kızlar en guzeli kendini ödüllendirmicençünki 1 kere yiyince denge bozuluyo..yarın oruca başlıcam zaten receb-i şerifin 1i vede kandil yarın,hem sevab hem mide ferahlamış olur..
barvo canım bende de bel fıtıgı ve ılerı düzleşme var boyunda yarın fızık tedavıye baslıycam belım ıcın sen amelıyat oldum demıstın tekrarlama rıskı var her zaman demı benımkı amelıyatlık deıl ama benı cok rahatsız edıyor ılacta kullanamıyom emzırdıgım ıcın napcam bılmem artık.ıns fızık ıse yarar
akşam yemegını 15.30 da yemek garıp değil mi :44: o saat civarında topıktekı çoğu arkadas daha ara öğün yapıyo, belki de 15.30da yemek yıyıp bı sonrakı güne kadar aç kaldıgınız ıcın vucut depoluyordur, 15.30da yemek yıyıp sonrakı sabaha kadar ac kalmak az ve sık yemek ve dolayısyla aç kalmamak durumuna bıraz ters gıbı geldı :26: bılemıyorum yıne de daha tecrubelı arkadaslar yorumlasınlar, bende merak ettım :44:
canım çizelgelerimizi sadece cuma günleri bildirim yaptıktan sonra yeniliyoruz..
ne çok konuşmuşsunuz yine yaaa
okuyamadım valla bu defa
benim suçum olabilir ben çok gevezelik ederim normalde kusura kalmayın
kızlarrrrr tutacağımız oruçlarımızı şimdiden allah kabul etsinn
yarın recebi ş. 1 değil yalnız kızlarr sadece kandil ilk cuma gecesi olduğu için böyle denk gelmiş yarınki oruç kandil için cuma günü recebi ş. 1i hatırlatmak istedimmm
buarada hepsi acıydı yedim geçti ama malum popom acıycak hemde fenawcde ahhh ahhh napıcam ben böyleee acı oysa metobolizma canlandırır yaafff..buarada belantyım kaçmışşç
sehercim allah yardımcın olsun canım çok işin var olsun sağlık olsundaa
olur olurda sadece sabah değilde daha fazla ye bence....
az kaldı ben burdan senin üstüne doğru bi uçcam...zaten bi gıdımlık canın kaldı . ezlip kalıcaksın sonra.yada burnunu sıkıp ağzınamı döksek...
inanki yeni geldim arkadaşım çay demlemişti bahçe keyfi yaptık.sütü yarın alıcam daha...akşamdan sadece şişe bırakıyorum sabah amca sağınca getiriyor gidip alıyorum.doğal kız aldığımda sıcacık oluyor daha...köydeyim canısı ben herşey naturel.ama bir yoğurdu oluyor süper valla....
o ilacın içimi zordur biz meyve suyuyla içiriyorduk karıştırıp.içemezsen öyle dene...vede uykuyu unuttttttttttt.
başınız sağolsun canım.allah rahmet eylesin...
sağolun kızlarrrr.Canım bebeğim şu an 10 aylık oldu...
Emzirmek avantaj canım onu kullan...
Canım öncelikle kızmana gerek yok...
Ben sana 27.5 kg nun hepsi yüzünden mi gitti dedim şimdi?
Hayır bu şekilde yorumlamam seni neden üzüyor ki...
Mesajından alıntı yapmadım sadece hafızamda kalan bilgilerle yazdım sana...
Anlayışlı olmanı beklerdim. Ayşecim elektrikler gitti demiştin o akrabam şunu demişti deseydin
anlardım.. Ama bu şekilde bir tepki beklemiyordum. Ve biliyor musun 27.5 kg veren biri
olarak en iyi sen kendini biliyorsun...
Kimsenin dediği diyeceği umurunda olmamalı...
Aynaya baktığında ne görüyorsun?
İşte sonuç ortada... Gerisi fos gerisi palavra canım...
Ben sana akrabanın "yaşlı" tabirini kullandığını bile unutmuştum.
Çünkü mesajımı tam okuduysan elektrikler gitmişti ve ben mesajımı
yaklaşık 29 saat sonra yazdım...
Doğal olarak senin mesajından değil en son sayfadan açıldı sayfam...
Geri dönemedim.
Aklımda kalanlarla yazdım.
Sana yaşlı dediğini sen cevap yazınca hatırladım.
Ben bazı insanlar yüzden verirler acaba yüzden mi gitti son kiloalar diye yazdım..
Resim eklersen anlarız dedim..Tarafsız deriz dedim..
Hemen kızmanparmak sallaman da beni üzdü...
Dediğim gibi sen yorumsuz yazmıştın mesajının altına ama bak aslında yorumlamışsın..
Herşeyin farkındasın belli ki...
Esra tek negatif yorum yapan kişi ise; geçmişte aranızda geçen bir sorunda takılı kalmıştır belki.
Çözememiştir bu yüzden bu şekilde vurmak istemiştir seni..
En hassas olduğun şey sonuçta...
Ve kilo vermek insanı gerçekten genç gösteriyor bu konuda haklısın...
İki resmini de gördüm senin...
Fark ortada...Gençleştiğin aşikar...
Allah rahmet eylesin sehercim...
canım benimmmm çok zor bi durum Allah yardımcın olsun.ama 1 gün daha sabret tatlım.inş güzel sonuçlarla döneceksin.dualarım seninle....canım çok geçmiş olsun Allah korumuş
bugün bnm için çok zor bigün..demin 1 şişe ilaç içtim iqreennnçççç :84: çıkarmak üzereyim..hemde aynısından akşam 1 şişe daha içmem gerekiyor :84::84:
ablacım uykuyu unut deken ne demek istedin anlayamadım..gecemi uyumıyım narkozumu unutayım hangisi :44:
canım bi ara link qözüme takılmıştı araştırmıştım..yapmadım yapmamdakesinlikle tavsiye etmiyorum
tabiki alırız canım hoşgeldin aramıza
günaydın cnm
günaydın canım..cumaya az kaldı menülerini çok dikkatli seçerek telafi etmelisin
aldıqım ilacın etkisiyle midem müthiş bulanıyor..dünkü halimi mumla arıcam sanırım
hayırlısı olsun tatlım.tebdili mekanda ferahlık vardır demiii...kızlar günaydın..
işe bi geldim bgn, toplantı toplantı üstüne.. işten kovulanlar falan oldu, 2 şube birleştirildi, ben de olumsuz bir şey yok ama başka bir şubeye atandımm
bu öglen arası tasınıyorum.. gittiğim şube nasıl bilmiyorum, gün içerisinde cok yogun oldugunu biliyorum ama
inşallah gelebilirim aranıza gene.. ben esyalarımı topliiim şimdii
sağol tatlımmmmmcnm bnm cevaplar için teşekkürler ama biraz zorla kendini takatten düşersin yoksa sırf çay ve çorbayla mevyeyi evde kendin sık birazda su karıştır yarı yarıya olur en azından şeker oranı azalır
inş. olumlu sonuçlar alırsın cnm inş.
olsun bişi olmaz diğer günler telafi edersin bende yapıyorum bazen kaçamaklar ama ertesi gün hemen toparlıyorum
cnm çok geçimş olsun bir an önce düzelirsin inş. takma sporu kafana sen bi düzelde acısını çıkarırsın onların
cnm başınız saolsun mekanı cennet olsun inş.bu haftalık seni mazur görürüz
geçmiş olsun cnm ama neyseki toparlanmış eli
miden bulanıyo tamam haklısın ama allah korusun kolonoskopiye kadar çok kötü olucaksın üzme bizi
evet evet kesinlikle olur bal ye pekmez ye yani yeter ki yede
ya işte bu işverenler böyle ya allah iyi yerlerle karşılaştırsın dengesiz insanlar nolucak bunlar
geçmiş olsun cnm
kızıl güzle olabilir
ayy cnm benm inş. o günler göz açıp kapayana kadar geçer hemen
haftada iki gün ama dikatli şekilde öyle çikolatalı falan değil yani
verirsin takma gidicek bu kilolar yallah kalori yallah kışş kışşş kilolar kışşş kışşş
aman allah korumuş verilmiş sadakan varmış bende mart ayında düştüm kaslarım ezildi hala tam olarak kullanamıyorum sırt kaslarımı
tabiki alırız hoşgeldin
işte bak şekerin düşüyo lütfen şeker içeren bişiler ye şimdi kiloyu takmanın sırası değil
cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.
ööle deme bak ben debelenip duruyorum bi türlü inemedim.gerçi 67 olmuştum ama şimdi tekrar aldım görünüyorummmah bende 68 e insemde orda accık debelensemm
sağol tatlımmmbaşınız sağolsun canım üzüldüm
valla canım sen artık bi hafta bişey yeme kız bir haftalık yemişsin maşallah
(şaka şaka)
hoşgeldin canım aramıza ben tuğba
OH MAŞALLAH VALLA CANIM YA BENİMDE BOYUM 1.68 BENDE EVLENDİĞİMDE 60-61KG DIM ben azcık rahatsızdım ama hrkez boyuna göre kilon çok ii diyodu doktorlarda dahil yine sen bilirsin nasıl rahat ediyorsan öyle yap bu arada tebrikler
neden ne oldu
aaa canım ya öyle deme banada oluyo arada bende fazla kaçırınca sonra tartılınca 1-2 kilo fazla çıktığım oluyodu takma yine devam et dikkat etmeye hemen verirsin bırak mangalı dondurmayımoralini bozup diyeti bırakma
evet her cuma sabah aç karnına, wc'den sonra tartılıp bildirim yapıyoruz kaptanın özeline
canım hayırlısı olsun.biz de 5 aylık evliyken ben atandım ve 1.5 yıl ayrı kaldıkkk çok zorduuuATANAMADIMMM
üzüldüm mü üzülmedim mi bilmiyorum cocamı bırakıp gitmek te istemiyorum hemen daha yeni evliyiz diyeama çok canım sıkıldı tabiiiii ...
canım ben 1999 yılında sıkıntılarla doktora gittim bi kaza sonucu fıtık oluştu bende 3 yerde. biri patlamış ve sinirlere bası yapıyordu sol bacağımın ve kalçamın ağrısından yatamıyodum,oturamıyodum fizik bana verilemedi sakıncalı denildi hiç gidemedim
çeşitli alternatif tp yöntemlerini denedim nerdeyse denemediğim şey kalmadı ve sonunda bacağım yarı hissizleşmeye ve ağrıdan iyice duramaz hale gelince dr en son felç olma riskin var gecikme deyince hemen dr araştırmaya başladım.
dr yunus aydın ameliyat etti beni annemin kuzeni aynı dertten ona başvurmuş bende gittim dr beğendim tecrübeli ve bayaa tavsiye aldım onun ile ilgili, bende zaten çaresiz yattım sedyeye ama mikrodiskektomi oldu benim açık ameliyat değil 4 cm lik bir kesiden mikroskop kamera yardımı ile gayet başarılı bir ameliyat oldum 2007 nisan ayında .
15-20 gün sıkıntı yaşadım (benim canım tatlıdır da )ama çok şükür iyiyim tekrarlama riski denilen şey yeniden fıtık oluşması denen şey aynı yerin olacağı kesin diye bişey yok senin kendini korumanla alakalı .süpürge açamaz bulaşık yıkayamaz bi halta yaramaz olmuştum eve kadın alırdım haftada 1 gün.ama şimdi kendi işimi kendim yapıyorum çooooooookkk şükür .boynum doğumdan sonra başladı sırt ağrılarımda fibromiyalji var bende onunla boğuşuyorum dedim ya ben ağır hasarlıyım sağlam yanım yok nerdeyse ama idare ediyorum yine de şükrediyorum halimee
ben hala çok dikkat ediyorum kendime .en büyük düşman sa kilo dr bana 55 kilo senin normalin sınırınsa 60 demişti hamilelikte 97 ye ulaşmıştım şeker çıkmıştı vss tedavi ile oldu benim küçük kız ve jinekoloğum beyin cerrahı olan dr umu aradı normal doğum istiyo hasta ben sezeryan yapmak istiyorum ama madem normal doğum istiyo sizden izin gerek dedi ve kilomun 97 de ve şeker tdavisi olduğumu söylediğinde telefondan gelen ohaaaaaaaa sesini ben bile duydumneyse netice normal doğum iptal oldu ve ben hamilelikte bile beslenme uzmanı ve endokrinoloji dr ile beraber 1,5 ayda 5 kilo vermiştim doktorum kilo vermeden bana kontrole gelme diye kızmıştı :)) diğer fıtıklarım ile ilgili her yıl emar çekiliyor ama sorun yokk ve ben zayıflamaya devam edicem
baya yazdım okuyabilirsen okuuuuuuuuuuuuuuu
geçmiş olsun tatlım Rabbim şifa versin
çünkü akşam yemeği yemiş olmuyorsun...15-15.30 arası ara öğün saatidir,sende o saatten sonra yemediğin için vücut kendini koruma moduna alıyor ve gelen meyveyi bile yağ olarak depoluyor...sorun bu kuşumhmmmm olabilir:26: ama aksam meyve yiyorum genede ertesi güne cok ac bir seklide uyaniorum
çok geçmiş olsun tatlım ,kendine dikkat etcanım ben 1999 yılında sıkıntılarla doktora gittim bi kaza sonucu fıtık oluştu bende 3 yerde. biri patlamış ve sinirlere bası yapıyordu sol bacağımın ve kalçamın ağrısından yatamıyodum,oturamıyodum fizik bana verilemedi sakıncalı denildi hiç gidemedim
çeşitli alternatif tp yöntemlerini denedim nerdeyse denemediğim şey kalmadı ve sonunda bacağım yarı hissizleşmeye ve ağrıdan iyice duramaz hale gelince dr en son felç olma riskin var gecikme deyince hemen dr araştırmaya başladım.
dr yunus aydın ameliyat etti beni annemin kuzeni aynı dertten ona başvurmuş bende gittim dr beğendim tecrübeli ve bayaa tavsiye aldım onun ile ilgili, bende zaten çaresiz yattım sedyeye ama mikrodiskektomi oldu benim açık ameliyat değil 4 cm lik bir kesiden mikroskop kamera yardımı ile gayet başarılı bir ameliyat oldum 2007 nisan ayında .
15-20 gün sıkıntı yaşadım (benim canım tatlıdır da )ama çok şükür iyiyim tekrarlama riski denilen şey yeniden fıtık oluşması denen şey aynı yerin olacağı kesin diye bişey yok senin kendini korumanla alakalı .süpürge açamaz bulaşık yıkayamaz bi halta yaramaz olmuştum eve kadın alırdım haftada 1 gün.ama şimdi kendi işimi kendim yapıyorum çooooooookkk şükür .boynum doğumdan sonra başladı sırt ağrılarımda fibromiyalji var bende onunla boğuşuyorum dedim ya ben ağır hasarlıyım sağlam yanım yok nerdeyse ama idare ediyorum yine de şükrediyorum halimee
ben hala çok dikkat ediyorum kendime .en büyük düşman sa kilo dr bana 55 kilo senin normalin sınırınsa 60 demişti hamilelikte 97 ye ulaşmıştım şeker çıkmıştı vss tedavi ile oldu benim küçük kız ve jinekoloğum beyin cerrahı olan dr umu aradı normal doğum istiyo hasta ben sezeryan yapmak istiyorum ama madem normal doğum istiyo sizden izin gerek dedi ve kilomun 97 de ve şeker tdavisi olduğumu söylediğinde telefondan gelen ohaaaaaaaa sesini ben bile duydumneyse netice normal doğum iptal oldu ve ben hamilelikte bile beslenme uzmanı ve endokrinoloji dr ile beraber 1,5 ayda 5 kilo vermiştim doktorum kilo vermeden bana kontrole gelme diye kızmıştı :)) diğer fıtıklarım ile ilgili her yıl emar çekiliyor ama sorun yokk ve ben zayıflamaya devam edicem
baya yazdım okuyabilirsen okuuuuuuuuuuuuuuu
kızlarrrrr tutacağımız oruçlarımızı şimdiden allah kabul etsinn
yarın recebi ş. 1 değil yalnız kızlarr sadece kandil ilk cuma gecesi olduğu için böyle denk gelmiş yarınki oruç kandil için cuma günü recebi ş. 1i hatırlatmak istedimmm
kızlar şimdiden allah herkesin orucunu ibadetlerini vede dualarını kabul etsin3 aylarda oruç tutmanın çok sevabı var birde yarın regaib kandili
sanada çok geçmiş olsun arkadaşımbarvo canım bende de bel fıtıgı ve ılerı düzleşme var boyunda yarın fızık tedavıye baslıycam belım ıcın sen amelıyat oldum demıstın tekrarlama rıskı var her zaman demı benımkı amelıyatlık deıl ama benı cok rahatsız edıyor ılacta kullanamıyom emzırdıgım ıcın napcam bılmem artık.ıns fızık ıse yarar
bu öğlen yediğim
1 kupa ezogelin çorba
1 dilim lıght ekmek
1 yeşil çay
1 kuru kayısı (tatlı ihtiyacım için iyi oluyor gerisi boş)
saat 16:30 gibi karpuz yedim ince bir dilim kestim ama yanında anneciğimin malatyadan gönderdiği köy peynirinden accık ucundan yiyi verdim tam diet zamanında gönderilirmi be anne bu peynirrrrrrrrrrrrr
canım bende kullandım o kremden hemde iki kutu fitil kulalandım ama banamısın demiyor yoğurt olayınıda nette araştırırken duydum hemide bir doçent sölüyordu ama içime sinmedi ne yapacağımı şaşırdım bu seferki çok ağır geçiyor offf ne zor bişey ya:84:belenayyyy.. bencede yoğurt sürme yaa onu kim dedi kılavuz mektup daha iyi bilirler ama bazen bendede olur helede ayaklarımı üşütürsem .. travazol diye bi krem var sürüyorum ben hemen geçiriyor adını doğru yazdım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?