günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar
sabah herzamanki gibi tostumu yedim aç karnına 3 küçük kayısı ve sirkeli suyumu içtim
şimdide yeşil çayımı içiorum
bugün çabuk geçer umarım :)
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür.ayyyy ne kadar çok bebiş için kilo vermek isteyenler var.kurtulalım bu kilolardan incecik annişler olalım kızlar.
havalarda ne güzel çok hoş olmaya başladı.günlerde bu hafta uzayacak.günlerde uzadımı hiç kimse bizi tutamaz.ver elini sokak sokak park park yürüyüş :) oleyyy oleyyy oleyyy
günaydın güleysacım spor yaptın mı gece?
inan gece aklıma geldin ama belimin ağrısı geçmemişti malesef
bugün iyiyim ama spor yapıcam
dünden beri 700 gr vermişim:sm_cool:
oooh bu enerji iyi geldi sabah sabah
kim tutar bizi
allah kısmet ederse allah bir mani vermezse kimse tutamaz bizi:1rolleyes.nisan mayısta da yürüdük mü gitsin kilolar.gerçi ben mayıs gibi aşılama olabilirim.nisanda bol bol yürüyüş yapmalıyım:1rolleyes:
hadi inşallah güzelim bu topikte de bebiş haberleri bol olsun inşallah
gunaydınn..
almira ben gecen hafta başladım her sabah içtim akşamları da arda unuttuğum oldu ben faydasını gördüm.. soğuk içiyorum ben ama ılık daha çok işe yarar bence..yanlız midem hassas benim midemi ağrıtıyor..
sabah bir ince simit+az beyaz oeynır+3 zeytın yedim ve çay içtim..çaydaki şekeri azaltamıyorum ben
akşam bir tabak sebze + malesef annem bi tatlı yapmıştı şerbetli bir hamur tatlısıydı ondan yedim çok değil ama az da değildi( pişmanım..
sabah tartıldım pazartesiyle aynı olmuşum genedaha azdı dun.. neyse..
allah kısmet ederse allah bir mani vermezse kimse tutamaz bizi:1rolleyes.nisan mayısta da yürüdük mü gitsin kilolar.gerçi ben mayıs gibi aşılama olabilirim.nisanda bol bol yürüyüş yapmalıyım:1rolleyes:
günaydın canım saol iyiyim sen nasılsın?günaydın tatlım nasılsın?
bu hafta daha hırslandık sanki di mi?
güneş kendini gösterdikçe telaşe arttı:dance:
ben daha yenı kahvaltı yapıyorum
günaydın canım saol iyiyim sen nasılsın?
sabah terledim ya sıcak hava valla :))))
ben pek kasmıyporum kendimi ya bi gaza geliyorum sonra yemekler güzel olunca dayanamıyorum yemekte az yersem sopnra canım yemek istiyor neyse yürüyüşün faydası olcak en azından diye umut ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?