bencede yaz en azından not ederiz.. şimdi yapmayı düşünmüyorum ama vucut bagımlıklık yapınca şaşırtmak için ii olur bence
Benimde aldığım kilolar da çocukların tabaklarında kalan yemeklerin ve o tadımlıkların etkisi var.Artık azda olsa kaldırıyorum.Önceden bu kadarcık şey için kap bulaştırmaya değmez derdim CADIARZU78 den 68 e bir sene içerisinde arasıra dikkat ederek zayıfladım 68den 63 e diyetisyene gittim o şekilde bir ayda beş kilo verdim ama araya tatil girince diyetisyene ara verdim ve bir daha irademe sahip olup başlayamadım.diyetisyene giderken biraz utanıyor ve de her hafta sanki zayıflayamazsan suçluymuş duygusuyla zayıflıyorsun.kızım paylaşmayı çok seviyor maşallah çikolatalarından azar azar derken yok yemeği arttı ziyan olmasın günah derken olan bana oldu.diyetisyenim verdiği listede herşeyden vardı sadece ölçüne dikkat ederek aç kalmadan vermiştim.
Pes diyorum başka da bişey diyemiyorum.evet tüm arkadaşlarım yanında sen şişkosun sana o yüzden yaşpasta yermisin diye sormuyorum diyen bayana inat zayıflayacağım
Ay böyle tipler var ne yazıkki.Sabırlı olun kızlar onlara inat zayıflayın.o neki be bugün sabah bir dilim kepek ekmegi peynir yedim öglen gittim yemege kadın budu köfte sadece yag corba igrençti .. geldim yerime dedim en iyisi simit ayran olmuş saat ta 2 tamn yiyecektim biri geldi az ye az ye demezmi dedim öglen yemegi be siz tıkandınız geldiniz ..sinir oluyom şu yiyip yiyip kilo almaynlara biride kocam akşam diyom allahım ya aynı evde yaşıyoruz aynı şekilde besleniyoruz senbenden çok yiyon benden hareketsizsin ama almıyon.. adam 64 den yukarı çıkmıyo istiyo ama cıkmıyo adalete bakın yaaaaaaaaaaaa
Elseciğim eşler anlayışlı olunca da sorun oluyor inan.Benim eşimde her sorduğumda yo kilo almadın böylede güzelsin,80 kiloda olsan ben seni severim dedikçe bende saldım da saldım kendimi.Belki beni biraz kızdırsaydı bu aşamaya gelmeden dikkat ederdim diye düşünüyorum.kilomla ilgili muhabbetlere bende çok kızıyorum
insanarın işi gücü yok bizimle uğraşıyolarkötükedihüso
hele benim kocam tombik aşağı tombik yukarı
ee kızlar fikriniz ne?
bence yazılanlar dogru devamında kesin metobolizma durur.. ama arada bünyeyi şaşırtmak ii oluyor biliyorum arada yapılabilir derim.. ama aradaaaaaaakaydirigubbakcemile
ee kızlar fikriniz ne?
Yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz canlarım
Benimde aldığım kilolar da çocukların tabaklarında kalan yemeklerin ve o tadımlıkların etkisi var.Artık azda olsa kaldırıyorum.Önceden bu kadarcık şey için kap bulaştırmaya değmez derdim CADIARZU
Pes diyorum başka da bişey diyemiyorum.
Ay böyle tipler var ne yazıkki.Sabırlı olun kızlar onlara inat zayıflayın.
Elseciğim eşler anlayışlı olunca da sorun oluyor inan.Benim eşimde her sorduğumda yo kilo almadın böylede güzelsin,80 kiloda olsan ben seni severim dedikçe bende saldım da saldım kendimi.Belki beni biraz kızdırsaydı bu aşamaya gelmeden dikkat ederdim diye düşünüyorum.
kızımın yemediklerini gün boyunca çöpe attım bir gün.o kadar çokmuş ki o artanları yediğimde midemin çöplükten farkı olmadığını düşündüm en azından şimdi hepsini yemiyorum.
eşin kilona laf edince bu sefer onun yanında yiyemediklerini gizli yiyorsun karışmaması da kötü bu sefer beğenen beğenmiş halimden memnun diye düşünülür harelde benimkinin hatırlatmadığı gün yok
canım yanı bu dıyetı haftada 1 keremı uygulayabılcez yoksa bıkacgün ara uygunmu hosuma gıttı lıste yapabılırım heraldeGenel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır. "Uygulanan diyet programı arasında" ve yalnızca 2 gün boyunca yapılabilir. Sık uygulanmamalıdır, tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak ve kilo verme duracaktır. 2 GÜNLÜK ŞOK DİYET
Hedef kilo : 2 günde ortalama 2-3 kilo.
Hedef kalori : 700 Kcal
Günlük Menüler
1.Gün
Sabah: Meyve veya meyve suyu
Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam: 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece: 1 meyve
2.Gün
Sabah: Meyve veya meyve suyu
Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam: 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece: 1 meyve
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.
alıntıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?