70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar en guzeli kendini ödüllendirmicen çünki 1 kere yiyince denge bozuluyo..yarın oruca başlıcam zaten receb-i şerifin 1i vede kandil yarın,hem sevab hem mide ferahlamış olur..

kızlarrrrr tutacağımız oruçlarımızı şimdiden allah kabul etsinn
yarın recebi ş. 1 değil yalnız kızlarr sadece kandil ilk cuma gecesi olduğu için böyle denk gelmiş yarınki oruç kandil için cuma günü recebi ş. 1i hatırlatmak istedimmm

canım ben 1999 yılında sıkıntılarla doktora gittim bi kaza sonucu fıtık oluştu bende 3 yerde. biri patlamış ve sinirlere bası yapıyordu sol bacağımın ve kalçamın ağrısından yatamıyodum,oturamıyodum fizik bana verilemedi sakıncalı denildi hiç gidemedim

çeşitli alternatif tp yöntemlerini denedim nerdeyse denemediğim şey kalmadı ve sonunda bacağım yarı hissizleşmeye ve ağrıdan iyice duramaz hale gelince dr en son felç olma riskin var gecikme deyince hemen dr araştırmaya başladım.
dr yunus aydın ameliyat etti beni annemin kuzeni aynı dertten ona başvurmuş bende gittim dr beğendim tecrübeli ve bayaa tavsiye aldım onun ile ilgili, bende zaten çaresiz yattım sedyeye ama mikrodiskektomi oldu benim açık ameliyat değil 4 cm lik bir kesiden mikroskop kamera yardımı ile gayet başarılı bir ameliyat oldum 2007 nisan ayında .
15-20 gün sıkıntı yaşadım (benim canım tatlıdır da )ama çok şükür iyiyim tekrarlama riski denilen şey yeniden fıtık oluşması denen şey aynı yerin olacağı kesin diye bişey yok senin kendini korumanla alakalı .süpürge açamaz bulaşık yıkayamaz bi halta yaramaz olmuştum eve kadın alırdım haftada 1 gün.ama şimdi kendi işimi kendim yapıyorum çooooooookkk şükür .boynum doğumdan sonra başladı sırt ağrılarımda fibromiyalji var bende onunla boğuşuyorum dedim ya ben ağır hasarlıyım sağlam yanım yok nerdeyse ama idare ediyorum yine de şükrediyorum halimee

ben hala çok dikkat ediyorum kendime .en büyük düşman sa kilo dr bana 55 kilo senin normalin sınırınsa 60 demişti hamilelikte 97 ye ulaşmıştım şeker çıkmıştı vss tedavi ile oldu benim küçük kız ve jinekoloğum beyin cerrahı olan dr umu aradı normal doğum istiyo hasta ben sezeryan yapmak istiyorum ama madem normal doğum istiyo sizden izin gerek dedi ve kilomun 97 de ve şeker tdavisi olduğumu söylediğinde telefondan gelen ohaaaaaaaa sesini ben bile duydum neyse netice normal doğum iptal oldu ve ben hamilelikte bile beslenme uzmanı ve endokrinoloji dr ile beraber 1,5 ayda 5 kilo vermiştim doktorum kilo vermeden bana kontrole gelme diye kızmıştı :)) diğer fıtıklarım ile ilgili her yıl emar çekiliyor ama sorun yokk ve ben zayıflamaya devam edicem

baya yazdım okuyabilirsen okuuuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:

hmmmm olabilir:26: ama aksam meyve yiyorum genede ertesi güne cok ac bir seklide uyaniorum

evet canım yarın regaib kandili yani yarın akkşam receb-i şerif girmiş oluyo ve oruçla karşılamak çok buyuk sevap 3 ayları,ama cuma gunu 1i oluyo receb-i şerifin,geceden girdiği için yarın gece girio cuma ..

Son düzenleme:
ben yemeğimi ymeye gidiyom kızlar lafa dalmışım yemek saatimi kaçırmayayım yiyeyimde saat 7 de yürüyüşe çıkıcam görüşmek üzere

Son düzenleme:
kızlar merhaba
menümü vereyim biraz geçmişe göz atayım
uyanınca
1 brd.sade kefir içi keten tohumu yağı
kahvaltı
2 dlm.kızarmış ttb ekmeği üzeri labne peynir,1 hşl.yumurta,söğüş domates,salatalık,çay
ara
yok
öğle
az prs.yoğurtlu ıspanak,az prs.peynirli hşl.makarna
ara
5 erik,5kiraz
akşam
5 ızgara köfte,bol yeşil salata,acı süs biberi
yatarken
kefir+keten tohumu yağı
gün boyu 3 lt. su,yeşil çay,form çay
spor:yok

hmmmm olabilir:26: ama aksam meyve yiyorum genede ertesi güne cok ac bir seklide uyaniorum
çünkü akşam yemeği yemiş olmuyorsun...15-15.30 arası ara öğün saatidir,sende o saatten sonra yemediğin için vücut kendini koruma moduna alıyor ve gelen meyveyi bile yağ olarak depoluyor...sorun bu kuşum
çok geçmiş olsun tatlım ,kendine dikkat et

3 aylarda oruç tutmanın çok sevabı var birde yarın regaib kandili
kızlar şimdiden allah herkesin orucunu ibadetlerini vede dualarını kabul etsinama malesef ben hiç tutamıyorum,çünkü hem böbrekten dolayı piyelonefrit yani yetmezliğim var hemde yüksek tansiyonum varoyüzden çok üzülüyorum ama tutamıyorum...2-3 kez denedim ve öğle olmada gözümü acilde açtım ve 3 litre serumla ancak ödemimi çözdüler ve tansiyonumu düşürdüler...susuz kaldığım zaman yada o gün az içtiysem suyu hemen tansiyonum fırlıyor ve böbrek sancısından ödemden geberiyorum resmen...ama size çok özeniyorum allah kabul etsin arkdaşlar
sanada çok geçmiş olsun arkadaşım

hemşerim ,yeni öğrendim kız malatyalı olduğunu...valla bizim peynirimiz güzeldir,canım çekti bak

Sena kaptannn karbonhidrat diyetinin listelerini bulabileceğim bi adres varmı yardımcı olursan sevinirim:81::81::81::81::81:

nasılsınız çıbuk krakerler mönüyü yazim bişey sorcam yorumlarınızı bekliyorum

sabah:
iki dilim ekmek
rafadan yumurta peynir,beş adet zeytin
maydanos,nane

ara:
iki incir bir ceviz

öğle :
taze fasulye 3 kaşık
bir tatlı kaşığı yoğurt
bir dilim ekmek yedim ya off içim kıyıldı

ara:
yokki:44:

akşam
kıymalı semizotu

kızlar gelelim soruma yarın kandil ya ben oruç tutayım istiyorum dayanabilirsem midem izin verirse şimcik ben ne yiyeyimki susamıyayım acıkmıyayım önerilerinizi bekliyom

bi soru daha çok olcek biraz amaya mantar oldu bende mantar nedir bilmezdim ben taki kürtaj olana kadar ondan sonra devamlı olmaya başladı ilaç kullandım ama nafile yoğurt sür dedilerayy içim el vermedi ama çok rahatsız oluyorum ya kaşıntıdan duramıyorum başka öneriniz varmı ne yapim ben iki kutu krem bitirdim fitil falan tyok banamısın demiyor yoğurtta tuhafıma gitti ya nimet sürülürmü oraya:78:napim beeeeeen off

Öncelikle merhaba
İki sorum olucak

beennn 2 ayda 16 kilo verdim çok güzel ve zevkli bir diyet..

Birincisi bu karbonhıdrat dıyetı dedıgınz nasıl bırsey oluyo fıkır verebılır mısınız

İkincisi asagıda gecenlerde 1-2 gunluk dıyet lıstesı yazdıgınızı solemıssınız eger mumkunse bunu tekrar yayınlar mısınız ben gecmıse bakıyorum yinede..

al işte kaş yaparken göz çıkaran biri..ben geçenlerde 1-2 günlük bir diyet listesi yazmıştım buraya..o listeyi uygulasan hem kilo verirsin hem tok kalırsın hemde saqlıqını korumuş olursun..ekmeqi kesmişsin ama bisküiler havada uçuşuyor..diyet yaparken ekmek kesilmez..son derece önemli bir besin..kahvaltıda 2 dilim buqday ekmeqin 1 yumurtan peynir domates salatalık ve bitki çayın mutlaka olsun..ara öqünde 2 kuru kayısı 1 incir ye..öqlen yemek+yoqurt akşam çorbanı salatanı ye..hiç beqenmedim menünü hiç olmamış..diyet bisküi diyet çubuk..doktorlar basbas baqırıyorlar diyet ürünlerini kullanmayın diye..saqlıqa son derece zararlı..kesinlikle önermiyorum birdahada böyle bir liste görmek istemiyorum..

Şimdiden cevabınız için teşekkürler :127:

Erginsena Öncelikle merhaba
İki sorum olucak

beennn 2 ayda 16 kilo verdim çok güzel ve zevkli bir diyet..

Birincisi bu karbonhıdrat dıyetı dedıgınz nasıl bırsey oluyo fıkır verebılır mısınız

İkincisi asagıda gecenlerde 1-2 gunluk dıyet lıstesı yazdıgınızı solemıssınız eger mumkunse bunu tekrar yayınlar mısınız ben gecmıse bakıyorum yinede..

al işte kaş yaparken göz çıkaran biri..ben geçenlerde 1-2 günlük bir diyet listesi yazmıştım buraya..o listeyi uygulasan hem kilo verirsin hem tok kalırsın hemde saqlıqını korumuş olursun..ekmeqi kesmişsin ama bisküiler havada uçuşuyor..diyet yaparken ekmek kesilmez..son derece önemli bir besin..kahvaltıda 2 dilim buqday ekmeqin 1 yumurtan peynir domates salatalık ve bitki çayın mutlaka olsun..ara öqünde 2 kuru kayısı 1 incir ye..öqlen yemek+yoqurt akşam çorbanı salatanı ye..hiç beqenmedim menünü hiç olmamış..diyet bisküi diyet çubuk..doktorlar basbas baqırıyorlar diyet ürünlerini kullanmayın diye..saqlıqa son derece zararlı..kesinlikle önermiyorum birdahada böyle bir liste görmek istemiyorum..

Şimdiden cevabınız için teşekkürler :127:

Son düzenleme:
belenayyyy.. bencede yoğurt sürme yaa onu kim dedi kılavuz mektup daha iyi bilirler ama bazen bendede olur helede ayaklarımı üşütürsem .. travazol diye bi krem var sürüyorum ben hemen geçiriyor adını doğru yazdım inş.

canım bende kullandım o kremden hemde iki kutu fitil kulalandım ama banamısın demiyor yoğurt olayınıda nette araştırırken duydum hemide bir doçent sölüyordu ama içime sinmedi ne yapacağımı şaşırdım bu seferki çok ağır geçiyor offf ne zor bişey ya:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…