Kızlar göbek ve basen problemim var.Diyet yaparak sadece yürüyüşle bu bölgelerimi inceltmem mümkün olur mu sizce yoksa spor yapmalımıyım bu bölgelere yönelik
yürüyüş mutlaka yap ama bölgelere yönelik belirli hareketleri mutlaka yap 10 dk da olsa yap hergün ben öle yapıyorum göbek problemim var benimde basendede fazla var eksik yokbel fıtığından muzdarip olduğumdan ve boyun düzleşmesi sorunumda var ama gene de yapabildiğim kadar yarım mekik çekiyorum .sonra sırt üstü yere yatıp topuklarımı birbirinden ayırmadan bacaklarımı havaya kaldırıp ileri geri uzatma hareketi yapıyorum her gün 30 defa kollarıma mesela 0,5 su şişelerinden iki elime de alıp iki yana kollarımı uzatıp yukarı aşağı indirmek sureti ile 20 defa yapıyorum kalın bir lastik kemerim var sırtımın arka tarafından iki elimle biri alttan biri yukarıdan çaprazlama lastik kemeri uzatıp yukarı doğru esnetiyorum 10 ar defa sonra elleri değişip 10defa daha yapıyorum vss plates aerobik hepsinden biraz yapıyorum ama 1 saat yürüyüşüm fix tir
ya canım benim şimdimi tartıldın saçmalama sabah aç karnına tartılman haricinde gün içinde tartılma tartıldıysan eğer heralde fazla çıkar
kızlar en guzeli kendini ödüllendirmicençünki 1 kere yiyince denge bozuluyo..yarın oruca başlıcam zaten receb-i şerifin 1i vede kandil yarın,hem sevab hem mide ferahlamış olur..
unuttumdu feyza ii hatırlattın bende tutayım bari diyecektimmikızlar en guzeli kendini ödüllendirmicençünki 1 kere yiyince denge bozuluyo..yarın oruca başlıcam zaten receb-i şerifin 1i vede kandil yarın,hem sevab hem mide ferahlamış olur..
hazır havalar çok bunaltıcı değilken bi dene benceayy bende mı tutsam acaba oruç:44:
ayy bende mı tutsam acaba oruç:44:
unuttumdu feyza ii hatırlattın bende tutayım bari diyecektimmihoop nere tutuyorum ben bu hızla niyetlenirdimde ben yarın.yıkanınca ilk işim oruca başlamak olsun yoksa tak diye geliyo ramazan hiç bişi yapamıyoz
hazır havalar çok bunaltıcı değilken bi dene bence
3 aylarda oruç tutmanın çok sevabı var birde yarın regaib kandili
oh be senanın ağzından hayırlı bi laf duydum ya ömem artık bentuqbaaa
ben yasak demedim sen cuttygirl e az bile dediqin için tepki verdim..2 haftada1 gayet ideal..
yeşim inanırmısın hiç sevmediqim şeylerin kokusunu duyunca bile onları yemek istiyorum açlık çok başka bişey..dün arkadaşta bir hamur kızartması kokusu geliyor sanki kuzu kavuruyorlar..bittim valla..
kıss daha dur bi ayaklansın bak daha neler yapicek...yirim ben onu yirimmm..
ozaman sadece cumaları tartılmayı dene moralini bozdukça hergün kilo veremezsinyok kuzum yaa sabah tartildim yaaa neden oluyo bilmiyorum anlayamadim bendee walla yediklerimi harfi harfine yaziyorum aksam yemegimi 15.30da yiyorum siyah ekmek tükediyorum oda sirf kahvaltida yoksa baska yok..aksam desen yedigim sirf meyve..noluyo yaaaaaaa
ayy bende mı tutsam acaba oruç:44:
büyükler boşuna dememiş Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin diye.zaten 1 güncük kalmış tahlilini verince bi ziyafet çekersin hemde stresten biraz uzaklaşmış olursun.buseferde donuçlar ne olcak ne biticek diye kendi kendini yersin ama en azından yapsam etsem stresin biter.sonuçlarda Allahın izniyle temiz çıkar rahatlarsın merak etme.
slm kızlarrrr
senacımmmm nasılsın çoğu gitti azı kaldı canım inş. yarın güzel haberlerle geleceksin hem dr dan hemde cuma günü tartıdaneeee bu kadar aç kalmanın bi avantajıda olacak yanii
akşam yemeğimi yemeye gidiyorum
1 kase ezogelin çorba
1 kase yoğurt
vee salataaa
yeter demi bu kadar
oh be senanın ağzından hayırlı bi laf duydum ya ömem artık bensaol ablacım
ozaman sadece cumaları tartılmayı dene moralini bozdukça hergün kilo veremezsin
ben tutucam yarın ve yarından sonra sevabı çok biliyorum annem tut demişti ,,iki yıldır ramazanda oruç tutamıyorum ikiside doğumdan sonraya denk geldi
çizelgemi yeniledim71 deyim arkadaşlarrrr
bundan sonra 1 kilo olana kadar yenilemeyeceğim 1 kilo 1 kilo değiştireceğiminnnnnnnnnnnşallahhhhhhhhhhh 61 çizelgesini yaptığım günlerde gelecekkkkk:82:
yok kuzum yaa sabah tartildim yaaa neden oluyo bilmiyorum anlayamadim bendee walla yediklerimi harfi harfine yaziyorum aksam yemegimi 15.30da yiyorum siyah ekmek tükediyorum oda sirf kahvaltida yoksa baska yok..aksam desen yedigim sirf meyve..noluyo yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?