70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin canım..
Allahtan o sorun ortadan kalktı canım tiroidler yüzünden oldugunu öğrendik..Şimdi yoluna girdi şükür..
13 Haziranda diyetisyyene başlıyorum o zamana kadar kendi diyet listemi uygulıycam..
Eski kiloooom nerdesinnnnnnnnn

ya bende sıkılıyorum işte beyaz ekmek dışındaki tüm ekmeklerden tamam kızmayın yemiyorum beyaz ekmek

kızlar ben bi alt topiğe gidiyorum artık malum69 kilo oldum 60-69 kilo topiğine iniyom hakkınızı helal edin bidaha gelemem bye

ben 65lere düştüm ama hayatta bırakmam bu topiği. ben burda başladım kilo vermeye hiç biryere gidemem çok seviyorum burayı bennnnnnn hele de böle kaptan hiçbiryerde yokturr

kızlar akşama mercimek çorbası içecem yine yanında da salata ama kocişe nohut yemeği pişirdim etsiz ben de yemek istiyorum sizce kaç kaşık yiyebilirim 2 iyi mi?

bugünkü menümü yazayım
uyanır uyanmaz sıcak su 3 gün kurusu

kahvaltı
çeyrek simitten biraz az simit, yarım ev yapımı poğaca ve bir kesme şekerli çay

ara
7 adet fındık iki adet kayısı

öğle
4-5 kaşık etli patlıcan kebabı, bir kase yoğurt,bir kase mercimek çorbası

ara
küçüçük bir kasede sütlaç yicem

akşam bende karar veremedim dışarıda olucam çünkü hastaneye gidicem ne yesem acaba:26:

yatarkende bir bardak süt
gün içinde bol bol su

kızlar ben bi alt topiğe gidiyorum artık malum69 kilo oldum 60-69 kilo topiğine iniyom hakkınızı helal edin bidaha gelemem bye

canım sen bi an önce 0-9 kilo aralıgına in, git o topikte takıl, eksiye düşünce de daha gelme buralara, ay hangi topiğe girsem ortalığı karıştırıyosun yahuuuu.... kimse ölmüyo sana, git sen git sen geldiğinden beri bu topiğe benim gelesim olmuyodu zati...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…