70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün temizliğim var ütüm var
sonrasında halim kalırsa yürüyüş yapıp gelirim
tabi bide yağmur yağmazsa

tatlım akupunturla ne kadar kilo verdin 10 günde
benim kuzenim baya bi kilo verdi
rahat bi 20 kilo vermiştir sanırım
düğünü var bu ay sonunda
onu gördükçe özeniyorum ama sonrasında kiloları geri alırsam diye cesaret edemiyorum açıkcası

cnm bnm o kadar fazla yürüyeceğine hızlı tempoda bir saat yürü yeterli vitrin seyreder gibi yürüyosan eğer çok fazla kalori harcayamazsın

vallahi canım ben akapuntur işe yarar mı bilmem iştahı kesiyor diyorlar vallahi ben yemeyeceğim dedim mi yemem ama burda bize takıl ver kiloları hem süper sohbet oluyor yani bende bağımlılık yaptı yemek listelerini paylaş mesela dün ne yedin onları yaz duruma göre uyarı gelir sende ona göre düzenlersin.

bugün temizliğim var ütüm var
sonrasında halim kalırsa yürüyüş yapıp gelirim
tabi bide yağmur yağmazsa

kolay gelsin canım
1 ayı geçti neredeyse her gün yağmur yağıyor buraya da

afiyetle yedim tatlım
sizinle sohbet ederken de bitki çayımı içiyorum

ya ben iki gündür bitki çayı içemiyorum geçen gün bitki çayımı içerken midem kalktı kusucak gibi oldum gece hasta yattım yani o derece iki gündür de hala o bulantı hissi içerisindeyim ama içmem lazım farkındayım bide benm kabızlık sorunum var offf offfff

arkadaşlar günaydınnn ben 2 gundur falan ara verdim diyete mangal dondurma ve bugun çıktığımda 2,5 vermiştim ama almış gözüktüm,kyafetlerde ise vermiş gibiyim acaba tartıdaki bi şişkinlik veya bi yuklenmeden dolayımı sizde 1,2 gun ara verince böyle oluyomu tartıda.?.

Son düzenleme:

elbetteki diyetle verirsin bence sen bize sürekli takıl biz akupunkturdan bile daha etkilyiz

normal cnm o sorun değil devam ettiğinde tekar düzelir ama istikrarlı ol olabildiğince

şimdi yediklerinden dolayı hafif birikme vardır bence sağlıklı beslenmeye devam edersen gider ama mangala ve dondormaya devam edersen kalabilir aynı durum bende de var misafirlerle geç saatte yemek yedik ayrıca ikramlar falan yani karnımda şişlik var. hemen toparlarız

geçenlerde bana da oldu o yaa
çok içtim ondan dedim kendi kendime
1 gün hiç içmedim şimdi bi sorun olmuyo canım
sende bi kaç gün ara ver düzelirsin

kabızlık içinde kayısı kurusu falan kar etmiyo mu

olur tatlım
düzenin bozulduğu için vücut hemen farkettirir
ama 2 gün dikkat edersen hemen gider merak etme
bol su ve çay iç cumaya kadar biraz verirsin canım

olur tatlım
düzenin bozulduğu için vücut hemen farkettirir
ama 2 gün dikkat edersen hemen gider merak etme
bol su ve çay iç cumaya kadar biraz verirsin canım

normal cnm o sorun değil devam ettiğinde tekar düzelir ama istikrarlı ol olabildiğince

yani 1,2 gunde verdiğin kiloya inersin o şişkinlikmi diyosunuz arkadaşlar ?. :26: tmm eskisi gibi devam durmak yok yola devam, gitcek bu yapışık kilolar inşallah..

kontrole gidemedim canım ama galiba bi 2,6 kg gitti evdeki tartıma göre.genelde ayda 5 kilo verirsin diyolar.oradaki hastalarla konuştum.akupunturun tek faydası zorluk çekmiyorsun diyet yaparken,yani migde kazınması yada ögün saati geçirinde açlık hissetmeyip sonra şiddetli bi açlık oluyo ya o iniş çıkşlar çok olmuyo.yani ben cumartesi günü igneleri çıkarmıştım ama gidemedim.o günden beri fark ettigim farklar bunlar ama diyete aynen devam ediyorum.

canım çok dondurma istiyo ama vermedi tatlı falan hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…