70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 hafta oldu bnmde 70 le başladım şuan 66 yım ama ayda 1 kere tartılıp onu yazıcam tickerıma diye değiştirmedim 12 haziranda değiştircem inş regl dönemime denk gelmezse:18::18:

ya 2 haftada 4 kilo iimiş maşallah ... diyetin ne peki ?

bende dün görümcem gelecekti onlar yesin dedim dün yemedim bugün ayanamadım çok pişmanım ama
eşimin arkadaşı gelmişti onlara hazırlıyordum dayanamadım

ben buraya takılanların neden zayıfladığını tesbit ettim. topikte okoyup yazmaktan yemeğe fırsat bulamıyorlar

evet ben burdan çıkınca yedim

selam hanımlar bakıyorumda kimsecikler yokk pazar herkes gezmede mi bende tersine sadece pazar evdeyimmmm
yavyuuuu,iş yapmaktan açamadımki pcyi,tüm gün evdeydim kakulmuş gibi iş yaptım
vallahi kızlar...kızın başına allah korusun bişey gelmiş olmasın:26::26:telefonu falan yokmuki arasaydık biii:26::26:
nerdesiniz kızlar yaa geliyom gidiyom yoksunuz deryaa sen sabah görüşürüz diye yazıp çıkmışsın akşam..ama neden hala yoksunnn:84::84::84: madem yoksunuz bende yürüyüşe giderimm

aynen dediğin gibi hırsımı evden ve kendimden çıkardım,allahın sopası yok boynuma bir vurdu ööööllleeeee kalakaldımama napayım çok kızıyorum adama yaaaaainsanda biraz vicdan olur,bide bugün demezmi bak ben sana yapma dedim gördün gününü diyeee
sabah pcyi açarım demiştim ama açamadım fırsat olmadı be kuşum özürrrrrr

çok geçmiş olsun canım...adamının peşini bırakma bari çünkü dışarda çok kaçamak yapıyorlar biz görmüyoz diye

maşallahhhh allah nazardan saklasın ne diyeyim ...

merhaba kızlarr ya benide aranıza alırmısınız yeniyim

bende yeniyim... alıyolar alıyolar hoşgeldin sefalar getirdin

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ,allah geride kalanlara sabır versin

yok canım daha fazladan baslayanlar da var emın ol :))
mesela benım gıbı.. 81 dım 78.3 ım sımdı... dahası da gıdıyor ınsallah..

bende 1ay öncesine kadar 82ydim ama 80-89 topiğine grmicem 70-79dan başlycaM dedim kendi kendine ve nihayet burdayım=) dün hatta 78dim bgun fazla kaçrdgm için 79um bu hafta sonu 78 olucam amaaa:18::18:

tatlım sen çok tatlısın

maş senın koca laftan anlıyomuş.
nem çemkirseydım buluşacagı yoksada buluşurdu bana ınat

ayy bende ya kankaların eyrı başka hiç bişey yerını doldurmuyo.
ben evlenıpte kocayı bulup kankalarını unutan tiplerden değilim
herkesın yerı ayrı ,kocamın yerı ayrı ,kankamın ayrı.
kocamlada sınamaya gıderım ,kankamla da
kocamlada tıyatroya giderım kankamlada....
kocamla alışverişe beraber gıdrız ama ayrı alışverış yaparız o tekno mağaza gezer,ben hazır giyim...
ama kankamla olunca hep beraber gezeriz,bolca muhabbetımızı yaparız.

saol canım pek kolay gelmıyo ama napım aşık olduydum bikere.gerı dönüşü yokkiiiiiii

allah rahmet etsin nurlar içinde yatsın inşşşş
merhaba kızlarr ya benide aranıza alırmısınız yeniyim
gel balım yerimiz çooook
ayıp sülemesi kilo verdikçe yerimiz genişliyo gel gel
kılavuz için dediklerine tamamen katılıyorum
biz kendi kıymetimizi bilmezsek valla kimse tınlamıyo (diyene bak ben saki yapıyom baştan alıştırmak lazımdı yeniler buna dikkat edin)
kafama göre takılıyorum :) bide spor yapmaya başladım abur cuburuda tamamen bırakınca böyle oldu şu bütün kilolarımı vereyim o erkeklerin burnundan getircem

tanıyalım seni anlat
kim yaktı senin canını büle

slm hatunlarrrrrr
bugün acayip şişim ben yaaa akşam yemeğinde
1 kepçe çorba
fırında köfte
ve sebze ızgara
vee şalgam içtim
acaba şalgam suyumu şişirdi benii tuzluyaa kalorisine baktım çok düşüktü 1 bardak 20 kal.:26::26:

selam hanımlar gezd,k tozduk gedikk..ama bugun baya cezalıyım pazar dolayısıyla ii bi kahvaltı ara olarak dondurma ve aksam dısarda yemek yedim..özür dilerim cezama razıyım ama yarın akupunktur doktorundan alıntı sıkı bi diyetle ise girisecegime söz veriorum

iyi akşamlarrrr çıtırlar ve çıtır adaylarıııııı...........
ben geldim ohhh beee dinlendim temiz uyku çektimsınavım zordu offf yaa 4dersimizin çıkmış sorusu yokkkk tamam çalıştım ama dereden tepeden bulmuş sormuşlardı sankitabi eve gelince kitapta zorbuldumdahani şöyle çıkar deyipte ezberledikleirmiz yokkkkbide vizede sorumulu olduğumuz üniteden enaz10 sru yaa ee zaten 20 soruluk sınav tabi bizde kalan finallere daha çok çaıştık ordan çıkar diyeeeneyse bakalım kredili sistem napıcam geçicemmi vizesiz final oldu budönem benim ama
sınavda biara çok gerildim sıktım kendimi inşallah tartıya yansırrrbaşımı ağırttı amasizler napıyosunuz....
shrvz arkdaşım allah rahmet eylesin yaşlıda olsa ölüm zor geliyoır,hem şair ne demiş;HER ÖLÜM ERKEN ÖLÜMDÜR.... rabbim çok çektirmemiş bende anneanemi kaybettim beni dünyada çok sevenlerden brini 4ayoldu çok zorduannemin yanına gezmeye giti hastalığı ve ölümü 1ay içinde oldu hele annemin annesiz kalması,rabbim onlardan ayırmasın bizianneden babadan ayrılanalrada sabırlar versin çoookkkkk...

aslıcım nasılsın canım pek onlıne olamıyoruz..akşam menün çok fazla olmuş be canım..orada 2 öqünlük yemek var..yerken az gibi gelsede bikaç dakika sonra midende şişkinlik oluşup rahatsızlık verir..neyse hafta arası telafi edersin cnm

iyi bakalım bol iradelerrr

canım seninde başın sağolsun mekanı cennet olsun bitanem

senacım buakşam mekiklerime başlıycam yarınsını çekrim zaten hemen
dünakşamdans onra eşime senin çay lezzetli olmuş dedim buakşamda yaptırıdm ama görüp göreceğimde bu artık birkaç ay sonra belki yaparrrrrkociş çayıda güzeldi hani napıyımm
menümüde yazayım bennnn..güne erken başladım ee ders var diye ama yok bundan sonra tamgazım inşallahhhhh:79::79:

uyandım uykum kaçsın diye hemde açtım biparça çikolata 2bardak su
9a doğru dikkat toplama için öncesinde
1küçük dilim ekemke üzeri süzme peynir
1türk kahvesi(iyi oluyomuş yaa tekbaşına tadı olmaz ama arada yapayım hem zayıflatırmı???wceye hemen çıkardı benii
kahvaltı
1.5 dilim ekmek ,1haşlanmış numurta
domates,salatalık,biber söğüş
2zeytin ,peynir,pekmez..2bardak şekrsiz çayyyy
ara
1litre su
1nektari
öğle
sonna sınavvvvvvv arada bu menüm zordu lezzetsizdi
eve gelidk eşim uçurdu zaten arkdaşlarım nedüşünüyo bilmiyorum hızlı şoförüm hakkındaaa
acilinden yemekkkk moralimde nbzuk dedim ensevdiğim makrnamı yapayım ama fazlada kaçtı sanırsam
akşamsaat17:30(allahtan daha geçdeğildi)
makarna tereyağlı salçalı
bolsalata
azçorba 3kaşık falandı dünden kalma şehriye çorba(ayy buda hamırrrrr)))
şimdi çay,suya devammmmm ayy eşim oraya getirim dedi yanıma
psikolojimi iyi görmedi bugün ondanmı acaba:26: ama yokya merhametlidir ama evişlerine değil yapmazsporda bakalım ev çok karışık ikgündür gitgel otel oldu bana evi toplarım belki mekik çekicemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…