70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmişi okudum geldim ama vakit hayli geçmiş.

aklımda kalanlardan

kılavuz ablacım benim anneminde bel fıtığı-sinir sıkışması var şikayetleriniz aynı.İnş yanılıyoruzdur.çok geçmiş olsun.

sena Allah sana kolaylık versin.açlık zor iş.

ayşe bahar merhaba bene yeniyim bu forumda.

yaaa benim yazin nisanim olcak acil kilo vermem gerekk

canım bence acil kilo vermek yerine yavaş ama emin adımlarla kilo ver acil kilo veririsen daha fazlasını alırsın. bak evlilik yolundasın evlilikte eşe güzel yemekler, bebek falan derken kilo alınıyor. ama yemek yeme tarzını değiştirirsen hayat boyu gider.

ben buraya katılalı hem kilo verdim hem de yeme tarzım değişti. şimdi başka saatte ya da ağır şeyler yerken rahatsız oluyorum.

alışmıştım en geç 5'te yemek yemeye misafirlere diyemedim hadi 5'te yiyelim de sonra yemeyelim diye. karnım şişti cumaya da az kaldı :18::18::18:
hemen vermeliyim bu artıları

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş

bugün bnm için çok zor bigün..demin 1 şişe ilaç içtim iqreennnçççç :84: çıkarmak üzereyim..hemde aynısından akşam 1 şişe daha içmem gerekiyor :84::84:

ablacım uykuyu unut deken ne demek istedin anlayamadım..gecemi uyumıyım narkozumu unutayım hangisi :44:

canım bi ara link qözüme takılmıştı araştırmıştım..yapmadım yapmamdakesinlikle tavsiye etmiyorum

iyi aksamlar hanimlar bende 79 kiloyum bu form sitesine daha dün kayit oldum araniza benide alirsaniz sevinirim :)

tabiki alırız canım hoşgeldin aramıza

Günaydın kızlar.erkenciniz benim herhalde.ben bi geçmişi okuyumda geliyim

günaydın cnm

Günaydın kızlar misafirlerle birlikte +lar geldi ama bugün aynen vermeye devam

günaydın canım..cumaya az kaldı menülerini çok dikkatli seçerek telafi etmelisin

aldıqım ilacın etkisiyle midem müthiş bulanıyor..dünkü halimi mumla arıcam sanırım

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende dünkü menümü yazayım.

sabah nesfit müsli karışık 2 kaşık yoğurt

öğlen çiğ köfte marul

akşam ton balığı biraz yağsız menemen

artık sizce formumu korumaya geçeyimmi.boyum 1 68 eşimde yeter zayıfsın diyor.neler serbest olur yoksa aynen devammı

Kaptancım anladığım kadarıyla beklediğimiz gün bugün Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberler alacağız bunun sonucunda.

geçmiş olsun canım

canım boyuna göre ideal kilonun 60 olması lazım..ama yeterli diyorsan korumaya geçebilirsin..eqer korumaya geçeceksen porsiyonlarını biraz fazlalaştırman gerekiyor..önceki qibi yersen kilo verirsin tatlım

Kaptancım anladığım kadarıyla beklediğimiz gün bugün Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberler alacağız bunun sonucunda.
bitanem bugün ilaçlara başladım kolonoskopi yarın..sabah 9da hastanede olucaz..inşallah güzel sonuçlarla dönerim teşekkürler cnm..

sanada günaydın canım..rakibm gelmişşşcumaya toparlarsın bişeyciğin kalmazbende reglim bu hafta takıldım gibi hayırlısı bakalım 69 u yine göremeyeceğim galiba:18::18::18:
günaydı kızlarr hiç iyi deqilim kılavyeyi kullanırken bile ellerim titriyor :85:

canııııııııım kıyamam sena ablama..:26::26:ablacım yaa nolur git bi meyve suyu limonata falan iç..hem ıce tea de daha az şeker var onuda içebilirsin..kan şekerin düşmüş senin ellerin falan titriyo bayılıy kalırsın Allah korusun..hep sen bize kızıyodun şimdide ben kızıcam hadiii ama

kızlar günaydın..
işe bi geldim bgn, toplantı toplantı üstüne.. işten kovulanlar falan oldu, 2 şube birleştirildi, ben de olumsuz bir şey yok ama başka bir şubeye atandımm

bu öglen arası tasınıyorum.. gittiğim şube nasıl bilmiyorum, gün içerisinde cok yogun oldugunu biliyorum ama

inşallah gelebilirim aranıza gene.. ben esyalarımı topliiim şimdii

günaydın herkeseeee... dün akşam giremedim :93: bugün ve yarın allerji testleri var hastaneleri hiç sevmiyorum 1 aydırda çıkamıyoruzz dün akşam elimide yaktım şimdi ii ama akşam nasıl bir acıydı. mahvetti valla dukan kitabımda hala gelmedi .. birazdan ben evden çıkarım kargo gelir...

bu arada şimdiden çok geçmiş olsun sena. dilerim güzel sonuçlarla dönersin . allah herkese sağlık sıhhat versin onlar olmayınca hiç bişi olmuyor

yaaa benim yazin nisanim olcak acil kilo vermem gerekk
canım öncelikle hayrılı olsun diyeyim ama neden nişan için zayıflama ihtiyacı hissediyorsun bu düşünceyle kilo verirsen tekrar alırsın düğün için bir daha kilo vermeye çalışırsın bence kendin için başla ve yavaş yavaş ver bırak nişana kadar ne kadar verebilirsen o kadar olsun nişanda güzel görüncen diye hızlı kilo verirsen sağlığından olursun sen şimdi dengeli ve sağlıklı beslenmeye başal nişan değil ama düğüne manken gibi olursun hem nişandada bu halinle bile güzel olacağına inanıyorumhadi bakalım şimdi diyete başla ama ağır ağır sindire sindire ver kiloları sağlıklı olanda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…