70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

meraba kızlarrrrr.ben de varım artık...7 sene once 49 kıloydum sımdı ıse 78 .bu yıllar ıcınde ıkı hamılelık ustuste oldu ve sureklı aldım verdım ..60 lı sayıları bı gorebılsem...baska bısı ıstemıyorumm.bana yardım edın yaa.durumum cok vahım yıyerek mutlu oluyorum.bu durumu asmam gerek.tavsıyelerınızı beklıyorum

hoş geldin aramıza :roflol:bende 59 dum bir sene önce şimdi 78

kızlar acıktım ben
en iisi bir adaçayı içmek eminim keser
akşamda şu lahana çorbasını yapacam bakalım
sizde ne var ne yok yazmıyorsunuz kaçamak mı yapıosunuz yoksaaa:))))

ne güzel arkadaşlar işde bir sürü gerekçeniz var cogunuznuz.. kiminizin eşi kiminizin cocugu.. şu kendini bilmez arkadaşlkarı akrabaları hiç saymıyorum..
ben başardım bir kere 77 lerden 55 lere düştüm neredeyse.. ben yaptımsa siz hayda hayda yaparsınız.. iflah olmaz bir iştahım vardı.. bir kere yaptım inşallah bir kere daha yapacagım

kızlar acıktım ben
en iisi bir adaçayı içmek eminim keser
akşamda şu lahana çorbasını yapacam bakalım
sizde ne var ne yok yazmıyorsunuz kaçamak mı yapıosunuz yoksaaa:))))

bende acıktım ama ne care.. dün yedim bugün yemiyecem ya inşallahda demiyorum yemeyecegim.. bak bugün araştırırken keçi boynuzu dikkatimi cekti.. açlıgı baya bir düşürüyormuş dene istersen.. şimdi brokoli haşlayacam yiyeyim ben

hoşgeldin.düşündüm de yedi sene önce bende 49dum şimdi öncelikli amacım 60lı kiloları sonrasında 55i görsem yetecek

şimdi kaç kilosun 55 mi? bazen gözüm korkuyor verilecek 25 kiloyu düşününce

hoşgeldin.düşündüm de yedi sene önce bende 49dum şimdi öncelikli amacım 60lı kiloları sonrasında 55i görsem yetecek

sıkma canını verirsin verir.. burada arkadaşlar birbirlerine destekde oluyo daha ii motive oluyo insanlar.. en azından birbirimizin dilinden anlıyoruz

şimdi kaç kilosun 55 mi? bazen gözüm korkuyor verilecek 25 kiloyu düşününce

yok be canım ne 55 i 55 olsam burada ne işim vardı.. bir seneden cok oldu diyetle ilgili bişeyler bakarken nette burayı buldum .. 77,5 le girim 55 yakındım galiba mezun oldum cıktım ama bir sürü problem oldu sıkıntı kendimi verdim eskisi gibi yemeye.. anlayacagın hayattan acısını böle cıkarmaya başladım ve döndüm başa şimdi 77,800 kiloyum ama gene başaracagım inşallah

kızlar ben geldım bırakmıyorum rejımı karar verdım olmuyo böle yaa bak gene kılo almişim hemen :) bu arada bu cıelgeyı nasıl deiştiricem

herkese merhaba
hoşşum saol canım bu hafta aldığım 1 kiloyu görmezden gelmişsin şahsen sevindim ama şimdi haftaya istersin benden diye hatırlatmak istedim düzeltirsen sevinirim
iş yoğunluğum nedeniyle yerime henüz geçebildim
sabah 2 yumurta
öğlen 1 ortaboy mocca ve sebzeli puf yedim
ama acıktım çünkü bütün gün dışarıdaydım ve yürüyerek gezdim bugün

inşallah başarırız bir kere başardıysak tekrar başarırız diye inanıyorum burası da motive olmak için iyi bir ortam gibi.hepimize kolay gelsin

Selam kızlar ben geldim
07.30 yağsız kepekli tost,bitki çayı

okulda 11.30 1 tane portakal
12.30.1 bardak hazır çorba

evde 16.00 bir kocaman tabak marul salatası,1 dilim ekmek

akşam sadece 3-4 küçük parça gareta unlu tavuk yiyecem

Heee bu arada kilo takip çizelgemi google a da yapıştırdım,oradan değiştirince burada otomatik olarak değişiyo.
Bi de okulda arkadaşlar bugün beni gaza getirdi.Çokk güzelsin bi de zayıflayınca sen bizi yanında da gezdirmezsin diye iltifat ettiler. iyice gazladılar beni sağolsunlar.

sıkma canını olur böle şeyler şimdi silkelen daha bir kendine gel aldıgın kiloyu ver hatta biraada fazla ver olur biyer
inşallah başarırız bir kere başardıysak tekrar başarırız diye inanıyorum burası da motive olmak için iyi bir ortam gibi.hepimize kolay gelsin

başarırız tabi.. bugün bana az ye diyenlere inat başaracagım.. kilolu olupta sen onlarda daha kilolusun diyenlere inat başaracagım.. başaracagızzzzzzzzzz

evet tüm arkadaşlarım yanında sen şişkosun sana o yüzden yaşpasta yermisin diye sormuyorum diyen bayana inat zayıflayacağım

ben o bayana yuh diyorum hatta çüş diyorum terbiyesizlik artık o kadarı yaa denirmi öyleklava:klava:

o neki be bugün sabah bir dilim kepek ekmegi peynir yedim öglen gittim yemege kadın budu köfte sadece yag corba igrençti .. geldim yerime dedim en iyisi simit ayran olmuş saat ta 2 tamn yiyecektim biri geldi az ye az ye demezmi dedim öglen yemegi be siz tıkandınız geldiniz ..sinir oluyom şu yiyip yiyip kilo almaynlara biride kocam akşam diyom allahım ya aynı evde yaşıyoruz aynı şekilde besleniyoruz senbenden çok yiyon benden hareketsizsin ama almıyon.. adam 64 den yukarı çıkmıyo istiyo ama cıkmıyo adalete bakın yaaaaaaaaaaaa

evet tüm arkadaşlarım yanında sen şişkosun sana o yüzden yaşpasta yermisin diye sormuyorum diyen bayana inat zayıflayacağım

sen bakma onlara bak ne diyim sana.. gecen sene zayıfladıgım zaman arkadaşlarım hep zayıftı.. bir tanesi iice.. bana ne dedi biliyonmu eger bir kilo daha verirsen intihar ederim senin benden zayıf olmana katlanamam.. hele ver kilo bak nasıl kıskanacaklar senii haytta yeter artık verdin mankenmi olacan bile diyecekler.. hiç kulak asma.. bence diyet yapyıgını bile söleme iice üstüne gelmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…