karbonhidrat deqerlerini bildiqine göre öqlen yediqin kuru fasulye ve pilavın nekadar yüksek karbon içerdiqininde farkındasındır..
gel canım bugün mutlu günümdeyim geri çevirmiyim şimdii
Tşk edrm ...aranıza girmek zor galiba öyle mi anlamalıyım bu cevaptan .....
kalorisi çok olan yağlı yiyecekleri ya çok az yiyin ya da besin değeri yüksek yiyecekler yiyin ama mutlaka yağ yakıcı özelliğe sahip sıcak içecekler için ayrıca tabii ki mutlaka spor yapın bir kere de sonuç almayı beklememek gerek sabırl ve düzenli olarak yaparsanız sonuç alabilirsiniz
canım ben takım kaptanıyım..bugüne kadar aramıza katılmak isteyen hiçkimseyi geri çevirmedim..listemizde kotalı deqil sınırsız..espriyle karşılamışım seni hepsi bu
Aslında ben de espri yapmak istemiştim ama yanlış anlaşıldım galiba....
olur ozaman canım benimkide yapsa oda küserdi heralde,,neyse benimkide zayıflamaya çalışma ben seni beğeniyorum diyodu ama bide şimdi gör hahayt gıcıklık yapıyolar sakın taviz verme
sena abla ben senin için dedim hani bi türlü doyamıyorum doycak bişeyler bulun canım sıkılıyo falan diyodunya ondan vakit çabuk geçsin diye dedim yanlış anlama
bide ben şeker konusunda ahmet maranki şekeri kesin kullanmayın diyodu seda sayanda ama kesmeyenlerde var napıcaklar diyince oda eğer vazgeçemem diyorsanız toz şeker kullanın çünkü kesme şekerde yapıştırmak için katkı maddeleri kullanılıyormuş o zararlıymış yoksa ondan demedim ben kesemedim ama azalttım ve günde 1 bilemedin 2 bardak siyah çay içiyorum zaten eşimin yanında oda,, yeşil çaylarımı şekersiz içiyorum ama siyah çay arada içsemde şekersiz olmuyo birde kırk yılda bir yapıyorum sarmayı bırakında yiyeyim yawtamam benimkiler orta boymuş bidaha kim bilir kaç ay sonra yiycem
canım ben takım kaptanıyım..bugüne kadar aramıza katılmak isteyen hiçkimseyi geri çevirmedim..listemizde kotalı deqil sınırsız..espriyle karşılamışım seni hepsi bu
biz nasıl beslenmemiz gerektiqini biliyoruz ve sonuç alıyoruz..yormayın siz kendinizi
Kızlar göbek ve basen problemim var.Diyet yaparak sadece yürüyüşle bu bölgelerimi inceltmem mümkün olur mu sizce yoksa spor yapmalımıyım bu bölgelere yönelik
selam kızlar uzun zamandır bakamıorum foruma cocuklardan fırsat olmuyor olan zamanlarda da anca ders çalışıorum ve spor yapmaya çalışıorum.sezeryan olalı 4 ay geçti buna güvenenrek pilatese başladım.gecen seneden kalma malzemelerim vardı ama yeni şeyler cıkmış minik top pilates çemberi falan bu hafta onlarıda almayı düşünüorum.oğlum hala sadece anne sütü alıyo o yüzden diyet durumlarm biraz karışık yediğim cısssları yazmıyımmmmm kilomda da bi değişiklik yok şuan ama tam gaz ileriiiiiiiiiiiiiiii
tuqbaabak bilmeden yanlış bilgiler veriyorsun..nasıl az bile..sen onların karbonhidrat deqerlerini biliyormusun..1 tabak nohutun karbon deqeri akşama kadar yediqin 3 ana ve 3 ara öqüne eş deqer..
az sabır et sağlığın iyi olsunda sonra canın ne istiyosa yersintuqbacım
canı sıkılan ben deqilim ablacım karıştırdım..doyamıyorum demedim yiyecek bişey yok sulu gıda olarak ne önerirsiniz deidm..neyse tahlile birgün kaldı bitcek inşallah..yarın ekmek yiyesim var arkadaşlar öyle açımki..2 gündür boqazımdan geçen tek şey birer kase tarhana çorbası..ve 2 şişe ilaç..acaip şekerli ve iqrenç..midem çok bulanıyor..
yaaa benim bugün hic diyet yapmak canim istemioo..ücüncü günde oldugumamidir nedir gene pes etmeye basladim cünküüü okadar dikkat etmeme ragmen tarti 1 kilo fazla gösterdi
çarşamabalrı eşimin akşam dersi var ekndime ne yaapyımdedim kabakkk d-geldi aklıma hem eşimde yemiyo zaten ama evdede yok:44:bende severim bol domates,saımsak,soğan oturturum onları,dere otude şart bence
hayırlısı olsun canımkızlar günaydın..
işe bi geldim bgn, toplantı toplantı üstüne.. işten kovulanlar falan oldu, 2 şube birleştirildi, ben de olumsuz bir şey yok ama başka bir şubeye atandımm
bu öglen arası tasınıyorum.. gittiğim şube nasıl bilmiyorum, gün içerisinde cok yogun oldugunu biliyorum ama
inşallah gelebilirim aranıza gene.. ben esyalarımı topliiim şimdii
1 komsum bıle yooookk hiç olmadıııı:84::84::84::84::84:apartmandaki en sevdiğim komşu taşınıyormuş çok üzüldüm ya
gecmı solsun tedavısı yok mu canım anlatmıssın gördüm de:26:geçen sene biizm iş yerinde oruç tutan herkes çok zayıflaıdı ben eğer tutarsam normal beslenmeyi düşünüyorum alsam alsam en fazla 1 kilo alırrım zaten umarım bu sene tutabilicem şuanlık sağlık sorunumu hallettim oruç tutmak istiyorum bende henüz hiç böyle tam orucumu tutamadım sürekli bir gün tutup diğer günleri hastanede geçiriyorum
ben hamılelıkte tuttumda gecen sene bebek küçük diy etutmadım emzırdıgım ıcın benımde 30 güngeçmiş olsun canım.aslında oruç vücuda şifadır ama ibadet maksatlı tutmak lazım.bende geçen sene tutamadım. hamilelikten dolayı bir ay borcum var.:44:
canım yürüyüş+plates..çok faydasını görürsün..
hoşgeldin cnm..uzun zamandır yoktun iyi olduquna sevindim..arada gel bekleriz cnm
ablacım biliyorum ben bana göre dedim o zaten az yiycekmiş hemde akşam ,,ben öğlen yerim ve 2 haftada bi kuru fasulye pilav yerim çünkü eşim 2 vardiyeli çalışıyo bi hafta onunla sabah kahvaltısı yapıyorum bi hafta akşam yemeği yiyorum ve istiyo yapmamı kur fasulye pilav bende öğlen yapıp kendim yiyorum akşam ona koyuyorum yani ne varki bunda çok fazlamı sence 2 haftada bir öğün oda öğlen sadece 1 kase fasulye ve 6 kaşık pilav anlamış değilim hı ne diyosun onuda yemem yasakmı sence:84::84::84:
yeşim inanırmısın hiç sevmediqim şeylerin kokusunu duyunca bile onları yemek istiyorum açlık çok başka bişey..dün arkadaşta bir hamur kızartması kokusu geliyor sanki kuzu kavuruyorlar..bittim valla..az sabır et sağlığın iyi olsunda sonra canın ne istiyosa yersin
hoşbuldummmm kaptanımbu cocuk yidi beni yidiiii:2::2::2: bilgisayara uzaktan bakabiliorum anca
sagol canim benim
güzel olursimdi sabahlari öglenleri aksamlari ne yiyim ne yemeyim onlarida yazsaniz :) sen nasil kilo verdin
kızlar70 tl ye kadar elbise almak istiyorum böle zayıf gösteren tarzında bişeler nerden bulabilirim..nerelere bakiyim bu totomla nasıl elbise giycem zaten bilmiyorum
büyükler boşuna dememiş Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin diye.zaten 1 güncük kalmış tahlilini verince bi ziyafet çekersin hemde stresten biraz uzaklaşmış olursun.buseferde donuçlar ne olcak ne biticek diye kendi kendini yersin ama en azından yapsam etsem stresin biter.sonuçlarda Allahın izniyle temiz çıkar rahatlarsın merak etme.yeşim inanırmısın hiç sevmediqim şeylerin kokusunu duyunca bile onları yemek istiyorum açlık çok başka bişey..dün arkadaşta bir hamur kızartması kokusu geliyor sanki kuzu kavuruyorlar..bittim valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?