selam kızlar ıgrenc bı kılo bıldırımı yapıyorum
başlangıc 74
gecen hafta 67.3
bu hafta 67.8
gelen 500 gr
toplamda gıden 6.2 kg
hedef 62
asuuuuuuuu benı zayıflat kızzzz
Senacım gecmıs olsun atlatmıssın döneri de midene götürüp ohh ıyıce doymussun sevındım canım.inşallah sonuclarında ıyı cıkacak merak etme kendıne ıyı bak canım
herkese günaydın. hayırlı cumalar..
kaptan senanın dikkatine....bu bir bildirimdir
başlangıç 77.5
geçen hafta 72 kg
bu hafta 71.7 kg
giden 300 gr
hedef 58 kg
toplamda giden 5.8 kg
hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar arkadaşlarrartık haziran ayına girdik..yaz sezonu açıldı..bugün hepinizden güzel bildirimler bekliyorum..
dün akşama kadar döner ekmek hamur kızartması helva ve çikolata yediqim için düne göre 600qr artıdayım ama çizelgeme göre 500 qr vermişim..dün 61.4tümde
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 62.5
bu hafta 62
qiden 500
toplamda 28
hedef 60..
Günayydıınlaarrr
Çook mutluyum bugünnn
kilo bildirimi;
başlangıç: 81 kg
geçen hafta: 79 kg
bu hafta: 77.7 kg
giden: 1.3 kg
toplamda: 3.3 kg
hedef: 70 kg
baş:77.6
geçen h:72.5
bu haf:71.1
bu haf gıden: 1 kılo 400 gram
top gıden:6.5 kilo
hedef :65
Kızlar günaydın
Kaptanım geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
Bildirimim
Başlangıç 78.200
Geç.Hafta 69.200
Bu Hafta 67.700
Giden 1.500
Top.Giden 10.500
Hedef 60
günaydın kızlar nasılsınız offf offf yerinde sayan biri olarak bildirimi yapim ben
başlangıç: 82
geçen hafta:77
bu hafta: 77:84:
giden gelen:yok
toplamda:5
hedef : 55
ama kilo veremesemde sankim sıkılaştım aynaya bakınca gözle görülür fark var kıyafetlerimdende anlıyorum zati ehhh napalım bizde böle avutucaz kandimizi bu hafta
inşallah haftaya daha iyi olacak
buraya da bildireyim..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:76.2 kg
Bu hafta: 74.6 kg
Giden:1600 gr
Toplam giden: 3400 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
bu aralar hastalıkla boğuştuğum için kilo verdim sanırım..
dünkü menümüde yazayım.
sabah 1 kabak dolması ton balığı
akşam çorba 7 tane yağsız köfte
BİLDİRİM
başlangıç 67
geçen hafta 61.9
bu hafta 60.9
giden 1 kg
toplamda giden 6100
hedef 55
başlangıç:76.5
geçen hafta:76.5
bu hafta:76.2
giden 300 gr
toplamda giden:300 gr
hedef:55
dukan diyetimin ilk günü bitti bugün ikinci günümm ...
Bildirimim
Başlangıç : 75
Geçen hafta : 65,7
Bu hafta : 64,9
Giden : 800 gr
Toplamda giden : 10100 gr
Hedef : 58
hayırlı cumalar herkeseeeeee...
kilo veren herkese
yerinde sayanlara
veremedikleri gibi birde alanlara
bildirimimmmmm
başlangıç tarihi:18 nisan
başlangıç kilosu:75.5
geçen hafta:70.8
bu hafta:69.5
giden:1.3
toplamda giden:6
hedef:57
şu mübarek günde 60 lı bir rakam gördüm ya şükürler olsun ALLAHımmmmmm ..kaptanıma ve herkese destekleri için teşekkürü bi borç bilirim
başlangıc 74
gecen hafta 67.3
bu hafta 67.8
gelen 500 gr
toplamda gıden 6.2 kg
hedef 62
Senacım gecmıs olsun atlatmıssın döneri de midene götürüp ohh ıyıce doymussun sevındım canım.inşallah sonuclarında ıyı cıkacak merak etme kendıne ıyı bak canım
gnydn kızlarrrrrrr iki hafta yoklktan sonra geri dönüşümü + 900 ile yaptım afferin banaa
başlangıç 71.3
geçen hafta 61.9
bu hafta 62.8
gelen 900
toplam giden 8.5
hedef 60
canım sonuçlar 2 hafta sonra belli olacak..
geçen hafta 72 olupta bu hafta 67 olman mümkün deqil..hep aynı basküldeni tartılıyorsun..dijital baskülmü kullanıyorsun..baskülün bozuktur belkide..
hep aynı baskülde tartılıyorum test etmek amacıyladabaşka basküllerdede tartılıyorum ama hiç digitalde tartılamadım henüzya bnm regl sürem 10 gün sürüyo 20 günde geçikti bu sefer çok aşırı derecede kanamam oldu ve normalde gittiğimden iki kat fazla kadar lavaboya gidiyorum dün tartıldığımda kabızlık sorunumuda çözmüştüm sanırım bunların hepsi bir araya gelince sonuç bu çıktı
canım sonuçlar 2 hafta sonra belli olacak..
geçen hafta 72 olupta bu hafta 67 olman mümkün deqil..hep aynı basküldeni tartılıyorsun..dijital baskülmü kullanıyorsun..baskülün bozuktur belkide..
hep aynı baskülde tartılıyorum test etmek amacıyladabaşka basküllerdede tartılıyorum ama hiç digitalde tartılamadım henüzya bnm regl sürem 10 gün sürüyo 20 günde geçikti bu sefer çok aşırı derecede kanamam oldu ve normalde gittiğimden iki kat fazla kadar lavaboya gidiyorum dün tartıldığımda kabızlık sorunumuda çözmüştüm sanırım bunların hepsi bir araya gelince sonuç bu çıktı
slm kızlarr.benide aranıza alırmısınızzzz
2yıldır bebek için vücuduma aldığım hormanlardan 79 80 kilo oldum.
bu ay tüp bebek yaptırdım ve oda negatifle sonuçlandı.artık yeter dedim.hiç bi pantolonum olmuo yaşım 22 ama 30gibi duruyrm kilomdan.herkes beni gebe sanıo.kilom daha çok göbek bölgemde.bana yardımcı olursanız sevinirim
başlangıc 74
gecen hafta 67.3
bu hafta 67.8
gelen 500 gr
toplamda gıden 6.2 kg
hedef 62
gnydn kızlarrrrrrr iki hafta yoklktan sonra geri dönüşümü + 900 ile yaptım afferin banaa
başlangıç 71.3
geçen hafta 61.9
bu hafta 62.8
gelen 900
toplam giden 8.5
hedef 60
canım hoşgeldin aramızayaşın daha 22 ymiş neden bebek için bukadar yıprattın kendini..biraz zamana bıraksaydın..daha küçüksün..bu acele niye..
:92: günaydın kızlar :92:
cumaya güzel baslıyım dedım, sabah kalktım kuafore gıttım, kaş bıyık aldırdım, bır de fön çektırdım mis misss geldim işe
topikteki bütün arkadasları tebrik ediyorummmmben de bıldırım de bulunayımmmm;
başlangıç :79 kilo
geçen hafta :75.50
bu hafta :74.50
gıden :1 kilo
toplam giden :4.50
hedef :58
senacım kahvaltım böle nasıl olmuş?
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üstüne çok az margarin sürdüm-16 puan
2 dilim kaşar peyniri-1 puan
yağsız sucuklu yumurta-1 puan
yarım salatalık-2 puan
toplamda 20 puan oldu. yatana kadar 30 puan hakkım var
bence kahvaltıda ekmek yerine yiyebilirisin. yada en gec saat 16:00 ya kadar bir araya sıkıştırmalsın ...Kızlar kandil simidi yiyeniniz var mı ?
Dun eşim getirmiş akşam içim gitti sadece bir ısırık aldım.. yiyemedim..
Mübarek o da baya yağlı birşey gevrek gevrek ama bayılırım kandil simidine... bugun yesem mi hangi araya sıkıstırsam bilemedim...
oh ne güzel benimde canım istedi ya şöle bi fön çektireyim ... saçlarımı kestirmeden önce gidip sürekli değişik örgüler yaptırıyordum birde makyaj yaptırım öyle işe gidiyordum ne güzel ... şimdi evdeyim bazen aklıma geliyor ama aman evdeyim nasılsa diyorum:92: günaydın kızlar :92:
cumaya güzel baslıyım dedım, sabah kalktım kuafore gıttım, kaş bıyık aldırdım, bır de fön çektırdım mis misss geldim işe
topikteki bütün arkadasları tebrik ediyorummmmben de bıldırım de bulunayımmmm;
başlangıç :79 kilo
geçen hafta :75.50
bu hafta :74.50
gıden :1 kilo
toplam giden :4.50
hedef :58
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:69.4 kg
Bu hafta:68.3 kg
Giden:1.100 gr
Toplamda giden:11.5 kg
Hedef...65 kg
öpüyorum hepnizi tekrar söylüyorum kaçamak yapmayalım ve suyu bol içelim kızlar..
canım ya ben de girişsemmiki dıyorum acaba bu işe ama ofiste nası olur bılemıyorummm acaba yapabılır mıyımmm :26:
yoksa bu hafta senı ızlemeye mı alsammmmbakıyım nası yapıyosunnn, nası gıdıyoo
ewwt ewt oyle yapayımmm, seni kapsama alanıma alıyorum bu hafta denizcimmmm, izlenmektesinnn ona goreehadı bacımmm kolay gelsın sana, umarım guzel sonuclar elde edersın de bızı de peşinden sürüklersinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?