70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında bend edukan diyeti yapmak istiyorum ama şu sadece proteinli diyetleri sevmiyorum,ben sebze meyve falan karbonhidrat olsun istiyorum Allahım gözüm döndü ne çok şey istedim yinee

ben bu sefer regl olurken feci şekilde kanamam oldu ve parça parça şeklindeydi ilk defa bu şekilde regl oldum yani resmen küçük abdestimi yapar gibi kanamam oluyodu sanırım bu kadar kilo farkının olması bundan kaynaklandı yoksa ben çok sağlıklı beslendim ve aşırı sporda yapmadım he gerçi aksilik ya işyerinde bu hafta yoğun geçti nerdeyse günde 20 -30 kereden fazla merdiven inip çıktım acaba bir kan tahlili yaptırsam mı bana sanki gidişat kötü gibi geldi ya gerçekten dün o rakamı görünce sevinemedim bu kadar kısa sürede

ben diyete bugün başladığım için
kilo bildirimi yapmıyorum
inşallah haftaya cuma yaparım arkadaşlar

tatlım listede değilsen, bu hafta başlangıç da olsa kilo bildirimini yap bence sena kaptanımıza özel mesajla,çünkü ilk hafta listeye giremiyorsun bildirim yaptığın için listeye girmeye hak kazanıyorsun en altta adın yazıyor,ikinci hafta bildiriminle listede yer alıyorsun..

maşALLAH kaptanımaaa...geçmiş olsun sena ablam yaaa inş.sonuçlar temiz çıkaro stresle bile girip yazmışsın buraya tebrik ediyorum seni gerçekten kaptan olduğunu tekrar göstersin..Allah seni başımızdan eksik etmesin..bu arada herkesin receb-i şerif ayı mübarek olsun bol hayırlı 3 aylar olsun inşAllah herkese:80::80::80:

dikkat ettim de bugün öpücük günüm herhalde, her mesajda öperek bitirmişim..
kuzular hayırlı cumalar,öpücükten nasibini almayanları da öpüyorum işte büüüle kısçeler

şimdi sen 15 günde 5 kilo mu vermiş oldun anlamadım ben

ya benm asıl diyet başlangıcım ayın 9 u ama o hafta kaçamaklarım çok olduğu için ben 12 si dedim tam 16 sından itibarende çok düzgün bol sulu ve sporlu döneme geçiş yaptım ama yinede bu kadar nasıl kilo verdim anlayamadım gerçi bu benm ilk değil ya ben bir kaç yıl önce diyete girmiştim ve 4 günde 3 kilo vermiştim gerçi iki katını almıştım ama neyse

bu arada kaptanım,
olumlu düşünmeye devam et,hayırlı bir günde girdin kolonoskopiye,inş temiz çıkacak..annem de girmişti,çok şükür temiz çıkmıştı onun da..

Bildirimim

Başlangıç : 75

Geçen hafta : 65,7

Bu hafta : 64,9

Giden : 800 gr

Toplamda giden : 10100 gr

Hedef : 58
tebrikler...
aslında bend edukan diyeti yapmak istiyorum ama şu sadece proteinli diyetleri sevmiyorum,ben sebze meyve falan karbonhidrat olsun istiyorum Allahım gözüm döndü ne çok şey istedim yinee
yo bunda sadece protein le beslenmiyorsun sadece ilk atak döneminde bunu yapıyorsun sonra sebzede yiyorsun... kitabı almalısın anlamak için canım ya ben kitabı bekledim ve dün başladım ...
protein diyeti hızlı kilo verdiriyor. atak dönemide o yüzden var. ilk başta bi moral olsun diye gidecek biraz kilo sonra daha yavaş...

canım mutlaka bişiler vardır belki önceki tartılman regl dönemine denke geldiği için şişliklerin vardı ben regl öncesi tartıda 3 kg fazla geliyorum malesef...

dünkü menümü yazacağım
atak 1. gün
sabah
3 dilim yağsız jambon
1 bardak şekesiz açık çay

15 20 dk sonra
1 bardak lıght süt

evden çıkmam gerekiyordu doktora gitmek için o yüzden sütümü erken içtim...

öğle yok
akşam
3 parça tavuk yağsız kızartılmış...
1 bardak lıght kola

ve kandil günü olduğu için yapılan tüm ikramlarıda geri çevirdim ... en son un helvasına dayanaayacaktım ama yemedim... 3 litre su içtim. çay kahve ve lıght kola içtim

evimde olmadığım için tam düzenli olmadı bakalım bugün nasıl olacak... gerçi benim diyetimde istediğin saatte yiyorsun öğün saati yada öğün aralığı yok.... serbest

canım sonuçlar 2 hafta sonra belli olacak..
geçen hafta 72 olupta bu hafta 67 olman mümkün deqil..hep aynı basküldeni tartılıyorsun..dijital baskülmü kullanıyorsun..baskülün bozuktur belkide..

Kızlar günaydın
Kaptanım geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın

Bildirimim
Başlangıç 78.200
Geç.Hafta 69.200
Bu Hafta 67.700
Giden 1.500
Top.Giden 10.500
Hedef 60

çok teşekkür ederim kızlar..desteqiniz çok önemliydi iyiki varsınız

hayırlı cumalar herkeseeeeee...
kilo veren herkese
yerinde sayanlara
veremedikleri gibi birde alanlara
bildirimimmmmm

başlangıç tarihi:18 nisan
başlangıç kilosu:75.5
geçen hafta:70.8
bu hafta:69.5
giden:1.3
toplamda giden:6
hedef:57

şu mübarek günde 60 lı bir rakam gördüm ya şükürler olsun ALLAHımmmmmm ..kaptanıma ve herkese destekleri için teşekkürü bi borç bilirim

Son düzenleme:
selam kızlar ıgrenc bı kılo bıldırımı yapıyorum
başlangıc 74
gecen hafta 67.3
bu hafta 67.8
gelen 500 gr
toplamda gıden 6.2 kg
hedef 62
asuuuuuuuu benı zayıflat kızzzz

Senacım gecmıs olsun atlatmıssın döneri de midene götürüp ohh ıyıce doymussun sevındım canım.inşallah sonuclarında ıyı cıkacak merak etme kendıne ıyı bak canım

gnydn kızlarrrrrrr iki hafta yoklktan sonra geri dönüşümü + 900 ile yaptım afferin banaa

başlangıç 71.3
geçen hafta 61.9
bu hafta 62.8
gelen 900
toplam giden 8.5
hedef 60

canım ımsak vaktıyle sabah ezanı vaktı farklı seylerdır bılmıyor musun

atak 2. gün
sabah kahvaltım
2 dilim jambon
1 yumurtadan yağsız kızartılmış omlet
1 bardak şekersiz açık çay

şidi hareket zamanı kaç gündür eve geç geldik erkenden gittik temizlik vaktiii

bu arada sabah eşime dedimki diyetin 1. günü biti 500 gr gitmiş. oda diyoki ben senin zayıf halini merak ediyorum ... bende o zaman eve abur cubur cips kola vs getirme .. o zamanda diyoki bende diyet yapacağım yani...
bende sonra dedim aman sen al getir ben istmedikten sonra zaten yemem ... yazık adama onun ne suçu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…