70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yanı bu dıyetı haftada 1 keremı uygulayabılcez yoksa bıkacgün ara uygunmu hosuma gıttı lıste yapabılırım heralde

canım ben sadece 2 gün uygulamayı düşünüyordum
ama tekrar ne zaman uygulanabilir bilmiyroum inan
vücudu çok fazla zorlamamak lazım

Siyah_24 biz de Erzincan da 3 yıl yaşadık.Güzel anılrımız oldu orada.Çocuklarım daha yeni yeni alışabildiler buraya.
öylemi.. sevindim vallaha.. küçüktür ama sevimli bir yerdir.. bilmiyorum ben cok seviyorum şehrimi....insanları sıcakkanlı yardım severdir
canım yanı bu dıyetı haftada 1 keremı uygulayabılcez yoksa bıkacgün ara uygunmu hosuma gıttı lıste yapabılırım heralde

bunu arada yapacaksın bir gün degil 2 gün sadece eger devamedersen metobolizman hızın durur.. ne zaman yapacagını sen bilirsin.. baktın kilo veremiyon duruyor durdugun yerde dikkatde etsende bunu uygula hemen bünyeni şaşırt a.s

canım ben sadece 2 gün uygulamayı düşünüyordum
ama tekrar ne zaman uygulanabilir bilmiyroum inan
vücudu çok fazla zorlamamak lazım

Bence haftada 2 kere uygulamaktan bısey olmaz cünkü et salata meyve ve sebzeyle zengın bı lıste.dıger günlerdekı lacamaklarımızıda hesapa katarsak 2 gündede 2 kılo verecegımıze göre haftalık 3 4 kılo garantı derım ben.kesın deneyecem 2 gün yapıp bıkacgün ara verıp sonra tekrar yapacam umarım ıse yarar

kızlar bıde aklımdayken su ballı sırkelı su nasıl oluyo ılık sumu yoksa sogukmu bıde ıse yarıyomu deneyen varmı aranızda

canım sen hamile misin? kilo vermen bebeğine zarar vermez mi? doktorunla konuşmuşsundur gerçi ama merak ettim işte:)

listeyi akşam 22:30da yapacakmış arkadaşımız, hala vakit var kilo bildirmek için:)

Yok canım hamile değilim. Kasım ayında kaybettim bebeğimi. Elim gitmiyor sanki çizelgeyi silmek için. Tekrar hamiş olana kadar kaldırmayacağım.

selam kizlar su ansa hepiniz misil misil uyuyorsunuzdur Allah guzel ruyalar gostersin...........bugun arkadasimla bulustuk sabahtan peynirli tost ve kizin yarim yumurtasini yedim oglen arkadas tutturdu burgerking e gidelim diye masallahi var ama cikmiyor oyle yerlerden neyse kendime tavuk gogsunden yapilan burgerden ve 1sise su aldim oda masallah koca menuyu tepside dahil yuttu aksam geldim koca kase salata icine 5yemek kasigi haslanmis kuru fasulye attim piyaz gibi yedim az oncede 4light biskuvi sekersiz cayla geceyi kapattim su meshur lahana diyeti bana 2kilo aldirmisti harfiyen uydugum halde nedenide kan gurubumdan kaynaklaniyormus Orh+benimki bu kan grubuna kilo aldiran bas sebzeymis dikkat edin birde ben boyle sok diyetlere uzun vadede guvenmiyorum bence sok diyet kilo takilmasi olan anlarda 3veya 5gun yapilmali malum arada kitleniyor kilo sukur su ana kadar iyiydim bakalim bu hafta ne olucak 7kilo ile 44 bedenden 42 dustum sukur gorenler cok zayifladin diyor nasil mutlu oluyorum anlatamam neyse kilo verenleri,sabit kalanlari kutlarim alanlarda sakin pes etmesin olur boyle seyler pesini birakmayalim yeter opuldunuz citirlar .....................ebtuna senin adina nasil sevindim bilemezsin bence sen bu yaz super olucaksin demedi deme......................bu grup cok super incelecek eminim

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
bu metabolizmayı hızlandıran çaydan yaptım dün akşam
yapacaklara tavsiye karabiberini çok az koyun tariftekinin yarısı gibi
çünkü yoksa çok acı oluyo bogazım yandı valla ancak yarım bardak içebildim
umarım işe yarar.
sabah aç karnına yaptıgım çaydan içtim sonrasında yarım poaça az peynir domates
şekersiz çay şimdide 2 bardak sıcak su içtim,öglene kuru fasulye pilav varmış iş yerinde
neyseki çok sevmem salata ve yogurtla geçiştiririm
öpüyorum hepinizi kızlar bye....

kızlar bıde aklımdayken su ballı sırkelı su nasıl oluyo ılık sumu yoksa sogukmu bıde ıse yarıyomu deneyen varmı aranızda

gunaydınn..

almira ben gecen hafta başladım her sabah içtim akşamları da arda unuttuğum oldu ben faydasını gördüm.. soğuk içiyorum ben ama ılık daha çok işe yarar bence..yanlız midem hassas benim midemi ağrıtıyor..

sabah bir ince simit+az beyaz oeynır+3 zeytın yedim ve çay içtim..çaydaki şekeri azaltamıyorum ben

akşam bir tabak sebze + malesef annem bi tatlı yapmıştı şerbetli bir hamur tatlısıydı ondan yedim çok değil ama az da değildi ( pişmanım..

sabah tartıldım pazartesiyle aynı olmuşum gene daha azdı dun.. neyse..

günaydın kızlarrr,

kahvaltımı yapıyorum,herzamankinden kaydirigubbakcemile3 2 dilim kepek ekmeği ve 30 gr beyaz peynirden hazırlanmış yağsız tost+1 çengelköy salatalığı+1 küçük kırmızı biber ve çay)

hepinize güzel birgün diliyorum.

günaydın kızlar hepınız nasılsınız valla paso uyudum okadar zınde uyandımkı sabah birazdanda kahvaltımı edıcem 1 haslanmıs yumurta 1 tanede kepek ekmegı benım ev berbat şöle bi kökten temızlık yapayım arada ugrar bakarım sıze hepınızı öpüyorum kızlar Şeniz

merhaba kızlar,
bende 71 kg'ım senağlama
popom çok fena büyüdü...göbeğim yağ bağladı...
bazen aynaya bakıyorum kızıyorum kendime..nasıl bu kadar iradesiz olabiliyorum diye ....
ama kafama koydum mayıs ayına kadar 10 kg vernek istiyorum...sabahları yarım litre su içiyorum.
tost, yarım simit vb. yiyiyorum öğlen de dikkat ediyorum ama en çok akşamları zorlanıyorum..
işim masa başı olduğu için çok hareketsizim:çok üzgünüm:

kalça eriten diyetin günlük programı ve liste
Müslinin hazırlanışı
Hazırlayacağınız müslinin tadı oldukça leziz. ıçeriğinde badem ve kurutulmuş meyvalar ve tahıllar kadar pek çok vücudunuza faydalı gıdalar bulunuyor. Ancak hepsi bir araya getirildiğinde kalça bölgenizdeki yağları hızla eritip, sizi forma sokuyor.

Hazırlanışına gelince:
2 fincan yulaf tanesi, 2 fincan kırılmış fındık, 1 fincan buğday, 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm, 1 fincan ayçiçek tohumu, 1 fincan badem, 1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı

Malzemeleri karıştırıp, blender'dan geçirin. Hazırladığınız karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçalara ayırın. Her porsiyonda karışımı bir bardak diyet soğuk süt ilave ederek tüketeceksiniz. Tabii üzerine yarım dilim muz da ekleyebilirsiniz.

HER GÜNKÜ PROGRAM

Kahvaltı: Bir porsiyon hazırladığınız müsli, bir fincan süt ve dilimlenmiş yarım dilim muz

Saat 11.00: Bir elma

Öğle: Bir porsiyon müsli ve yarım muz

Öğleden sonra: Bir avuç kuru üzüm

Ana öğün: Meyveyle birlikte temel gıdalar

Yatmadan önce: Bir portakal

Meyveler: Elma, kayısı, iki kurutulmuş erik, bir mango

ANA ÖÐÜNLER

Pazartesi: Bir parça tavuk kanat ya da göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve

Salı: ıki yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek.

Çarşamba: Bir çay fincanı büyüklüğünde yer tutan spagetti. Bir meyve.

Perşembe: ınce dilimlenmiş bir tavuk göğsü. Haşlanmış havuçla servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. Bir meyve.

Cuma: Ton balıklı yeşil salata. Bir adet katı pişmiş yumurta. Bir meyve.

Cumartesi: Bir parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve.

Pazar: 3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası ve iki adet haşlanmış patates. Bir meyve.

melankolıcım nasılsın hemserım ya ben cok saf kalmısımkaydirigubbakcemile3 bu yulaf tanesı nerde bulubılırım bıde aycıcek tohumu bıldıgımız cekırdekmı benı aydınlatırmısın bende yapmayı dusunuyorum malzemelerı bulursamfisfisfis öptüm canım

saol cnm çok iiyim sen nasılsın dinlenebildin mi attın mı yol yorgunlugunu
valla cnm bende bilmiyorum hafta sonu çıkıp bir aktara gidip saracağım ne olduklarını bende yapmayı düşünüyorum ama öbür hafta önce metabolizma hızlandıran çayı bitirmem gerek dün yaptım onu bakalım hayırlısı gerçi biraz acı bogazımı yakıyo ama yapıcam...
bebiş için katlanıcam bazı şeylere:CüvCüv:

cok iyiyim canım sagol okadar cok uyudum kı sabah saatten önce uyandım baya dınlendım canım ablamda bana dedıkı daha fazla sısme bebek için zor olur dedı off nasıl geldık bu duruma bende tup bebek öncesı vermek istıyom su fazlalıklarımı ama ggıtmıyor yapıstı ustume neyse işallah kurtulucaz bu kılolardan sonrada güzel güzel anne adayları olucaz işallah :Saruboceq: bıraz gecen haftatn kalma lahanam var dolapta o bana bakıyor ben ona bakalım bı kez daha deneyecem su corba işini bıraz pırınç atıcam tanelkı olarak yapıcam yıyebılmek için kendımı kandırıcamgamyoncuiremsu işallah yıne çöpü boylamaz cok öpüyorum canım daha temızlık yapıcam bursuru hadı bakalım bana kolay gelsın yenı iş görüsmesıne gıtmısın sonuç nedır canım Şeniz

merhaba herkese bugün sabah kahvaltıda 1dilim kepekli ekmek 2köfte yedim:)))suda pişti tavada buharlaa:))ackarnına 3kayısı ve birbardak su içtimm.az sonrada 1salatalık yiyecem.

günaydın kızlar nasılsınız?
ben o dediğim diyeti bugün ve yarın yapıcam
akşam yemekte meyve yemiştim gece de salatalık ve light yoğurt
diyet bugün başladı tabi sabah ılık limonlu su içtim(bıktım sirkeden)
ardından 1 muz ve 1 kivi yedim
öğlene karnıbahar ve light yoğurt getirdim inşallah salata olur yemekte
ikindide bir elma olcak
akşamda fırında küçük bir parça et ,salata ve light yoğurt
gece de 1 portakal

Yok canım hamile değilim. Kasım ayında kaybettim bebeğimi. Elim gitmiyor sanki çizelgeyi silmek için. Tekrar hamiş olana kadar kaldırmayacağım.

çok üzüldüm canımcım(allah inşalahh saglıklı çok güzel bir bebek verir tüm isteyenlere,bende kilo yüzünden bebek sahibi olamayanlardanım inşallah tez zamanda giderde bu kilolar bebegimiz olur çok istiyorum hayırlısını yazsın allahım.a.s.

Allah gönlüne göre versin inşallah
maşşal 17 kilo gitmiş bu azimle en kısa zamanda kiloları verip hamiş olursun sende:):CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…