kendi resmim ama burda daha gözükmüyo canim
cnm bnm cevaplar için teşekkürler ama biraz zorla kendini takatten düşersin yoksa sırf çay ve çorbayla mevyeyi evde kendin sık birazda su karıştır yarı yarıya olur en azından şeker oranı azalır
inş. olumlu sonuçlar alırsın cnm inş.
olsun bişi olmaz diğer günler telafi edersin bende yapıyorum bazen kaçamaklar ama ertesi gün hemen toparlıyorum
cnm çok geçimş olsun bir an önce düzelirsin inş. takma sporu kafana sen bi düzelde acısını çıkarırsın onların
cnm başınız saolsun mekanı cennet olsun inş.bu haftalık seni mazur görürüz
geçmiş olsun cnm ama neyseki toparlanmış eli
miden bulanıyo tamam haklısın ama allah korusun kolonoskopiye kadar çok kötü olucaksın üzme bizi
evet evet kesinlikle olur bal ye pekmez ye yani yeter ki yede
ya işte bu işverenler böyle ya allah iyi yerlerle karşılaştırsın dengesiz insanlar nolucak bunlar
geçmiş olsun cnm
kızıl güzle olabilir
ayy cnm benm inş. o günler göz açıp kapayana kadar geçer hemen
haftada iki gün ama dikatli şekilde öyle çikolatalı falan değil yani
verirsin takma gidicek bu kilolar yallah kalori yallah kışş kışşş kilolar kışşş kışşş
aman allah korumuş verilmiş sadakan varmış bende mart ayında düştüm kaslarım ezildi hala tam olarak kullanamıyorum sırt kaslarımı
tabiki alırız hoşgeldin
işte bak şekerin düşüyo lütfen şeker içeren bişiler ye şimdi kiloyu takmanın sırası değil
cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.
bende daha yeni geldim aranıza:) benide alın.
inşallah bende sizler gibi güzel güzel kilo veririm.
Kızlar karbonhidrat diyetini uygulayıp başarılı olanınız varmı tavsiye edermisiniz sıkı bir diyete ihtiyacım var acileeeennnn
hanımlar günaydın
geçmişi okudum , tostumu yedim geldim
ben zaten bayadır takip ediyorum sizleri,gerçekten bagımlılık yapıyo.acaba ne yapmışlar diye merakla giriyordum. ayın 21inde akupuntura başladım ama haftasonu şehir dışına çıkmak zorunda kaldıgımdan gidemedim
ama diyete devam bakalım cumartesi gidecegim ne olacak :)
acaba gitmesimmide diyorum sanki diyetle verecegim gibi.
ayyy pardon canımm espiri yapayım dedim ama yanlış zamanda sanırımm .sağlık sorunların olduğunu unutmuşumm kusura bakma eee yeniyim daha tanıyamadım herkesii .
geçmiş olsun acil şifalar dilerim sanaa
amin cnm teşekkürler..allah kolaylık versin . çok çok geçmiş olsun...
canım önce rejim kelimesini eleyip denqeli beslenme diyelim..rejimi bozmak deqilde kaçamak yaptık diyelim.. yani hiçbişeyi bozmadık..2 gün kaçamak yapmamalısın..en fazla 1 öqün kaçamak yapılır ama yine sınırlı..1 dilim börek yersin mesela..yoksa ne bulduqunu yersen henüz beyninde bitirmemişsin bu işi..önce kararlı ol..bak burda cuma günleri ne güzel kilolar veriliyor..artıda çıktım diyede kendini yemeqe verme bu en buyuk hatalardan biri..vücut su topluyor o kilo deqil..1-2 güne çıkar gider sende eski kilona düşersin..mesela ben hafta sonu 2 kilo artıdaydım bugün çizelgemin altına düştüm..panik yapma sakin ol..buraya yazdıqımız menüleri incele..kim neyi ne zaman hangi öqünde hanqi miktarda yemiş..ona göre sende nasıl besleneceqini öqren cnm..canım çok sıkkın yaa sanki bu kilolarda kalıcam gibi hep hiç verme umudum yokbide 2 gün rejimi bozup verdiğim kilodan bi anda çok fazla çıkınca moralim çöktü.....
zaman ne çabuk geçiyor değil mi. daha dün kışı yaşyorduk hoş yaz da bi türlü gelemediya. dün çok rüzgar vardı. bugün de bir yağmur bir fırtına. bu arada yarın regaib kandiliymiş üç aylar giriyor. hepinizin kandili ve üç aylar şimdiden mübarek olsun kızlar.
Merhaba Kızlar, yediklerimi yazıyorum...arkadaşımın düğününe 20 gün civarı bişe kaldı we ne giyeceğim daha belli deil almadım daha
yediklerimi yazıyım
uyanınca: 2 bardak ılık su
kahwaltı: yarım paket diet bisküwi, salatalık domates, yağsız 1 dilim peynir
ara: 1 porsiyon karpuz
öğlen: daha yemedim ... kabak yiycem ama ...en çok ben kabak yiyiyorum sanırım
zeytinyağllı kabak, 4 adet diet kepekli çubuk, yarım kase yağsız yoğurt we salata yiycem
düğüne 20 gün warekmeği kestim arkadaşlar
Selam kızlar,
Ben bugün;
Sabah beyaz peynirli tost yedim ve çay içtim
Kuşluk,2 kayısı yarım lt su
Öğlen ,2 etli biber dolması ,1 dilim ekmek ve biraz yoğurt(dolmanın üstüne biraz ketçap attım)
İkindi de,belki küçük bir beyaz peynirli tost yiyebilirim
Akşam ne yapıcam bilmiyorum.Salata yapıp onla mı idare etsem acep
ewet her gün yediklerimizi yazıyoruz we sağlıklı kiloya nasıl ulaşılır bunu tartışıyoruz...birbirimize destek weriyoruz.... kilo çizelgesi yapıyoruz her cuma yeniden we de kil bildirimi yapıyoruz enginsena arkadaşımıza...kendisi kaptanımız... 90lardan 60 lara düşen bi yüce insan kendisi.... burda çok şey öğrendim... sende hoşgeldin...hem özelden hemde normal foruma
hedef kilon: başlangıç tarihin: başlangıç kilon: bu haftaki kilon, geçen haftaki kilon boyun bedenin şeklinde kilo bildirimi yapıosunbaşarılar diliyorum
zamanı gelince anlatıcam canım..seninde mübarek olsun canım.bu arada senacım ramazanda nasıl besleneceğiz.
evet yiyoruz örneqin ben her cuma kahvaltıda 1 bütün simit mutlaka yerimkızlar simit yiyormusunuz ,diyetisyen bana yazmadı simit ama ???
2 dilim ekmek,beyaz peynir,domates ,salatalık,zeytin.
ya kızlar bu yaprak sarmadan bi öğünde kaç hakkımız var yemek için bilelniz varmı ben çok seviyorum bi oturuşta 8-10 gidiyo ama ara öğünlerde bile kaldıysa hüpletiyorum oy oy ne olcak bu halim bana zararsız olduğunu söyleyin
ben dedim zaten yeşim şimdi geçmişi okumayada üşenir diyenetteki diğer bakındıklarımdan kaynaklı geçmişe ayağımı daldırdım çıkardım yüzme girişiminde
bile bulunamadımboşuna demiyolar önümüzdeki günlere bakalım geçmişi kurcalamayalım diye bende öyle yapacam artık geçmiş geçmişte kaldı önümüzdeki gelişmelere bakalım
hayırlısı olsun cnm herşeyde bir hayır vardır..ATANAMADIMMM
üzüldüm mü üzülmedim mi bilmiyorum cocamı bırakıp gitmek te istemiyorum hemen daha yeni evliyiz diyeama çok canım sıkıldı tabiiiii ...
bakındım bakındım bitmek bilmedi napimbana olan özel duygularınızı özelden paylaşırsanız daha özel muamelede bulunabilirim. diğer türlü geçmişteki şeyler gözümden kaçabilir
yarısına bakabildim ne yalan söylim.meraklıda biri olmayınca direk kitabın finaline bakmak yetiyo banaben dedim zaten yeşim şimdi geçmişi okumayada üşenir diye
ollllllldu canım istersen telqraf çekelim
kzılar eşim aradı kursa gitme sana yemek yaptım gel diye nohut ve kuru fasulye pilav benm favori yemeğimdir iyi bilir o nohut ,pilav, cacık ve karpuz varmış yemekte nohutu 4 kaşık pirinçi 2 kaşık cacığıda bir kepçe yerim karpuzuda ara öğünde yerim olurmu sizce:78:
hmmmmmm kaptan burdasin bi ilgilen bakalim arkadaslaa
hosgeldin canimmm
bence ii hatta az bile ama bence nedense ben kuru fasulye pilav nohut pilav yemek için öğleni uygun buluyorum artık çünkü fazla kaçıncaki bazen tutamıyorum pek pişman olmuyorum akşam dengelemek adına
tamam ağlama ağlama ben sana özelden yaparım çook önemli bişey olursa ama
sıkma canını hayırlısı böyleymiş boşver
valla bende senin kilonla başladım hemen hemen canım benim uzak durmam gereken ilk şeyler kola ve abur cubur tatlılar oldu ve 2 haftadırda kepek ekmeği yemeğe başladım önceden beyaz ekmek yiyodum ama beyaz ekmek yediğin sürece ne yaparsan yap olmuyo çok zararmış anladım vazgeçtim sonra bide çayını şekerli içiyosan kesme şeker kullanma vazgeçemem diyosan kahvene çaylarına falan az toz şeker atabilirsin kesme şekerden daha zararsızmış, şimdilik aklıma gelenler bunlar ha birde günde en az 2.5-3 litre su iç susuz kilo vermek imkansız çünkü vücudumuzdaki yağları parçalayarak vücuttan atan su
nohut baklagillerden çoook karbonhidratlı..heleki cumaya az kalmışken ve bu saatte.. pilavı hiç yemekzılar eşim aradı kursa gitme sana yemek yaptım gel diye nohut ve kuru fasulye pilav benm favori yemeğimdir iyi bilir o nohut ,pilav, cacık ve karpuz varmış yemekte nohutu 4 kaşık pirinçi 2 kaşık cacığıda bir kepçe yerim karpuzuda ara öğünde yerim olurmu sizce:78:
yarısına bakabildim ne yalan söylim.meraklıda biri olmayınca direk kitabın finaline bakmak yetiyo bana
telgram nostaljik hoş olurdu aslındageçmişi sürekli takip edemediğim için unutuldu önemsemedi cevaplamadı denilmesin diye dedim hem ne kızıyonki
yok cnm ben sabah 6.30 kalkar birdahada asla yatmam..olacak şey deqil dediqin..sabahı yaşamayı seviyorum..anneeeeeeeben zaten kaçamak yaparsam cumadan sonra yapıyorum pazartesiden itibaren dikkat ediyorum ama dengeleme meselesi ayyy korktum şimdi olur öyle yaparım artık yarın yarından sonra hiç bişey yemem ayyyyy bide ben 2gündür 20tane olmuştur bide sena abla bu orta boy dediğin ne benim yaptığım sarmalar zaten kalem gibi oluyo o nasıl olcek küçük grubunamı girer
bide sena abla sabah yazcaktım unuttum bak sen güne çok erken başlıyosun biraz geç uyansan yada çocuklar gittikten sonra biraz uyusan belki acıkmazsın sıkılmazsın üzülmessinde ben öyle yapardım ama aç aç uyuyamazdım oda bi gerçek geçmiş olsun yarın öğlen biticekti heralde inşallah bugünüde atlattınmı tamam hayırlısıyla
kızlar cevap gelmedisizce o yazdığım akşam yemeği iyimidir :26::26:
bence ii hatta az bile ama bence nedense ben kuru fasulye pilav nohut pilav yemek için öğleni uygun buluyorum artık çünkü fazla kaçıncaki bazen tutamıyorum pek pişman olmuyorum akşam dengelemek adına
sabah bisküvi tarzı öğlen kuru fasülye pilav ayran yoğurt veya diğer sevdiğim yemekler akşam ise meyve yiyorum akşam ağır karbonhidratı fazla yiyeceklerden her zaman uzak duruyorum
olur ozaman canım benimkide yapsa oda küserdi heralde,,neyse benimkide zayıflamaya çalışma ben seni beğeniyorum diyodu ama bide şimdi gör hahayt gıcıklık yapıyolar sakın taviz vermeya şimdi eşim yapmış ya ayıp olmasın ona küsüyor sonra bende yoksa öğle saatlerinde yemeği uygun buluyorum gerçi o bile bile yapıyor kilo veremiyeyim diyebu halimi çok beğeniyor ama ben mutlu değilim böyle
canım kepek ekmeqi KANSIZLIK yapıyor kepekli hiçbir ürünü kullanmıyoruz..şekeride herkes kesecek azaltmak falan yokesnek davranırsak arakdaşlarda esner ve kilo veremezler..en çok kilo aldıran şekerdir..çayı şekerli içeceqime şeker hakklımı bir dilim tatlıdan yana kullanırım bari istediqim bişeyi yemiş olurum..şeker yok arkadaşlar azaltmakta yok direk kesicez..kesemeseydim ben kesemezdim 3 kaşık şeker katıyordum azaltmadan direk kestim..demekki oluyormuş..
nohut baklagillerden çoook karbonhidratlı..heleki cumaya az kalmışken ve bu saatte.. pilavı hiç yemehadi nohuttan 2 kaşık al..eşinede söyle bu tür yemekleri cumadan sonra yapsın..
ben hem döverim hem severim
yok cnm ben sabah 6.30 kalkar birdahada asla yatmam..olacak şey deqil dediqin..sabahı yaşamayı seviyorum..
dolmalara gelince incelik kalınlıkta önemli tabiki ama ben kısa ve uzun dolmalardan bahsetmiştim..kısa olanlar küçük uzun olanlar büyük gurubuna girer..20 tanemii
geldi bak yukarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?