bi yerde okumuştum saat 16 da yapılan spor daha etkiliymiş bende uzmanların yalancısıyımooo patladım vallahele öğlen hem barbunya hem pilav beni akşam 5e kadar tuttu yani okadar güç harcadım..şimdi benimde size danışmam var
gündüz sordum ama araya kaynadı hem kılavuz,sen,senada yoktu zatenn
sporu gündüzmü gecemi demiştim yani saatler şöyle hoca 2seanstata çalıştıırıyorr
14 ve 17 arasımı daha etkili yoksa 17:30 ve 20:00 arasımı hangisnde daha çabuk ve etkili küçülürümm
2haftadrı gündüze dönmüştüm tabi geçen hafta azgittim amanapıyım bazen gececi bazende gündüzcümüü 20günüm kaldı zatennnn
bitsin diye uğraşıyom canımıniçi şu sarmalarmükemmelsin ,hem spor hemde menü açısından
keşke akşamki sarma olmasaydı ama güzel menü beğendim
hoşgeldin cadıııııı....sadece senaya selam hııııııyerim ben seni huuuuuu
bence güzel olmuş canım her zamanki gibikızlar merhaba...
menümü yazıcam ama bugün acayip bir iştah ve şişkinliğim var o yüzden özellikle bana göre akşamı kaçırdım ama...yazayımda yorum yapın kendimi suçlu hissediyorum
uyanınca
1 brd.sade kefir içi keten tohumu yağı
kahvaltı
2 dlm.çavdarlı ekmek arası beyaz peynir ve domatesle tost,taze nane,5-6 zeytin,1 hşl.yumurta,söğüş salata,çay
ara
iş çok yoğundu es geçmek zorunda kaldım
öğle
ekmeği ve pilavı hariç 1 por. göğüs etinden tavuk şiş
ara
5 tane fındık
akşam
vogg tavada az yağla yapılmış bol sebzeli sac kavurma,3 dal taze yeşil soğan,1 brd.zerro kola
spor yapamadım heryerim vede boynum çok ağrıyor,haftasonunun acısı iyice çıktı,zaten boyunlukta yoruyor beni
gün boyu 3 lt. su içtim
yorum alayım nooolur,çok yemişim değilmi,regl öncesi sendromu başladı...ama hep frenlerdim kendimi bugün yapamadım,özellikle akşam
bitsin diye uğraşıyom canımıniçi şu sarmalarbuzluğa atsam bişey olurmu pişmiş yoksa sarma yemekten fenalık gelecek
bitsin diye uğraşıyom canımıniçi şu sarmalarbuzluğa atsam bişey olurmu pişmiş yoksa sarma yemekten fenalık gelecek
bence güzel olmuş canım her zamanki gibi
bence güzel olmuş canım her zamanki gibi
5i1 yerde cayını sekerle mi iciyosunuz sekersiz mi
Ben sekersiz cay ıcemıyorum en azından 1-2 kup seker atsam olmaz mı 1 kupa bardaga
deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
okumadınmı yazdıklarımı cevap versene
mükemmelsin ,hem spor hemde menü açısından
keşke akşamki sarma olmasaydı ama güzel menü beğendim
hoşgeldin cadıııııı....sadece senaya selam hııııııyerim ben seni huuuuuu
hihoyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttt
elbisemi aldım kızlar hemde 38 beden cuk diye oturduuuuuuuuu
nerelerdesin sennnnmerak ettim senii oyy onların tam datlu zamanlarııı okadar küçükmüydü seninkilerr:26:mıncıkla benim içn kuzularıııı..hafta sonu gelseydi görümcem kayınvalidemde gidecez bebişiyle ,yavrum karaciğer nakli için büyüyecek ama iymiş tabi, sarılığı var hemde biliyosunki hasta yoksa onalr melek keyfide yerindeymiş..gideyim az bebek hasretimi dindireyimmm ayın 8inde 4bitip 5 aya girecek...
selam kızlar
bireysel emeklilikten haberınız var mı*
iş bankasından geldiler bugün.
ayda 150 tl ödüyosun 10 yıl sonra bitiyo parayı ister toplu cekıyosun ister 56 yaşında maaşa bağlanıyosun.
ne dersiniz tavsiye eden var mı?
çevrenizde felan bu konuyla ilgilenen ,yapan ,eden,memnun kalan var mı?
ilerde pişman olur muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?