maşallah hepınıze çok azımlısınız ben beceremedım gıttı şu kıloları vermeye strelıyım ondanmıdır aceba bıde 4 aylık bebişim var emzırıyorum aslında yemek yemekte iş bıtıyo ...ne guzel bıldırımler yapıyosunuz ben ıyıce hantallaştığımı hıssedıyorum....vercem ınşallahbıde ben daha regl olmadım 40 ım bitti olmadım daha ondanmıdır aceba kılo verememem ödemı atamadım ondanmdır cevap lutfen....:84:[/QU
VERİRSİN CANIM ÜZÜLME.BENİMDE 4,5 AYLIK İKİZLERİM VAR.AMA MALESEF BEN EMZİREMİYORUM.ÇÜNKÜ SÜTÜM YOK.SAKINCASI YOKSA BEBEĞİNİN BOY VE KİLOSUNU ÖĞRENEBİLİRMİYİM.
aslında bend edukan diyeti yapmak istiyorum ama şu sadece proteinli diyetleri sevmiyorum,ben sebze meyve falan karbonhidrat olsun istiyorumofffffff kaç saattir geçmişi okuyorum bitti sonunda ... artık kahvaltı yapmam lazım normalde 8 i geçirmem ama burası bitsin diye bekledim.
bu arada dukan diyeti kitabımla devam ediyorum... aslında 6 gün atak verdi bana ama belki ben 10 gün yaparım... daha önce yaptığım protein diyetlerine benziyor. atak dönemi önemli... ben gidiyorum kahvaltımı yapıp geleceğim .. lütfeeennnn çok yazmayınnşaka şaka ...
ben diyete bugün başladığım için
kilo bildirimi yapmıyorum
inşallah haftaya cuma yaparım arkadaşlar
hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar arkadaşlarrartık haziran ayına girdik..yaz sezonu açıldı..bugün hepinizden güzel bildirimler bekliyorum..
dün akşama kadar döner ekmek hamur kızartması helva ve çikolata yediqim için düne göre 600qr artıdayım ama çizelgeme göre 500 qr vermişim..dün 61.4tümde
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 62.5
bu hafta 62
qiden 500
toplamda 28
hedef 60..
şimdi sen 15 günde 5 kilo mu vermiş oldun anlamadım ben
tebrikler...Bildirimim
Başlangıç : 75
Geçen hafta : 65,7
Bu hafta : 64,9
Giden : 800 gr
Toplamda giden : 10100 gr
Hedef : 58
yo bunda sadece protein le beslenmiyorsun sadece ilk atak döneminde bunu yapıyorsun sonra sebzede yiyorsun... kitabı almalısın anlamak için canım ya ben kitabı bekledim ve dün başladım ...aslında bend edukan diyeti yapmak istiyorum ama şu sadece proteinli diyetleri sevmiyorum,ben sebze meyve falan karbonhidrat olsun istiyorumAllahım gözüm döndü ne çok şey istedim yinee
ben bu sefer regl olurken feci şekilde kanamam oldu ve parça parça şeklindeydi ilk defa bu şekilde regl oldum yani resmen küçük abdestimi yapar gibi kanamam oluyodu sanırım bu kadar kilo farkının olması bundan kaynaklandı yoksa ben çok sağlıklı beslendim ve aşırı sporda yapmadım he gerçi aksilik ya işyerinde bu hafta yoğun geçti nerdeyse günde 20 -30 kereden fazla merdiven inip çıktım acaba bir kan tahlili yaptırsam mı bana sanki gidişat kötü gibi geldiya gerçekten dün o rakamı görünce sevinemedim bu kadar kısa sürede
canım sonuçlar 2 hafta sonra belli olacak..günaydın kızlarkaptancım sonuç belli olmadı henüz değilmi geçmişi okuyamıyorumda bugün yoğunum biraz bir de kızlar ya dün tartıldım çok inanılmaz bişi oldu 67 çıktım ama ben sağlılkı beslenmeye 12 mayısta başladım 76 kiloyla ve inanın kaç yerde tartıldım doğru olup olmadığını tespit etmek için hep aynıydı sonuç bu kadar sürede nasıl bu kadar kilo verdiğimi anlayamadım sağlıklı beslenmeye başladığımda regl günüm geçiyordu geçen hafta tartıldığımdada regliydim zaten acaba sonuç bu yüzden mi bu kadra fark ettirdi cevap bekliyorum kızlar ona göre bildirim yapıcam
Kızlar günaydın
Kaptanım geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
Bildirimim
Başlangıç 78.200
Geç.Hafta 69.200
Bu Hafta 67.700
Giden 1.500
Top.Giden 10.500
Hedef 60
başınız sağolsun... allah kalanlara sağlık sıhhat versinn...
ah kaynanalar. bende diyetin ilk gününde kayınvalidemlerdeydim ... mecbur söledim diyet yapıyorum diye. kitabımıda gösterdim ... canım ya oda diyor ki bana uygun bişi varsa bende yapayım
ama kilo vermek ve eşimin tüm sülalesine şöle bi süzüle süzüle görünmek istiyorum
çok geçmiş olsun cnm ... inşallah hayırlı sonuçlar alırsın...
günaydınlarrr....
şimdiden kolay gelsinnnn...
ama kaç gündür tam beslenememiştin o yüzden di tabii ... tebrikler bu arada...
tebriklerrr...
yok canımmmm bi hata olmalı bence...
tebrikler....
günaydınnn...
tebriklerrrrr
tebriklerrrrr...
darısı başımaaa...
maşALLAH kaptanımaaa...geçmiş olsun sena ablam yaaa inş.sonuçlar temiz çıkaro stresle bile girip yazmışsın buraya tebrik ediyorum seni gerçekten kaptan olduğunu tekrar göstersin.. Allah seni başımızdan eksik etmesin..bu arada herkesin receb-i şerif ayı mübarek olsun bol hayırlı 3 aylar olsun inşAllah herkese :80::80::80:
bu arada kaptanım,
olumlu düşünmeye devam et,hayırlı bir günde girdin kolonoskopiye,inş temiz çıkacak..annem de girmişti,çok şükür temiz çıkmıştı onun da..
geçmiş olsun hadi bakalım inşallah temiz çıkıcak
sena abla zaten yemedim su içtim okunurken bidaha yapmam ama şöyle bişey ben takvime baktım imsak 'ta 03.38 yazıyodu anam bi baktım saat 4.35 dedim okundumu ezan bu kadar erken olamaz ya falan derken 5 dk sonra okunmaya başladı elim ayağıma karıştı niye takvimde 3.38 yazıyoda ezan 4.38 de okunuyo anlamadım safmı bunlar kandırıyolar insanları off benmi yanlış anladım niye ya nettende baktım 3.38 yazıyo neden ezan böyle okundu burdaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?