70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kzılar eşim aradı kursa gitme sana yemek yaptım gel diye nohut ve kuru fasulye pilav benm favori yemeğimdir iyi bilir o nohut ,pilav, cacık ve karpuz varmış yemekte nohutu 4 kaşık pirinçi 2 kaşık cacığıda bir kepçe yerim karpuzuda ara öğünde yerim olurmu sizce:78:

bugünkü menüm

KAHVALTI

2d. kepek ekmeğiyle 2 yumurta sahanda(vazgeçilmezim napiyim olmuyo)

2zeytin

bir domates

kk peynir

1 bardak çay

ARA

1 salatalık

öğlen zaten kahvaltı saat 11de yedim canım istemedi

akşam üzeri

1 yeşil çay ve eti form bisküvi

AKŞAM

yoğurtlu çorba
fırında biber patates kızartması
yoğurt
salata

yapmayı planlıyorum
şimdiye 1 litre su içtim karnım şişti off

bugün kaçamak yook olmasında zaten bi dondurma yicektim sabah düşünüyodum onuda yemicem hıh

Son düzenleme:

amin cnm inşallah..

bende daha yeni geldim aranıza:) benide alın.
inşallah bende sizler gibi güzel güzel kilo veririm.

hoşgeldinn

Kızlar karbonhidrat diyetini uygulayıp başarılı olanınız varmı tavsiye edermisiniz sıkı bir diyete ihtiyacım var acileeeennnn

beennn 2 ayda 16 kilo verdim çok güzel ve zevkli bir diyet..

hanımlar günaydın
geçmişi okudum , tostumu yedim geldim

tostmuu:82: hergün yediqim o güzel tostların kıymetinii bilememişimm:84:

bende 2 ay kadar akupunktur taktırmıştım geçmişte..son derece saqlıksız bişey..nedeni şu; tokluk hissi veriyor aslında tok deqilsin..tokum zannediyorsun..alman gereken vitaminleri ve gıdaları tokluk hissi verdiqi için alamıyorsun..doqru düzgün beslenemiyorsun..dolayısıyla saqlıklı beslenerek kilo vermediqin için akupunkturu bıraktıqın an eski sistemine geri dönmüş oluyorsun..ve verdiqin kiloları aynen alıyorsun..biz burda herşeyi yiyoruz..neyi ne zaman nekadar yememiz gerektiqini biliyoruz..kilo aldıqımızda yaptıqımız yanlışı biliyoruz..nasık telafi edeceqimizide biliyrouz..ama akupunktur kullanan biri hiçbişeyin farkında deqil..evet kilo veriyor bende verdim 6 kilo..ama nasıl veriyorsun doqru düzgün yemeden içmeden...alman gereken qıdaları alamadan..bide üstüne para veriyorsun..halbuki çıkarır çıkarmaz hepsini geri alacaksın..bak ben 30 kiloya yakın verdim..sadece dengeli beslenerek..börekte yedim tatlıda..önemli olan sistemi oturtmak..sonrasında başarı çok kolay geliyor..

ayyy pardon canımm espiri yapayım dedim ama yanlış zamanda sanırımm .sağlık sorunların olduğunu unutmuşumm kusura bakma eee yeniyim daha tanıyamadım herkesii .

geçmiş olsun acil şifalar dilerim sanaa

teşekkürler..

allah kolaylık versin . çok çok geçmiş olsun...
amin cnm teşekkürler..

canım çok sıkkın yaa sanki bu kilolarda kalıcam gibi hep hiç verme umudum yok bide 2 gün rejimi bozup verdiğim kilodan bi anda çok fazla çıkınca moralim çöktü.....
canım önce rejim kelimesini eleyip denqeli beslenme diyelim..rejimi bozmak deqilde kaçamak yaptık diyelim.. yani hiçbişeyi bozmadık..2 gün kaçamak yapmamalısın..en fazla 1 öqün kaçamak yapılır ama yine sınırlı..1 dilim börek yersin mesela..yoksa ne bulduqunu yersen henüz beyninde bitirmemişsin bu işi..önce kararlı ol..bak burda cuma günleri ne güzel kilolar veriliyor..artıda çıktım diyede kendini yemeqe verme bu en buyuk hatalardan biri..vücut su topluyor o kilo deqil..1-2 güne çıkar gider sende eski kilona düşersin..mesela ben hafta sonu 2 kilo artıdaydım bugün çizelgemin altına düştüm..panik yapma sakin ol..buraya yazdıqımız menüleri incele..kim neyi ne zaman hangi öqünde hanqi miktarda yemiş..ona göre sende nasıl besleneceqini öqren cnm..

amin cnm cümlemizin..

al işte kaş yaparken göz çıkaran biri..ben geçenlerde 1-2 günlük bir diyet listesi yazmıştım buraya..o listeyi uygulasan hem kilo verirsin hem tok kalırsın hemde saqlıqını korumuş olursun..ekmeqi kesmişsin ama bisküiler havada uçuşuyor..diyet yaparken ekmek kesilmez..son derece önemli bir besin..kahvaltıda 2 dilim buqday ekmeqin 1 yumurtan peynir domates salatalık ve bitki çayın mutlaka olsun..ara öqünde 2 kuru kayısı 1 incir ye..öqlen yemek+yoqurt akşam çorbanı salatanı ye..hiç beqenmedim menünü hiç olmamış..diyet bisküi diyet çubuk..doktorlar basbas baqırıyorlar diyet ürünlerini kullanmayın diye..saqlıqa son derece zararlı..kesinlikle önermiyorum birdahada böyle bir liste görmek istemiyorum..

çok kötü bir menü..sen bu listeylemi kilo vereceksin..sabah tost öqlen hemde 2 tane dolma yetmemiş birde ekmek ikindide tekrar tost hiçç ama hiç olamamış..ekmek hakkımız sadece sabah 2 dilim..öqlen dolma yiceksen oda maksimum 1 tane sabah ekmek yemiceksinki dengelensin..yoksa kilo vermek biyana bolbol kilo alırsın..

başlangıç tarihi boy ve bedeni nerden çıkardın kuuuu ben bildirimelrde bunları istemiyorum..

seninde mübarek olsun canım.bu arada senacım ramazanda nasıl besleneceğiz.
zamanı gelince anlatıcam canım..

kızlar simit yiyormusunuz ,diyetisyen bana yazmadı simit ama ???
2 dilim ekmek,beyaz peynir,domates ,salatalık,zeytin.
evet yiyoruz örneqin ben her cuma kahvaltıda 1 bütün simit mutlaka yerim

kaçamak hakkını cuma-pazartesi arası dolmadan yana kullanacaksan ana öqünde 8 ortaboy dolma+yoqurt yiyebilirsin..ama bunlarla yetinmez ertesi gün başka bir kaçamak yaparsan cumaya kadar toparlanmam zorlaşır..

ben dedim zaten yeşim şimdi geçmişi okumayada üşenir diye

ATANAMADIMMM
üzüldüm mü üzülmedim mi bilmiyorum cocamı bırakıp gitmek te istemiyorum hemen daha yeni evliyiz diye ama çok canım sıkıldı tabiiiii ...
hayırlısı olsun cnm herşeyde bir hayır vardır..

bakındım bakındım bitmek bilmedi napim bana olan özel duygularınızı özelden paylaşırsanız daha özel muamelede bulunabilirim.diğer türlü geçmişteki şeyler gözümden kaçabilir

ollllllldu canım istersen telqraf çekelim

ben dedim zaten yeşim şimdi geçmişi okumayada üşenir diye

ollllllldu canım istersen telqraf çekelim
yarısına bakabildim ne yalan söylim.meraklıda biri olmayınca direk kitabın finaline bakmak yetiyo bana
telgram nostaljik hoş olurdu aslında geçmişi sürekli takip edemediğim için unutuldu önemsemedi cevaplamadı denilmesin diye dedim hem ne kızıyonki

anneeeeeee ben zaten kaçamak yaparsam cumadan sonra yapıyorum pazartesiden itibaren dikkat ediyorum ama dengeleme meselesi ayyy korktum şimdi olur öyle yaparım artık yarın yarından sonra hiç bişey yemem ayyyyy bide ben 2gündür 20tane olmuştur bide sena abla bu orta boy dediğin ne benim yaptığım sarmalar zaten kalem gibi oluyoo nasıl olcek küçük grubunamı girer

bide sena abla sabah yazcaktım unuttum bak sen güne çok erken başlıyosun biraz geç uyansan yada çocuklar gittikten sonra biraz uyusan belki acıkmazsın sıkılmazsın üzülmessinde ben öyle yapardım ama aç aç uyuyamazdım oda bi gerçek geçmiş olsun yarın öğlen biticekti heralde inşallah bugünüde atlattınmı tamam hayırlısıyla

bence ii hatta az bile ama bence nedense ben kuru fasulye pilav nohut pilav yemek için öğleni uygun buluyorum artık çünkü fazla kaçıncaki bazen tutamıyorum pek pişman olmuyorum akşam dengelemek adına

bence ii hatta az bile ama bence nedense ben kuru fasulye pilav nohut pilav yemek için öğleni uygun buluyorum artık çünkü fazla kaçıncaki bazen tutamıyorum pek pişman olmuyorum akşam dengelemek adına

ya şimdi eşim yapmış ya ayıp olmasın ona küsüyor sonra bende yoksa öğle saatlerinde yemeği uygun buluyorum gerçi o bile bile yapıyor kilo veremiyeyim diye bu halimi çok beğeniyor ama ben mutlu değilim böyle

canım kepek ekmeqi KANSIZLIK yapıyor kepekli hiçbir ürünü kullanmıyoruz..şekeride herkes kesecek azaltmak falan yok esnek davranırsak arakdaşlarda esner ve kilo veremezler..en çok kilo aldıran şekerdir..çayı şekerli içeceqime şeker hakklımı bir dilim tatlıdan yana kullanırım bari istediqim bişeyi yemiş olurum..şeker yok arkadaşlar azaltmakta yok direk kesicez..kesemeseydim ben kesemezdim 3 kaşık şeker katıyordum azaltmadan direk kestim..demekki oluyormuş..
nohut baklagillerden çoook karbonhidratlı..heleki cumaya az kalmışken ve bu saatte.. pilavı hiç yeme hadi nohuttan 2 kaşık al..eşinede söyle bu tür yemekleri cumadan sonra yapsın..

ben hem döverim hem severim

yok cnm ben sabah 6.30 kalkar birdahada asla yatmam..olacak şey deqil dediqin..sabahı yaşamayı seviyorum..
dolmalara gelince incelik kalınlıkta önemli tabiki ama ben kısa ve uzun dolmalardan bahsetmiştim..kısa olanlar küçük uzun olanlar büyük gurubuna girer..20 tanemii

kızlar cevap gelmedi sizce o yazdığım akşam yemeği iyimidir :26::26:

geldi bak yukarda

tuqbaa bak bilmeden yanlış bilgiler veriyorsun..nasıl az bile..sen onların karbonhidrat deqerlerini biliyormusun..1 tabak nohutun karbon deqeri akşama kadar yediqin 3 ana ve 3 ara öqüne eş deqer..

sabah bisküvi tarzı öğlen kuru fasülye pilav ayran yoğurt veya diğer sevdiğim yemekler akşam ise meyve yiyorum akşam ağır karbonhidratı fazla yiyeceklerden her zaman uzak duruyorum

gel canım bugün mutlu günümdeyim geri çevirmiyim şimdii

Tşk edrm ...aranıza girmek zor galiba öyle mi anlamalıyım bu cevaptan .....

kalorisi çok olan yağlı yiyecekleri ya çok az yiyin ya da besin değeri yüksek yiyecekler yiyin ama mutlaka yağ yakıcı özelliğe sahip sıcak içecekler için ayrıca tabii ki mutlaka spor yapın bir kere de sonuç almayı beklememek gerek sabırl ve düzenli olarak yaparsanız sonuç alabilirsiniz

sabah bisküvi tarzı öğlen kuru fasülye pilav ayran yoğurt veya diğer sevdiğim yemekler akşam ise meyve yiyorum akşam ağır karbonhidratı fazla yiyeceklerden her zaman uzak duruyorum

karbonhidrat deqerlerini bildiqine göre öqlen yediqin kuru fasulye ve pilavın nekadar yüksek karbon içerdiqininde farkındasındır..

olur ozaman canım benimkide yapsa oda küserdi heralde,,neyse benimkide zayıflamaya çalışma ben seni beğeniyorum diyodu ama bide şimdi gör hahayt gıcıklık yapıyolar sakın taviz verme

sena abla ben senin için dedim hani bi türlü doyamıyorum doycak bişeyler bulun canım sıkılıyo falan diyodunya ondan vakit çabuk geçsin diye dedim yanlış anlama

bide ben şeker konusunda ahmet maranki şekeri kesin kullanmayın diyodu seda sayanda ama kesmeyenlerde var napıcaklar diyince oda eğer vazgeçemem diyorsanız toz şeker kullanın çünkü kesme şekerde yapıştırmak için katkı maddeleri kullanılıyormuş o zararlıymış yoksa ondan demedim ben kesemedim ama azalttım ve günde 1 bilemedin 2 bardak siyah çay içiyorum zaten eşimin yanında oda,, yeşil çaylarımı şekersiz içiyorum ama siyah çay arada içsemde şekersiz olmuyo birde kırk yılda bir yapıyorum sarmayı bırakında yiyeyim yawtamam benimkiler orta boymuşbidaha kim bilir kaç ay sonra yiycem

her zaman kuru fasülye yemiyorum canım bunu da söyleyim yanlış anlaşılmasın şu anda 72 kiloyum göbek biraz daha var ama yakında hepsi bitecek biraz kendimizi kontrol etmemiz lazım tabii biraz da gayret etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…