70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi yerde okumuştum saat 16 da yapılan spor daha etkiliymiş bende uzmanların yalancısıyım

kızlar merhaba...
menümü yazıcam ama bugün acayip bir iştah ve şişkinliğim var o yüzden özellikle bana göre akşamı kaçırdım ama...yazayımda yorum yapın kendimi suçlu hissediyorum
uyanınca
1 brd.sade kefir içi keten tohumu yağı
kahvaltı
2 dlm.çavdarlı ekmek arası beyaz peynir ve domatesle tost,taze nane,5-6 zeytin,1 hşl.yumurta,söğüş salata,çay
ara
iş çok yoğundu es geçmek zorunda kaldım
öğle
ekmeği ve pilavı hariç 1 por. göğüs etinden tavuk şiş
ara
5 tane fındık
akşam

vogg tavada az yağla yapılmış bol sebzeli sac kavurma,3 dal taze yeşil soğan,1 brd.zerro kola
spor yapamadım heryerim vede boynum çok ağrıyor,haftasonunun acısı iyice çıktı,zaten boyunlukta yoruyor beni
gün boyu 3 lt. su içtim
yorum alayım nooolur,çok yemişim değilmi,regl öncesi sendromu başladı...ama hep frenlerdim kendimi bugün yapamadım,özellikle akşam

bitsin diye uğraşıyom canımıniçi şu sarmalarbuzluğa atsam bişey olurmu pişmiş yoksa sarma yemekten fenalık gelecek

bence güzel olmuş canım her zamanki gibi

bitsin diye uğraşıyom canımıniçi şu sarmalarbuzluğa atsam bişey olurmu pişmiş yoksa sarma yemekten fenalık gelecek

atma olmaz canımcım...etrafında sokak köpeği yada hayvan besleyen yokmu versen köpeklerin hayvancazların karnı doyar kuşum hem yemek ziyan olmaz hemde sevaba girersin...ben öyle yapıyorum,artan yemek yada ekmek varsa (ki beyaz ekmek alırken çok olurdu şimdi hiç ekmek ziyan olmuyor uno alıyorum)lojmanımızın kapıcısı var her akşam çöp almaya gelir ...artan olursa yada bozulan ona veriyorum köpeği var evde ona götürüyor ve çokda dua ediyor

taze piştiğinde annemle atmıştık ben pek güvenmemiştim ama sonra çıkardım lezizdi ama seninkilerde taze değil bilmiyorumki:26lurmu?...ilkyaptığında komşu verseydin o şişseydi ben yaaprım samimi komşualırma veririm onlarda bana verir hatta buara kimse bişey getirmiyo aa bunu farkettimm

bence güzel olmuş canım her zamanki gibi

ya bencede canım ,menün çok güzel hatta çok leziz bayılırım saçkavurmayaaaaa allahımmmmmgayette az yemişindir sennnnhem zerodan bende içtim haftasonu sanki, şekersiz değil bişe anlamaıdm normal kolayıda çoktan içmiyorum unuttum onun tadınıı ondanmı bana öle geldi

5i1 yerde cayını sekerle mi iciyosunuz sekersiz mi
Ben sekersiz cay ıcemıyorum en azından 1-2 kup seker atsam olmaz mı 1 kupa bardaga

kızlar ben kaçar sonra bidaha bakarrrya 2haftadır böleyim spordan sonna bi hararet yani itfaiye hortumu anca içimi söndürürr ıokadarreşimde çay bekliyorohhh kaçgünüdür adamla oturmadım , akşmalrı ders var diye şöle kumanda benim elime geçsede uzanıp dizi izleyesim varrr tanbi eşimin seçtiği kelime oyunu proğramı kültürümüzde artıyor aslındaaa tv8de kayıp nişanlı diye film açmış gidem bakayım iydir film seçimiiiii

5i1 yerde cayını sekerle mi iciyosunuz sekersiz mi
Ben sekersiz cay ıcemıyorum en azından 1-2 kup seker atsam olmaz mı 1 kupa bardaga

yok canımm 2 yetmez 4 tane attthayatım bitki çayınd aşekerin neişi varrrr aaaasiyah çayada azatardım onu bıraktımmmçok şeyi bıraktı bu gariban ama bakalımmm yüzü nezaman gülecek kaç ay sonunda olsun gülsünde değilmiiiii

deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

okumadınmı yazdıklarımı cevap versene

oy oy oyyyyyy
ne çok geçmiş olmuş bitiremedim şimdi okudum yazdığını...
süzme mercimek sonuçta mercimekten olduğu ve gaz yapma riski olduğu için hastanedede sulu besin olarak verilmez...tavuk suyu çorba tanesiz,un çorbası,komposto çıkar genelde zaten mektup arkadaşımda yazmış...oyüzden fazla seçenek yok arkadaşım ...allah kolaylık versin nediyeyim kuşum

hihoyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttt

elbisemi aldım kızlar hemde 38 beden cuk diye oturduuuuuuuuu

hayırlı olsun senacımmm güle güle giy canım güzel günlerde hemde 38 beden hııııııbenim rüyamda bile göremeyeceğim bi rakam ben iri kemikliyimde biraz
nerdennn nereyeee maş. ben 42 ye rahat girebilsem yeticek
akşam yemeğim
haşlanmış brokoli sarımsaklı yoğurtlu
bol salata
3 minik galeta

Son düzenleme:
selam kızlar

bireysel emeklilikten haberınız var mı*

iş bankasından geldiler bugün.

ayda 150 tl ödüyosun 10 yıl sonra bitiyo parayı ister toplu cekıyosun ister 56 yaşında maaşa bağlanıyosun.

ne dersiniz tavsiye eden var mı?

çevrenizde felan bu konuyla ilgilenen ,yapan ,eden,memnun kalan var mı?

ilerde pişman olur muyum?

bizim interneti komşudan şifreyle alıyoruz. bazen veriyo bazen vermiyor.burdan gidicez diye telefon filan bağlatmayalım dedik bir internet için.bugün internet vardı.inş bundan sonrada olur.kdr ben sana birşey sorucam.ben geçen sene sınavsız geçişe başvurdum ama kayıt zamanı bir şeyi eksik yapmışım o yüzden kayıt yaptıramadım acaba ne yapmam gerekiyordu sen biliyormusun.herhangibir evrak filanda gelmedi.sen açıköğretimde okuyosun galiba.

kızlar ilk defa kefir aldın kılavuzun menusunden merak sardım okudum her derde deva nerdeyse.

kılavuzum başta olmak üzere hepiciğinize soruyom.

hangi öğünde ,aç,tok,nasıl tüketmeliyim?

bi de tadı çok kötüymüş,tadı güzel olan marka var mı?

ya da tadını güzelleştirmek yöntemi?

ben vefa bozacısının bozasını bile tadı kötü diye içemeyen biriyim.

hepinizi çok öpüyorum.

cnm ben anadolu hayat emeklilik yaptırmıştımm sonra paraya ihitiyaç olmuştu sonlandırdım paramı çektim önemli olan sözleşmeni iyi oku ben memnundum sorun yaşayanlarda oluyor iice araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…