70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb bayanlarrrrr bişi sormak istiyorum izninizle

spordan sonra ne kadar süre sonra yemek yenmeli? açlıktan ölcem yuffennn cvp verinnn

bugün daha çok sebze ve protein tüketip karbonhidrattan uzak durursan telafisi olur... merak etme afiyet olsun hem benimde misafirlerim vardı. hazırladım hiçbirinin tadına bile bakamadım savaş veriyorum kendimle mutfak hamurişi abur cubur dolu ... bu misafirler ne zararlı demi hem gitmek hemde gelmeleri ...

teşekkür ederim. kavınvalideme gidecem yemeğe- onlarda yemek yemem için ölürler- dikkat etmeye çalışacağım. ben genelde kalanları kavınvalideme götürüyorum kilo vermeye karar verdiğimden beri onlar kilo alsım demi. ne kötü gelinim ben. bu sefer götürmeye fırsat olmadı .dün gittiğim yerde çok zorladılar yarıda bırakmışken iste akşamda ben daıttım şimdi içimde pişmanlık var en azından diye seviniyorum

Selamlar herkese,
Kimsecikler yok sanırım herkes pazar keyfınde...
Bende eve geldım, sınavlar bıttı rahatlatım bı oh cektım yahu...

Bugun kü menümü yazayım;

Sabah: 1 bard. su, 1 limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1,5 dil. tam buğday ekmeği, domates,salatalık,1 yağsız yumurta,peynir, ucundan reçel.
Ara: --
Öğle: 1 ince tombik döner, 1 kase çorba.
Ara: 1 meyveli k-bar
Akşam: Izgara tavuk, salata, cacık.

son 1 haftadır 6- 6:30 dan sonra hıcbısey koymuyorum agzıma sadece su..
çok etkı edıyo gercekten... kendımı hafıf hıssedyorum, bırde bıraz kılodan da hafıf hıssettıkce ınsan cok mutlu oluyor..

Son düzenleme:
ben buraya takılanların neden zayıfladığını tesbit ettim. topikte okoyup yazmaktan yemeğe fırsat bulamıyorlar

klavuz canımcok gecmıs lsun kendını cok yoruyorsun bırazz dınlen yat tatlım .....ay dur sana cıcek yoladım ahada geldı

kızlar çok şükür kavuşturana
bütün gün evde canım çıktı,dün az çıkmıştı yaaa
çocukların bazasının altından yazlık kışlıkları yer değiştirdim verilecekleri ayırdım,benim dolabımdakileri yazlık kışlık değiştirdim...haaaaa bu arada ilk defa vakumlu poşetten kullandım bimden almıştım,çok memnun kaldım,kışlıkların hepsini güzelce yerleştirip vakumladım güzel oldu yerdende bayağı tasarruf oldu...sonra tekrar eve rütuş yaptım üstten sil süpür tozları al...geceden dönen çamaşır kalmıştı onları astım birazdan topluycam anca sıra geldi...klozetin kapağı kırılmıştı viledanın sapı kırılmıştı...adamcağıza alo dedim (bugün çalışıyordu)onları getirdi montaj yaptım,yemek yaptım duş aldım nihayet oturdum ...bu arada boynum kopuyor,neyseki hafta içi mesai var biraz boynumu kullanmamda boyunluğun faydasını görürümhemen menümü yazayım bugün eksik oldu biraz idare edin...
uyanınca(07.30)
1 brd.sade kefir içine keten tohumu yağı
kahvaltı+öğle(11.00)
3 dlm.çavdar ve çok tahıllı ekmek kızartması üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,taze nane,maydanoz,3-4 dal taze soğan,söğüş salata,4-5 siyah zeytin,bolca çay
ara(15.00)
1 avuç badem ,ceviz,fındık,siyah kuru üzüm
akşam(17.30)
bir kase bol acılı tarhana çorbası,1 baş kuru soğan ve 7-8 tane turşu süs biberi
gün boyu 3 lt. su
biraz öncede çok uzuuuuuunnnnnn süredir içmemiştim üçü bir arada nescafe içtim,heralde regl öncesiyim ya aklımda olmayan şeyler gelmeye başladı aklıma
spora zaten gerek kalmadı cıcığım çıktı,benim kötü bir huyum var işe başladımmı hiç ara vereyim dur beş dakka dinleneyim nefes alayım gibi huylarım yoktur...mesela 12 de işe bir giriştim bi baktım saat 17 olmuş,bi çorba karıştırıp içtim sonra duşa attım kendimi...manyağım değilmi

klavuz canımcok gecmıs lsun kendını cok yoruyorsun bırazz dınlen yat tatlım .....ay dur sana cıcek yoladım ahada geldı

aşkım çok sağol bitanemde bugünde mahvoldum...artık bi kaç hafta derin temizlik yapmam artık çünkü boynum çok fena çekiyor ve yanıyor sağ tarafa doğru

hanımlar 2 gün içinde 900 gr vermek istiyorum tavsiyelrinizi bekliyorum ne yesem ne içsem

sana hemen bir liste veriyorum aynen uygula..neden 2 günde 900 qr merak ettim bu arada..
1.gün
kahvaltı
2 baradak su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim buqday ekmeqi
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı

ara
1 kuru kayısı
1 kuru incir

öqlen
2 parça haşlanmış yada fırınlanmış tavuk but
salata
bitki çayı

ara
2 ceviz yada 5 fındık

akşam
1 kase çorba
bitki çayı

3 litre su

2.gün

kahvaltı

2 bardak su
iki dilim buqday ekmeqinden yaqsız tost
peynir
zeytin
domates
salatalık
bitki çayı

ara
1 yeşil elma

öqlen
yarım porsiyon sebze yemeqi
cacık
bitki çayı

ara
1 kuru kayısı
2 ceviz

akşam
1 bardak süt
2 kaşık müsli
bitki çayı

3 litre su...

BU İŞ BU KADAR CANIMM:119::119::119:

ben buraya takılanların neden zayıfladığını tesbit ettim. topikte okoyup yazmaktan yemeğe fırsat bulamıyorlar
Yanılıyorsun cnm..biz hem yer hem sohbet eder hemde kilo veririz :))

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.temizlik bitmiş ne güzel.ben de temizliğe başlamışken bırakamam aklımda kalır deliririmm.bizim de yani eşimin de anneannesi vefat etti.kayınvalidem ankarada yanındaydı hastanede.bu gün dönerken vefat etmiş.geldi yazık dinlenmeden tekrar yola çıktı onun yanına gittik.Allah rahmeteylesin çokkkk şeker nineydi.mekanı cennet olur inşşş.gelinin yanında kalıyodu çok çekti zavallım yaaaaa onun için çok üzüldük çok zayıflamış çok çökmüş.

teşekkür ederim canımmm nedenii biraz takıntılı biri olarak şuan 72.9 grdayım 1 haziranda tam 72 olmak istiyorum 82 ile başladım yeni bir aya 10 kiloya veda etmiş olarak girmek istiyorum

aşkım çok sağol bitanemde bugünde mahvoldum...artık bi kaç hafta derin temizlik yapmam artık çünkü boynum çok fena çekiyor ve yanıyor sağ tarafa doğru
canim saglik sorunlarindan dolayi aslinda imkan varsa genel temizlige kadin tutsan daha rahat edersin ama icine sinmiyorsa bilemem ama sunu unutma sen caninin kiymetini bilmesen kimse bilmez bak arada kadin tutt kendine zaman ayir esinin yaninda bile daha kiymetli olursun...

allahtan rahmet diliyorum canim yeri mekani cennet olur insallah..

teşekkür ederim canımmm nedenii biraz takıntılı biri olarak şuan 72.9 grdayım 1 haziranda tam 72 olmak istiyorum 82 ile başladım yeni bir aya 10 kiloya veda etmiş olarak girmek istiyorum

Canım sen 1 ay mı oldu dıyete baslayalı ben mı yanlıs anladım yoksa :)
yanı 1 ayda 10 kılo mu verdın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…