70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim cnm

herkese günaydın. hayırlı cumalar..
kaptan senanın dikkatine....bu bir bildirimdir
başlangıç 77.5
geçen hafta 72 kg
bu hafta 71.7 kg
giden 300 gr
hedef 58 kg
toplamda giden 5.8 kg

Günayydıınlaarrr
Çook mutluyum bugünnn

kilo bildirimi;

başlangıç: 81 kg
geçen hafta: 79 kg

bu hafta: 77.7 kg
giden: 1.3 kg

toplamda: 3.3 kg
hedef: 70 kg

baş:77.6

geçen h:72.5

bu haf:71.1

bu haf gıden: 1 kılo 400 gram

top gıden:6.5 kilo

hedef :65

Kızlar günaydın
Kaptanım geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın

Bildirimim
Başlangıç 78.200
Geç.Hafta 69.200
Bu Hafta 67.700
Giden 1.500
Top.Giden 10.500
Hedef 60

başlangıç:76.5
geçen hafta:76.5
bu hafta:76.2
giden 300 gr
toplamda giden:300 gr
hedef:55

dukan diyetimin ilk günü bitti bugün ikinci günümm ...

Bildirimim

Başlangıç : 75

Geçen hafta : 65,7

Bu hafta : 64,9

Giden : 800 gr

Toplamda giden : 10100 gr

Hedef : 58

gnydn kızlarrrrrrr iki hafta yoklktan sonra geri dönüşümü + 900 ile yaptım afferin banaa

başlangıç 71.3
geçen hafta 61.9
bu hafta 62.8
gelen 900
toplam giden 8.5
hedef 60

masallah kizlar hepinizi tebrik ediyorum arcak 81 ve barkinim size guveniyorum bu kilolar nasil geldiyse öyle gider hadin bakim haftaya bomba gibi girelim

Bildirimim:

Baslangic: 82.5

Gecen hafta: 66.2

Bu hafta: 66

Giden: 200 gr

toplam giden: 16.5

Hedef: 60

Son düzenleme:

hmm olabilir.. ama sana tavsiyem dijital bir baskül alamn..analoqlarda qramları göremezsin cnm saqlıksız bir sonuç olur..

Son düzenleme:
slm kızlarr.benide aranıza alırmısınızzzz

2yıldır bebek için vücuduma aldığım hormanlardan 79 80 kilo oldum.
bu ay tüp bebek yaptırdım ve oda negatifle sonuçlandı.artık yeter dedim.hiç bi pantolonum olmuo yaşım 22 ama 30gibi duruyrm kilomdan.herkes beni gebe sanıo.kilom daha çok göbek bölgemde.bana yardımcı olursanız sevinirim

günaydın kızlarrrr

başlangıç.......81
gçn hafta.......72
bu haftaa.......71
giden.............1 kilo
hedef ............68
kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenleride sıkmayın canınızı ödemdir diyorumm

düzeltmeyi senayada bildirdim... aceleden yataktan basküle fırladım
ama önce vc sonra 5 dk otur sonra tartıl ...

başlangıç tarihi: 02.06.2011
başlangıç kilosu: 76.5
gecen hafta:76.5
bu hafta:76
giden kilo:500 gr
toplam giden :500 gr
hedef:55

bu diyetten umutluyumm

canım hoşgeldin aramıza yaşın daha 22 ymiş neden bebek için bukadar yıprattın kendini..biraz zamana bıraksaydın..daha küçüksün..bu acele niye..

Kızlar kandil simidi yiyeniniz var mı ?
Dun eşim getirmiş akşam içim gitti sadece bir ısırık aldım.. yiyemedim..
Mübarek o da baya yağlı birşey gevrek gevrek ama bayılırım kandil simidine... bugun yesem mi hangi araya sıkıstırsam bilemedim...

gnydn kızlarrrrrrr iki hafta yoklktan sonra geri dönüşümü + 900 ile yaptım afferin banaa

başlangıç 71.3
geçen hafta 61.9
bu hafta 62.8
gelen 900
toplam giden 8.5
hedef 60

beni de alın yanınıza mağmaya beraber gidelim bende +500 deyim.
bildiğiniz gibi 2 gündür cenaze evindeydim. bugün öğleden sonra yine gidecem. orda ne bişi yiyebiliyorum yesem bile abuk sabuk şeyler yiyorum. acı dolu insanlara ben diyet yapıyorum sağlıklı şeyler yemem lazım da diyemiyorum o yüzden napalım haftaya gider inşallah

canım hoşgeldin aramıza yaşın daha 22 ymiş neden bebek için bukadar yıprattın kendini..biraz zamana bıraksaydın..daha küçüksün..bu acele niye..

cnm biliyrmda yaşımız küçük.ama sorunlar büyük.eşimde sperm azlığı ve hareket kısıtlılığı var.bende tüplerde sorun ve yumurtam iğnelere rağmen gelişmio.yumruta tembelliği var.
ilk gittiğim doktor tüp bebekte bile şansın zor demişti ozmnlar o doktruma kin beslemiştim ama adam haklıymış

senacım kahvaltım böle nasıl olmuş?

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üstüne çok az margarin sürdüm-16 puan

2 dilim kaşar peyniri-1 puan

yağsız sucuklu yumurta-1 puan

yarım salatalık-2 puan

toplamda 20 puan oldu. yatana kadar 30 puan hakkım var

:92: günaydın kızlar :92:

cumaya güzel baslıyım dedım, sabah kalktım kuafore gıttım, kaş bıyık aldırdım, bır de fön çektırdım mis misss geldim işe

topikteki bütün arkadasları tebrik ediyorummmm ben de bıldırım de bulunayımmmm;

başlangıç :79 kilo

geçen hafta :75.50

bu hafta :74.50

gıden :1 kilo

toplam giden :4.50

hedef :58

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:69.4 kg
Bu hafta:68.3 kg
Giden:1.100 gr
Toplamda giden:11.5 kg
Hedef...65 kg
öpüyorum hepnizi tekrar söylüyorum kaçamak yapmayalım ve suyu bol içelim kızlar..

bu arada bu kilom dün ifatrdan sonraki kilom bu sabah bi bakiim dedim anaaaam 69.2
ama acıkmıyım diye sahurda maşşallah yani allah ne verdiyse götürdüm bende dünkünü yazdım

Son düzenleme:

oley hayde halayaaaaaaaaaaaaaa

canım ya ben de girişsemmiki dıyorum acaba bu işe ama ofiste nası olur bılemıyorummm acaba yapabılır mıyımmm :26:
yoksa bu hafta senı ızlemeye mı alsammmm bakıyım nası yapıyosunnn, nası gıdıyoo

ewwt ewt oyle yapayımmm, seni kapsama alanıma alıyorum bu hafta denizcimmmm, izlenmektesinnn ona goree hadı bacımmm kolay gelsın sana, umarım guzel sonuclar elde edersın de bızı de peşinden sürüklersinnn

bence kahvaltıda ekmek yerine yiyebilirisin. yada en gec saat 16:00 ya kadar bir araya sıkıştırmalsın ...

oh ne güzel benimde canım istedi ya şöle bi fön çektireyim ... saçlarımı kestirmeden önce gidip sürekli değişik örgüler yaptırıyordum birde makyaj yaptırım öyle işe gidiyordum ne güzel ... şimdi evdeyim bazen aklıma geliyor ama aman evdeyim nasılsa diyorum

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:69.4 kg
Bu hafta:68.3 kg
Giden:1.100 gr
Toplamda giden:11.5 kg
Hedef...65 kg
öpüyorum hepnizi tekrar söylüyorum kaçamak yapmayalım ve suyu bol içelim kızlar..

tebriklerr...

amanın biri beni gözetliyor gibi mi olcek şimdiiii? şşşt bakma kız ayıp ayıp

izle beni canımın içi inşallah güzel sonuçlar alırım yaaa

arkadaşalr bildiqiniz gibi rölyef kursuna gidiyorum..yaptıqımız eserler feshanede her yıl sergilenip internette yayınlanıyor..kopy yasaqı vardı yaptıqım yalıda..kopyalayıp yapıştıramadım buraya..bu yılki eserler yayınlandımı diye nette gezerken yaptıqım yalının kopy yasaqının kalktıqını gördüm..hemen yayınlıyorum..bu yılki sergise birde saat kulem var..ama onun yayınlanması 2 ayı bulur..yayınlandıqında onu eklerim..bakın bakalım beqenecekmisiniz..deqer 2.500tl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…