70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de ençok aileme inat zayıflayacağım.Abim bana çok hakaret ediyo.Yarım dünya,yakında yuvarlanarak geleceksin falan

Ben zaten insanların dış görünüşü ile ilgili böyle muhabbetlerden hiç hoşlanmıyorum.Asla kimseye böyle yorumlarda bulunmam

bırak zayıflamayı diyete başladığında köstek oluyorlar ye birşey olmaz onlara göre hoş.irade her zaman söz dinlemiyor.bazıları kendinden güzel ve daha iyi bir konumdaysan çekememezliklerini bizleri kırarak kendilerini üstün göstermeye çalışıyor

eve geldim kızlar ve üzerime olmayan kotlarımı denedim
2 tane kotum vardı düşük bel denedim odular gayet rahat:))
meyve salatası yaptım kendime şimdi onu yiyorum akşam yemeği olarak

Ben zaten insanların dış görünüşü ile ilgili böyle muhabbetlerden hiç hoşlanmıyorum.Asla kimseye böyle yorumlarda bulunmam

kilomla ilgili muhabbetlere bende çok kızıyorum
insanarın işi gücü yok bizimle uğraşıyolarkötükedihüso
hele benim kocam tombik aşağı tombik yukarı

boşverin kıslar herkesin böle dertleri var mesela bizimkiler bana özelliklede kardeşim kamyon lastiği gibisin derdi şimdi ağzını açmıyo hele bide psikolojik durumumu bildiği için bana çok zayıfladın die iltifat edip aklınca moral veriyo yermiyim yemem ama akşam takıntımda olmasa daha kolay olacak ama bi süreç sonuçta bitsin istiyorum ama bitirecek çabamda var diyemem

bendee kilomla yada yok kalçan büyük yok gögsün büyük yok simitlerin çıkmış deli oluyorum bu sözlere eşim benim göbegime takmış vaziyette göbeklisin dio da başka bişi demiyo oysa göbeğim çok yok amaerkekler kendini görmüyo ama bize kafayı takıyo neyse kızlar azim
yaa bu lahana çorbasını yapmaktan vazgeçtim ben eve gidip metabolizma hızlandıran çaydan yapacam
bakalım umarım işe yarar kızlar bu arada evlilik yıl dönümümüz geliyo elseciminde evlikil yıl dönümü bizim daha çabuk zayıflamamız gerek bilmem anlatabildim mi....(birde bebiş istiyoruz)

kızlar sizde benim gibi basen ve kalçalarınızdan dertli iseniz bi yaz buldum paylaşmak istedim:
kalça ve diz kapağı bölgesinde fazla kilo problemi olan kişiler tam 6 hafta içinde etkili çözüme kavuşabiliyorlar. Hazırlanışına gelince... 2 fincan yulaf tanesi, 2 fincan kırılmış fındık, 1 fincan buğday, 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm, 1 fincan ayçiçek tohumu, 1 fincan badem, 1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı Malzemeleri karıştırıp, blender`dan geçirin.

Hazırladığınız karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçalara ayırın. Her porsiyonda karışımı bir bardak diyet soğuk süt ilave ederek tüketeceksiniz. Tabii üzerine yarım dilim muz da ekleyebilirsiniz. Her günkü program Kahvaltı: Bir porsiyon hazırladığınız müsli, bir fincan süt ve dilimlenmiş yarım dilim muz Saat 11.00: Bir elma Öğle: Bir porsiyon müsli ve yarım muz
her kahvaltıda yenecekmiş 6 haftada 2 beden incelecek diooo
dogru mudur acabaaa....

benim eşimde afedersiniz öküzlük edip bana fıçı gibi olmuşsun dedi nasıl zoruma gitti anlatamam.kötükedihüsokötükedihüso
az kaldı canım evlilik yıldönümümüze de inşallah gitçek bu kilolar
ya ben bugün bi diyet buldum,şok diyetlere çok kızarım aslında ama azcık metabolizmamı hızlandırır mı diye yapmayı düşündüm
2 günlük bi diyet meyve,sebze,et ve yoğurt var diyette

bende okumuştum canım bunu
ah ne güzel olur 2 beden incelsek 38 bedene insemkaydirigubbakcemile2
ama bunun devamı da vardı bazı kurallar galiba

Ben de ençok aileme inat zayıflayacağım.Abim bana çok hakaret ediyo.Yarım dünya,yakında yuvarlanarak geleceksin falan
aynen valla benimde kardşim eöle erkek kardeşim.. kendi çok zayıfla.. ama onunki türk kasıymış kilo degilmiş kendini kandır diyorum
eve geldim kızlar ve üzerime olmayan kotlarımı denedim
2 tane kotum vardı düşük bel denedim odular gayet rahat:))
meyve salatası yaptım kendime şimdi onu yiyorum akşam yemeği olarak
hoş geldin sevindim valla benimde böle iki kotum var biri baya dar eskiden o bile bol geliyordu.. ilk hedef geniş kota girmeye inşallah
kilomla ilgili muhabbetlere bende çok kızıyorum
insanarın işi gücü yok bizimle uğraşıyolarkötükedihüso
hele benim kocam tombik aşağı tombik yukarı

eşimöden yana şükür bis sıkıntım yok adam zayıfya galiba bende tatmin oluyo.. ama valla bilmiyoum böle dese napardım galiba cig cig yerdim onu :roflol:

elsecim tabi sen daha iyi bilirsin ama sok diyetler çok kısa süreli engeç 10 içinde verdiğini geri alıyorsun ama genede sana kalmış canım

sanki beni tarif etmişsin göbekdede varda umuruma gelmiyo popoda ve diz kapagından geriye en cok kilom bilmiyorum yapsammı acaba .. ama erken hele bir bizmillah diyip başlıyım hele ama bunuda not edecegim belki ii olur
bende okumuştum canım bunu
ah ne güzel olur 2 beden incelsek 38 bedene insemkaydirigubbakcemile2
ama bunun devamı da vardı bazı kurallar galiba

bulabilirmişsiniz valla sevinirimm

bende iiym elsecımnasıl olıyım rejıme devam etme kararı aldım bakalım evdekıler duymadan yapabılcekmıyım

elsecim tabi sen daha iyi bilirsin ama sok diyetler çok kısa süreli engeç 10 içinde verdiğini geri alıyorsun ama genede sana kalmış canım

biliyosun hep sağlıklı ve dengeli beslenip kilo vermekten yanayım ama sıkıldım gitmiyor kilolar.yazıyım diyeti istersen çok saçma gelmedi bana

bende iiym elsecımnasıl olıyım rejıme devam etme kararı aldım bakalım evdekıler duymadan yapabılcekmıyım

yine de dikkat et tatlım kendini zorlama tamam mı:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…