70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebekle o saate kadar nassıl uyuyorsun benim kızım 1 yaşından sonra sabahları 9 -10 a kadar uyumaya başladı da ben accık rahat ettim ama erken kalkmaya devam edicez malesef bölede olmuyo kreşe de gidince hepten sapıtacak yavrum :) ama uykuda çok güzel oluyo sabahları yaaaaaaa

valla tatlı krizi benimde oluyor. eğer meyve ve süt tüketiyorsan diyette canın çok ttalı istediğinde o gün sütü ve meyveyi çıkartım meyveli yada vanilyalı 2 top dondurma ile tatlı isteğini bastırabilirsin. haftada 2-3 kere izin veriliyo ama ...

isveç dieti sabah olayı az olduğundan dayanamam diye yapmadım bende denemek istedim ama olmadı migrenim bana duuuuuuuur dedi :)) inşallah sen başarılı olursun
canım bende daha önce yaptım ilk 3 gün mirenim tutttu . yaz mevsimiydi o sıcakta dışarı çıktım ve 6. günü yolda bayılıyordum taksiye zor bindim 7. günden itibaren hiçbir yemeği midem almaz oldu 10 11 ve 12. günde kaçamaklar yaparak bitirdim ve 72 den 66 kiloya düştüm ... çok güzeldi yaaaaaa .... bak o günleri özledim... inşallah şimdide şöyle ii bi kilo veririm .. o zaman hazirandı diyetin bittiği günün ertesi günü denize gitmiştim çok süperdi orda kutlama yapmıştımmmm ayyy çok fena oldum

olurrrrrr... ben aldım yapamıyorum ... deliricem zaten bu tembelliğime sinir oluyorum...

alışırsın 3-5 güne merak etme ben hergün nasıl yürümeye çıkıcam diyodum ama alıştım çıkmayınca rahatsız oluyom .bu akşam kardeşimde misafirdim muhabbet koyulaştı eşler oyun vss oynarken biz kardeşimle 1 saat spor yaptık plates aerobik vss ortaya karışık :)) vücut istiyo bir zamandan sonra :)))))))) spor spor sporrrrrrr

Son düzenleme:

ben 83 kilodan 65 e düşerken haftada 6 gün 3 saat spor yapıyordum ne azimdi o zaman ... salondan çıkasım gelmiyordu ... ama şimdi yok azim mazim ... ama yapmalıyımm ypacağımda...

kendimi tebrik ediyorum o kadar hazırlık yaptım çeşit çeşit hemde kendi sevdiğim şeylerden hazırladım ve bir tanesine bile dokunmadım... bana dedilerki neden senin tabağın yokk bende midem sorunlu dedim

vowww iyi vermişsin 12 günde baya iyiymiş .valla seni bilmem ama benim migren baya parazit yapıyor bana mümkün değil öle yapamam denememle acilde gözümü açmam bir oldu eşim bayaa kızmıştı korkmuş zavallım arabadan atacakmışım az daha kendimi ağrıdan gözüm dönmüş ondan sonra tırstım

ama isterdim şööle 15 gün değil 1 ayda 10 kilo versem süpper olurr ama mümkün değil tabii bakalım daha 13 günde 3,400 gr verdim devamında gider belki kilolar sporu ağır yapmaya çalışıcam accık

Son düzenleme:
ben 83 kilodan 65 e düşerken haftada 6 gün 3 saat spor yapıyordum ne azimdi o zaman ... salondan çıkasım gelmiyordu ... ama şimdi yok azim mazim ... ama yapmalıyımm ypacağımda...

yaprsın yaparsın aynaya bak şöle sağa sola dön popona göbüşüne bak spor yaparken hep düşün o görüntüyü bak nasıl devam edeceksin :))))) ben öle yapıyorum daa

en güzeli düzenli diyet ama son zamanlarda çok kilo aldığım için moral olsun diye önce bunu yapacağım bende... ama şuan çookkkk açık karnımdan gurul gurul sesler geliyor... mutfakta o kadar çok abur cubur dolu ki aslında yatıp uyumam lazım :97:

yaprsın yaparsın aynaya bak şöle sağa sola dön popona göbüşüne bak spor yaparken hep düşün o görüntüyü bak nasıl devam edeceksin :))))) ben öle yapıyorum daa

oo cocam yete aslında kilo vermeme... biz evlenirkende ben kilolaydım adamın sesi çıkmadı şimdi arada hissettiriyor zayıflamamı istediğini... o yüzden kilo vermem lazım ...:18:

geç yatmakta pek iyi değil aslında ben kardeşimden geldim şööle bi bakayım dedim topiğe takıldım kaldım ben de kaçıyom yatalım ki açlığımızı uykuda anlamayalım aç yatan tok kalkarmışşş doymaya gidiyom ben

iyi gecelerrr

not: sakın mutfağa gitmeeeeeeeee

gitmicem bu saate kadar dayandım ... ii gecelerr... uykuuzda erisin yağlar biraz aç yatalımda

oo cocam yete aslında kilo vermeme... biz evlenirkende ben kilolaydım adamın sesi çıkmadı şimdi arada hissettiriyor zayıflamamı istediğini... o yüzden kilo vermem lazım ...:18:

ben 6 yıl önce evlenirken 56 kiloydum eşim 82 .şimdi 75 le diete girdim işte kocişim 100 kg şuan ve kalp genetik onlarda ve eşim küçükken sıkıntılı dönem geçirmiş kalp nedeni ile ayrıca 3 gündür kontrolleri vardı yıllık ondada accayip kolesterol yağ vss çıktı kanda dr ilaç verdi zayıfla dedi oda benle diete devam ediyo 3 gündür :)) eski halimize dönücez inşallahh gerçi 3 günde eşimde 1 kg verdi 99 oldu
oda bana sesleniyo hayatım bir haşlanmış patates yesem olurmu diye bir bardak su iç git yat dedim

kimse kalmadıııı yalnız başıma korkarım bende çıkayım bariii ıssız ıssız sıkılırım

BUGÜN GÜZEL BİR GÜN OLUR DİLERİM BOZULMAYAN DİYETLERLE BİTİRİRİZ GÜNÜMÜZÜ

allah şifa versin... benim eşimde taş döküyo... günlerdir yemiyor ve 62 kilo eşinede çok güldüm ya acıkmış tabi ... aç açta zor uyunuyor

GÜNAYDIIINNNN dükkanı ben açtım bu gün.oğlum dün 6 dan beri uyuyodu.korktum bişey mi oldu diye gece de uyamadım kabuslar gördüm.sabah da 7 de kalktım.oğlum da uyandı emzirdim kahvaltısını yedirdim oynuyo şimdiiiii tatlımmm benimmm
ben de çok severim kankalarla takılmayı ama malum oğlum izin vermiyo.
canım hoşgeldin.burayı düzenli takip et inanki çok güzel kilo vericeksin.

canım zaten şimdi tartıldım 67.9 geldisevindim.fazlalık da dün akşamdan yaptığım kaçamağın acısıııı.olsun veririm ben onlarıııı amaannnn kötü kilolar pis kilolar gidin bakimmmm rahat bırakın biziiii

deryacım çok geçmiş olsun güzelim lütfen kendine çok dikkat et birilerine kızıp hırsını kendinden çıkarma hep kendimize yapıyoruz zaten..unutma canım bizi bizden başka düşünen kimse yok

o zaman sana kolay gelsin

senacım ellerine sağlık
100gr için alkış ı haketmedim yaaaaaaaaaa

önemli olan az yada çok kilo vermek canım..bence haketmişsin

sınavım yoktu canım sabah görümceme kahvaltıya gittik öqlende yengeme gittik akşam geldik

amin canım cümlemizin muradını versin Rabbim..Allah sendende rası olsun kardeşim ne güzel bir dua etmişsin

canım hoşgeldin aramıza verirsin merak etme..bizde tılsımlı bişeyler var..kim gelse kilo veriyor cnm..sende verirsin..listemize bak gözün gönlün açılsın cnm sanada motivasyon olur hem..

1 tane yeterli bence cnm..2.sine gerke yok..yanında kahvaltılıta yersin doyarsın zaten..mideni gereksiz fazla şeylerle doldurma..

canım özellikle eşin için karbonhidrat diyeti uygulayalım..biran önce saqlıqına kqvuşsun..
allah şifa versin... benim eşimde taş döküyo... günlerdir yemiyor ve 62 kilo eşinede çok güldüm ya acıkmış tabi ... aç açta zor uyunuyor

geçmiş olsun cnm..

günaydın cnm ısırırım ben onun yanaklarındannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…