5i1 yerde cayını sekerle mi iciyosunuz sekersiz mi
Ben sekersiz cay ıcemıyorum en azından 1-2 kup seker atsam olmaz mı 1 kupa bardaga
selam kızlar
bireysel emeklilikten haberınız var mı*
iş bankasından geldiler bugün.
ayda 150 tl ödüyosun 10 yıl sonra bitiyo parayı ister toplu cekıyosun ister 56 yaşında maaşa bağlanıyosun.
ne dersiniz tavsiye eden var mı?
çevrenizde felan bu konuyla ilgilenen ,yapan ,eden,memnun kalan var mı?
ilerde pişman olur muyum?
kızlar ilk defa kefir aldın kılavuzun menusunden merak sardım okudum her derde deva nerdeyse.
kılavuzum başta olmak üzere hepiciğinize soruyom.
hangi öğünde ,aç,tok,nasıl tüketmeliyim?
bi de tadı çok kötüymüş,tadı güzel olan marka var mı?
ya da tadını güzelleştirmek yöntemi?
ben vefa bozacısının bozasını bile tadı kötü diye içemeyen biriyim.
hepinizi çok öpüyorum.
oy oy oyyyyyy
ne çok geçmiş olmuş bitiremedim şimdi okudum yazdığını...
süzme mercimek sonuçta mercimekten olduğu ve gaz yapma riski olduğu için hastanedede sulu besin olarak verilmez...tavuk suyu çorba tanesiz,un çorbası,komposto çıkar genelde zaten mektup arkadaşımda yazmış...oyüzden fazla seçenek yok arkadaşım ...allah kolaylık versin nediyeyim kuşum
hayırlı olsun senacımmm güle güle giy canım güzel günlerde hemde 38 beden hııııııbenim rüyamda bile göremeyeceğim bi rakam ben iri kemikliyimde biraz
nerdennn nereyeee maş. ben 42 ye rahat girebilsem yeticek
akşam yemeğim
haşlanmış brokoli sarımsaklı yoğurtlu
bol salata
3 minik galeta
kızlar çok sevindiğim bir haber aldım bugün,
perşembe günü salonda hoca eşliğinde pilatese başlıyoruuummmçok sevinçliyim yahuuu dans etmek geliyor içimden
iyi akşamlar hanımlarçok kötüyüm hemde çokkkkkk:122::122::122: ikindi vakti biraz makarna salatası yedim epeydir yemiyodum ve midem mahvoldu ne kadar küçülmüş ya evde sodada yok içeyim parmak deenedim çıkarsam diye olmadı tuz limon su karışımı yaptım olmadı sanırsınız bir tencere makarna yemişim ne yapsam yaa bilemedimmm patlıcam nerdeyse acil yardımmmmmmmmm lütfennn :18::18::18::18:
iyi akşamlar hanımlarçok kötüyüm hemde çokkkkkk:122::122::122: ikindi vakti biraz makarna salatası yedim epeydir yemiyodum ve midem mahvoldu ne kadar küçülmüş ya evde sodada yok içeyim parmak deenedim çıkarsam diye olmadı tuz limon su karışımı yaptım olmadı sanırsınız bir tencere makarna yemişim ne yapsam yaa bilemedimmm patlıcam nerdeyse acil yardımmmmmmmmm lütfennn :18::18::18::18:
haydi o zaman halayaaa
erginsena, sen mi 38 bedene girmeye başladın, tebrik eerrim canım yaa, ben 38 e bir sığsam başka birşey istemem, 36 da neymiş , hıııııhhhh
ben şuan 40 giyiyorum, bazen 42 de oluyor, işte kalıp kalıp ama genelde 40. bir beden incelmek için daha kaç kilo vermem gerekecek Allah bilir..
kızlarr help me:):) beni de alın benide zayıflatın18 19 yaşlarımda 75 kilo olmuştum öss stresi falan üniyi kazandım 60 kiloya düştüm sonunda ama gel görkiii erkek arkadaşımla tanıştım arkadaşlardan kazık yedik para sıkıntısı okul uzaman sıkıntısı falan 2 yıl kalabildim 60 da 13 kilo aldım diyet yapamıyorum 2 ay spor parası verdim 2 gün anca gittim
tatlım bence sen ne yap biliyormusun en sağlamı o...yarın kolonoskopiye gireceğin hastanenin radyoloji bölümünü bağlat ve ordaki teknisyen yada uzmana oda içine sinmezse seni tetkike alacak olan doktora bir tlf.açda için rahat etsin...yanlış yönlendirmek istemiyorum her yerin listesi ve yasakları farklı oluyor...oyüsden en sağlamı ya doktorunu ara yada radyolojiyi bağlatıp ordakilerle konuş bitanemcanım başkent üniversitesinin kolonoskopi diyetini okudum netten..sabah yumurta kaşar ve beyaz peynir beyaz ekmek aralarda petibör bisküi yada galeta öqlen ve akşam öqününde salçasız ve sütsüz olmak kaydıyla şehirye yada pirinç çorbası haşlama yada ızgara olmak kaydıylada tavuk eti vermiş..şimdi ben bunları yiyebilirmiyim..
saqol canımıniçi çok teşekkür ederim..eminim sende giyersin yeterki bu işin peşini bırakma canım..bnm içinde hayeldi şimdi gerçek oldu
haydi o zaman halayaaa
kızlar ilk defa kefir aldın kılavuzun menusunden merak sardım okudum her derde deva nerdeyse.
kılavuzum başta olmak üzere hepiciğinize soruyom.
hangi öğünde ,aç,tok,nasıl tüketmeliyim?
bi de tadı çok kötüymüş,tadı güzel olan marka var mı?
ya da tadını güzelleştirmek yöntemi?
ben vefa bozacısının bozasını bile tadı kötü diye içemeyen biriyim.
hepinizi çok öpüyorum.
bizim interneti komşudan şifreyle alıyoruz. bazen veriyo bazen vermiyor.burdan gidicez diye telefon filan bağlatmayalım dedik bir internet için.bugün internet vardı.inş bundan sonrada olur.kdr ben sana birşey sorucam.ben geçen sene sınavsız geçişe başvurdum ama kayıt zamanı bir şeyi eksik yapmışım o yüzden kayıt yaptıramadım acaba ne yapmam gerekiyordu sen biliyormusun.herhangibir evrak filanda gelmedi.sen açıköğretimde okuyosun galiba
önce bankaya para yatırmıştık gALİBA:26:öss başvuruları varken başvurmuştuk,sınavsız geçiş hakkımı kullanıyorum ve ilahiyat bölümünü kodlamıştık..canım bEn 2.sınıfım dünkilerden sonra geçersem EMZUN OLUCAM İNŞALLAH..şimdide dikey geçişle 3.e geçsemmi diyorum ama bilmiyorum sorunlar yayınlansın bi kredili sisteme göre hesap yapıp ona göre başvurcam dgsye bakalım:26:busene zorlandımda oyüzdenama napıcam başka çocukta yok bari kariyer yapayımmmm
kızlarr help me:):) beni de alın benide zayıflatın18 19 yaşlarımda 75 kilo olmuştum öss stresi falan üniyi kazandım 60 kiloya düştüm sonunda ama gel görkiii erkek arkadaşımla tanıştım arkadaşlardan kazık yedik para sıkıntısı okul uzaman sıkıntısı falan 2 yıl kalabildim 60 da 13 kilo aldım diyet yapamıyorum 2 ay spor parası verdim 2 gün anca gittim
tatlım bence sen ne yap biliyormusun en sağlamı o...yarın kolonoskopiye gireceğin hastanenin radyoloji bölümünü bağlat ve ordaki teknisyen yada uzmana oda içine sinmezse seni tetkike alacak olan doktora bir tlf.açda için rahat etsin...yanlış yönlendirmek istemiyorum her yerin listesi ve yasakları farklı oluyor...oyüsden en sağlamı ya doktorunu ara yada radyolojiyi bağlatıp ordakilerle konuş bitanem
canımcım ben sabah uyanınca kahvaltıyı hazırlamadan bide gece yatağa gitmeden birer su bardağının içine göz kararı 30 damla keten tohumu yağı koyup iyice karıştırıp içiyorum ama bir dikişte duraksamadan...tadı biraz buruk ama üstüne hemen 1 brd.su dikiyorum...ben ülker içimin kefirini(ama sadesi olucak)aldım ilk kez ve onla devam ediyorum 5. kutu bitti 1 litrelik,yani 5 lt. ve onla beraber 1,5 utuda keten tohumu yağı bitti...ve çok güzel bağırsak çalıştırıyor,enerji veriyor,tokluk veriyor
canım ya bende keten tohumu almıştım diyet listelerinde oluyo diye yağı gibi işe yarar mı bide nasıl kullnamak gerekiyo tohumu
teşekkür ederim:) hoşgördümyav biri özet geçebilirmi kim ne kullanıyor nasıl kilo veriyor baya uzun bi form sayfası:26: yazda geldi gazlanmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?