Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu düşük kalorili diyet tekrarlı olarak uygulanmamalıdır. "Uygulanan diyet programı arasında" ve yalnızca 2 gün boyunca yapılabilir. Sık uygulanmamalıdır, tekrarlanması halinde metabolizma hızı azalacak ve kilo verme duracaktır. 2 GÜNLÜK ŞOK DİYET
Hedef kilo : 2 günde ortalama 2-3 kilo.
Hedef kalori : 700 Kcal
Günlük Menüler
1.Gün
Sabah: Meyve veya meyve suyu
Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam: 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece: 1 meyve
2.Gün
Sabah: Meyve veya meyve suyu
Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam: 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece: 1 meyve
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.
alıntıdır..
else cim,bu benim son 10 gündür ki beslenmeme çok benziyor,yazılanları daha yeni okumaya başladım bu diyetemi başadın güzelim,faydasını göreceğine eminim canım
Yok canım hamile değilim. Kasım ayında kaybettim bebeğimi. Elim gitmiyor sanki çizelgeyi silmek için. Tekrar hamiş olana kadar kaldırmayacağım.
günaydın kızlar hepınız nasılsınız valla paso uyudum okadar zınde uyandımkı sabah birazdanda kahvaltımı edıcem 1 haslanmıs yumurta 1 tanede kepek ekmegı benım ev berbat şöle bi kökten temızlık yapayım arada ugrar bakarım sıze hepınızı öpüyorum kızlar Şeniz
merhaba kızlar,
bende 71 kg'ım senağlama
popom çok fena büyüdü...göbeğim yağ bağladı...
bazen aynaya bakıyorum kızıyorum kendime..nasıl bu kadar iradesiz olabiliyorum diye ....
ama kafama koydum mayıs ayına kadar 10 kg vernek istiyorum...sabahları yarım litre su içiyorum.
tost, yarım simit vb. yiyiyorum öğlen de dikkat ediyorum ama en çok akşamları zorlanıyorum..
işim masa başı olduğu için çok hareketsizim:çok üzgünüm:
merhaba herkese bugün sabah kahvaltıda 1dilim kepekli ekmek 2köfte yedim:)))suda pişti tavada buharlaa:))ackarnına 3kayısı ve birbardak su içtimm.az sonrada 1salatalık yiyecem.
Merhaba arkadaşlar yine geldim ben:)
bu sabah bir iştahsızlıkla uyandım sebebi nedir bilmiyorum ama çok hoşuma gitti bu:)
dilerim birkaç saat sonra iştahım eski haline dönmez.
bu arada 5in1 sipariş ettim ve onun gelişini bekliyorum.
günde 1 saat yürüyüş ve diet ile sanırım eski formuma kavuşabilirim.
hedefim 55 şu anda 78 kiloyum 23 kiloluk bir fazlalık yani neredeyse vücudumun 1/3 ünü dışarı atmayı planlıyorum:)
güzel gelişmelerde görüşmek ümidiyle herkese işinde gücünde ev işlerinde çocuk bakımında vesairede kolay gelsin
yeşilliği bol yağ bir kaşık patates yok denecek kadar az bir patates salatası yaptım yedim sıcak suyumu içtim kahve keyfinde sıra
selam kizlar nasil gidiyor?Ben cok halsiz hissediyorum kendimi konusmaya mecalim yok
zaten istah da yok.siz ne yapiyorsunuz??
selam kizlar nasil gidiyor?Ben cok halsiz hissediyorum kendimi konusmaya mecalim yok
zaten istah da yok.siz ne yapiyorsunuz??
tunaydin guzellera.s. sabah 1tane kepekli tost yarim yumurta yarim domates 4zeytin yedim cay tabi bu arada bende tek spor emzirme ama bugun hava iyi kizi parka ordeklere ekmek atmaya cikaricam azda olsa yuruyus sirf bu yuzden yakin yerlere arabayla gitmiyorum artik alismisiz kolaya burnumun dibindeki markete gidiyorum ama bu diyetle onu biraktim hareketsiz diyet olmuyor bugun 40beden siyah slim kesim kotuma girdim dugme kapandi ama yinede 2kilo daha sonra daha rahat olucak ........................dun sacimin onlerini kestirdim boya alicam soyle cikolata kahvesi parlaklik versin vallahi kizlar insan vermeye basladimi kilolari bir guven geliyor
tunaydin guzellera.s. sabah 1tane kepekli tost yarim yumurta yarim domates 4zeytin yedim cay tabi bu arada bende tek spor emzirme ama bugun hava iyi kizi parka ordeklere ekmek atmaya cikaricam azda olsa yuruyus sirf bu yuzden yakin yerlere arabayla gitmiyorum artik alismisiz kolaya burnumun dibindeki markete gidiyorum ama bu diyetle onu biraktim hareketsiz diyet olmuyor bugun 40beden siyah slim kesim kotuma girdim dugme kapandi ama yinede 2kilo daha sonra daha rahat olucak ........................dun sacimin onlerini kestirdim boya alicam soyle cikolata kahvesi parlaklik versin vallahi kizlar insan vermeye basladimi kilolari bir guven geliyor
haklısın nuraycım insanın güveni geliyor
bende uzun süredir giyemediğim düşük bel kotumu giydim
ooh ne kadar iyi hissettim bugün kendimi
hele yaza cıvıl cıvıl elbiseleri,etekleri hayal edince insan daha çok azmediyor
haklısın nuraycım insanın güveni geliyor
bende uzun süredir giyemediğim düşük bel kotumu giydim
ooh ne kadar iyi hissettim bugün kendimi
hele yaza cıvıl cıvıl elbiseleri,etekleri hayal edince insan daha çok azmediyor
merhaba herkese.moralim çok bozuk dün konuştuk konuştuk bugün yine başka biri gitgide kilo alıyorsun demesin mi en azından yalnızken söyledi ama moralim sıfır oldu yine de.:çok üzgünüm:
merhaba herkese.moralim çok bozuk dün konuştuk konuştuk bugün yine başka biri gitgide kilo alıyorsun demesin mi en azından yalnızken söyledi ama moralim sıfır oldu yine de.:çok üzgünüm:
moralini bozma canım,öyle söyleyenlere gülüp geç,ama cidden bu insanları anlamakta zor insan bile bile neden birini incitmek isterki
sen söylenenleri takma kafana canım,sakın motivasyonunu kaybetme,rejimine sporuna devam et 5-6 ay sonra onlara görüntünle cevabını verirsin tatlım.üzülme tamam mı:1hug:
Bozma moralini elçincim sen kilo verdikten sonra sende onu eleştirirsin en ufak bir kusurda intikam almış olursun...
sabret bahar geldi kilo verme arzusuyla doldu içimiz:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?