Bence 5i1 yerde cayını iç faydasını oldugunu duyup bende aldım bakalım ıse yarayacak mı
Bende 78 kıloyum aranıza katılmak ıstıyorum yardımmm:96:
kizlarrr aksam yemegimide yedim simdi toplam yedigimi tekrar yazacagim...sabah 1 kahve sütlü,1 bardak 5i1 yerde...saat 11 gibi siyah ekmege yapilmis sucuklu kasarli domatesli tost..arada bikac kiraz..saat 3.30da mangalda tavuk gögsü az zeytinyagli yaninda az zeytinyagiylave vegetayla pismis sebze karisimi...simdiii soruyorum aksama karpuz yada ananasli kavunlu üzümlü meyve salatasini yiyeyimmi yoksa 1 bardak daha 5i1 yerdeyi icip günü tamamlayimmi..ben öle düzenli diyet yapmadigim icin alistiramiyorum kendimi karar veremiyorum yesemmi yemesemmi siz söleyin
Kızlar ben de 70 kiloyumboyum 1.75 kaç kilo olmam gerekiyor.Ben 8 kilo kadar vermek istiyorum.Beni de aranıza alır mısınız?
Gözünaydın
senacım mercimek olmaz bence...sulu gıda olarak tavuk suyu çorba,muhallebi,komposto hastanede genellikle bunları veriyoruz.muhallebi ve kompostoyu az şekerle yap.bu sağlığın kiloyu haftaya dengelersin.kompostoyu sadece meyvaların şekeriyle kaynat aten meyvasını yemeyeceksin.meyva suyu gibi yani.tavuk suyunuda unla terbiye yap çokta güzel oluyor.hakkında hayırlısı olsun canım..inşallah herşey istediqin gibi olur
karbonhidrat diyetinin özelliklerine benziyor..
pilavlar neden akşam öqünlerinde verilmiş acaba..ayrıca yine bazı akşam öqünlerinde ekmek var..listeye komple gözattıqımızda bazı öqlen ve akşam öqünleri çok fazla verilmiş..bazılarıda çok güzel..ama kesinlikle 70 kilonun altında olanlar için uygulanabilecek bir liste deqil..80 ve üzeri diyelim..
teşekkürederim cnm..muhallebi komposto meyvasuyu içmeyi düşünmüyorum çünkü şekerli gıdalar..zaten bunlarla doyulmaz..off ya ne yicem ben :84::84:
arzucum yaza fit olarak göz kırpmış bulunmaktasın..sen saqa sola bakma ver 5 kilonuda..biraz önce alt komşum baya bir fırçaladı beni yeter artık daha nerenden vereceksin diye..biz hedefimize ulaşalım cnm..önemli olan bizim düşüncelerimizbu arada geçmiş olsun tatlım
canım un çorbası kilo aldırırpatatestede çook karbonhidrat var hem püre tek başına insanın midesini bulandırır süzme mercimek olur ama sonuçta tanesiz olacak dediler onun içinde tane var sadece süzdüqümüz için görünmüyor..sorun olurmu acaba..saqlıkçılar bir el atın sevabına süzme mercimek tanesiz çorba niyetine geçermi deryaaa emine ablaaaaa....
kılavuzcum nöbetçi sağlık danışmanım......
tam idrar ve sarılık testi için aç -tok gitmem gerek var mı?nasıl gitcem?
kılavuzun yokluğunda gene ben cevaplayım.ikisi içinde aç gitmene gerek yok ama bence gitmişken tüm rutinlerini yaptır kontrol olur senin içinde..onun için aç git bence.......
yüzme havuzuna verilecek sağlıklı mıyım dıye?
teşekkür ederim canım aç kalıcam anlaşıldı
KIZLARRRRR
bugün bnm size danışma günümdüqün için elbise almak istiyorum..ama beqenemiyorum bir türlü..biraz önce biyerde gördüm çok beqendim..elbise siyah satenden yere kadar uzun..etekleri kiloş geliyor..omuzdan aşaqı hafif sarkık kolu var..elbisenin iki rengi var..ilk danışacaqım şey hangi renqi almam konusu..elbselerin ikiside siyah satenden yapılmış..üzerinde kocaman çiçekleri var..birinin çiçekleri kırmızıı beyazlı diqeride grili..ben esmer bir hatunum..sizce hangi renk daha güzel..ikinci sorucaqım şeyde elbise kolsuz olduqu için üzerine siyah bolero giymeyi düşünüyorum..eşarbımı ne renk alsam düz renkmi alsam desenlimi :26: ne dersiniz :44:
hihoyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttt
elbisemi aldım kızlar hemde 38 beden cuk diye oturduuuuuuuuu
biraz ara verdimm anam yaz yaz bitiremedinizz kızlar kesin dönüş yaptım aranızaaaaaa özledim siziii
yeni gelen çıtırlarıızda varmış baya hoşgeldiniz kızlarrrrrrrr
senaa kaptannnnnn ben geldimmmmmm aşkın bidanenen geldi gııııııı
sana o nu diyenin sen yüzünü çökertip yaşlandıraydın delümü neeeee
senacım mercimek olmaz bence...sulu gıda olarak tavuk suyu çorba,muhallebi,komposto hastanede genellikle bunları veriyoruz.muhallebi ve kompostoyu az şekerle yap.bu sağlığın kiloyu haftaya dengelersin.kompostoyu sadece meyvaların şekeriyle kaynat aten meyvasını yemeyeceksin.meyva suyu gibi yani.tavuk suyunuda unla terbiye yap çokta güzel oluyor.
hangisini yaaabende yeni yorum yazdıydım şindi merak ettimmm:26::26:
kahvaltı güzel
sabah:
2dilim ekmek
peynir,domates,3 adet zeytin
maydanoz,nane
ara:
5 adet erik
öğle:
5 adet sarma(sarmayı çok yapmışım bitmedi atılmasındiye kaç gündür yiyorum eşimde sevmez bana kaldı malesef)
2 adet patates kızartma cısssssss
1 adet domates,1 adet salatalık
2 kaşık yoğurt
bir kepçe çorba
ara:
yine 5 adet erik
akşam:
2 adet sarma
3 adet kuru kayısı
eve gidince soda limon bol yürüyüş leslie'cimle
maşallah hep büyütmüşsünüz bebekleri darısı başıma.gerçi zaman çabuk geçiyor. nerdeyse 5 aylık olacaklar.birşey söyledimmi anlıyolar.göz göze gelebiliyoruz.bir kızım bir oğlum var
yinemi emrah moduna geçmişim benkahvaltı güzelöğlende ehhh işteee ama akşamında çok az kardeşimm seni sarmacı seni sen yazmasan ben soracaktım artıkkk geçen bende pişirdim arkdaşalradana zkaldı eşime bitir dedim oda lahanayı çok sever yedi ama allahtan azyaptım bilerekkkk lesliyle saana mutluluklarrrrr
menümü yazayım bugüünm bomba gibi geçti 14:30 ve 17:30 arası spordaydım stres attım vallaaa
uyanınca ılık ballı ,limonlu suuuu
kahvaltı
1.5 dilim çavdar ekmek
peynir.3.5 zeytin çünkü küçüktü
söğüş yeşilbiber,domat,salatalık..
2bardak çay
ara
bitki çayım(biberiye+funda+yeşil)
5ooml su
küçücük dondurma
öğle
barbunya yemeği 5kaşık (susuz tabiki yağsız olsun diye)içinde küçük patateslerde vardı ama bikaçtane
3yemek kaşığı pirinç pilavı(adam hasret kaldı sık yapmıyorum artık)
ARA:
GEÇ kaldım ama yerde mekiklerin birçok çeşidine bacak basen hareketleirne katıldım...
45dk.bantta yürüdüm sadece 3dakikası koşabildim
25 dakika pisiklet,3o dk başka pisiklet
kol aletleriylede yaptım...
1litre su
sonna azpazara uğradım eşimde meyve alıcaktı benide aldı eve gelirken
6badem,1kurukayısı
akşam
nesfit,azda yulaf ezmesi kattım sütle yedim mamamı
buakşam meyve bol,sağolsun eşime bişey al dediğimde kıtlık olucak gibi çok alıresnafa acır ayıp olur diyo azbişe alınırmı
çünkü evde ordu yaşıyorr
meyve çeşit çeşit almış daha bişey istemeyim diye herhalde ama 2şekerpare kayısı iri ama onlarada daha tat gelmemişdiyetti yaniiii
3-4 tane çilekk,şimdide funda+yeşil çayımı içtimişte bu içimde yanıyor yaa spor hararet yapıyor çay yada neiçeyim dahaaa..........nasiii menüüü
hoşgeldin bidenemmmmmmmmmmmmkıss bukadar özletme kendini yatakalara düşecektim nerdeyse
oyy oyy oyyy
ablacım ben şekerli bişey yemek istemiyorum..komposto muhallebi meyvasuyu istemiyorum..sütte yasakmış öylemi..ne yicem ben ablacım yaa.kahvaltıyı nası yapcam..2 gün açmı kalıcam
cnm kompostuyu şekersiz iç yaban mersinli yap şeker veriyo istersen öle dene bi
kırmızılı olanı aldım cnm çünkü o daha güzeldi
kırmıız olsun üç kuruş fazla olsunnnyakışır çıtırıma
senin mönü güzel gibi doydunmu bari
mükemmelsin ,hem spor hemde menü açısındanmenümü yazayım bugüünm bomba gibi geçti 14:30 ve 17:30 arası spordaydım stres attım vallaaa
uyanınca ılık ballı ,limonlu suuuu
kahvaltı
1.5 dilim çavdar ekmek
peynir.3.5 zeytin çünkü küçüktü
söğüş yeşilbiber,domat,salatalık..
2bardak çay
ara
bitki çayım(biberiye+funda+yeşil)
5ooml su
küçücük dondurma
öğle
barbunya yemeği 5kaşık (susuz tabiki yağsız olsun diye)içinde küçük patateslerde vardı ama bikaçtane
3yemek kaşığı pirinç pilavı(adam hasret kaldı sık yapmıyorum artık)
ARA:
GEÇ kaldım ama yerde mekiklerin birçok çeşidine bacak basen hareketleirne katıldım...
45dk.bantta yürüdüm sadece 3dakikası koşabildim
25 dakika pisiklet,3o dk başka pisiklet
kol aletleriylede yaptım...
1litre su
sonna azpazara uğradım eşimde meyve alıcaktı benide aldı eve gelirken
6badem,1kurukayısı
akşam
nesfit,azda yulaf ezmesi kattım sütle yedim mamamı
buakşam meyve bol,sağolsun eşime bişey al dediğimde kıtlık olucak gibi çok alıresnafa acır ayıp olur diyo azbişe alınırmı
çünkü evde ordu yaşıyorr
meyve çeşit çeşit almış daha bişey istemeyim diye herhalde ama 2şekerpare kayısı iri ama onlarada daha tat gelmemişdiyetti yaniiii
3-4 tane çilekk,şimdide funda+yeşil çayımı içtimişte bu içimde yanıyor yaa spor hararet yapıyor çay yada neiçeyim dahaaa..........nasiii menüüü
keşke akşamki sarma olmasaydı ama güzel menü beğendim
sabah:
2dilim ekmek
peynir,domates,3 adet zeytin
maydanoz,nane
ara:
5 adet erik
öğle:
5 adet sarma(sarmayı çok yapmışım bitmedi atılmasındiye kaç gündür yiyorum eşimde sevmez bana kaldı malesef)
2 adet patates kızartma cısssssss
1 adet domates,1 adet salatalık
2 kaşık yoğurt
bir kepçe çorba
ara:
yine 5 adet erik
akşam:
2 adet sarma
3 adet kuru kayısı
eve gidince soda limon bol yürüyüş leslie'cimle
hoşgeldin cadıııııı....sadece senaya selam hııııııbiraz ara verdimm anam yaz yaz bitiremedinizz kızlar kesin dönüş yaptım aranızaaaaaa özledim siziii
yeni gelen çıtırlarıızda varmış baya hoşgeldiniz kızlarrrrrrrr
senaa kaptannnnnn ben geldimmmmmm aşkın bidanenen geldi gııııııı
sana o nu diyenin sen yüzünü çökertip yaşlandıraydın delümü neeeee
dengesizciiiimmm :44: biz sen,i dengeleriz hoşgeldin
akşam mutlaka bişeyler ye cnm öqün atlama
gel canım bugün mutlu günümdeyim geri çevirmiyim şimdii
hemde nasıllllll38 bedene çok rahat giriyorum..eteklerim zati 38di elbisede 38 oldu uçuyom sevinçtennnn oleyyyyyyyyyyy:124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?