kızlarr yarım saat kosu 10 dakıka daha ip atlamayla gün tamamlanmıstır..baya bi meyve yedim aksam bide bikac tavuk parcası..bide amannnnnn bol cekirdek yedim yaa :26::26::26:
kitapyurdu: kitap - Çağtay Demir'le Mutlu Diyet - Dyt. Çağtay Demir, çağtay demir'le mutlu diyet, ÇAĞTAY DEMIR'LE MUTLU DIYET,
kızlar bu kitabı sipariş ettim netten mutlu diyet yapacaz hep birlikte
olur olurda sadece sabah değilde daha fazla ye bence....ablaa
sabah 1 kaşık bal yesem olurmu acaba :85:
bilmiyorumki belki memlekete gittiğimde mr çektiririm ...orda kendi dr.um var boyun fıtığımın teşhisinide o koymuştu prof.beyin cerrahide...bakalım hayırlısı gidemezsem mecbur edirneye gidicem
devlet hastanesinin görüntüleme merkezinin sorumlusu canım arkadaşımdır tabi değişmediyse.........buraya geleli iletişimim çok koptu.sana torpil olayım dedim canım.
çok geçmiş olsun canım,allah beterinden sakınsın
az kaldı ben burdan senin üstüne doğru bi uçcam...zaten bi gıdımlık canın kaldı . ezlip kalıcaksın sonra.yada burnunu sıkıp ağzınamı döksek...bende harbiden pazarlıqa tutuştum hee
inanki yeni geldim arkadaşım çay demlemişti bahçe keyfi yaptık.sütü yarın alıcam daha...akşamdan sadece şişe bırakıyorum sabah amca sağınca getiriyor gidip alıyorum.doğal kız aldığımda sıcacık oluyor daha...köydeyim canısı ben herşey naturel.ama bir yoğurdu oluyor süper valla....mektupp ablam bi koşu süt alıp gelecekti.. ben görüyorum seni burdan emine ablam..sütü alıp eve geldin ama beni unuttun..
o ilacın içimi zordur biz meyve suyuyla içiriyorduk karıştırıp.içemezsen öyle dene...vede uykuyu unuttttttttttt.evet bu daha iyi günüm..yarın hem 2 şişe ilaç içicem + 4 litre su hemde yarın akşam ve perşembe sabahı lavman yapıcam ve narkoza giricem
sağolun tatlılarr.eşimin anneannesi vefat etti canımcım.
ben geçmişi okuyana kadar herkesler kaçmış.ben de kaçar çokk yorgunummm.
oyy kuzum kıyamam ya bende geldim ama sen gitmişsin bir kere şu muzu bırak artık yeme ya diyette doktorlarbile önermiyor bende önermiyorum hem sen kabız olmuyormusun niye yiyorsun bakim kız gündüz götürmüşsün malı oh oh afiyet olsunda et olmasın inşallah çıtır olasın emi daha dengeli beslen bakim sabah kahvaltısını güzel yap bak ben emrah modunda olduğum günlerde bile kahvaltımı yapıyorum hiç bişey yiyemezsem kumru yiyorum:)))bende çok incelmişsin demek isterdim ama görmedimki seni görünce söylicem söz:))))hadi hadi spora devam diyete devam bak şimdi alkış gülücüğü gönderektim benim loplobumdan gönderemiyom eşimde işte sabah hatırlat işyerinden bi alkış göndereyim sana:)))bende mneümü yazayım kimse kalamdı ama belenayın dediği gişbi bakayım ne yemişim
öğlenden başlıyım direk sabahı azçok yazdım muz,erik,su azpeynir ekmekti
komşuya açgittim ohhh
birkurupatlıcan,birbiberkuru,birde yaprak sarma...3üde küçük boyyyy
fasulye ve domates turşu kavurma 3yemek keşığı.
maaalesefffff 1hurmatatlsı ama en incesini seçtim vallaaaa
fellah köftesi ama malatyada sosyete kısırı derlermiş farklıydı acıydı güzeldi
bundanda 5yemek kaşığı falandırrrr...
3büyük bardak şekrsiz çayyyyyy...
sonna eve geldim acıkmıştım tabi 17.30
müsli,süt içinede 2taze kayısı doğradımm haydi sporaaaa
30dk.bantta yürüdüm,1ssatden fazal hocayla çalıştık,15dk.bsiklet....
2.5 litrre suuuuu.......
tahrikelre kapılmadan azyedim diyorum çünkü spordana rkdaşlrımda vardı nasılsa spor gidecez deyip durdular ama ben hiçbirini duymadım
veeee incelmişsinn diyenlerde vardııııı tabi ençok belden ama diğerlerinide sonra farkedecekelrrrrr inş...
yorum yapacak kimse kalmadı ama belenayım var aslanım yeter banaaaa
teşekkür ederim canım sen nasılsın..nerelerdesin kaçak..gelmeye gelmeye kilo alacaksın
sabah deryanın dediqi gibi doktoru aradım cnm..sadece su çay tanesiz çorba komposto ve meyvasuyu dedi..bunların dışında yasakmış..bende meyva suyu ve komposto hayatta içmem içinde şeker var dolayısıyla çok az seçenek kaldı..bitki çayı su ve çorba
teşekkür ederim canım
eşarbımı aldım cnm bu yazdıqım yazının renginde..düz..çiçeklerle birebir aynı renk..inşallah güzel olucam
tabiki doqru söylemiyor..1 senedir diyeteyim hatta diyette deqil saqlıklı besleniyorum ve almak bir yana hala kilo veriyorum
amin canım inşallahh..
geçmiş olsun bitanem
bnm içtiqim çaylar;
yaseminli yeşilçay
form çayı
yemek sonrası(lipton)
kayısılı form(doquş)
5i1 yerde
tarçın karanfil çayı..
aradac çok isterde 2 dilim kesip ye..ama sürekli deqil..onlar küçük ama karbonu çok fazla..kepek ekmeqi kansızlık yapıyor yeme sakınbuqday çavdar yada tam tahıllı tavsiye ederim cnm
tabiki gelebilirsin cnmhoşgeldin
bende troit hastasıyım ve 27.5 kilo verdim
dualarımız seninle canım..Rabbim gönlüne göre bir iş nasip etsin
ciddimisin
''sanane'' diyemedinmi
iyi aksamlar hanimlar bende 79 kiloyum bu form sitesine daha dün kayit oldum araniza benide alirsaniz sevinirim :)
Dün birkaç günün yorumunu okudum kitap okur gibi...
Ama cevap yazdığım esnada yağmur bastırdı.
Net koptu.. Elektrikler gitti kızlar....
O kadar çok alıntım vardı ki..
Bugünü berbat kapatıyorum kızlar burçak bisküviler midemde yazıyorum size..
Hava kapattı kendini.. Yağmura yakalanmadan yazayım çıkayım...
Sütüm azalmıştı kızlar bu yüzden yaklaşık 1 - 1,5 aydır kilo korumaya girmiştim...
Bu cuma tekrar başlıyorum beynimde karar vermiş bulunuyorum...
hepinizi çok seviyorum.... Yemeğim ocakta ...Adamım gelmeden yapıp bitireyim...
Bayağı geciktim bugün zira....
aysebahar senin bebeğin kaç aylık ben de emziriyorum. aynı zamandada zayıflamak istiyorum biraz bocaladım. sen nasıl yaptın
Canım bebeğim şu an 10 aylık oldu...
Emzirmek avantaj canım onu kullan...
aslımmmkıss çok merak ettim nasıl oluyor bu biberli ekmek..tarifini verde bizde tadalım
teşekkür ederim cnmdefalarca diyete başladım ama olmadı..3-5 kilo verip hep yarım bıraktım..birgün buraya rasladım ve hayatım deqişti..karbonhidrat topiqinde bir hanımın başarı hikayesini okudum..okudukça bu işi beynimde sıfırladım..hani hep diyete başlamak için pazartesiyi bekleriz ya...ben ertesi gün tatile çıkacaqım halde ertelemedim..cumaymış pazarmış önemsmeden gün bugündür diyerek ogün başladım ve ertesi gün 1 aylık bir tatile çıktım..marmara ege karadeniz hep turladım..gittiqim yerlerde geri çeviremiyeceqim yicekler çıktı karşıma..abartmadan atdımlık yedim ve bir sonraki öqüne ve bir sonraki güne dikkat ederek telafi ettim..ve 2 ayda 16 kiloyu devirdim bayramda annemin oklava sallamasıyla diyete 3 ay ara verdim ve ne bulduysam yedim..tekrar kendimi burda bulduqumda +5 kilo zarardaydım..ve artık menülerimi öyle bir düzenledimki içinde börek çörek kızartma pilav makarna dolam herşey vardı..ama bunları ne zaman ve nekadar yiyeceqimi çok iyi bilerek hayatımda yeni bir yeme sistemi başlattım..ve bu yaptıqıma diyet deqil dengeli beslenme adını koydum..yeme şeklime göre bazı haftalar az bazı haftalar çok kilo verdim..şuan hayatımdan son derece memnunum..ara verdiqim 3 ayı çıkarırsak 27.5 kiloyu 9 ayda vermiş oluyorum..haziranın 14ünde başlamıştım..yine tatil kapıda ayın 19unda yokum..60a inersem gitmeden çok mutlu olucam..5 kilo bile alsam tatilde artık korkmuyorum..yine veririm yine veririm..benim burda daq gibi güçlü istikrarlı azimli ve saq kolum gibi destek olan arkadaşalrım varken ben daha nize 20ler 30lar deviririm :92:
canım ekmeqi sadece sabah yiyoruz..dolma yiyeceqimiz zaman öqlen öqününde sadece 1tane yiyoruz ve dengelemek için sabah ekmek hakkımızı kullanmıyoruz..
yapma Allahaşkına ayşeeben 27.5 kilo verdim hepsimi yüzden gitti ben 52 bedenden 38 bedene düştüm..demekki heryerden vermişim..açıkçası senin bu şekilde yorumlaman üzdü beni..o kişi haklı olabilir demişsin..beni gören herkes en az 10 yaş gençleşmişsin diyor..hatta geçen gün kızımla beni abla kardeş zannettiler..yüzüm çok zayıflamış bile olsa yaşlılar gibi tabiri çok yanlış..ayrıca insan nerdeyse 30 kilo vermiş birini eleştirmeden önce bi tebrik eder..tabiki 90 kiloki yüzümle 60 kiloluk yüzüm arasında fark olacak..olmalıda..o zaman 40 yaş üstü gösterirken şimdi 20 yaşında gösteriyorum..ki o kişiden 20dakika önce gelen başka biri aynen yazıyorum ''20 yaşında bir genç kıza dönmüşsün'' dedi..ve buakadar zamandır verdiqim kiloyla ilgili negatif yorum yapan tek kişi esra..
Canım öncelikle kızmana gerek yok...
Ben sana 27.5 kg nun hepsi yüzünden mi gitti dedim şimdi?
Hayır bu şekilde yorumlamam seni neden üzüyor ki...
Mesajından alıntı yapmadım sadece hafızamda kalan bilgilerle yazdım sana...
Anlayışlı olmanı beklerdim. Ayşecim elektrikler gitti demiştin o akrabam şunu demişti deseydin
anlardım.. Ama bu şekilde bir tepki beklemiyordum. Ve biliyor musun 27.5 kg veren biri
olarak en iyi sen kendini biliyorsun...
Kimsenin dediği diyeceği umurunda olmamalı...
Aynaya baktığında ne görüyorsun?
İşte sonuç ortada... Gerisi fos gerisi palavra canım...
Ben sana akrabanın "yaşlı" tabirini kullandığını bile unutmuştum.
Çünkü mesajımı tam okuduysan elektrikler gitmişti ve ben mesajımı
yaklaşık 29 saat sonra yazdım...
Doğal olarak senin mesajından değil en son sayfadan açıldı sayfam...
Geri dönemedim.
Aklımda kalanlarla yazdım.
Sana yaşlı dediğini sen cevap yazınca hatırladım.
Ben bazı insanlar yüzden verirler acaba yüzden mi gitti son kiloalar diye yazdım..
Resim eklersen anlarız dedim..Tarafsız deriz dedim..
Hemen kızmanparmak sallaman da beni üzdü...
Dediğim gibi sen yorumsuz yazmıştın mesajının altına ama bak aslında yorumlamışsın..
Herşeyin farkındasın belli ki...
Esra tek negatif yorum yapan kişi ise; geçmişte aranızda geçen bir sorunda takılı kalmıştır belki.
Çözememiştir bu yüzden bu şekilde vurmak istemiştir seni..
En hassas olduğun şey sonuçta...
Ve kilo vermek insanı gerçekten genç gösteriyor bu konuda haklısın...
İki resmini de gördüm senin...
Fark ortada...Gençleştiğin aşikar...
slm kızlarrr nasılsınız.dün giremedim.malum cenazemiz var.bu gün kayınvalidedeydim .o ankarada cenaze ordan kalktı.ben de eltimle evini temziledim yarın gelicek gelen giden olur.çok yoruldum.geçmişe bakamadım inş herşey yolundadır.vakit buldukça geçmişi okuyum.bi kaç gün giremem kayınvalideme gideriz okul çıkışı.vakit buldukça yazmaya çaılışıcam kızlar.zaten diyete de dikkat edemiyorum bu hafta mazur görün beni.öpüyorummm
Allah rahmet eylesin sehercim...
slm kizlar benim durum cok kootu yatili misafirim var ayrica yarin exsra misafir agirlayacam ben evde misafir oldumu diyetim bozuluyor insalah cumaya arti cikmam
KLAVUZCUM cok gecmis olsun..
AYSE BAHAR asagidasin gordum seni .... cok ozlemisim seni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?