70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr yarım saat kosu 10 dakıka daha ip atlamayla gün tamamlanmıstır..baya bi meyve yedim aksam bide bikac tavuk parcası..bide amannnnnn bol cekirdek yedim yaa :26::26::26:

ablaa
sabah 1 kaşık bal yesem olurmu acaba :85:
olur olurda sadece sabah değilde daha fazla ye bence....

bende harbiden pazarlıqa tutuştum hee
az kaldı ben burdan senin üstüne doğru bi uçcam...zaten bi gıdımlık canın kaldı . ezlip kalıcaksın sonra.yada burnunu sıkıp ağzınamı döksek...
mektupp ablam bi koşu süt alıp gelecekti.. ben görüyorum seni burdan emine ablam..sütü alıp eve geldin ama beni unuttun..
inanki yeni geldim arkadaşım çay demlemişti bahçe keyfi yaptık.sütü yarın alıcam daha...akşamdan sadece şişe bırakıyorum sabah amca sağınca getiriyor gidip alıyorum.doğal kız aldığımda sıcacık oluyor daha...köydeyim canısı ben herşey naturel.ama bir yoğurdu oluyor süper valla....
evet bu daha iyi günüm..yarın hem 2 şişe ilaç içicem + 4 litre su hemde yarın akşam ve perşembe sabahı lavman yapıcam ve narkoza giricem
o ilacın içimi zordur biz meyve suyuyla içiriyorduk karıştırıp.içemezsen öyle dene...vede uykuyu unuttttttttttt.
sağolun tatlılarr.eşimin anneannesi vefat etti canımcım.

ben geçmişi okuyana kadar herkesler kaçmış.ben de kaçar çokk yorgunummm.

başınız sağolsun canım.allah rahmet eylesin...

oyy kuzum kıyamam ya bende geldim ama sen gitmişsin bir kere şu muzu bırak artık yeme ya diyette doktorlarbile önermiyor bende önermiyorum hem sen kabız olmuyormusun niye yiyorsun bakim kız gündüz götürmüşsün malı oh oh afiyet olsunda et olmasın inşallah çıtır olasın emi daha dengeli beslen bakim sabah kahvaltısını güzel yap bak ben emrah modunda olduğum günlerde bile kahvaltımı yapıyorum hiç bişey yiyemezsem kumru yiyorum:)))bende çok incelmişsin demek isterdim ama görmedimki seni görünce söylicem söz:))))hadi hadi spora devam diyete devam bak şimdi alkış gülücüğü gönderektim benim loplobumdan gönderemiyom eşimde işte sabah hatırlat işyerinden bi alkış göndereyim sana:)))

sena kaptaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan buralardamısın dukan diyetini araştırıyodum da topikte senin yazınla karşılaştım kafama yatarsa yaparım demişssiniz yaptınmı o diyeti ben yapmayı düşünüyorum ne dersin

harbiden kaçak oldum hee
qelmeye qelmeye kilo aldım ama verdim çok şükür
72de takılıyorum hep yarın adet qünüm
o yüzden tartıda 73.9 çıkıorum :26:
biran önce sağlam bir şekilde aranıza dönüp kilo vermek istiorumm

slm kizlar benim durum cok kootu yatili misafirim var ayrica yarin exsra misafir agirlayacam ben evde misafir oldumu diyetim bozuluyor insalah cumaya arti cikmam
KLAVUZCUM cok gecmis olsun..
AYSE BAHAR asagidasin gordum seni .... cok ozlemisim seni....

Canım bende seni özledim kuzum...
Bugün yazdım öğlen özledim alacam seni dedim ama yoktun ortalarda..
Gecekuşu gibi kaldık ikimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…