öncelikle hoşgeldin
biz burda 3 ana 3 ara öğün yapıyoruz...ana öğünleri asla atlamıyoruz...sabah kahvaltısını paşalar gibi,öğleni prenses gibi akşamı fakir gibi yapıyoruz...ekmek börek gibi hakkımızı sadece sabah öğününde tüketiyoruz ve en fazla 2 dilim,sebze ile yoğurt ,etli yemek ve etlerlede bol salata tüketiyoruz...bir öğün sebze tükettiysek sonraki öğünde et tüketmeye çalışıyoruz...hergün menümüzü akşam eksiksiz buraya yazıyoruz ve eleştirilere açık oluyoruz çünkü hepmiz aynı gemideyizgün boyu en az 2-3 lt. su,bitki çayları içiyoruz...genel hatlarıyla bu,diğer kızlarında muhakkak ilave edecekleri vardır...haaaa bide spor,hiç bişey yapamıyorsan yürüyüş yapıyoruz
tatlım şeker kullanma bence5i1 yerde cayını sekerle mi iciyosunuz sekersiz mi
Ben sekersiz cay ıcemıyorum en azından 1-2 kup seker atsam olmaz mı 1 kupa bardaga
selam kızlar
bireysel emeklilikten haberınız var mı*
iş bankasından geldiler bugün.
ayda 150 tl ödüyosun 10 yıl sonra bitiyo parayı ister toplu cekıyosun ister 56 yaşında maaşa bağlanıyosun.
ne dersiniz tavsiye eden var mı?
çevrenizde felan bu konuyla ilgilenen ,yapan ,eden,memnun kalan var mı?
ilerde pişman olur muyum?
saol balımcnm ben anadolu hayat emeklilik yaptırmıştımm sonra paraya ihitiyaç olmuştu sonlandırdım paramı çektim önemli olan sözleşmeni iyi oku ben memnundum sorun yaşayanlarda oluyor iice araştır.
saol canımben şekersiz içiyorum, ama zaten form çayın amacı form tutumaksa içine şeker konulamamalı bence.
.
eşimin bir tanıdığı yaptırmıştı ama anlattıkları vaadettikleri gibi bir emekli maaşı alamıyormuşsunuz, o yüzden kesinlikle tavsiye etmedi bize. değmez yatırdığınız paralara dedi.ayrıntı vermeyeceğim çünkü bende anca bu kadarını biliyorum.
ben o kefiri bir kere aldım, bir daha da almam, bir yudum tadına baktım ve aldığım gibi şişeyi çöpe ettım, içiebilene helal olsun derim, benim ne ağız zevkime ne de mide zevkime uymadı o.
akp nın reklam sloganı gibi olmuşcanım başkent üniversitesinin kolonoskopi diyetini okudum netten..sabah yumurta kaşar ve beyaz peynir beyaz ekmek aralarda petibör bisküi yada galeta öqlen ve akşam öqününde salçasız ve sütsüz olmak kaydıyla şehirye yada pirinç çorbası haşlama yada ızgara olmak kaydıylada tavuk eti vermiş..şimdi ben bunları yiyebilirmiyim..
saqol canımıniçi çok teşekkür ederim..eminim sende giyersin yeterki bu işin peşini bırakma canım..bnm içinde hayeldi şimdi gerçek oldu
haydi o zaman halayaaa
keten tohumu yağım yokta içmeye korkuyorum ya.tatlım bence sen ne yap biliyormusun en sağlamı o...yarın kolonoskopiye gireceğin hastanenin radyoloji bölümünü bağlat ve ordaki teknisyen yada uzmana oda içine sinmezse seni tetkike alacak olan doktora bir tlf.açda için rahat etsin...yanlış yönlendirmek istemiyorum her yerin listesi ve yasakları farklı oluyor...oyüsden en sağlamı ya doktorunu ara yada radyolojiyi bağlatıp ordakilerle konuş bitanem
canımcım ben sabah uyanınca kahvaltıyı hazırlamadan bide gece yatağa gitmeden birer su bardağının içine göz kararı 30 damla keten tohumu yağı koyup iyice karıştırıp içiyorum ama bir dikişte duraksamadan...tadı biraz buruk ama üstüne hemen 1 brd.su dikiyorum...ben ülker içimin kefirini(ama sadesi olucak)aldım ilk kez ve onla devam ediyorum 5. kutu bitti 1 litrelik,yani 5 lt. ve onla beraber 1,5 utuda keten tohumu yağı bitti...ve çok güzel bağırsak çalıştırıyor,enerji veriyor,tokluk veriyor
bende ülker mavi yeşilın keten tohumlu bisküvisi çıkmış onu tüketıyorum.vallaha canım uzmanlar öğütülmüşünü yani tozunu kullanmayın çünkü günlük öğütülmesi gereken bir ürün yoksa etkisi kayboluyormuş...oyüzden keten tohumunu yağını almıycaksan tohum halinde bütün olanını al ve müsline nesfitine sütün yoğurdun içine hatta salatasına koyanlar var ve çokda sağlıklı...ben kefirle tükettiğim için yağını kullanıyorum,bide müslim keten tohumlu canım
sen bankadan mı ayrılmıştın canımtatlım şeker kullanma bence
tadı garip geliyo içemiyorum dersen limon sık içine
hem c vitamini hemde yağ yakıcı özelliği var az da olsa
en azından şeker kullanmamış olursun
canım bireysel emeklilik bi süre sonra zorunlu hale gelecek ve çok avantajlı
maddi açıdan sıkıntın yoksa yaptır mutlaka
yada bekle ben iş bankasına girince yapayım sana
ah ah sena ablacım mercimek karamercimektir ben kırmızı mercimek yiyebilirsin dedim hem blendırdan geçirince tane mane kalmıyo canımya ben çok severim vallayukardaki listee mercimek yasak yazıyo
Kızlar ben de 70 kiloyumboyum 1.75 kaç kilo olmam gerekiyor.Ben 8 kilo kadar vermek istiyorum.Beni de aranıza alır mısınız?
saol canımcım sen benım bireysel hemşirem olsenacım mercimek olmaz bence...sulu gıda olarak tavuk suyu çorba,muhallebi,komposto hastanede genellikle bunları veriyoruz.muhallebi ve kompostoyu az şekerle yap.bu sağlığın kiloyu haftaya dengelersin.kompostoyu sadece meyvaların şekeriyle kaynat aten meyvasını yemeyeceksin.meyva suyu gibi yani.tavuk suyunuda unla terbiye yap çokta güzel oluyor.
bu kıızın karnı doyoyor artık.
sabah:
2dilim ekmek
peynir,domates,3 adet zeytin
maydanoz,nane
ara:
5 adet erik
öğle:
5 adet sarma(sarmayı çok yapmışım bitmedi atılmasındiye kaç gündür yiyorum eşimde sevmez bana kaldı malesef)
2 adet patates kızartma cısssssss
1 adet domates,1 adet salatalık
2 kaşık yoğurt
bir kepçe çorba
ara:
yine 5 adet erik
akşam:
2 adet sarma
3 adet kuru kayısı
eve gidince soda limon bol yürüyüş leslie'cimle
YA KIZLAR İNANIN OKADAR KÖTÜYÜMKİ ANLATAMAM BUGÜN ANNEM Bİ HİKAYE ANLATMIŞTI ÇİNDE ANNE KARNINDAKİ BEBEKLERİ ALIP ÇORBA YAPIYOLARMIŞ KIZARTIYORLARMIŞ YA NE DİYİM BU İNSANLARA BEN aLLAH BELALARINI VERSİN İNANINKİ PAYLAŞMAK İSTEMEZDİM AMA KUSUCAK BİYER ARADIM YANİ OFF ya böyle bir insanlık olmaz inanmamıştım başta ama araştırınca gerçek olduğunu gördüm isteyen hikayeyi okumayabilir ama ne olur bi belada siz okuyun ama çok kötü bir hikaye yapılırmı o doğmamış yavrucaklara hayvanlar b,ile bunların yanında melek kalır tüh allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın valla tutamadım kendimi kusura bakmayın kızlar
,
+18 Bebek eti yiyen Çağdaş (!) larr
guya bende sızınle zayıflayacaktım...pehhhhhh.....yarın başlıyom ınşallah.....
bence çok falan değil çok olan kola sadece ben kolayı normaldede içmem zaten ama menün fazla değil ben hep öyle yiyorum maşşalah kiloda veriyorum ben çok çok aşırı kısmıyorum diyet sonrasında çok kilo alırım yoksakızlar merhaba...
menümü yazıcam ama bugün acayip bir iştah ve şişkinliğim var o yüzden özellikle bana göre akşamı kaçırdım ama...yazayımda yorum yapın kendimi suçlu hissediyorum
uyanınca
1 brd.sade kefir içi keten tohumu yağı
kahvaltı
2 dlm.çavdarlı ekmek arası beyaz peynir ve domatesle tost,taze nane,5-6 zeytin,1 hşl.yumurta,söğüş salata,çay
ara
iş çok yoğundu es geçmek zorunda kaldım
öğle
ekmeği ve pilavı hariç 1 por. göğüs etinden tavuk şiş
ara
5 tane fındık
akşam
vogg tavada az yağla yapılmış bol sebzeli sac kavurma,3 dal taze yeşil soğan,1 brd.zerro kola
spor yapamadım heryerim vede boynum çok ağrıyor,haftasonunun acısı iyice çıktı,zaten boyunlukta yoruyor beni
gün boyu 3 lt. su içtim
yorum alayım nooolur,çok yemişim değilmi,regl öncesi sendromu başladı...ama hep frenlerdim kendimi bugün yapamadım,özellikle akşam
günaydınlarr... dün giremedim sabah tan sonra bi daha ... hastanede çok bişiler yapılmadı randevu aldım yarın gidip üfleme testi yapılacak ve polip varmı diye burnuma bakılacakhastanelerden nefret ediyorum... ama allah eksikliğinşde göstermesin ...
dün çok geç gelince pek bişi yapamadım. ama bende DUKAN iyeti yapmaya başlayacağım. dün gece kitabın siparişni verdim internetten...inşallah güzel olur.
simiti yiyorum poğacaya göre daha az yağlı ve az kalorili hem diyet listelerinde simit yazar ama poğaca yazdığını hiç görmedim yada kendimimi kandırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?