70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KISKANÇLIKTAN SÖYLÜYOLAR BEN BİLİYORUM TAKMA BOŞVER
sen gidicem dersen hadi git tutan yok derim.
ama ben burdaysam sen bana gelme buraya diyemezsin.. mahalle karıları gibi laf dalaşına giremem ben.. hele ki senin seviyende senle.. al canım sana kocaman bir nokta.

ya canım senin benle ne alıp veremediğin var söylermisin vallahi taktın kafayı bana ben neyaptım sanada böyle düşman oldun anlamıyorum burda ben varım diye gelmeyen senmişsin ben demedimki sen git diye allahım ya bak beni sevmek zorunda değilsin ama laf dalaşı gerçekten ii bişey değil tamam kalabilirsin ben git demedim zaten ama ne olur kalp kırmanın bi anlamı yok yararıda yok bize herkez kendi işine baksın tatlım tamam ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyosun sevmek veya konuşmak zorunda değiliz birbirimizle burayıda böyle şeylerle germeyelim olurmu

Ya ip atlayanlara bir sorum olacak:

Ben çok üzülüyorum göğüslerim sarkıyor diye, atlayınca daha beter olmaz mı? İp atlamak nerenizi çalıştırıyor?

Kollarımın altı da sarkıyor hafiften, çok korkuyorum kilo verince artacak diye... Kolları nasıl inceltip sıkılaştırıyoruz?

Bu yaz değişmek istiyorum artık, bilen yardım etsin lütfen hepinizi öperim

neyi neden pudralıyosunuz anlamadım ben:26: biraz salak gibi oldum ama kusura bakmayın

sen gidicem dersen hadi git tutan yok derim.
ama ben burdaysam sen bana gelme buraya diyemezsin.. mahalle karıları gibi laf dalaşına giremem ben.. hele ki senin seviyende senle.. al canım sana kocaman bir nokta.

ya canım senin benle ne alıp veremediğin var söylermisin vallahi taktın kafayı bana ben neyaptım sanada böyle düşman oldun anlamıyorum burda ben varım diye gelmeyen senmişsin ben demedimki sen git diye allahım ya bak beni sevmek zorunda değilsin ama laf dalaşı gerçekten ii bişey değil tamam kalabilirsin ben git demedim zaten ama ne olur kalp kırmanın bi anlamı yok yararıda yok bize herkez kendi işine baksın tatlım tamam ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyosun sevmek veya konuşmak zorunda değiliz birbirimizle burayıda böyle şeylerle germeyelim olurmu

neyi neden pudralıyosunuz anlamadım ben:26: biraz salak gibi oldum ama kusura bakmayın

est

ben cewaplıyım sana az cekmedim bilirim, yzın sıcaktan bacak içlerin terliyo ya ister istemez, etler de birbirne sürtüyo yürüdükçe fln kilodan, tuzlu et birbirne sürttükçe pişik gibi sivilce sivilce oluyooo ve fenaaaa acıyooo hele ki cok kilolularda orası sürtmekten zamanla morarıyo felaan

benim allahtan öle derdim kalmadı artıkın, ölee sürtmüyo bacaklarım birbirneee eskisi gibi

kıskanmıştır o salla onu boşver bir zayıflada görsün bakalım

ya ben yazın etek gıydıgımde corap ya da kısa tayt gıbı bısı gıymezsem altına, iç bacaklarım bırbırıne sürtüo bı sure sonra kızarıp pişik oluo, o zaman da cayır cayır yanıooo
bı kereden bısı olmaz deyıp corapsız gıymıstım bı kere, bi sre yrüdükten sonra bı yanmaya basladı baktım hemen kızarmıs, bende parfumerıden bebe pudrası alıp onu sürdüm bacaklarımın arasına, bebeklerın pişiklerine pudra suruyoruz ya o misal işte

hıımmm anladım teşekkür ederim cevap için

yaa kızlar beneced yanlıs anladınız sankım bırbırınızı ben senı tanıyorum zaten sasırmıstım gıtcemdıye yazdıgına bırde aklıma gelmıstı saka yapıyo heralde dıye ama hıc bunu bellı eden bı ıfade yazmamıssın ondan emın olamadımters zamanlarınıza geldı sanırım ıkınızınde sarılın bakimm topıge nazar degmesın

cnm tüm kaslarını çalıştırmayı dene sadece bir bölgene ağırlık verme yoksa zayıfladığın için elbette bir gevşeklik olur internetten bak mesela egzersizlere onları uygulaya çalış olur mu bide süt ve süt ürünlerini asla ihmal etme

valla benımde kızarıyo, yanıo sonrada acayıp morarma derecesınde değil cok sukur :26:
inş benım de biter bu çilemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…