70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar,

off feci yoğun bir sabahtı.

öğlen yemeğimi yiyeceğim birazdan,

haşlanmış sebze
yarım su bardağı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
salata

Merhaba arkadaşlar yine geldim ben:)
bu sabah bir iştahsızlıkla uyandım sebebi nedir bilmiyorum ama çok hoşuma gitti bu:)
dilerim birkaç saat sonra iştahım eski haline dönmez.
bu arada 5in1 sipariş ettim ve onun gelişini bekliyorum.
günde 1 saat yürüyüş ve diet ile sanırım eski formuma kavuşabilirim.
hedefim 55 şu anda 78 kiloyum 23 kiloluk bir fazlalık yani neredeyse vücudumun 1/3 ünü dışarı atmayı planlıyorum:)
güzel gelişmelerde görüşmek ümidiyle herkese işinde gücünde ev işlerinde çocuk bakımında vesairede kolay gelsin

else cim,bu benim son 10 gündür ki beslenmeme çok benziyor,yazılanları daha yeni okumaya başladım bu diyetemi başadın güzelim,faydasını göreceğine eminim canım

else cim,bu benim son 10 gündür ki beslenmeme çok benziyor,yazılanları daha yeni okumaya başladım bu diyetemi başadın güzelim,faydasını göreceğine eminim canım

sağol canım inşallah faydası olcak
bugün ve yarın yapıcam
sabah sadece meyveden sonra acıkıyor insan ama yapılamıcak bişey değil

[

kolay gelsin canım,valla hafta sonuda benim sağlam bir temizlik yapmam gerekiyor

merhaba canım,
ilk zamanlar akşamları zorlanıyorsun ama sonra alışıyor insan.

merhaba herkese bugün sabah kahvaltıda 1dilim kepekli ekmek 2köfte yedim:)))suda pişti tavada buharlaa:))ackarnına 3kayısı ve birbardak su içtimm.az sonrada 1salatalık yiyecem.

çılgın sen zeynep cim,kahvaltıda köftemi yedin kaydirigubbakcemile3

senle kilomuz ve hedefimiz aynıymış canım,iyi dileklerin için sağol tatlım.

yeşilliği bol yağ bir kaşık patates yok denecek kadar az bir patates salatası yaptım yedim sıcak suyumu içtim kahve keyfinde sıra

selam kizlar nasil gidiyor?Ben cok halsiz hissediyorum kendimi konusmaya mecalim yok
zaten istah da yok.siz ne yapiyorsunuz??

yeşilliği bol yağ bir kaşık patates yok denecek kadar az bir patates salatası yaptım yedim sıcak suyumu içtim kahve keyfinde sıra

afiyet olsun canım,bende öyle valla yedim hafif yemeğimi şimdi çay keyfi yapıyorum.

selam kizlar nasil gidiyor?Ben cok halsiz hissediyorum kendimi konusmaya mecalim yok
zaten istah da yok.siz ne yapiyorsunuz??

merhaba canım,
biz iyiyiz,acayip enerji doluyuz,ve iddialıyızda kilo verme konusunda,geçmişi oku bak yerimseniben
hala hastasın değilmi güzelim ilaçlarını aksatmadan almaya çalış,hastayken halsizlik çok normal bol bol dinlenmeye çalış:1hug:

tunaydin guzellera.s. sabah 1tane kepekli tost yarim yumurta yarim domates 4zeytin yedim cay tabi bu arada bende tek spor emzirme ama bugun hava iyi kizi parka ordeklere ekmek atmaya cikaricam azda olsa yuruyus sirf bu yuzden yakin yerlere arabayla gitmiyorum artik alismisiz kolaya burnumun dibindeki markete gidiyorum ama bu diyetle onu biraktim hareketsiz diyet olmuyor bugun 40beden siyah slim kesim kotuma girdim dugme kapandi ama yinede 2kilo daha sonra daha rahat olucak ........................dun sacimin onlerini kestirdim boya alicam soyle cikolata kahvesi parlaklik versin vallahi kizlar insan vermeye basladimi kilolari bir guven geliyor

haklısın nuraycım insanın güveni geliyor
bende uzun süredir giyemediğim düşük bel kotumu giydim
ooh ne kadar iyi hissettim bugün kendimi
hele yaza cıvıl cıvıl elbiseleri,etekleri hayal edince insan daha çok azmediyor

herkese merhabalar:)

ben de bugün tartıya çıktım pazartesiden beri yarım kilo vermiş görünüyorum, bi düşsem şu 70e bayram yapıcam:)

ama nuray doğru söylüyor insan kilo verdikçe kendine güveni artıyor daha çok vermek istiyor, bahar bize iyi gelecek vericez kiloları inşallah:enbuyukkk:

merhaba herkese.moralim çok bozuk dün konuştuk konuştuk bugün yine başka biri gitgide kilo alıyorsun demesin mi en azından yalnızken söyledi ama moralim sıfır oldu yine de.:çok üzgünüm:

kızlar harikasınız,bende hafta sonu deneme yapacağım,geçen hafta bilerek eski kıyafetlerimi denemedim olurda fark yoksa moralim bozulmasın diye.
zaten kendime ceza verdim,zayıflamadan yeni birşey almayacağım diye ,2 ay sonra bende doktor kontrolünden sonra saçlarımdaki gölgeyi tazelemek istiyorum tabi doktorum onay verirse.yenilik şart yerimseniben

masallah sen 68lere gelmisin hedefe az kalmis yazin coktan kilolar gitmis olur............................. birde benim burda gittigim bir diyetisyen soylemisti ananas cok iyi bir yag yakiciymis ben dogum gobegimden ananasla kurtulmustum, mesela diyet yaparken 3ara ogunde bir kase ananas yiyordum super birseydi karnim 15gunde eridi sezaryan oldugum icin kiloma gore karnim vardi kaldiki tahta gibi bir karnim vardi ananas sayesinde kurtuldum gerci ben pek sevmedigim icin yemeyi dilimi buruyor deneyin isterseniz kizlar

merhaba herkese.moralim çok bozuk dün konuştuk konuştuk bugün yine başka biri gitgide kilo alıyorsun demesin mi en azından yalnızken söyledi ama moralim sıfır oldu yine de.:çok üzgünüm:

moralini bozma canım,öyle söyleyenlere gülüp geç,ama cidden bu insanları anlamakta zor insan bile bile neden birini incitmek isterki
sen söylenenleri takma kafana canım,sakın motivasyonunu kaybetme,rejimine sporuna devam et 5-6 ay sonra onlara görüntünle cevabını verirsin tatlım.üzülme tamam mı:1hug:

Bozma moralini elçincim sen kilo verdikten sonra sende onu eleştirirsin en ufak bir kusurda intikam almış olursun...
sabret bahar geldi kilo verme arzusuyla doldu içimiz:içelim:

çok sağol desteğine. daha motive oluyorum ama çokta kırılıyorum dediğin gibi sonuca ulaşınca bakalım zayıfadın diyebilcekler mi

Bozma moralini elçincim sen kilo verdikten sonra sende onu eleştirirsin en ufak bir kusurda intikam almış olursun...
sabret bahar geldi kilo verme arzusuyla doldu içimiz:içelim:

aynen öyle alışverişe çıkmak istiyorum ama bu kiloyla istediklerimi alamadığım için zayıflamam lazım kışın kiloları saklamak daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…