70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çok sevindiğim bir haber aldım bugün,

perşembe günü salonda hoca eşliğinde pilatese başlıyoruuummmçok sevinçliyim yahuuu dans etmek geliyor içimden

iyi akşamlar hanımlar çok kötüyüm hemde çokkkkkk:122::122::122: ikindi vakti biraz makarna salatası yedim epeydir yemiyodum ve midem mahvoldu ne kadar küçülmüş ya evde sodada yok içeyim parmak deenedim çıkarsam diye olmadı tuz limon su karışımı yaptım olmadı sanırsınız bir tencere makarna yemişim ne yapsam yaa bilemedimmm patlıcam nerdeyse acil yardımmmmmmmmm lütfennn :18::18::18::18:

5i1 yerde cayını sekerle mi iciyosunuz sekersiz mi
Ben sekersiz cay ıcemıyorum en azından 1-2 kup seker atsam olmaz mı 1 kupa bardaga

ben şekersiz içiyorum, ama zaten form çayın amacı form tutumaksa içine şeker konulamamalı bence.
.

eşimin bir tanıdığı yaptırmıştı ama anlattıkları vaadettikleri gibi bir emekli maaşı alamıyormuşsunuz, o yüzden kesinlikle tavsiye etmedi bize. değmez yatırdığınız paralara dedi.ayrıntı vermeyeceğim çünkü bende anca bu kadarını biliyorum.

ben o kefiri bir kere aldım, bir daha da almam, bir yudum tadına baktım ve aldığım gibi şişeyi çöpe ettım, içiebilene helal olsun derim, benim ne ağız zevkime ne de mide zevkime uymadı o.

canım başkent üniversitesinin kolonoskopi diyetini okudum netten..sabah yumurta kaşar ve beyaz peynir beyaz ekmek aralarda petibör bisküi yada galeta öqlen ve akşam öqününde salçasız ve sütsüz olmak kaydıyla şehirye yada pirinç çorbası haşlama yada ızgara olmak kaydıylada tavuk eti vermiş..şimdi ben bunları yiyebilirmiyim..

saqol canımıniçi çok teşekkür ederim..eminim sende giyersin yeterki bu işin peşini bırakma canım..bnm içinde hayeldi şimdi gerçek oldu
kızlar çok sevindiğim bir haber aldım bugün,

perşembe günü salonda hoca eşliğinde pilatese başlıyoruuummmçok sevinçliyim yahuuu dans etmek geliyor içimden

haydi o zaman halayaaa

cnm evet bi süre sonra mideye eskiden yediğimiz şeyler fazla geliyor rezene çayı denesen ii gelir belkiii

bugün aynısını ben de yedim hatta ekstradan üstüne 1 kase de kısır yedim ama benim mide bana mısın demiyoooo Allah ım yaa ben de bööyle feryat figan edebilecek miyim ki bir gün

çay içmeyi denesen belki bastırır, ardından da bir iki egzersiz mide rahatlar sanırm

erginsena, sen mi 38 bedene girmeye başladın, tebrik eerrim canım yaa, ben 38 e bir sığsam başka birşey istemem, 36 da neymiş , hıııııhhhh

ben şuan 40 giyiyorum, bazen 42 de oluyor, işte kalıp kalıp ama genelde 40. bir beden incelmek için daha kaç kilo vermem gerekecek Allah bilir..

kızlarr help me:):) beni de alın benide zayıflatın 18 19 yaşlarımda 75 kilo olmuştum öss stresi falan üniyi kazandım 60 kiloya düştüm sonunda ama gel görkiii erkek arkadaşımla tanıştım arkadaşlardan kazık yedik para sıkıntısı okul uzaman sıkıntısı falan 2 yıl kalabildim 60 da 13 kilo aldım diyet yapamıyorum 2 ay spor parası verdim 2 gün anca gittim

teşekkür ederim cnm

hoşgeldin cnm geçmişe bir sünger çek geleceqe bakalım

tatlım bence sen ne yap biliyormusun en sağlamı o...yarın kolonoskopiye gireceğin hastanenin radyoloji bölümünü bağlat ve ordaki teknisyen yada uzmana oda içine sinmezse seni tetkike alacak olan doktora bir tlf.açda için rahat etsin...yanlış yönlendirmek istemiyorum her yerin listesi ve yasakları farklı oluyor...oyüsden en sağlamı ya doktorunu ara yada radyolojiyi bağlatıp ordakilerle konuş bitanem

canımcım ben sabah uyanınca kahvaltıyı hazırlamadan bide gece yatağa gitmeden birer su bardağının içine göz kararı 30 damla keten tohumu yağı koyup iyice karıştırıp içiyorum ama bir dikişte duraksamadan...tadı biraz buruk ama üstüne hemen 1 brd.su dikiyorum...ben ülker içimin kefirini(ama sadesi olucak)aldım ilk kez ve onla devam ediyorum 5. kutu bitti 1 litrelik,yani 5 lt. ve onla beraber 1,5 utuda keten tohumu yağı bitti...ve çok güzel bağırsak çalıştırıyor,enerji veriyor,tokluk veriyor

hoş geldin canım, ben de yaniyim burada, hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuzdan buradayız ya, birlikte kardeş kareş verieceğiz inşallah kiloları, kara yağlara ölümbu benim motivasyon sloganım

canım ya bende keten tohumu almıştım diyet listelerinde oluyo diye yağı gibi işe yarar mı bide nasıl kullnamak gerekiyo tohumu

deli oldum yaa dizi izletmedifilmde bitti çokta güzel değildi,,y ezel yokmu onu bekliyodur belkide:26:senaa naptın kırmızlım sana yandı canım,başörtü rengiyle ilgilide yazmıştımmçok karışık durmuycaksa desenli olablir..neyse önce şu kolonoskopiyi atlatta gerisi gelirr38 bedenlik hatunnn enson 52 kiloyken lside giyidm sonnada giydiim 58igeçince 40lara yükseldim... bakalım ya nasip

teşekkür ederim:) hoşgördüm yav biri özet geçebilirmi kim ne kullanıyor nasıl kilo veriyor baya uzun bi form sayfası:26: yazda geldi gazlanmak lazım

canım ya bende keten tohumu almıştım diyet listelerinde oluyo diye yağı gibi işe yarar mı bide nasıl kullnamak gerekiyo tohumu

vallaha canım uzmanlar öğütülmüşünü yani tozunu kullanmayın çünkü günlük öğütülmesi gereken bir ürün yoksa etkisi kayboluyormuş...oyüzden keten tohumunu yağını almıycaksan tohum halinde bütün olanını al ve müsline nesfitine sütün yoğurdun içine hatta salatasına koyanlar var ve çokda sağlıklı...ben kefirle tükettiğim için yağını kullanıyorum,bide müslim keten tohumlu canım

teşekkür ederim:) hoşgördüm yav biri özet geçebilirmi kim ne kullanıyor nasıl kilo veriyor baya uzun bi form sayfası:26: yazda geldi gazlanmak lazım

öncelikle hoşgeldin
biz burda 3 ana 3 ara öğün yapıyoruz...ana öğünleri asla atlamıyoruz...sabah kahvaltısını paşalar gibi,öğleni prenses gibi akşamı fakir gibi yapıyoruz...ekmek börek gibi hakkımızı sadece sabah öğününde tüketiyoruz ve en fazla 2 dilim,sebze ile yoğurt ,etli yemek ve etlerlede bol salata tüketiyoruz...bir öğün sebze tükettiysek sonraki öğünde et tüketmeye çalışıyoruz...hergün menümüzü akşam eksiksiz buraya yazıyoruz ve eleştirilere açık oluyoruz çünkü hepmiz aynı gemideyizgün boyu en az 2-3 lt. su,bitki çayları içiyoruz...genel hatlarıyla bu,diğer kızlarında muhakkak ilave edecekleri vardır...haaaa bide spor,hiç bişey yapamıyorsan yürüyüş yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…