- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
canım yanı bu dıyetı haftada 1 keremı uygulayabılcez yoksa bıkacgün ara uygunmu hosuma gıttı lıste yapabılırım heralde
öylemi.. sevindim vallaha.. küçüktür ama sevimli bir yerdir.. bilmiyorum ben cok seviyorum şehrimi....insanları sıcakkanlı yardım severdirSiyah_24 biz de Erzincan da 3 yıl yaşadık.Güzel anılrımız oldu orada.Çocuklarım daha yeni yeni alışabildiler buraya.
canım yanı bu dıyetı haftada 1 keremı uygulayabılcez yoksa bıkacgün ara uygunmu hosuma gıttı lıste yapabılırım heralde
canım ben sadece 2 gün uygulamayı düşünüyordum
ama tekrar ne zaman uygulanabilir bilmiyroum inan
vücudu çok fazla zorlamamak lazım
canım sen hamile misin? kilo vermen bebeğine zarar vermez mi? doktorunla konuşmuşsundur gerçi ama merak ettim işte:)
listeyi akşam 22:30da yapacakmış arkadaşımız, hala vakit var kilo bildirmek için:)
Yok canım hamile değilim. Kasım ayında kaybettim bebeğimi. Elim gitmiyor sanki çizelgeyi silmek için. Tekrar hamiş olana kadar kaldırmayacağım.
kızlar bıde aklımdayken su ballı sırkelı su nasıl oluyo ılık sumu yoksa sogukmu bıde ıse yarıyomu deneyen varmı aranızda
saol cnm çok iiyim sen nasılsın dinlenebildin mi attın mı yol yorgunlugunumelankolıcım nasılsın hemserım ya ben cok saf kalmısımkaydirigubbakcemile3 bu yulaf tanesı nerde bulubılırım bıde aycıcek tohumu bıldıgımız cekırdekmı benı aydınlatırmısın bende yapmayı dusunuyorum malzemelerı bulursamfisfisfis öptüm canım
saol cnm çok iiyim sen nasılsın dinlenebildin mi attın mı yol yorgunlugunu
valla cnm bende bilmiyorum hafta sonu çıkıp bir aktara gidip saracağım ne olduklarını bende yapmayı düşünüyorum ama öbür hafta önce metabolizma hızlandıran çayı bitirmem gerek dün yaptım onu bakalım hayırlısı gerçi biraz acı bogazımı yakıyo ama yapıcam...
bebiş için katlanıcam bazı şeylere:CüvCüv:
Yok canım hamile değilim. Kasım ayında kaybettim bebeğimi. Elim gitmiyor sanki çizelgeyi silmek için. Tekrar hamiş olana kadar kaldırmayacağım.
çok üzüldüm canımcım(allah inşalahh saglıklı çok güzel bir bebek verir tüm isteyenlere,bende kilo yüzünden bebek sahibi olamayanlardanım inşallah tez zamanda giderde bu kilolar bebegimiz olur çok istiyorum hayırlısını yazsın allahım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?