hayırlısı olsun hakkında
ayy canım inşallah hayırlısıyla atanırsında burdan bizle mutluluğunu paylaşırsın.
Arkadaşlar bugünlerde güzel haberlere öyle ihtiyacım varkihepinize sevgilerrrr
[
inşallah canım allah gönlüne göre versin..
günaydın cnm..
Kızlar iyi deqilim ben çıkıyorum dualarınızı eksik etmeyin..
inşallah atanırsın canım
Bizim taban puan bile 81 off off
hayırlısı olsun canım
aynen öyle oluyo o yüzden geleceğe umutla bakmak şart.zaten bir kaç gün koptunmu yetişemiyosun topiğe bakıyosun sayfalar almış yürümüş
ATANAMADIMMM
üzüldüm mü üzülmedim mi bilmiyorum cocamı bırakıp gitmek te istemiyorum hemen daha yeni evliyiz diyeama çok canım sıkıldı tabiiiii ...
netteki diğer bakındıklarımdan kaynaklı geçmişe ayağımı daldırdım çıkardım yüzme girişiminde
bile bulunamadımboşuna demiyolar önümüzdeki günlere bakalım geçmişi kurcalamayalım diye bende öyle yapacam artık geçmiş geçmişte kaldı önümüzdeki gelişmelere bakalım
aynen öyle oluyo o yüzden geleceğe umutla bakmak şart.
bakındım bakındım bitmek bilmedi napimalmıyim ayağımın altına seni ne geçmiş geçmişte kaldı belki ben sana bir sürü şeyler yazdım okumıcanmıii sen yokken bidaha yazmıcem zaten yazmıyorum da neyse
ATANAMADIMMM
üzüldüm mü üzülmedim mi bilmiyorum cocamı bırakıp gitmek te istemiyorum hemen daha yeni evliyiz diyeama çok canım sıkıldı tabiiiii ...
hayırlısı olsun cnm boşver ayrı kalmamanız daha iyi ben ayrıyım biliyosun çok zor ohh bu aralar yanımda da mutluyum çok ceylan misali hoplaya zıplaya geziyorum
sağlık olsun önemli olan sağlık,mutluluk...ATANAMADIMMM
bakındım bakındım bitmek bilmedi napimbana olan özel duygularınızı özelden paylaşırsanız daha özel muamelede bulunabilirim. diğer türlü geçmişteki şeyler gözümden kaçabilir
başınız sağolsun canım üzüldüm
valla canım sen artık bi hafta bişey yeme kız bir haftalık yemişsin maşallah
(şaka şaka)
hoşgeldin canım aramıza ben tuğba
OH MAŞALLAH VALLA CANIM YA BENİMDE BOYUM 1.68 BENDE EVLENDİĞİMDE 60-61KG DIM ben azcık rahatsızdım ama hrkez boyuna göre kilon çok ii diyodu doktorlarda dahil yine sen bilirsin nasıl rahat ediyorsan öyle yap bu arada tebrikler
neden ne oldu
aaa canım ya öyle deme banada oluyo arada bende fazla kaçırınca sonra tartılınca 1-2 kilo fazla çıktığım oluyodu takma yine devam et dikkat etmeye hemen verirsin bırak mangalı dondurmayımoralini bozup diyeti bırakma
evet her cuma sabah aç karnına, wc'den sonra tartılıp bildirim yapıyoruz kaptanın özeline
ooo ALLAH tamamına erdirsin cnm ama seni iyi bi kampa almak lazımmm dietten spordan kafanı kaldırma o halde sen burdan da tabiii:13::13:
al beni kucağına biraz büyüküm ama sığmaya çalışıcamben sana özel muamele yapacağım canlı canlı canım...
tamam ağlama ağlama ben sana özelden yaparım çook önemli bişey olursa amabakındım bakındım bitmek bilmedi napimbana olan özel duygularınızı özelden paylaşırsanız daha özel muamelede bulunabilirim. diğer türlü geçmişteki şeyler gözümden kaçabilir
sıkma canını hayırlısı böyleymiş boşverATANAMADIMMM
valla bende senin kilonla başladım hemen hemen canım benim uzak durmam gereken ilk şeyler kola ve abur cubur tatlılar oldu ve 2 haftadırda kepek ekmeği yemeğe başladım önceden beyaz ekmek yiyodum ama beyaz ekmek yediğin sürece ne yaparsan yap olmuyo çok zararmış anladım vazgeçtim sonra bide çayını şekerli içiyosan kesme şeker kullanma vazgeçemem diyosan kahvene çaylarına falan az toz şeker atabilirsin kesme şekerden daha zararsızmış, şimdilik aklıma gelenler bunlar ha birde günde en az 2.5-3 litre su iç susuz kilo vermek imkansız çünkü vücudumuzdaki yağları parçalayarak vücuttan atan suhosbulduk canim :) kizlar bana kilo verebilecegim tavsiyeleri yazin
kizlar profil resmimi degistirdim
hayırlısı olsun canım. ben daha tercih bile edemedim Allah'ım 80 puanla atanamıyorum. Türkiye'de Türkçe öğretmenine ihtiyaç yok herhalde
hayırlısı olsun cnm boşver ayrı kalmamanız daha iyi ben ayrıyım biliyosun çok zor ohh bu aralar yanımda da mutluyum çok ceylan misali hoplaya zıplaya geziyorum
kendi resmin mi cnm
hiç yok bencede zatenşimdiki gençlik süper konuşuyorrlar maşallah. örnek : yhaaa bu çok sachmaa ... hayret bishe yaniiiii sanaa htiyaçları yok canım...
bizede gerek yok yerimize sınıf öğretmeni atayabiliyorlar. yeterince mezunumuz yok ya 2+2 yaptırıp mezun sayısını artırıyorlar... allah insanı meb in eline düşürmesin...
evet ya ben de evliliğimiz biraz otursun diyorum şöyle 1 yıl geçsin demi daha hepi topu 2 ay atanıp gitsem 5 aylık evliyken ayrı kalmışız olacağız 1.5 yılbence seneye daha ii olacak...
kendi resmim ama burda daha gözükmüyo canim
prof,l değil avatar resmi burdaki avatar resmini değiştir seçeneğini düzenlekendi resmim ama burda daha gözükmüyo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?