en güzeli düzenli diyet ama son zamanlarda çok kilo aldığım için moral olsun diye önce bunu yapacağım bende... ama şuan çookkkk açık karnımdan gurul gurul sesler geliyor...mutfakta o kadar çok abur cubur dolu ki aslında yatıp uyumam lazım :97:
bece işleribitiremedi yazlıkları çıkaracaktı.deryacım bu arada gelince mesajıma cevap yazarmısın ttlım.nerdesiniz kızlar yaa geliyom gidiyom yoksunuzderyaa sen sabah görüşürüz diye yazıp çıkmışsın akşam..ama neden hala yoksunnn:84::84::84: madem yoksunuz bende yürüyüşe giderimm
5. takımda atışmış heralde.bu arada tuqbacım (triendy21) noldu canım yaa kapsama alanı dışına alınmışsın:26:
ben de merak ettim bu gün aklımdaydı.kapalı bi yalova öğleninde herkese tüünaaaydııııınnnn
allah herkesin hayırlı isteklerini kabul etsin inşşşşş
kızlar ayşebahar ve diğer bazı arkiler arada görünüyo da müge nerde yaaaa
babasıyla sorunları vardı nerde bu kız ya face den yada msn den görüşen varmı inşşş kötü bişe yoktur
selam hanımlar bakıyorumda kimsecikler yokk pazar herkes gezmedemi bende tersine sadece pazar evdeyimmmm
kapalı bi yalova öğleninde herkese tüünaaaydııııınnnn
allah herkesin hayırlı isteklerini kabul etsin inşşşşş
kızlar ayşebahar ve diğer bazı arkiler arada görünüyo da müge nerde yaaaa
babasıyla sorunları vardı nerde bu kız ya face den yada msn den görüşen varmı inşşş kötü bişe yoktur
merhaba arkadaşlar bizim internet gidip geliyor ondan giremiyorum.bu arada diyet uygulanıyor.61.8 olmuşum.artık diyete alıştık yani istesende fazlası yenmiyor.ben çizelgemi değiştireyim.bu arada hemşomu sinirlendirmişler.boş ver hemşo zaten kadınlar vasıfsıs işçi sitatüsünde.
selam hanımlar bakıyorumda kimsecikler yokk pazar herkes gezmedemi bende tersine sadece pazar evdeyimmmm
bece işleribitiremedi yazlıkları çıkaracaktı.deryacım bu arada gelince mesajıma cevap yazarmısın ttlım.
5. takımda atışmış heralde.
ben de merak ettim bu gün aklımdaydı.
evet herkesler gezmeye gitmiş.ben de çıkıcam şimdi.akşama görüşürüz inşşşş
keşke böyle kovunca gitse; pis şeyler gereksiz yağ birikintisi yüzsüz nasıl olurda istenmediğin bi yerde durmak için bu kadar ısrarcı olursun . defoll sana ihtiyacı olanlarda birik bende ne işin varrrrcanım zaten şimdi tartıldım 67.9 geldisevindim.fazlalık da dün akşamdan yaptığım kaçamağın acısıııı.olsun veririm ben onlarıııı amaannnn kötü kilolar pis kilolar gidin bakimmmm rahat bırakın biziiii
günaydın kızlar hayırlı pazarlarrr
inşallah faydasını görürüsün canım ya... içiyoruz bu çayları ben tadınıda sevmiyorum bari işe yarıyo olsalar...herkese günaydın,kalkar kalkmaz dün yeni bi cay karısımı almısım onu deniyorum..hep türk cayı alıyordum bu sefer alman caycıya sordum(kızlar ben almanyada yasıorum)öle bi karısım oldugunu söledi..icinde neler var yazayım.....mate,ısırgan,nane,balbusch,bancha,pu erh bunları türkceye ceviremedim ama benim icin ilk 3 cay cok önemli o yüzden deniyorum kızlar...
sanada güzel pazarlarr...mutlu bi pazar günü sizinle olsun kızlarrr
canım varmı bi özel listen yoksa kafana göremi veriosun
güzel gezmeler...yahu hızınıza yetişemiyorum, geçmişi okuyayım diye bir niyetlendim bitiremedim
bugün birazdan evden bir çıkacağız gece yarısı eve döneceğiz, bugün katılmayacağım muhabbetinize amaa, yarın ortasından dalacağım ,inşallahhh
ayyy oku oku bıtmıyo maşallah szlere yaw....harıkasınız vallahı...ınşallah hemencecık verırsınzız şu kıloları...burda olupta kilo vermemek ımkansız sanırım...benım gıbı emzıren ve zayıflayan annnelerden yardım ıstıyoruummmm....
ton balığı ve salata hafifi e diette olursa kola içken sorun değil ki zaten... afiyet olsun ... kolay gelsin...herkese bi selam çakıp kaçayım dedim .misafirlerim vardı yeni gittiler ortalığı toplamam lazım kızı yedirdim yatırdım bende ara öğün bişiiler atıştırayım da ütüm var onu yapıp sonra yemek hazırlıklarına başlayayım bu akşam salata ve ton balığı yiyeceğim yanında 1 bardk diet kola içmek istiyorum kolayı özledim :)
bu arada canım accayip tatlı istiyo netçem bilemiyom kendime hakim olamamaktan korkuyorum baklavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?