sen bakma onlara bak ne diyim sana.. gecen sene zayıfladıgım zaman arkadaşlarım hep zayıftı.. bir tanesi iice.. bana ne dedi biliyonmu eger bir kilo daha verirsen intihar ederim senin benden zayıf olmana katlanamam.. hele ver kilo bak nasıl kıskanacaklar senii haytta yeter artık verdin mankenmi olacan bile diyecekler.. hiç kulak asma.. bence diyet yapyıgını bile söleme iice üstüne gelmesinler
Ben zaten insanların dış görünüşü ile ilgili böyle muhabbetlerden hiç hoşlanmıyorum.Asla kimseye böyle yorumlarda bulunmam
Ben zaten insanların dış görünüşü ile ilgili böyle muhabbetlerden hiç hoşlanmıyorum.Asla kimseye böyle yorumlarda bulunmam
elsecım nbr
yaa bu arada bennu nerelerde ya merak ettim iyice gelmiyo artık else haberin var mı
bendee kilomla yada yok kalçan büyük yok gögsün büyük yok simitlerin çıkmış deli oluyorum bu sözlere eşim benim göbegime takmış vaziyette göbeklisin dio da başka bişi demiyo oysa göbeğim çok yok amaerkekler kendini görmüyo ama bize kafayı takıyo neyse kızlar azim
yaa bu lahana çorbasını yapmaktan vazgeçtim ben eve gidip metabolizma hızlandıran çaydan yapacam
bakalım umarım işe yarar kızlar bu arada evlilik yıl dönümümüz geliyo elseciminde evlikil yıl dönümü bizim daha çabuk zayıflamamız gerek bilmem anlatabildim mi....(birde bebiş istiyoruz)
kızlar sizde benim gibi basen ve kalçalarınızdan dertli iseniz bi yaz buldum paylaşmak istedim:
kalça ve diz kapağı bölgesinde fazla kilo problemi olan kişiler tam 6 hafta içinde etkili çözüme kavuşabiliyorlar. Hazırlanışına gelince... 2 fincan yulaf tanesi, 2 fincan kırılmış fındık, 1 fincan buğday, 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm, 1 fincan ayçiçek tohumu, 1 fincan badem, 1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı Malzemeleri karıştırıp, blender`dan geçirin.
Hazırladığınız karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçalara ayırın. Her porsiyonda karışımı bir bardak diyet soğuk süt ilave ederek tüketeceksiniz. Tabii üzerine yarım dilim muz da ekleyebilirsiniz. Her günkü program Kahvaltı: Bir porsiyon hazırladığınız müsli, bir fincan süt ve dilimlenmiş yarım dilim muz Saat 11.00: Bir elma Öğle: Bir porsiyon müsli ve yarım muz
her kahvaltıda yenecekmiş 6 haftada 2 beden incelecek diooo
dogru mudur acabaaa....
aynen valla benimde kardşim eöle erkek kardeşim.. kendi çok zayıfla.. ama onunki türk kasıymış kilo degilmiş kendini kandır diyorumBen de ençok aileme inat zayıflayacağım.Abim bana çok hakaret ediyo.Yarım dünya,yakında yuvarlanarak geleceksin falan
hoş geldin sevindim valla benimde böle iki kotum var biri baya dar eskiden o bile bol geliyordu.. ilk hedef geniş kota girmeye inşallaheve geldim kızlar ve üzerime olmayan kotlarımı denedim
2 tane kotum vardı düşük bel denedim odular gayet rahat:))
meyve salatası yaptım kendime şimdi onu yiyorum akşam yemeği olarak
kilomla ilgili muhabbetlere bende çok kızıyorum
insanarın işi gücü yok bizimle uğraşıyolarkötükedihüso
hele benim kocam tombik aşağı tombik yukarı
sanki beni tarif etmişsin göbekdede varda umuruma gelmiyo popoda ve diz kapagından geriye en cok kilom bilmiyorum yapsammı acaba .. ama erken hele bir bizmillah diyip başlıyım hele ama bunuda not edecegim belki ii olurkızlar sizde benim gibi basen ve kalçalarınızdan dertli iseniz bi yaz buldum paylaşmak istedim:
kalça ve diz kapağı bölgesinde fazla kilo problemi olan kişiler tam 6 hafta içinde etkili çözüme kavuşabiliyorlar. Hazırlanışına gelince... 2 fincan yulaf tanesi, 2 fincan kırılmış fındık, 1 fincan buğday, 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm, 1 fincan ayçiçek tohumu, 1 fincan badem, 1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı Malzemeleri karıştırıp, blender`dan geçirin.
Hazırladığınız karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçalara ayırın. Her porsiyonda karışımı bir bardak diyet soğuk süt ilave ederek tüketeceksiniz. Tabii üzerine yarım dilim muz da ekleyebilirsiniz. Her günkü program Kahvaltı: Bir porsiyon hazırladığınız müsli, bir fincan süt ve dilimlenmiş yarım dilim muz Saat 11.00: Bir elma Öğle: Bir porsiyon müsli ve yarım muz
her kahvaltıda yenecekmiş 6 haftada 2 beden incelecek diooo
dogru mudur acabaaa....
bende okumuştum canım bunu
ah ne güzel olur 2 beden incelsek 38 bedene insemkaydirigubbakcemile2
ama bunun devamı da vardı bazı kurallar galiba
elsecim tabi sen daha iyi bilirsin ama sok diyetler çok kısa süreli engeç 10 içinde verdiğini geri alıyorsun ama genede sana kalmış canım
bende iiym elsecımnasıl olıyım rejıme devam etme kararı aldım bakalım evdekıler duymadan yapabılcekmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?