70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende 78 kıloyum aranıza katılmak ıstıyorum yardımmm:96:

dengesizciiiimmm :44: biz sen,i dengeleriz hoşgeldin

akşam mutlaka bişeyler ye cnm öqün atlama

Kızlar ben de 70 kiloyum boyum 1.75 kaç kilo olmam gerekiyor.Ben 8 kilo kadar vermek istiyorum.Beni de aranıza alır mısınız?

gel canım bugün mutlu günümdeyim geri çevirmiyim şimdii

hemde nasıllllll 38 bedene çok rahat giriyorum..eteklerim zati 38di elbisede 38 oldu uçuyom sevinçtennnn oleyyyyyyyyyyy:124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

biraz ara verdimm anam yaz yaz bitiremedinizz kızlar kesin dönüş yaptım aranızaaaaaa özledim siziii

yeni gelen çıtırlarıızda varmış baya hoşgeldiniz kızlarrrrrrrr

senaa kaptannnnnn ben geldimmmmmm aşkın bidanenen geldi gııııııı

sana o nu diyenin sen yüzünü çökertip yaşlandıraydın delümü neeeee

senacım mercimek olmaz bence...sulu gıda olarak tavuk suyu çorba,muhallebi,komposto hastanede genellikle bunları veriyoruz.muhallebi ve kompostoyu az şekerle yap.bu sağlığın kiloyu haftaya dengelersin.kompostoyu sadece meyvaların şekeriyle kaynat aten meyvasını yemeyeceksin.meyva suyu gibi yani.tavuk suyunuda unla terbiye yap çokta güzel oluyor.

danışma günün kutlu olsuninşaallah faydamzı dokunur danışanlar olarak...
kapalıların hazır giyimde zorlandığı an iştebeğenirisn kolu olmaz yada boyu çok kısa olur geçen sene kızakrdeşimin kınasına hazır bulurm diye terzi işlerine girmemiştim hazırda dedğim gibi birparça bolero veriyorlar hem uyduruk hemde çok pahalıııı sonunda etek ve şık gömlek giymiştim tek kızkardeşim çok özenmiştim ama olmadınikahta çok şıktım ama
şimdi sende grili dediğin tek grimi var renk olarak aslında daha ağır bence ozamn başörtünde tek renk olursa gri ve siyah tonları hakim olucakkkyakınını düğünümü çok yakınsa çiçeklide olablir aslında üzerinede başörtün tek renk olmasın arada siyah bolere olcakya kırmızı beyazlı ipek eşarplardan oalbilri hatta bende mevcut sana göndereyimmii
1.konunada akılma benimde mercimek geldi onu blendrda çektir tane kalmazkinez or bişeymiş ya iyice zayıflarsın belkide ,süt olmuyasa ayrandamı olmuyo ozamann..düşünelim yarına kadarr:26:

hoşgeldin bidenemmmmmmmmmmmm kıss bukadar özletme kendini yatakalara düşecektim nerdeyse

ablacım ben şekerli bişey yemek istemiyorum..komposto muhallebi meyvasuyu istemiyorum..sütte yasakmış öylemi..ne yicem ben ablacım yaa.kahvaltıyı nası yapcam..2 gün açmı kalıcam
hangisini yaaabende yeni yorum yazdıydım şindi merak ettimmm:26::26:

kırmızılı olanı aldım cnm çünkü o daha güzeldi

Son düzenleme:

sabah:
2dilim ekmek
peynir,domates,3 adet zeytin
maydanoz,nane

ara:
5 adet erik

öğle:
5 adet sarma(sarmayı çok yapmışım bitmedi atılmasındiye kaç gündür yiyorum eşimde sevmez bana kaldı malesef )
2 adet patates kızartma cısssssss
1 adet domates,1 adet salatalık
2 kaşık yoğurt
bir kepçe çorba

ara:
yine 5 adet erik

akşam:
2 adet sarma
3 adet kuru kayısı

eve gidince soda limon bol yürüyüş leslie'cimle

menümü yazayım bugüünm bomba gibi geçti 14:30 ve 17:30 arası spordaydım stres attım vallaaa
uyanınca ılık ballı ,limonlu suuuu
kahvaltı
1.5 dilim çavdar ekmek
peynir.3.5 zeytin çünkü küçüktü
söğüş yeşilbiber,domat,salatalık..
2bardak çay
ara
bitki çayım(biberiye+funda+yeşil)
5ooml su
küçücük dondurma
öğle
barbunya yemeği 5kaşık (susuz tabiki yağsız olsun diye)içinde küçük patateslerde vardı ama bikaçtane
3yemek kaşığı pirinç pilavı(adam hasret kaldı sık yapmıyorum artık)
ARA:
GEÇ kaldım ama yerde mekiklerin birçok çeşidine bacak basen hareketleirne katıldım...
45dk.bantta yürüdüm sadece 3dakikası koşabildim
25 dakika pisiklet,3o dk başka pisiklet
kol aletleriylede yaptım...
1litre su
sonna azpazara uğradım eşimde meyve alıcaktı benide aldı eve gelirken
6badem,1kurukayısı
akşam
nesfit,azda yulaf ezmesi kattım sütle yedim mamamı
buakşam meyve bol,sağolsun eşime bişey al dediğimde kıtlık olucak gibi çok alır esnafa acır ayıp olur diyo azbişe alınırmı
çünkü evde ordu yaşıyorr
meyve çeşit çeşit almış daha bişey istemeyim diye herhalde ama 2şekerpare kayısı iri ama onlarada daha tat gelmemişdiyetti yaniiii
3-4 tane çilekk,şimdide funda+yeşil çayımı içtimişte bu içimde yanıyor yaa spor hararet yapıyor çay yada neiçeyim dahaaa..........nasiii menüüü

kahvaltı güzelöğlende ehhh işteee ama akşamında çok az kardeşimmseni sarmacı seni sen yazmasan ben soracaktım artıkkkgeçen bende pişirdim arkdaşalradana zkaldı eşime bitir dedim oda lahanayı çok sever yedi ama allahtan azyaptım bilerekkkklesliyle saana mutluluklarrrrr

maşallah hep büyütmüşsünüz bebekleri darısı başıma.gerçi zaman çabuk geçiyor. nerdeyse 5 aylık olacaklar.birşey söyledimmi anlıyolar.göz göze gelebiliyoruz.bir kızım bir oğlum var

nerelerdesin sennnnmerak ettim seniioyy onların tam datlu zamanlarııı okadar küçükmüydü seninkilerr:26:mıncıkla benim içn kuzularıııı..hafta sonu gelseydi görümcem kayınvalidemde gidecez bebişiyle ,yavrum karaciğer nakli için büyüyecek ama iymiş tabi, sarılığı var hemde biliyosunki hasta yoksa onalr melek keyfide yerindeymiş..gideyim az bebek hasretimi dindireyimmmayın 8inde 4bitip 5 aya girecek...

yinemi emrah moduna geçmişim benama öğlen fazla kaçtı gibi geldi akşamı kıstımölecekmiyim yoksam açlıktan bu acı gerçeği saklamayın benden

senin mönü güzel gibi doydunmu bari

kırmıız olsun üç kuruş fazla olsunnn yakışır çıtırıma

Sabah gec uyandıgım ıcın kahvaltı yapmadım

Öglen
1 kase nesfit
1 tane actıvıa yogurt

Ara
1 dilim karpuz
Diyet biskuvi

Aksam
1 tabak corba
1 er tane kabak ve bıber dolması
salata

İsten ayrıldıgım ıcın butun gun evdeyım ama benım tek sorunum spor yapmaya usenıyorum :84:

senin mönü güzel gibi doydunmu bari

ooo patladım valla hele öğlen hem barbunya hem pilav beni akşam 5e kadar tuttu yani okadar güç harcadım..şimdi benimde size danışmam var
gündüz sordum ama araya kaynadı hem kılavuz,sen,senada yoktu zatenn
sporu gündüzmü gecemi demiştim yani saatler şöyle hoca 2seanstata çalıştıırıyorr
14 ve 17 arasımı daha etkili yoksa 17:30 ve 20:00 arasımı hangisnde daha çabuk ve etkili küçülürümm
2haftadrı gündüze dönmüştüm tabi geçen hafta azgittim amanapıyım bazen gececi bazende gündüzcümüü 20günüm kaldı zatennnn

mükemmelsin ,hem spor hemde menü açısından
keşke akşamki sarma olmasaydı ama güzel menü beğendim
hoşgeldin cadıııııı....sadece senaya selam hııııııyerim ben seni huuuuuu

erginsena tesekkur ederım hosbulduk

Zayıflama konusunda butun onerılerınızı beklıyorum :87:

derya açmı kalıcam cnm ben yaa.sadece sıvı gıdayla beslenme gerekiyor yarından itibaren..herşey yasak ya ne yicem beeeeeennnnnnnn:84::84::84::84: 2.5 gün dile kolayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…