70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın demeden konulara dalmışım

günaydııııııııııııın çıtır hatunlar güzel bir gün olsun

canım içtiqim ilaç okadar şekerliki mahvetti midemi..çıkarıcam nerdeyse iqrenç bişey..

hayırlı olsun cnm..

geçmiş olsun cnm..

bu arada şimdiden çok geçmiş olsun sena. dilerim güzel sonuçlarla dönersin . allah herkese sağlık sıhhat versin onlar olmayınca hiç bişi olmuyor

haklısın canım çok teşekkür ederim..

tam çıkıyordummmm ama bugün atamalar belli olacak çok düşük bi ihtimalde olsa atansam süper olacak :81: :81::81:

inşallah canım Allah gönlüne göre versin..

gnydn gnydnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr

günaydın cnm..

kızlar iyi deqilim ben çıkıyorum dualarınızı eksik etmeyin..

cnm bnm cevaplar için teşekkürler ama biraz zorla kendini takatten düşersin yoksa sırf çay ve çorbayla mevyeyi evde kendin sık birazda su karıştır yarı yarıya olur en azından şeker oranı azalır

ayşebaharcım sınavı geçtiğimi söylemiştim ama çooook önceki sayfalarda kaldı unutmuşsundur
haftaya çarşamba mülakat için istanbula gidiyorum
bi de mülakat sonucu bekliycem
inş. olumlu sonuçlar alırsın cnm inş.
olsun bişi olmaz diğer günler telafi edersin bende yapıyorum bazen kaçamaklar ama ertesi gün hemen toparlıyorum

cnm çok geçimş olsun bir an önce düzelirsin inş. takma sporu kafana sen bi düzelde acısını çıkarırsın onların
cnm başınız saolsun mekanı cennet olsun inş. bu haftalık seni mazur görürüz
geçmiş olsun cnm ama neyseki toparlanmış eli
haklısın ablam..ama istifra ederim..gerçekten midem şimdiden çok bulanıyor..
miden bulanıyo tamam haklısın ama allah korusun kolonoskopiye kadar çok kötü olucaksın üzme bizi
ablaa
sabah 1 kaşık bal yesem olurmu acaba :85:
evet evet kesinlikle olur bal ye pekmez ye yani yeter ki yede

ya işte bu işverenler böyle ya allah iyi yerlerle karşılaştırsın dengesiz insanlar nolucak bunlar
geçmiş olsun cnm
kızlarr saçımı gene boyucam ne yapsamm kızıl siyahdı en son boyadığım şimdi kızıl olsun istiyorum ne dersinizzzzzzz
kızıl güzle olabilir
karnım aç daha 1.5 gün var
ayy cnm benm inş. o günler göz açıp kapayana kadar geçer hemen
hanımlar diyette dondurma yemek yasak mı
haftada iki gün ama dikatli şekilde öyle çikolatalı falan değil yani
yarın hazirana giriyoruz we de ben hala 68 de debeleniyorum yaaa
verirsin takma gidicek bu kilolar yallah kalori yallah kışş kışşş kilolar kışşş kışşş
aman allah korumuş verilmiş sadakan varmış bende mart ayında düştüm kaslarım ezildi hala tam olarak kullanamıyorum sırt kaslarımı
iyi aksamlar hanimlar bende 79 kiloyum bu form sitesine daha dün kayit oldum araniza benide alirsaniz sevinirim :)
tabiki alırız hoşgeldin
günaydı kızlarr hiç iyi deqilim kılavyeyi kullanırken bile ellerim titriyor :85:
işte bak şekerin düşüyo lütfen şeker içeren bişiler ye şimdi kiloyu takmanın sırası değil
cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

hayırlıs olsun cnm inş. neden işten çıkarma ve şube değiştirmeler oldu bir terslik mi olmuştu

tam çıkıyordummmm ama bugün atamalar belli olacak çok düşük bi ihtimalde olsa atansam süper olacak :81: :81::81:

inşallah atanırsın canım
bizim taban puan bile 81 off off

hayırlısı olsun canım

gnydn gnydnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr

günaydın demeden konulara dalmışım

günaydııııııııııııın çıtır hatunlar güzel bir gün olsun

Gunaydin kizlar hepinizi öpüyorum ben artik fazla giremiyorum eeeeee malum havalar cok guzel kizimla kendimi disariya atiyoruz butun gun sokak sokak geziyoruz beni unutmayin sakin tammmi kizlar ya bendemi bir sakatlik var yoksa bir seyi yanlismi yapiyorum anlamiyorum uc gunder hergun uc saat yuruyorum öglen 3.30 gibi cikiyorum aksam 7 de felan giriyorum ama tartiliyorum ve bugun 200 gr almisim nerde hata yapiyom anlamiyorum inanin yardim edin acaba cok yurumek mi iyi degil yaaaaaaaarrrrrrrrrrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

ve kusura bakmayin gecmisi okuyamiyorum cunki ccoook sayfa birikmis onun icin hastalara gecmis olsun hayatinda degisiklik yasayanlar hayirli olur ins ve kendiniize iyi bakin bacilarim ablalarim

Kızlar karbonhidrat diyetini uygulayıp başarılı olanınız varmı tavsiye edermisiniz sıkı bir diyete ihtiyacım var acileeeennnn

vallahi ben her şeyden yiyorum ama az az
sonra spor yapıyorum birazcık
en geç 5ten sonra yemiyorum tabi istisnai durumlar olabiliyor.
bence vücudun her şeye ihtiyacı var kararlı ölçüde ye tuzu şekeri azalt derim ben. sadece tavsiye

Hoş geldin aramıza
bu topiğe bir nazar boncuğu bir de dikkat bağımlılık yapar levhası asmak lazım

ben zaten bayadır takip ediyorum sizleri,gerçekten bagımlılık yapıyo.acaba ne yapmışlar diye merakla giriyordum. ayın 21inde akupuntura başladım ama haftasonu şehir dışına çıkmak zorunda kaldıgımdan gidemedim
ama diyete devam bakalım cumartesi gidecegim ne olacak :)
acaba gitmesimmide diyorum sanki diyetle verecegim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…