70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa benimde acilen evde yapabileceğim beni kötü alışkanlıklardan uzak tutacak bir formüle ihtiyacım var
ama ne meditasyon,yoga yada herhangi bişey tabi başka şeylerde olabilir fikri olan vede ankaradan önerisi olabilek arkadaşlar yardım lütfen

bencede yaz en azından not ederiz.. şimdi yapmayı düşünmüyorum ama vucut bagımlıklık yapınca şaşırtmak için ii olur bence

Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır. "Uygulanan diyet programı arasında" ve yalnızca 2 gün boyunca yapılabilir. Sık uygulanmamalıdır, tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak ve kilo verme duracaktır. 2 GÜNLÜK ŞOK DİYET

Hedef kilo : 2 günde ortalama 2-3 kilo.
Hedef kalori : 700 Kcal

Günlük Menüler

1.Gün

Sabah: Meyve veya meyve suyu

Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt

İkindi: 1 meyve

Akşam: 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek

Gece: 1 meyve

2.Gün

Sabah: Meyve veya meyve suyu

Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt

İkindi: 1 meyve

Akşam: 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek

Gece: 1 meyve

Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.

alıntıdır..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
nasıl geçti gününüz
ya bişey soracam kmse aranızda elma kromu kullanyomu

bencede yaz en azından not ederiz.. şimdi yapmayı düşünmüyorum ama vucut bagımlıklık yapınca şaşırtmak için ii olur bence

bende o yüzden düşünüyorum takıldım kaldım böyle
hem meyve sebze et ve yoğurt hepsini içeriyor
sadece sabah kahvaltı yerine meyve var

Yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz canlarım
Benimde aldığım kilolar da çocukların tabaklarında kalan yemeklerin ve o tadımlıkların etkisi var.Artık azda olsa kaldırıyorum.Önceden bu kadarcık şey için kap bulaştırmaya değmez derdim CADIARZU

evet tüm arkadaşlarım yanında sen şişkosun sana o yüzden yaşpasta yermisin diye sormuyorum diyen bayana inat zayıflayacağım
Pes diyorum başka da bişey diyemiyorum.
Ay böyle tipler var ne yazıkki.Sabırlı olun kızlar onlara inat zayıflayın.
kilomla ilgili muhabbetlere bende çok kızıyorum
insanarın işi gücü yok bizimle uğraşıyolarkötükedihüso
hele benim kocam tombik aşağı tombik yukarı
Elseciğim eşler anlayışlı olunca da sorun oluyor inan.Benim eşimde her sorduğumda yo kilo almadın böylede güzelsin,80 kiloda olsan ben seni severim dedikçe bende saldım da saldım kendimi.Belki beni biraz kızdırsaydı bu aşamaya gelmeden dikkat ederdim diye düşünüyorum.

arkadaşlar lahana çorbası tarfı ben cesaret edipte deneyemedi
denemek isteyenler olabılır
Yarım beyaz lahana
1 bağ kereviz sapı
1 bağ maydonoz
3 adet soğan
2 tavuk bulyon
Tuz,karabiber,pulbiber

Hepsini düdüklüde kaynatıp blendırdan geçirdim.İçerken limonda ekliycem...

Diyet Planı

1.gün
Çorba ve meyve günü:

Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir.
İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.
Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.

2. Gün
Çorba ve sebze günü:

Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle
yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.
Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.
Bu gün hiç meyve yemeyiniz.

3. Gün
Çorba, meyve ve sebze günü:

İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.

Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi
hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.

4.Gün
Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):

Muz ve yağsız süt bugün serbest.
Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar
yağsız süt içebilirsiniz.
Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun
potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.
İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.
(Dikkat en fazla 3 muz)

5.Gün
Et, Domates ve Çorba günü:

Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca
300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar
domates yiyebilirsiniz.
Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8
bardak su içiniz.
Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.

6. Gün
Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:

İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz.
2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz.
Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.

7. Gün
Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:

Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve
istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.

Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız
4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.

* Et, verilen günde mutlaka :teselli::teselli:

saol elsecim kaydettim
bu akşamlık bu kadar kıslar yapımda ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler
yarına kadar hoşçakalın beni özleyin

Ben de bugün yediklerimi yazayım.2 dlm kepek ekmekle kahvaltı.Arada canım tatlı çekti diye 2 yemek kaşığı ve yağsız sütle cornflaks,öğlen bir yufkayla gözleme yedim.akşamda sadece meyvemi yerim bir de süt içerim.Bugünüde böyle kaparım inşallah.

hormon tedavısı oluyorummm aynı kıloda kalmak yerıne alıyorumda alıyorumm hemde yuruyuse basladım offff

ee kızlar fikriniz ne?

Elseciğim, şu diyetinden bu diyetinden artık benim de bir beklentim yok.Ama kilo verme durduğu zaman bu 2-3 günlük şok diyetler işe yarıyor.Kitlenen kiloyu oynatıyor.Bende kilo vermem duraklamaya girdiğinde 3 günlük şok bir diyetim var onu yapmayı düşünüyorum.Seninki iki günlükmüş yanlış görmediysem denemeye değer bence.

evet 2 gün arada kilo durunca degerlendirmeye alınabilir.. ben az uzanacagım kıslar hadin sonra görüşürz.. yalnız şu diz kapagı kalça arası dolu olan diyeti tam olarak bulan varsa bana yazarsa cok sevinirim.. kalın saglıcakla gelmeye calışırım sonra :1hug:

Siyah_24 biz de Erzincan da 3 yıl yaşadık.Güzel anılrımız oldu orada.Çocuklarım daha yeni yeni alışabildiler buraya.

kızımın yemediklerini gün boyunca çöpe attım bir gün.o kadar çokmuş ki o artanları yediğimde midemin çöplükten farkı olmadığını düşündüm en azından şimdi hepsini yemiyorum.
eşin kilona laf edince bu sefer onun yanında yiyemediklerini gizli yiyorsun karışmaması da kötü bu sefer beğenen beğenmiş halimden memnun diye düşünülür harelde benimkinin hatırlatmadığı gün yok

annelerin işi daha zor o kalmasın yazık,bu kalmasın günah derken herkesin tabağını bitirmiş oluyosunuz

canım yanı bu dıyetı haftada 1 keremı uygulayabılcez yoksa bıkacgün ara uygunmu hosuma gıttı lıste yapabılırım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…