70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

karbonhidrat deqerlerini bildiqine göre öqlen yediqin kuru fasulye ve pilavın nekadar yüksek karbon içerdiqininde farkındasındır..

farkındayım zaten onu düzelttim her zaman yemiyorum ama mutlaka yemek yiyiyorum bazen ancak dediğim gibi sporda yaptığım için ayrıca sadece öğün olarak öğlen yediğim için sorun olmuyor 80 kilodan 72 ye düştüm

gel canım bugün mutlu günümdeyim geri çevirmiyim şimdii

Tşk edrm ...aranıza girmek zor galiba öyle mi anlamalıyım bu cevaptan .....

canım ben takım kaptanıyım..bugüne kadar aramıza katılmak isteyen hiçkimseyi geri çevirmedim..listemizde kotalı deqil sınırsız..espriyle karşılamışım seni hepsi bu

biz nasıl beslenmemiz gerektiqini biliyoruz ve sonuç alıyoruz..yormayın siz kendinizi

Kızlar göbek ve basen problemim var.Diyet yaparak sadece yürüyüşle bu bölgelerimi inceltmem mümkün olur mu sizce yoksa spor yapmalımıyım bu bölgelere yönelik

selam kızlar uzun zamandır bakamıorum foruma cocuklardan fırsat olmuyor olan zamanlarda da anca ders çalışıorum ve spor yapmaya çalışıorum.sezeryan olalı 4 ay geçti buna güvenenrek pilatese başladım.gecen seneden kalma malzemelerim vardı ama yeni şeyler cıkmış minik top pilates çemberi falan bu hafta onlarıda almayı düşünüorum.oğlum hala sadece anne sütü alıyo o yüzden diyet durumlarm biraz karışık yediğim cısssları yazmıyımmmmm kilomda da bi değişiklik yok şuan ama tam gaz ileriiiiiiiiiiiiiiii

tuqbacım
canı sıkılan ben deqilim ablacım karıştırdım..doyamıyorum demedim yiyecek bişey yok sulu gıda olarak ne önerirsiniz deidm..neyse tahlile birgün kaldı bitcek inşallah..yarın ekmek yiyesim var arkadaşlar öyle açımki..2 gündür boqazımdan geçen tek şey birer kase tarhana çorbası..ve 2 şişe ilaç..acaip şekerli ve iqrenç..midem çok bulanıyor..

burada herkes birşeyler yazıyor kendimi yorup yormayacağıma ben karar veririm ayrıca ben de nasıl beslenmem gerektiğini çok iyi biliyorum ve sonuç alıyoruz demiyorum sonuç aldım zaten...

Kızlar göbek ve basen problemim var.Diyet yaparak sadece yürüyüşle bu bölgelerimi inceltmem mümkün olur mu sizce yoksa spor yapmalımıyım bu bölgelere yönelik

canım yürüyüş+plates..çok faydasını görürsün..

hoşgeldin cnm..uzun zamandır yoktun iyi olduquna sevindim..arada gel bekleriz cnm

tuqbaa bak bilmeden yanlış bilgiler veriyorsun..nasıl az bile..sen onların karbonhidrat deqerlerini biliyormusun..1 tabak nohutun karbon deqeri akşama kadar yediqin 3 ana ve 3 ara öqüne eş deqer..

ablacım biliyorum ben bana göre dedim o zaten az yiycekmiş hemde akşam ,,ben öğlen yerim ve 2 haftada bi kuru fasulye pilav yerim çünkü eşim 2 vardiyeli çalışıyo bi hafta onunla sabah kahvaltısı yapıyorum bi hafta akşam yemeği yiyorum ve istiyo yapmamı kur fasulye pilav bende öğlen yapıp kendim yiyorum akşam ona koyuyorum yani ne varki bunda çok fazlamı sence 2 haftada bir öğün oda öğlen sadece 1 kase fasulye ve 6 kaşık pilav anlamış değilim hı ne diyosun onuda yemem yasakmı sence :84::84::84:

az sabır et sağlığın iyi olsunda sonra canın ne istiyosa yersin

yaaa benim bugün hic diyet yapmak canim istemioo..ücüncü günde oldugumamidir nedir gene pes etmeye basladim cünküüü okadar dikkat etmeme ragmen tarti 1 kilo fazla gösterdi

yaaa benim bugün hic diyet yapmak canim istemioo..ücüncü günde oldugumamidir nedir gene pes etmeye basladim cünküüü okadar dikkat etmeme ragmen tarti 1 kilo fazla gösterdi

ya canım benim şimdimi tartıldın saçmalama sabah aç karnına tartılman haricinde gün içinde tartılma tartıldıysan eğer heralde fazla çıkar

çarşamabalrı eşimin akşam dersi var ekndime ne yaapyımdedim kabakkk d-geldi aklıma hem eşimde yemiyo zaten ama evdede yok:44:bende severim bol domates,saımsak,soğan oturturum onları,dere otude şart bence

bencede dereotlu çok güzel oluyo... ekmeği bıraktım çünkü ekmek yerken duramıyorum 20 gün sora yeniden başlıcam sabahları ekmek yemeye... 20 gün sora arkadaşımın düğünü war da...güzel olmak istiyorum herkes gibi dayanmaya çalışıcam dietisyene sordum okey dedi...yorgunum ya walla billa böle durumdayım

hayırlısı olsun canım
apartmandaki en sevdiğim komşu taşınıyormuş çok üzüldüm ya
1 komsum bıle yooookk hiç olmadıııı:84::84::84::84::84:
gecmı solsun tedavısı yok mu canım anlatmıssın gördüm de:26:
geçmiş olsun canım.aslında oruç vücuda şifadır ama ibadet maksatlı tutmak lazım.bende geçen sene tutamadım. hamilelikten dolayı bir ay borcum var.:44:
ben hamılelıkte tuttumda gecen sene bebek küçük diy etutmadım emzırdıgım ıcın benımde 30 gün bu sene zor olcak hem agustos hem 1 sene ara verdım bakalım nasıl geccek ramazan:44:
sonunda pes ettım buraya kadar okuyabıldım gecmısı bu aralar yogunumgerı kaldım yaaa:84:zaten bugun tartıldım gecen hafta verdıgım 600 gr ban agerı dönmüş cok sevıyomus benı bende defol gıt dıycem kalan 2 günde ona ınsallah

kızlar 70 tl ye kadar elbise almak istiyorum böle zayıf gösteren tarzında bişeler nerden bulabilirim..nerelere bakiyim bu totomla nasıl elbise giycem zaten bilmiyorum

tuqbaaa
ben yasak demedim sen cuttygirl e az bile dediqin için tepki verdim..2 haftada1 gayet ideal..

az sabır et sağlığın iyi olsunda sonra canın ne istiyosa yersin
yeşim inanırmısın hiç sevmediqim şeylerin kokusunu duyunca bile onları yemek istiyorum açlık çok başka bişey..dün arkadaşta bir hamur kızartması kokusu geliyor sanki kuzu kavuruyorlar..bittim valla..

hoşbuldummmm kaptanım bu cocuk yidi beni yidiiii:2::2::2: bilgisayara uzaktan bakabiliorum anca

kıss daha dur bi ayaklansın bak daha neler yapicek...yirim ben onu yirimmm..

sagol canim benim
güzel olur simdi sabahlari öglenleri aksamlari ne yiyim ne yemeyim onlarida yazsaniz :) sen nasil kilo verdin

canım ben birden şok bir dietle başladım denebilir
10 günde 5 kilo dietini yaptım ama 3 kilo verdim sonrasında normal yediklerime dikkat ediyorum kalori hesabı yapıyorum ama yağ şeker tuz yok ekmek te tabii ama lıght ekmek her öğünde 1 dilim yiyorum
ve hergün 1 saat yürüyorum hiç bırakmadım ve akşamları halim varsa plates aerobik vss yapıyorum hiç bişii yapmasam devirip popomu tv izlerken bacaklarımı sallıyorum iki yana
75 le başlamıştım bu gün sabah tartıldım 71 kg yim 18.günüm bu gün ve 4 kg yok oldu inşallah bidaha gelmezzzzz

kızlar 70 tl ye kadar elbise almak istiyorum böle zayıf gösteren tarzında bişeler nerden bulabilirim..nerelere bakiyim bu totomla nasıl elbise giycem zaten bilmiyorum

ben 40 liraya aldım yere kadar uzun abiye tarzında..çok yere giderken rahatça giyebileceqim türde bişey..ama yaz için ince bir elbise almak istiyorum..

yeşim inanırmısın hiç sevmediqim şeylerin kokusunu duyunca bile onları yemek istiyorum açlık çok başka bişey..dün arkadaşta bir hamur kızartması kokusu geliyor sanki kuzu kavuruyorlar..bittim valla..
büyükler boşuna dememiş Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin diye.zaten 1 güncük kalmış tahlilini verince bi ziyafet çekersin hemde stresten biraz uzaklaşmış olursun.buseferde donuçlar ne olcak ne biticek diye kendi kendini yersin ama en azından yapsam etsem stresin biter.sonuçlarda Allahın izniyle temiz çıkar rahatlarsın merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…