herkese yer var :)arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim?çok fazla bir bilgim yok 463 sayfayı okumakta zor.belki bu sayede ben de zayıflarım
deneyelim cnm ne çikar ben bu hafta kararlyım verceğim bu kilolar
arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim?çok fazla bir bilgim yok 463 sayfayı okumakta zor.belki bu sayede ben de zayıflarım
bu arada bende yediklerimi yazayım
öğle yemeğinde
bir kase çorba domatesli kaşarılı :)
tavuk ızgara 1 kaşık pilav :)
kadayıf tatlısı(tabiki yemedim)
bir an aynı yerde çalışıyoruz sandım delikafadulden
öğle yemeklerimiz aynıymış ben kaşa almadım çorbaya sırnaşık şey
bugün yemek getirmediğim için işyerinde dolapta biraz marul domates biber vardı ancak onlarla salata yaptım 3 etimekle yedim midem bomboş arkadaşlar dönerleri götürdüler afiyet olsun dedim onlara allahtan et türüyle pek aram yok canım çekmiyor şimdi kayfe keyfinde sıra magrenta sanada afiyet olsun canım
kızlar bu bebeğimiz 5000 bebekten 47 sıraya kadar ielerledi sizde bir ıoy verirmisiniz bir tık kadar yakında sevgiler..
BIDIŞIM / selin kos - Milliyet - Bebek ve Çocuk - Hamilelik, Annelik, Bebeğinizin Bakımı, Eğitimi, Çocuklarınızın Psikolojisi
saol canım sanada afiyet olsun türk kahvesi kaç kaloridir acaba ort ile az şekerli arası içiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?