- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
bende orta içiyorum genellikle şekersiz içerim çaya asla şeker atmam baktım 5 kaloriymiş bişey değilmiş allahtan ben çok içiyorum işte evde kaydirigubbakcemile3
benim pek şekerle aram yok zaten günde 1 fincan çay onada esmer şeker kahveyide sürekli içmem oda az şekerlim orta nescafe içiceksem ona da tek esmer şeker ama süt tozu koyuyordum artık süt komaya çalışıyoırum bitki çayı zaten şekersiz :)bende orta içiyorum genellikle şekersiz içerim çaya asla şeker atmam baktım 5 kaloriymiş bişey değilmiş allahtan ben çok içiyorum işte evde kaydirigubbakcemile3
bende işten çıkınca markete gidicem
alışverişi çıkartıyodum
aklıma getirdiniz türk kahvesi dün bitmiştikaydirigubbakcemile3
şekersiz içemiyorum ben 1 kesme şeker atıyorum
çaya şeker atmamaya alıştım artık
tür kahvesini kemeraltından alcan taze taze çekilmiş yada karşıyaka çarşıdan :) öle marketten olmaz
KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNAMAYANLAR;
KÜÇÜKANNE,SVLKBR,SEVİLCAN,BURGEM,DAĞLARKIZI,TOMBİKOS,MELOQQ
NİSANDAHAZAN,ALMİRA,SACVERETLE,BENNUU,DESTİNA82,DARPHNİS35
slm arkadaslar görüsmeyeli baya kaynatmısınız valla bende bugun geldım felakat basım arıyor artık tartıdaki rakamdanmı yoksa uykusuzluktanmı buna siz karar verın 72, 73 arası geldım ve bukadar kısa zamanda olmaz deyıp kendımı avutuyorum ama tok karnıma tartıldım neyse kızlar evet melankolıyle tanıstık cayınıda içtim arkadasımın sagolsun zamanımız olsa fotografta cekerdık ama zamanımız kısıtlıydı ben aksama yolcuydum mlankolıcımde bos kalamıyordu yanı cok yogunduk olsun senı tanıdıgım için cok mutluyum canım ayrıca güzel bı bayansında orda soyleyenedım ama insanın yuzune söylenmıyor yaaa kızlar beni lıste eklemeyın bızım net kesılılecek bu hafta sonu galıba bakalım bende kendı imkanlarım la yapabıldıgım kadar yapıcam şimdıden toparlanmaya baslıyorum yanı yarına bırakmıyorum ve şimdi biraz kestiricem mirmirmirmir hepinizi öpüyorumŞeniz kızlar aksama görüsürüz bye[/QUO
slm cnm o gün sevilcancım gördü halimi inanın çok yogun çalışıyorum
sevilcan aslında çok kilolu degil ve bir o kadar da şeker birisi
ayyy ben hepinizle tanışmak istiyorum kızlar yaaa süper oluyo valla
cnm benim güzel iltifatın için teşekkür ederim o senin güzelliğin yüregüinin güzelliği dinlen sonra görüşürüz öpüyorum byŞeniz
hoşgeldin canım inşallah bol kilo verirsin..
lahana dyeti çok iyi görünüyor ama hç ekmek yok ben doymam:) bir de evde uygulanacak bir diyet bu işyerinde olmaz sanırım
siyah_24 bence elmaları vermeseydin ve şimdi smit yerine onu yeseydin ara öğün olarak daha iyi olurdu..
ben öğlen çorba+2 dilim ekmek+tavuk şiş yedim tatlı vardı almadım ah ahh..
birlikten kuvvet doğar.geçenlerde çok yakından tanıdığım biri eşimin yanımda kiloma laf etti.benim de canım çok sıkıldı.insan her zaman en yakınındakilerle her şeyi paylaşamıyor o yüzden bende teşekkür ediyorum aranızda olmaktan çok mutluyumsositosositomerhaba kızlarr
yemekten geldim sayenizde büyük bir yanlıştan dönmüş bulunmaktayım,yemedim tabiki döner,tavuklu salata yedim üstünde biraz sos vardı ama napiyim yedim valla sanırım 300 kalori almışımdır ,akşamki tavuğumu 50 gr a inidirir ve fazladan 20 dak spor yaparsam bugünü bozmamış olurum.
tavsiyeleriniz için çok sağolun kızlar,öpüyorum hepinizi,iyiki varsınız
birlikten kuvvet doğar.geçenlerde çok yakından tanıdığım biri eşimin yanımda kiloma laf etti.benim de canım çok sıkıldı.insan her zaman en yakınındakilerle her şeyi paylaşamıyor o yüzden bende teşekkür ediyorum aranızda olmaktan çok mutluyumsositososito
çok haklısın canım.
ben son 3 seneye kadar hayatım boyunca hep zayıftım,dolayısıyla uzun süre görüşmediğim insanlarla karşılaştığımda şok oluyorlar,öyle çok tombul görünmüyorum balık etliyim ama dokunuyor,rahatsız oluyor insan,seni çok iyi anlıyorum canım.ama zafer eninde sonunda bizim olacak,az kaldı bence sende etrafına bir süre için kulaklarını tıka ve hedefin doğrultusunda ilerle tatlım.:1hug:
merhaba kızlarr
yemekten geldim sayenizde büyük bir yanlıştan dönmüş bulunmaktayım,yemedim tabiki döner,tavuklu salata yedim üstünde biraz sos vardı ama napiyim yedim valla sanırım 300 kalori almışımdır ,akşamki tavuğumu 50 gr a inidirir ve fazladan 20 dak spor yaparsam bugünü bozmamış olurum.
tavsiyeleriniz için çok sağolun kızlar,öpüyorum hepinizi,iyiki varsınız
doğumdan sonra 78den 63 e kadar inmiştim ama malesef yine kilo aldım.ben de uzun zamandır görmediğim kimseleri görmek istemiyorum hemen kilona bir şey söylüyorlar eşim de zayıf yanına yakışmıyorum kilolu halimle ama ne olursa olsun zayıflayacağım
doğumdan sonra nasıl zayıflamıştın elcincakar?
ben eşten yana hem şanslı hem şanssızım
90 kilo olduğu için yanında çok kilolu durmuyorum ama sen sanki benden aşağı mısın diyerek ikimizde de bir rahatlık oluyor
malesef bende aynı durumdayım eşim zayıf ben yanında çok kilolu duruyorum ya gene hamilemisin diyolar yada ya sen nekadar kilo almışsın diyerek moralimi bozuyolar kesinlikle benim kilo vermem lazım ama bugün diyeti birazda bozdum yaprak sarmaya dayanamam ve çok yedim sanırım ne yapıcam bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?