70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senacım eğer kuaföre gideceksen düz kırmızı ve bayaz eşarp alıp kombine yapabilirsin hoş durur kıyafetinin üstüne

çok az değilmi menün cnm bana öyle gibi geldi de eksiklikler var:26:

inşallah canım.baban ne yedi kolonoskopi öncesi:26:

canım babam makarna peynir pilav yemiş sadece
ama sen onları yemessin sanırım diyetten dolayı

bolero siyah olacak cnm..eşarp ne renk olmalı..:44:

hımmm bolero siyahsa başörtünü elbisenin içinde ki çiçeklerin renginde bişey al hem açık renk daha çok yakışır esmere

senacım eğer kuaföre gideceksen düz kırmızı ve bayaz eşarp alıp kombine yapabilirsin hoş durur kıyafetinin üstüne

canım elbisenin çiçekleri kırmızı..beyazla çiçeklerin etrafına kontür geçilmiş..beyazı çok az yani..kırmızının üstüne beyaz çok çiq kalmazmı..

hımmm bolero siyahsa başörtünü elbisenin içinde ki çiçeklerin renginde bişey al hem açık renk daha çok yakışır esmere

çiçekler kırmızı canım içinde yok denecek kadar az beyaz renk var..

üstündeki desenin yoğunluğuna göre al ama kırmızı hoş olabilir beyaz belki soluk kalabilir siyahta boğar yani beyazıda kırmızıyıda bi dene hangisi daha hoşuna giderse o olsun

tek beyaz kullanamam canım çok abes olur..çok az beyaz var elbisede..ayy nekadar zormuş kombine etmek..:95:

bilmem ki az mı hakkaten
doyunca bırakıyorum yemeği

evet gerçekten az öğlenleri mesela sebze yemeği yada protein grubundan bişiler ye akşamı çorba ve salatayla geçiştirebilirsin süt ürünlerini her ana öğünde yemeye çalışki kilo verdiğinde gevşek olmayasın bazı günler akşam müsli yersin sırf bu şekilde beslenirsen sağlık sorunun oluşabilir:13:

o zaman kırmızı al canım
beyaz bi de mevlüt başörtüsü gibi olabilir

normalde gün içinde köfte sebze yemeği falan yiyorum ama bugün böyle denk geldi canım
öğünlerde de mutlaka birinde ayran içerim
olmazsa bu akşam salata yiyeyim hem sebze yerine geçer yanına da ayran içerim saha sağlıklı olur

bence hoş durur beyazı üstte aksesuar olarak kullanırsın kırmızı eşarp olarak kullanırsın tabi tercih senin ama yüzüne gitmeside önemli sen en iyisi kuaförüne sor o sana yakışanı söyleyecektir

nasııı yanii mevlit başörtüsünü napıcamm kuuuu

uzun uzadıya yazmayım dediyim anlatamamışım
cuttygirl beyaz da alabilrsin demiş ya
onun dediğine karşılık yazmıştım
beyaz alırsan mevlüt başörtüsünü andırabilir
o yüzden kırmızı alırsan daha iyi olur demeye çalışmıştım olmamış

ben ağzıma alırsam tatlıyı imkanı yok çiğnedikten sonra tüküremem yalar yutarım

kıskanmış bence

kızlar ben kaçtım hadi hayırlı geceler
sena cım halt etmiş o boşver kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
kız o eltimin hamurundan dimekki

ay çok yaşa emi eltinin hamurundan dimekkk bende katılayım benimde eltimin aynı hamurdan yapıldığından eminim.
4 yıl önce eşimin köyüne gittik büyük eltim bana dediki ayyy kilo almışsın kötü olmuşşş tabii ben o dönem tedavi vss kilo almışım olmuşum 70 kg dedimki naparsın ilaçlardan vss aldık işte sorun değil çocuk olsun veririm ama sen de almışsın sanırım biraz dedim hemen aaa aslaa dedi hemen atladım bende benden 5 kilo fazlan vardı hala aynıysan 67 olmalısın ozaman dedim getirdim baskülü ben 70.200 gr o çıktı 71.700 gr böyle morarttım oniiiiiiiiiiiiiii yaşasın kötülükkkkkkk

hmm uykusuz demekki prenses benimki de bi dönem öyleydi şimdi akşam 9-10da yatıp sabah 8:30 -9:00 civarı ayaklanıyo ama gelip beni kaldırmaz direkt babaya baba ben acıktımmm anneyi çok sever kendülerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…