yaaa benim yazin nisanim olcak acil kilo vermem gerekk
şindi oturma yazıncahııııı cıssss yedi dediniz öylemiiii bence tabikide hayırr şimdi yazıcam menümüüüü önce eşim giderken kalkamadım adamcağızım aç gitti napıyım hergün 9da 10da giden salılları 7de gidiyo uyandım kalktı çıktı çok üzüldğm üzüntüden saat 10da zil sesine uyandımmm komşu bana öğeln oturmay gel dedi açaç şimdi sena kızcak ama eşimin suçu alma dedim onaaa muz yedim ortaboy 1bardak suyla öğlenide duyunca azekmek peynir yedim.erik yedim suiçtim veee buarada kaza atlattım:94:
balkon yıkarken bnayodan su taşırken elimde kova odada aprke kaygan farkettim ama bianda dengemi kaybettim masaya çarptım üzeri kitaplarım dolu kendimiz or toparladım bibaktım telefon ve bikitabım suyun içinde ama telfn allahtan arkASI GELMİŞ...öle yani beyin kanamasından gitseydim tüm hayatım film gibi gözümden geçti
allah yardımcın olsun hayatım ,al bana bidert daha bugecede sen takılırsın aklıma:26:yaptırmaktanda korktum haa açkalınca ,,,neyse ne yedikelrini söylerisn ozaman ççok kısa birlisten olur amaya insan uyuyamazda desem uyu geçsin zaman allahım sen açlara yardım et ya suda sıvıda yasak olsaydı buyönden düşün canım ayyy cemileyde uyuz oldum şimdide kanamadan komaya girdi ,hele mete hocaya destek oluyor yaaa:84:
olur olurda sadece sabah değilde daha fazla ye bence....
az kaldı ben burdan senin üstüne doğru bi uçcam...zaten bi gıdımlık canın kaldı . ezlip kalıcaksın sonra.yada burnunu sıkıp ağzınamı döksek...
inanki yeni geldim arkadaşım çay demlemişti bahçe keyfi yaptık.sütü yarın alıcam daha...akşamdan sadece şişe bırakıyorum sabah amca sağınca getiriyor gidip alıyorum.doğal kız aldığımda sıcacık oluyor daha...köydeyim canısı ben herşey naturel.ama bir yoğurdu oluyor süper valla....
o ilacın içimi zordur biz meyve suyuyla içiriyorduk karıştırıp.içemezsen öyle dene...vede uykuyu unuttttttttttt.
başınız sağolsun canım.allah rahmet eylesin...
sena kaptaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan buralardamısın dukan diyetini araştırıyodum da topikte senin yazınla karşılaştım kafama yatarsa yaparım demişssiniz yaptınmı o diyeti ben yapmayı düşünüyorum ne dersin
iyi aksamlar hanimlar bende 79 kiloyum bu form sitesine daha dün kayit oldum araniza benide alirsaniz sevinirim :)
Günaydın kızlar.erkenciniz benim herhalde.ben bi geçmişi okuyumda geliyim
Günaydın kızlar misafirlerle birlikte +lar geldiama bugün aynen vermeye devam
geçmişi okudum geldim ama vakit hayli geçmiş.
aklımda kalanlardan
kılavuz ablacım benim anneminde bel fıtığı-sinir sıkışması var şikayetleriniz aynı.İnş yanılıyoruzdur.çok geçmiş olsun.
sena Allah sana kolaylık versin.açlık zor iş.
ayşe bahar merhaba bene yeniyim bu forumda.
şindi oturma yazıncahııııı cıssss yedi dediniz öylemiiii bence tabikide hayırr şimdi yazıcam menümüüüü önce eşim giderken kalkamadım adamcağızım aç gitti napıyım hergün 9da 10da giden salılları 7de gidiyo uyandım kalktı çıktı çok üzüldğm üzüntüden saat 10da zil sesine uyandımmm komşu bana öğeln oturmay gel dedi açaç şimdi sena kızcak ama eşimin suçu alma dedim onaaa muz yedim ortaboy 1bardak suyla öğlenide duyunca azekmek peynir yedim.erik yedim suiçtim veee buarada kaza atlattım:94:
balkon yıkarken bnayodan su taşırken elimde kova odada aprke kaygan farkettim ama bianda dengemi kaybettim masaya çarptım üzeri kitaplarım dolu kendimiz or toparladım bibaktım telefon ve bikitabım suyun içinde ama telfn allahtan arkASI GELMİŞ...öle yani beyin kanamasından gitseydim tüm hayatım film gibi gözümden geçti
günaydı kızlarr hiç iyi deqilimkılavyeyi kullanırken bile ellerim titriyor :85:
günaydın kızlar bende dünkü menümü yazayım.
sabah nesfit müsli karışık 2 kaşık yoğurt
öğlen çiğ köfte marul
akşam ton balığı biraz yağsız menemen
artık sizce formumu korumaya geçeyimmi.boyum 1 68 eşimde yeter zayıfsın diyor.neler serbest olur yoksa aynen devammı
bitanem bugün ilaçlara başladım kolonoskopi yarın..sabah 9da hastanede olucaz..inşallah güzel sonuçlarla dönerim teşekkürler cnm..Kaptancım anladığım kadarıyla beklediğimiz gün bugün Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberler alacağız bunun sonucunda.
sanada günaydın canım..rakibm gelmişşşcanım bence acil kilo vermek yerine yavaş ama emin adımlarla kilo ver acil kilo veririsen daha fazlasını alırsın. bak evlilik yolundasın evlilikte eşe güzel yemekler, bebek falan derken kilo alınıyor. ama yemek yeme tarzını değiştirirsen hayat boyu gider.
ben buraya katılalı hem kilo verdim hem de yeme tarzım değişti. şimdi başka saatte ya da ağır şeyler yerken rahatsız oluyorum.
alışmıştım en geç 5'te yemek yemeye misafirlere diyemedim hadi 5'te yiyelim de sonra yemeyelim diye. karnım şişti cumaya da az kaldı :18::18::18:
hemen vermeliyim bu artıları
günaydı kızlarr hiç iyi deqilimkılavyeyi kullanırken bile ellerim titriyor :85:
inşallah toparlayabilirim zeyzey
canım öncelikle hayrılı olsun diyeyim ama neden nişan için zayıflama ihtiyacı hissediyorsun bu düşünceyle kilo verirsen tekrar alırsın düğün için bir daha kilo vermeye çalışırsın bence kendin için başla ve yavaş yavaş ver bırak nişana kadar ne kadar verebilirsen o kadar olsun nişanda güzel görüncen diye hızlı kilo verirsen sağlığından olursun sen şimdi dengeli ve sağlıklı beslenmeye başal nişan değil ama düğüne manken gibi olursun hem nişandada bu halinle bile güzel olacağına inanıyorumyaaa benim yazin nisanim olcak acil kilo vermem gerekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?