70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende orta içiyorum genellikle şekersiz içerim çaya asla şeker atmam baktım 5 kaloriymiş bişey değilmiş allahtan ben çok içiyorum işte evde kaydirigubbakcemile3

bende işten çıkınca markete gidicem
alışverişi çıkartıyodum
aklıma getirdiniz türk kahvesi dün bitmiştikaydirigubbakcemile3
şekersiz içemiyorum ben 1 kesme şeker atıyorum
çaya şeker atmamaya alıştım artık

selam kızlar ben geldim...
bu lahana çorbası diyeti çok iyiymiş ama sanırım ben uygulayamam malum bebek emziriyorum,tek tip beslenmem yanlış ayrıca lahana acyip gaz yapıyor..
ama ben de şu metobolizma hızlandırıcı çaydan yapmayı düşünüyorum,bugün yaparım...
kızlar ben de bu 2 gündür kendimi aylardır olmadığı kadar iyi hissediyorum,bu diyet bana çok iyi geldi,moralim yükseldi resmen...bi de verdiğim 2 kilo çok farketti...herkes inceldiğimi söylüyor,nasıl olduysa şişkinliğim indi...
kendime yeni kıyafetler aldım,artık süsleniyorum,ne zamandır hiç kendime bakmıyordum çünkü içimden gelmiyodu...herkes güzel şeyler söylüyo,çok mutlu oluyorum,motivasyonum artıyo...
42 beden bi etek almıştım,fermuarı kapanmıyodu,bugün giydim kapandı,çok sevindim...
ben de etekte 42,pantolonda 44 e anca sığıyorum...ama başarıcam,dolapta beni bekleyen kıyafetlerime sığacağım günler de gelecek inşallah...
dün bana spor ayakkabı almıştık biraz sıkıyo,onu değiştirmeye gidiyorum,hoşçakalın canlarım

bende orta içiyorum genellikle şekersiz içerim çaya asla şeker atmam baktım 5 kaloriymiş bişey değilmiş allahtan ben çok içiyorum işte evde kaydirigubbakcemile3
benim pek şekerle aram yok zaten günde 1 fincan çay onada esmer şeker kahveyide sürekli içmem oda az şekerlim orta nescafe içiceksem ona da tek esmer şeker ama süt tozu koyuyordum artık süt komaya çalışıyoırum bitki çayı zaten şekersiz :)

tür kahvesini kemeraltından alcan taze taze çekilmiş yada karşıyaka çarşıdan :) öle marketten olmaz

tekrar teşekkürler hoşbulduk az önce internette gezinirken şunu okudum:"1 avuç badem için 1 saat yürümeniz gerekiyor!" demekki azıcıktan bir şey olmaz bile demeye hakkımız yok sanırım istediğimiz kiloya gelene kadar

tür kahvesini kemeraltından alcan taze taze çekilmiş yada karşıyaka çarşıdan :) öle marketten olmaz

ahh o kemeraltından geçerken köşedeki kahvecideki kahvenin kokusuna insanın içi gidiyor
sonra tabi dooğru kızlarağasına kahve içmeye yanında sakızlı lokumla
ay canım istedi şimdi uzun süredir gitmedim

KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNAMAYANLAR;

KÜÇÜKANNE,SVLKBR,SEVİLCAN,BURGEM,DAĞLARKIZI,TOMBİKOS,MELOQQ

NİSANDAHAZAN,ALMİRA,SACVERETLE,BENNUU,DESTİNA82,DARPHNİS35

canım arkadasım hossum ben daha aranıza yenı katıldıgım ıcın yazmadım kılomu ama 3 günlük dyette eger bılmek ıstersen 400 gr verdım yanı 70 kıl0dan düstüm bu arada kılo cızelgesınıde her hafta sen belırlyosun yanı bızım buraya her pazartesı kılomuzu yazmamız yeterlımı

Hızlı kilo kaybı tehlikeli

Bir kez daha hatırlatalım: Kilonuzu yönetmenizin çaresi asla "sadece diyet yapmak", saçma sapan kalori listelerini şuursuzca uygulamak değil. Doğru bir kilo yönetimi, hem fazla kalorileri törpülemeyi, hem tembellikten vazgeçmeyi, hem de (eğer varsa) yeme davranışı bozukluklarınızı düzeltip sağlık sorunlarınızı çözmekten geçiyor. Hiçbir bilimsel kilo yönetimi programı, ayda dört kilodan fazla kilo kaybını sağlıklı bulmuyor. Orta yaş ve sonrasında ise kilo kaybını ayda iki-üç kilo ile (morbid obezite sorunu haricinde) sınırlıyor.

Hızlı ve bilinçsiz kilo kaybının metabolizmanızı bozacağını, hormonsal dengenizi sarsacağını, kemiklerinizi zayıflatıp saçlarınızı azaltacağını, damarlarınızı kolesterol kırıntıları ile dolduracağını ve sizi mutsuz, ümitsiz ve hırçın bir "müzmin diyetçi" yapacağını aklınızdan çıkarmayın.

haklısın hızlı verilen kilolar anında fazlasıyla geri alınıyor ben de tavsiye etmem simit diyetiyle haftada üç vermiştim rejim bitince iki üç gün sonra aynı kilolar geri geldi geçici değil kalıcı çözümler için azim ve sabır (ah bir de söylediklerimizi tam olarak uygulayabilsek lafım kendime yerimseniben)

zuzum öglen yemegi yemedimki ara ögün olarak elma yiyim.. el insaf yani.. simit ayranı öglen yemegi olarak yaptım.. elma yiyince acıkıyorum ben ya..iştahımı bastıracagına iice acıyo

merhaba kızlarr
yemekten geldim sayenizde büyük bir yanlıştan dönmüş bulunmaktayım,yemedim tabiki döner,tavuklu salata yedim üstünde biraz sos vardı ama napiyim yedim valla sanırım 300 kalori almışımdır ,akşamki tavuğumu 50 gr a inidirir ve fazladan 20 dak spor yaparsam bugünü bozmamış olurum.
tavsiyeleriniz için çok sağolun kızlar,öpüyorum hepinizi,iyiki varsınız

birlikten kuvvet doğar.geçenlerde çok yakından tanıdığım biri eşimin yanımda kiloma laf etti.benim de canım çok sıkıldı.insan her zaman en yakınındakilerle her şeyi paylaşamıyor o yüzden bende teşekkür ediyorum aranızda olmaktan çok mutluyumsositososito

çok haklısın canım.
ben son 3 seneye kadar hayatım boyunca hep zayıftım,dolayısıyla uzun süre görüşmediğim insanlarla karşılaştığımda şok oluyorlar,öyle çok tombul görünmüyorum balık etliyim ama dokunuyor,rahatsız oluyor insan,seni çok iyi anlıyorum canım.ama zafer eninde sonunda bizim olacak,az kaldı bence sende etrafına bir süre için kulaklarını tıka ve hedefin doğrultusunda ilerle tatlım.:1hug:

doğumdan sonra 78den 63 e kadar inmiştim ama malesef yine kilo aldım.ben de uzun zamandır görmediğim kimseleri görmek istemiyorum hemen kilona bir şey söylüyorlar eşim de zayıf yanına yakışmıyorum kilolu halimle ama ne olursa olsun zayıflayacağım

afiyet olsuunnn, sevindim hasarsız atlatmana yemeğikaydirigubbakcemile5

doğumdan sonra nasıl zayıflamıştın elcincakar?
ben eşten yana hem şanslı hem şanssızım
90 kilo olduğu için yanında çok kilolu durmuyorum ama sen sanki benden aşağı mısın diyerek ikimizde de bir rahatlık oluyor

malesef bende aynı durumdayım eşim zayıf ben yanında çok kilolu duruyorum ya gene hamilemisin diyolar yada ya sen nekadar kilo almışsın diyerek moralimi bozuyolar kesinlikle benim kilo vermem lazım ama bugün diyeti birazda bozdum yaprak sarmaya dayanamam ve çok yedim sanırım ne yapıcam bilmiyorum artık

78 den 68 e bir sene içerisinde arasıra dikkat ederek zayıfladım 68den 63 e diyetisyene gittim o şekilde bir ayda beş kilo verdim ama araya tatil girince diyetisyene ara verdim ve bir daha irademe sahip olup başlayamadım.diyetisyene giderken biraz utanıyor ve de her hafta sanki zayıflayamazsan suçluymuş duygusuyla zayıflıyorsun.kızım paylaşmayı çok seviyor maşallah çikolatalarından azar azar derken yok yemeği arttı ziyan olmasın günah derken olan bana oldu.diyetisyenim verdiği listede herşeyden vardı sadece ölçüne dikkat ederek aç kalmadan vermiştim.

aynen banada hatta eşimin arkadaşı sormuş çok utandım.bir de kızım kardeş istediğini benim kardeşim olcak diyerek herkese söyleyince herkes hamile sanıyor.eşime şu an kilomu söyleyemiyorum boyu benden uzun ve 67 kilo olunca yüzüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…